Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.31 visose vietose
-
Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo
Lauris Driftas ir 6 kiti sureagavo į Logan_Wilson už temą
Litas vs Mantvis - bazarų kovos : https://www.youtube.com/watch?v=QH2q5CFe8Fw&feature=youtu.be7 taškai -
[KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]
Nedas ir 4 kiti sureagavo į Lucas_George už temą
[KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI] Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai - Arba [5.79 euro] Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui.. O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau.. Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200 [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.] 1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D 2. Užpildyti pagal anketos šabloną. 3. Kodas: gstikrinimas (5 taškai -
Metu iššuki "Drifto Karaliui"
Bendziaks Orbit ir 4 kiti sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Cirkas išvažiavo klouną paliko.5 taškai -
4 taškai
-
Jimmy'Cold ir 3 kiti sureagavo į Dimka_Gud už temą
Girdėjau apie Evento korupciją. Metu išškuki "Drift karaliui" Vaidas_Martini kuris surinko 48 taškus. Priemi iššuki ? Ar kaip višta nubėgsi nuo kęlio?4 taškai -
John_Extazy ir 3 kiti sureagavo į Darius_Nefreak už temą
As ni nenurejau ku nors irodit tam vaiknaminou kap hots saka bet pats uns pradeja nelesu tokia siuksle ce monem snargliu vadint. Nepaslinkau vakari ni bazarinti tai tik tep randomus saudziau4 taškai -
Keli pasiūlymai serveriui.
Egidijus_Keza ir 2 kiti sureagavo į Марихуана už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Laukinis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip žinome dabar jei pasiemi vieną kartą iš enforcerio ginklų,gali juos imti tik po 3min,tai siūlau bent per pus sumažinti laiką,kad būtų 1min 30sec - 2min tame tarpe. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pasiūlymas naudingas pd darbui,nes dabar yra labai apribotas ginklų ėmimasis per kontrobandos stabdymą ir grobimus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - • Jūsų Va3 taškai -
Justas_Jucius ir 2 kiti sureagavo į Colinas už temą
Martinis užsimerkęs geriau driftina nei Dimka3 taškai -
Mikas Cisum ir 2 kiti sureagavo į Colinas už temą
Aš lita pažystu ir tu čia neknisk proto dėl balso, jis tik per sampa durniu malioja, nes jam grynai poc.hui ką jus manot apie jį, o realybej jis elgiasi visiškai kitaip. Sprendžia čia pagal balsa nors jo gyvenime nemate.3 taškai -
Greenside.lt velykų eventas
Jack_Marcelo ir kitas sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Visus su velykom paveluotai, nu bet zdz kadangi priverte dirbt mane tai padariau kazką su eventu, kad pamatytu kiti kokius ahujenus eventus mes cia turim. like subscscscribe ir like ir subscribe2 taškai -
GreenSide.LT parašas • Bendžis
Jarek_Sanchez ir kitas sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
helou, papiešiau tokį parašiuką, iškart pasakysiu jog visa, visiškai visa kritika man priimtina, vertinkit, naudokit. Jei patiks, pakursiu daugiau. --- < http://imgur.com/kdS9NEr>2 taškai -
Prisistatau Dimka_Gud
Orange'Mst ir kitas sureagavo į Dimka_Gud už temą
Sveiki, mano tikras vardas Dmitrijus, man 18 metų, esu gimęs Maskvoje, 12 metų jau gyvenu Lietuvoi Vilniui. Dėl kontaktų nesinaudojų skype nei panašiom programom Užsiemu kompiuteriu technika, mėgstu kažką mastyti, daryti naujus PC buildus. Jau apie pora metų buildinu custom PC's taigi jeigu kam reikės konsultacijos rašykit į AŽ padėsiu kuom galėsiu . Šį serverį radau vieno gero draugo pagalba, aš jau seniai kaip ir nežaisdavau to sampo, man tesiog pasiūlė pabandyt šita projektą gal patiks taigi dėkingas esu Irmantui. Mokausi 12 klasėi, po mokslų pora metų dirbsiu nesimokysiu, nu bent planai2 taškai -
Neoficiali GREENSIDE.LT A'Afganistano ♥ Grafikos Parduotuvė.
