Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.03 visose vietose

1. Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:
    20 taškai
  2. Vakar nufilmavau pora kadrų iš treniruotės ir pabandžiau juos truputi edit na štai kas gavos ;] HD
    7 taškai
  3. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Deividas 16 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Šilalė. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Skype: dundulius 4. Mano pomėgiai, hobiai: Taigi, mėgstu žaisti krepšinį, futbolą, bei tinklinį, esu aktyvus, sportuoju. Laisvomis dienomis, būnu su draugais, žaidžiu SAMP. 5. Mano broliai, seserys: Turiu 1 brolį ir 1 sesę. 6. Mano ateities planai: Baigęs mokyklą žadu stoti į Policiją, bet bus matyt, kaip čia bus. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.04.03 1.2 Mano Vardas_Pavardė ser
    7 taškai
  4. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Marius, 2001 - 04 - 22 (14m) 2. Miestas, kuriame gyvenu:Mažeikiai. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):FB: Marius Čepasa, SKP: marius.benja 4. Mano pomėgiai, hobiai:Užsiiminėju motociklų perinkimu, patinka jais važinėti, stovyklauti gamtoje, žaisti su kompiuteriu. 5. Mano broliai, seserys:Turiu seserį 7metai, Rugilė. 6. Mano ateities planai:Gyvenu dabartinimi, bet mano ateitis garantuoju bus puiki. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data:Su šiuo vartotoju prieš keturias dienas. 1.2
    6 taškai
  5. Sveiki! GS žaidėjai! Man nebuvo ką veikti tai sugalvojau padaryti sultan`o Giveaway! Pats sultan:http://imgur.com/a/u5WNR Taigi ką jums reikės padaryti? Tiesiog užpildykite šia anketa: Jūsu V_P:
    4 taškai
  6. Gaujos ir tiek Nieko stebuklingo EASY-E t.t
    3 taškai
  7. Paulius Sweet

[SKIN]

Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Paulius Sweet 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Skin, kiekvienas skinas atsikiram aplanke su ss, pasikeisit pavadinimą failiuku ir užsidėsit ant kokio norit skin. 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : P1: http://www.mediafire.com/download/9z4a60j9juf6gy8/OLDWORK-MURDER+B.rar P2: http://www.mediafire.com/download/jh43ooy5dwkg3g3/PART+2.rar
    3 taškai
  8. Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo. Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro
    2 taškai
  9. 240 Avatarų jums! http://imgur.com/a/2RyFL
    2 taškai
  10. MORRELO GRAFIKOS PARDUOTUVĖ - Čia jūs galėsite užsisakyti asmeniškai iš manęs grafikos darbelių. [!]NEAPTARNAUJAMI ASMENYS[!] Master_Bmw. [ neatsiskaitė ] [!]ANKETA[!] 1.Ko jums reikia?[parašo / avataro / logo]: 2.Norimas tekstas?[stulpeliu / eilute ir pnš.]: 3.Kokia spalvą turėtų būti?[raidės ir fonas]: [!]TEIKIAMOS PASLAUGOS[!] Mes teikiame - Facebook logo, Youtube kanalų logo, Forumo parašus. Forumo avatarus, Logotipus. [!]PASLAUGŲ KAINOS[!] Facebook logo - Vienas forumo patinką. Youtube kanalo logo - Vienas forumo patinką. Forumo parašas - Trys forumo patinką. Forumo avataras -
    2 taškai
  11. (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ivan_Gorodow • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Adomas_Brasco • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytų naudojimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://prntscr.com/anrjhy
    2 taškai
  12. Tuo metu reikėjo man balta tilta susprogdint
    2 taškai
  13. Dar vieni mechanikų rinkimai po kurių tikiuosi, kad išrinktas direktorius dirbs ir stengsis firmos labui, o ne sustos peržengęs minimumo ribą, prisižiūrėjau aš čia tų sa-mp vilkų, žaidžiančių jau 5 ar net daugiau metų ir nieko gero šie neparodė - tiesiog mechanikų vadovo krėslas nedulkėjo ir tiek. Šioje atrankoje ieškojau žmogaus, kuris dar neturi daug patirties, tačiau per tam tikrą laikotarpį būtų galima kažką iš jo išugdyti, tad jūsų teismui - pirmoji anketų analizė iš manes. Greičiau negu per 2 valandas nuo atrankos pradžios kandidatūrą pateikė Smoke_Piktas, net pats ilgiau rašydava
    2 taškai
  14. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  15. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  16. Video kūriau prieš 2 metus, naujų jau nekuriu nes vistiek tikrasis driftas ne per GRP servus miręs, tai šitą sugalvojau parodyt
    1 taškas
  17. Visus su velykom paveluotai, nu bet zdz kadangi priverte dirbt mane tai padariau kazką su eventu, kad pamatytu kiti kokius ahujenus eventus mes cia turim. like subscscscribe ir like ir subscribe
    1 taškas
  18. Sveiki taigi nusprendžiau vėl pakurti avatarų, taigi naudokit, ir t.t. 5 LIKE UPDATE
    1 taškas
  19. Max'Respect

