Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.19 in Pranešimai

1. Vsem privet! Dalinuosi su jumis nauja avatarų kolekcija, tad kam patinka mano daromi avatarai galit drąsiai čigonint ir naudot ant savo paskyros, be to atsidėkodami spustelkit Patinka mygtuką. Kam įdomu, senąją kolekciją rasit pasispaudę ant mano parašo. update v1 Spaudžiam patinka ir laukiam daugiau atnaujinimų, taip pat komentaruose paminėkit tematikos, kurią išvysit ateityje. Nepatinka - eik lauk.
    9 taškai
  2. Taigi, prieš jūsų akis – rečiausiai renkamos firmos direktoriaus analizė, serveriui jau yra daugiau negu metai, o ši analizė – tik antroji fūristų direktoriaus rinkimų analizė, aišku, per tą laiką vadovavo net keturi direktoriai, tačiau padėkos verti tik du – Gvidas_Ham ir Mister_Crime, kadangi jie iš tikrųjų dirbo ir išbuvo netrumpą laikotarpį pareigose. O kadangi šios firmos kartelė yra užkelta aukščiausiai – išrinktasis direktorius taip pat turės pasistengt būdamas pareigose. Prieš skaitant kiekvienos anketos analizę įspėju, jog anketas analizavo Marius, kad koks protingesnis, pamatęs kitok
    5 taškai
  3. Sveiki visi šios skilties lankytojai!! Taigi gavau leidimą iš Roko , jog galiu sukurti modifikacijų krautuvėlę , taigi nieko nelaukdamas noriu pristatyti ją. Taigi šioje temoje , jūs galėsite užsisakyti , modifikaciju , kurios jums padaro ir pakeičia samp žaidimą , į spalvotą ir gražesni. Šioje temoje už tam tikrą rep kiekį jus galite užsisakyti ką jus tik norite , viska kas tik susija su modifikacijomis. TAISYKLĖS : • Draudžiama raginti krautuvėles įkurėja , dirbti greičiau! • Privaloma atsiskaityti už pateiktą modifikaciją per 24 - 48 valandas! • Krautuvėlė neieško ,,CLEO“ modif
    3 taškai
  4. Pamokele, kuri pades serverio naujokam. https://www.youtube.com/watch?v=suutu4rrFg4&feature=youtu.be
    3 taškai
  5. Šiandiena iš ryto prisėdęs prie kompiuterio sugalvojau susukti kokį filmuką , į jį nedėjau daug darbo dariau fur fun. Gero žiūrėjimo HD Užsidėjo juodi šonai kaip įkėliau į youtube :/
    3 taškai
  6. ​Jūsų patirtis :​ 2 metai ​Jūsų amžius : 16 Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop cs6 ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :
    3 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pofka_Srd • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Povilas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 17 metų. • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina,BET pageidautina): steam : rburton (nanox) • Apibūdinkite savo charakterį: Esu gana draugiškas, mėgstantis diskusijas asmuo, dažniausiai bandau apsimesti rimtu (nelysti į kvailas diskusijas), bet man tas nepavyksta ir mėgstu pajuokauti su humoristais. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Nėra tokios. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirt
    2 taškai
  8. Dar parašysiu ne spoilerį, kad rangai ne šiam forumui, jog nebūtų komentarų, ar palyginimų su gs forumo rangais.
    2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lioshi_Shkai • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, kadangi yra gaujos, o manęs jos visiškai netraukia nes per visas žaidimo dienas nemačiau nei vienos veiklos. Tad galėtų padaryti daugiau gaujų, ir tam tikrą dieną ir tam tikrą laiką vyktu "Gaujų peštynės" ar kažkas pnš, dėl pavadinimo pagalvot dar galėtų.. Žodžiu visos gaujos turėtų po savo spalvas kaip groove street families, theballas ir pnš, ir būtų sandeliai ginklų, ekstazio, lsd, sėklų. Jų komandos būtų /ekstazis, /lsd, o sėklas galės auginti namuose, ir jas susukti kaip cigarete /traukti>/pusti.
    2 taškai
  10. Ačiū,mokslai zajabys pas mane 8 bendras. Ačiū už viską,niekur nebegsiu baik juokus, na sveikinam Hotaaa
    2 taškai
  11. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Spalvotas_Cinamonas *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 17 Metų *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai ^^ *Jūsų kontaktiniai duomenys : PM papaišykit numesiu *Jūsų charakterio bruožai : Na tai esu žaidėjams malonus, esu geros sielos žmogus, niekada nepalieku draugų bėdoje. Neišsikeliu savęs prieš kitus, Taip pat esu linksmas, bei draugiškas, moku su kitais susidraugauti.Nesu toks labai nervuotas žmogus, nemoku pykt ant kitų. Kartais pradedu šnekėti nesąmonės.Nepatinka pasik
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Serveryje nežaidžiu. Dalyvavau tik testavimuose prieš serverio startą. Jei kažkam maišo, jog keliu darbus čia - praneškit. 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : Apie savaitę, įskaitant ir tekstūras. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : To tikrai jums neprireiks. 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Pavadinimas pasiskolintas iš ankstesnių GTA žaidimo dalių. Jei kam įdomu : http://gta.wikia.com/wiki/Tarbrush_Caf%C3%A9 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) http://imgur.com/a/kq0jv Už tekstūrų pakeitimą, patarimus didelis did
    1 taškas
  13. Bruno_Linn