Linch_Vercat ir kitas sureagavo į Artur_Afganistan už temą
Informacija Tai yra neoficiali GREENSIDE.lt Grafikos parduotuvė, kurioje atliekame grafikos darbus. [Avataras/Parašas/Logo/Rangai] Pažymėti raudona spalva žodžiai už ( Forumo patinką ) nedaromi. Darbuotojai/Prižiūrėtojas ••• Artur_Afganistano - Įkūrėjas ••• Dėl norėjimo į darbuotojus, prašau kreptis į mane AŽ - ( asmenine žinute ). Papildoma informacija, kuria reikia žinoti. [Darbas] Nuoroda [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti forume, arbe žaidime. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] - Kainoraštis. Avatarai2 taškai -
Frankis_Buggatiz ir kitas sureagavo į Rokis_Roxas už temą
15 metu ir 1.64? aš 14 metu 1.71 buvau. Mantviui tikrai ne 18 nenusišnekėkit, aš žinau kiek jam, bet jums tai neaktualu. Balsas nieko nepadarys, bet iš balso jau galima daug ką suprast apie žmogaus subrendimą, pas mane klasiokas yra, kurio balsas vaikiškas ir elgiasi kaip vaikas, tad nepi*kit čia proto, kad iš viršelio nespręst.2 taškai -
2 taškai
-
3 privačios modifikacijos
Safari_Mesh ir kitas sureagavo į Eko'Mad už temą
Mamkos prašymu. Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Eko'Mad 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Transportas. 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Down. 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : Down. Bmw e36 Stock Bmw e36 Winter byteris Mercedes C32 Atsisiuntimas: http://www.mediafire.com/download/klk3i5arevw51qc/Modai.rar Jei norit, kad aplink lempas (Čia pas bmw) būtų ne juoda, o šviestų angel eyes įsira*cenzūra*it IVLM, o pas mersą ten viduj tų lempų juoda tai irgi reikės IVL2 taškai -
[GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!
Mister_Crime ir kitas sureagavo į Menian_Fierro už temą
Labas vakaras GreenSide žaidėjai , kaip supratote iš temos pavadinimo aš atiduosiu vienam iš jūsų 500,000 serverio valiuta. Gali dalyvauti visi serverio žaidėjai , o laimėtojas bus išrinktas atsitiktinai. Ką jums reikės daryti? Jums tiesiog reikės parašyti numerį nuo 1 iki 200. Laiko turite iki 2016-03-31 maždaug į vakaro pusę. Sėkmės visiems kurie bando savo laimę. Priežastis kodėl atiduodu vienam iš jūsų tokią pinigų sumą todėl , kad serveryje turiu tikrai nemažai pinigų , todėl kodėl nepasidalinus su vienu iš jūsų! Su pagarba Menian_Fierro. [!] Reputacijos mygtuką NEPRIVALOMA paspau2 taškai -
Kompiuterio parametrai, atitinka?
Korne_Samp ir kitas sureagavo į Artur_Afganistan už temą
Gal ant simple, ir paveštu, ant geru grafiku nemanau, numesk vaizdo plokšės informacija.2 taškai -
Darbas atlyktas, prašau atsiskaityti per 24(valandas). Serverio valiuta 2,000€ V1. V2.2 taškai -
Darbas atlyktas, prašau atsiskaityti per 24(valandas). Serverio valiuta 2,000€ V1 V2.2 taškai -
Darbas atlyktas, prašau atsiskaityti per 24(valandas). Serverio valiuta 4,000€2 taškai -
[0.1.6.1] Fūristai.
Mindaugas :* sureagavo į Lukas_Riidazz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Riidazz • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau kažkur kitur padaryti fūristų bazę, nes tame miestelyje daug kas skundžiasi kad ten laggina prie fūristų, ir neina normaliai pažaisti, taigi siūlau kažkur už miestelių perkelt tą bazę. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kitiems nebūtų lago tame miestelyje, kadangi kiek pastebėjau fūristų mašinų labai daug dėl to kelia laga. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Apgavo Karolis_Bmw
Tony_Gregor sureagavo į Fear_Near už temą
Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė : Fear_Near Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Karolis_Bmw Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Žaidėjas Karolis_Bmw Pas Mane Norėjo Pirkti Sultan Automobilį ,bet sužinojas ko jis nori už Sultan ,nenorėjau parduot ,bet pardaviau už Namą (32ID) Ir jis pasižadėjo kaip nuotraukoje matosi grąžinti 90 k per savaitė ! Bet jau praėjo dvi savaites ir neduoda ,užkniso laukti ir būti apgaudinėjamas..Būčiau užpildės tik praėjus savaitei ,bet jis sakė neturi šiuo metu pinigų gaus algą ,duos ir t1 taškas -
Edgaras_Mix. sureagavo į Menian_Fierro už temą
Manau turim naują drifto karaliu.1 taškas -
Mister_Crime sureagavo į Auris_Next už temą
Toks tas driftas , su mouse n key vaira metydami pravaziuojat ir viskas cia pries daugiau nei pora metu https://youtu.be/N7EymeQAVmA P.s. galim eit jei nori mes ;d1 taškas -
1 taškas
-
Domas_Mode sureagavo į Mikas Cisum už temą
nu ir ka tas tavo jibalnas balsas gali padaryt? sprendi apie knyga is virselio vaikine. pasuksiu dabar litui kad tave iskirstu, zinosi kad su vyresniais reiketu pagarbiau kalbeti.1 taškas -
Frankis_Buggatiz sureagavo į Rokis_Roxas už temą
Aš jau matau koks tu, sako nors ir mažas, bet ne silpnas, tai ką tu realybėj į pilvą vaksosi? Nejuokink, tu mantvio net pažastų nepasiektum ir net nepajustum kaip prasileistum, nes sporto gimnazijoj ne šutka mokinasi, ten visi pasportuoja, o ne vien pr pc sedi.1 taškas -
Greenside Parašas žaidėjams!
Ace_Hood sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Gero naudojimo! Jeigu kažkas blogai norėčiau išgirsti tai nuo jūsų1 taškas -
Don_Lollderman sureagavo į Lukonic_These už temą
Swx Tomai,net nežinau gal ant low grafikų neštų1 taškas -
Don_Lollderman sureagavo į Paulius_Micro už temą
Nera vaizdo plokštės info, tad sunku spręst. 4 branduolių procas, nors ir vienas iš senesnių, nemanau ar turėsi problemų. O dėl ramų tai nematau problemos, turėtų vilkti, kadangi tokie žaidimai kaip fifa, nba nelabai reikalauja tokių baisių reikalavimų. Jei vaizduškė ne tragiška, turėtum tikrai pažaist ant low-med grafikų1 taškas -
Don_Lollderman sureagavo į Aleksas_Mint už temą
šeip procas senokas, 4gb ramai neperdaugiausia bet fifa 16 užtektu + vaizduške numesk.1 taškas -
Darius_Nefreak sureagavo į Tadas_Bass už temą
Lets , TAIP TU TEISUS NE ŪGIS O SMŪGIS1 taškas -
Frankis_Buggatiz sureagavo į Rokis_Roxas už temą
Eilinis laido riteris, kuris realybėj į akis bijotų pažiūrėti, cypiantis balsas kažką achujelina. Rusiškai ale bazarina, nors nieko pats nesupranta.1 taškas -
John_Extazy sureagavo į Mikas Cisum už temą
Lits mldc gerai bazarina neviena skaca patieses ant bazaro yra, cj ir realybej visus valgo. mldc litai nekreipk i ta matvi atceit suaugeli, buk kuo nori buti cia jugi sampas.1 taškas -
Emigruoju Spec_Vaikas
Spec_Vaikas sureagavo į Mantas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.1 taškas -
Pristatau Jocker_Weed
Jocker_Weed sureagavo į Erika_Damn už temą
Labas! Malonu su tavimi susipažinti! Prisimenu tave, Awesome_Weed'ai! sėkmės tau1 taškas -
John_Extazy sureagavo į Colinas už temą
Nors kažkuo esi geresnis už mane daugiau like surenki ant vieno pranešimo xDP.s lochas taisyk klaidas nes toliau iš diktanto 3 gausi1 taškas -
1 taškas
-
[GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!