MNNNKS parašai.

sw.. po gan ilgos pertraukos pabandžiau iš photoshop'o ir savęs išspausti tai ką seniau mokėjau gan gerai.. - parašus.. tai.. šioje temoje kelsiu savo padarytus parašus. ) daryta maždaug po metų ar daugiau pertraukos. nenoriu tų didžiųjų PS "pro", kurie visad gali už kitus geriau padaryt, bet nepadaro.. komentarų.. vertinkit ;33 paspaudus ant parašo, galite gauti render'į iš kurio buvo darytas parašas ----------------------------------- -----------------------------------
    1 taškas
  14. Sveiki, padariau tokį labai paprasta darbelį Iphone 5s greenside.lt dėkliuką.
    1 taškas
  15. Čia šiaip čill paklausyt žiūrint prisistatymą. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Dominykas, 14 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Kaunas 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Skype: netaiklus11 4. Mano pomėgiai, hobiai: Iš tiesų didelę dalį mano gyvenime sudaro sportas, kokie 45%, visa kita tai mokslai ir laisvas laikas (draugai, kiemas ir panašiai). 5. Mano broliai, seserys: Turiu brolį Marių kuriam yra ~25 metai. 6. Mano ateities planai: Galvoju baigti 12 klasių, įstoti į KTU arba kolegiją, baigti mokslus ir susirasti padorų darbą. 0.2 Informacija
    1 taškas
  16. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mafijos_Senelis. ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Buffalo // 131 KM // Violetinis. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlome. ◘ Papildoma informacija:
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :​Adomas_Brasco • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jarek_Fushion • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:​Čyteris • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  18. Jeigu rasime tinkamą žmogų iš šios atrankos - susisieksime. Tema rakinama.
    1 taškas
  19. 1 taškas
  20. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  21. ♦ Man irgi visai patiko , šaunuolis gražu tikrai.
    1 taškas
  22. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 3'000$ Serverio Valiutos!
    1 taškas
  23. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  24. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Jeff_Johnson Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.03.18 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ ~3 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš draugų. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes kada pamačiau apmokymų sistemą, tada iš karto pamačiau, kad šis serveris neeilinis. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau. Buvo išties nesunku įvykdyti visas misijas, nes kažkiek vistiek pažinojau miestelius. Kokius darbus jau teko dirbti?
    1 taškas
  25. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  26. Pofka_Srd

MNNNKS parašai.

kadangi pagal tema supratau jog kelsi toliau, tai patarimas ateiciai : stenkis kazkaip daugiau issoktai apdirbti teksta, naudok daugiau iblendinimo elemntu ) siaip traukiantis aki darbelis
    1 taškas
  27. Paiimčiau už 400k jei šiektiek palauktum
    1 taškas
  28. Paimčiau, bet mano pasiūlymas mažesnis nei tu nori. 360k
    1 taškas
  29. Jūsų patirtis :​ 2,5 Metai ​Jūsų amžius : 16 metų. Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CS6, Cinema 4D ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://imgur.com/a/DhmhM http://greenside.lt/index.php?/topic/22538-greensidelt-puodelio-atributika/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22498-iphone-5s-greensidelt-d%C4%97kliukas/ Taip pat esu patyręs dizainų piešime, juos galite pamatyti : čia
    1 taškas
  30. ​Jūsų patirtis :​ Maždaug 2 metus ​Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop, Illustrator ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://mishaart.imgur.com/yra ir senesnių ir naujesnių.
    1 taškas
  31. ​Jūsų patirtis :​ šiaip neskaičiavau, bet apie 3 metai ​Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Cinema 4D, Adobe Illustrator, Photoshop. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://edga96.deviantart.com/gallery/čia ne visi, bet manau užteks.
    1 taškas
  32. Direktoriui tai bus pamoka jog sampe nėra žmonių kuriais galima pasitikėti. Fantom_Live įrašytas į medinę gėdos stulpo dalį už: Melavimas direktoriui; direktoriaus reketavimas; nepagarba serverio žaidėjams/direktoriams.
    1 taškas
  33. Geras mod packas, man patiko, spaudžių žalią.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.