Donatas_Tusinukas sureagavo į Logan_Wilson už temą
541 taškas -
Pristatau Jocker_Weed
Jocker_Weed sureagavo į White_Right už temą
Sveikas atvykęs, malonu kad pasirinkai greenside.lt sėkmės projekte tau, tiek realiame gyvenime1 taškas -
Pristatau Jocker_Weed
Jocker_Weed sureagavo į Benja_Qatroo už temą
Sveikas, Malonu susipažinti iš naujo P.S Ft nereali!1 taškas -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Amanda_Candy sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Jūsų patirtis : Apie 3 metus be pertraukos Jūsų amžius : 17metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CC ; Cinema 4D ; Adobe Illustrator. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :Cinema 4d darbai : *Šitas darbas atliktas mano ne Ignaz_Lucchese Photoshop Darbai : *Normalių Photoshop darbų PC neturiu,tik keletą darau,bet galite pažiūrėti visus darbus čia: http://impressiblelauriz.imgur.com/1 taškas -
[Konkurso] Laimėk savo firmai 1.200.000 Eur Analizė
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Cristian_Toreno 2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : TAKSI 3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Aš manau šio prizo verta yra Taksi. Kodėl ? Visu pirma tai firma kurioje pelnas kaupiasi gana sunkiai ir ji yra pakankamai šviežia, taip pat direktorius yra labai galvotas ir turi puikių idėjų. Kaip bebūtu gaila teko panaikinti senąją rangų kėlimosi sistemą nes pasikeitė verslai, bet kaip pats matai forume Gvidas jau kuria kažką naujo. Taip pat reikia nepamiršti Taksi komandos kuri dirba kiaurą parą ir daro viska, kad klientai būtu1 taškas -
Cristian_Toreno užblokavo Harolxdas_Gumab
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Harolxdas_Gumab • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Cristian_Toreno Užtildė Gintaras_Zagnum
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Cristian_Toreno 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Gintaras_Zagnum 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/9cpUfUF1 taškas -
[MOD PACK] Tas populiarusis mod packas.
Tony_Machalk sureagavo į Menian_Fierro už temą
Turiu klausimą , mano kompiuteris tikrai pajėgus pavilkti šitą modą , bet kaip įsirašau tiesiog neįsijungia nei GTA nei SAMP kame problema?1 taškas -
Pagalbos
Evaldas_Punkt sureagavo į Lukas Front už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Lukas_Front Kokios pagalbos jums reikia : Reikia pagalbos iš Roko. Gali atstatyti mano buvimo vieta? ta prasme padaryti, kad atsirasčiau prie spawno ar kažkas tokio? nes db į serverį negaliu prisijungti. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : viršuj1 taškas -
Unban Lukas_Front
Brat_Treninguose sureagavo į Lukas Front už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Front • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jeremy_Warning • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
TeamSpeak programos įrašymas
Emis sureagavo į Velnelis Camel už temą
TeamSpeak programos įrašymas 1. Pasitikriname savo kompiuterio BIT'ų sistemą 2. Eime į šią svetainę: http://www.teamspeak.com/?page=downloads 3. Pagal savo kompiuterio BIT'us atsisiunčiame TeamSpeak programą spausdami mygtuką "download" 4. Instaliuodami jūs pradžiui spaudinėkite mygtuką NEXT , NEXT ir t.t.. vėliau priėję prie žingsnio "pasirinkite,kur instaliuosite šią programą" pasirinkite sau norimą vietą 5. Kai pradėsite instaliuoti ten pradės Jūsų klausinėti įvairių kvailų klausimų kaip - kaip naudosite šią programą? ir t.t.. tiesiog rinkitės bet kokį atsakymą 6. TeamSpeak1 taškas