Prapal pinigai

Berods penktadieni ~ ape 19~ rinkau vėliku eventui kiaušinius ir staiga serveris bei forumas pradėjo neveikti, o vat katik prisijungės pastebėjau jog dingo mano sukaupti 73'000€ jeigu patikrintum ten nžn ką ar failus ar ką pamatytum jog turėjau, būtų malonu atgauti atgal, mano nick žaidime Max_Respect, ačiū už supratingumą. Pranešti Redag Įspėtas už; • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    1 taškas
  20. 1) Jūsų vardas pavardė: Dimka_Gud 2) Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms: bus naudinga naujokams video montavime, gal ir senbuviams pravers kad neieškot. 3) Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas): Žemiau. [ 1 Punktas ] Sony vegas 13.0 atsisiuntimas [ torrent] - http://www.mediafire...5079629.torrent Atsisiunčiam per programą uTorrent, nuoruoda - http://www.utorrent....in/track/stable Užsiintaliuojam ir du kartus paspaudžiam ant atsisiūsto pirmai failiuko. Turėtu išmesti lentelė kur norite išsaugoti failą, jei turite SSD diską, keičiam dire
    1 taškas
  21. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Alanas 15 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Alytus <3 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Facebookas; 5. Mano broliai, seserys: 1 brolį. 6. Mano ateities planai: Toliau usiimtu tuo kuo dar usijamu, ir gąl baigt mokslus, ir eit dirbt, ir nusipirkti ružavą mašiną, galvoju apie vabalą, arba golf 2. Ai ir dar baigti mokslus. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.03.29 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Legreec 1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote
    1 taškas
  22. [KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI] Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai - Arba [5.79 euro] Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui.. O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau.. Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200 [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.] 1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D 2. Užpildyti pagal anketos šabloną. 3. Kodas: gstikrinimas (
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilakas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip, kad galėtum palikti naftos platforma nesibaigus laikui ir gautum pinigus už sunešiotas statines, nes dabar sunešiojai daug statinių, už kurias žinai, jog gausi maximuma pinigų ir tu negali tiesiog palikti platformos, nes tu jų negausi, todėl turi stovėti likusį laiką afk, kas iš tikro labai nervina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiks stovėt kokį 20 min afk, kad gautum pinigus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu
    1 taškas
  24. Į a.ž parašyk turiu pakvietimu, tik nebuk scammeris.
    1 taškas
  25. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  26. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Markas_Fuxorius Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ SA-MP serveriuose žaidžiu jau 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo, Denis_Xander. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Serveris yra malonesnis nei kiti kuriuose esu žaidęs. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Misijos buvo nesunkios, jas įvykdžiau gana lengvai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelnin
    1 taškas
  27. Prieš, nereikia tokio pačio dalyko kaip pas edga.
    1 taškas
  28. Viskas normaliai šią bėda galima išspresti už 8,5k 7k licenzija gun 1,5k DGL arba skambini Kiemsargiui_V
    1 taškas
  29. Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : San_Andreaz - Kam bus naudojamas kanalas? : Bendrauti su draugais,ir šnekėti kaip keisimės pridukciją - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip susipažinau.
    1 taškas
  30. Dar vienas rimtas bakurėlis če perejo iš šudservio . Zdarowa Pussy Destroyer sėkmes žaidime ir gyvenime xdd
    1 taškas
  31. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  32. Prašymas suteikti paramą serverio naujokei Gabe_Bullet Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo Balandžio 2d. 2016-04-02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Pasakė draugė ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sudomino nematyti dalykai, užsikabinau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Nedirbau dar Ar buvo sudėtinga rasti elektroniko
    1 taškas
  33. Nubaustas buvai todėl nes jail anketą užpildyti duodama 10 minučių, o tu užpildei beveik po valandos.
    1 taškas
  34. Prieš ,nes prasidėtu ,kaip eventai [ Rep'ų ] ,bei didesnė atsakomybė administracijai .
    1 taškas
  35. Administratoriaus kuris jus užblokavo užblokavimo anketa buvo nepatvirtinta . anketa rasi čia. Būsite atblokuotas.
    1 taškas
  36. 11,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas!
    1 taškas
  37. Sveiki ,taigi nusprendžiau parduoti savo Clash Of Clans accountą ,tai siūlykite kainas. FOTO http://imgur.com/t47bYia http://imgur.com/ltByjea
    1 taškas
  38. Jack_Mack

[GIVEAWAY] Sultan

Jūsu V_P: Jack_Mack Skaičius nuo 1-300: 153 Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): -
    1 taškas
  39. Jūsu V_P: Adomas_Green Skaičius nuo 1-300: 104 Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): adomuk15
    1 taškas
  40. Ash tavo gerbejas mody tu prof video montuotojas ! Pasirasysi man ant maikutes?
    1 taškas
  41. Jack_Mack

Pristatau Oba_Maa

Zdarovėlė "Amerikieti", malonu susipažinti, sėkmės.
    1 taškas
  42. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, jei žaidėjai pamato čyterį jį praneša /padmins, bet įsivaizduokit situaciją jai čytina adminas, jis iškart pamatęs, kad jį praneša išjungs čytus arba atsijungs, taigi siūlau komanda /cytas, /cyt arba /cyteris V_P, jai tai bus praneštas adminas jis pats savęs nematys,( žinoma būna išimčių kai būna vienas kitas adminas, draugelis kuris viens kitams gali pranešti jei jį praneša į čytus), jai tai bus paprastas žaidėjas visi adminai tai matys. Visgi /padmins yra naudojamas kai žaidėjai kreipiasi pagalbos, o
    1 taškas
  43. ​Jūsų patirtis :​ šiaip neskaičiavau, bet apie 3 metai ​Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Cinema 4D, Adobe Illustrator, Photoshop. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://edga96.deviantart.com/gallery/čia ne visi, bet manau užteks.
    1 taškas
  44. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Cleme_Tean Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/01/23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2010/2011 m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Jusu serveri buvo pasiules pazystamas. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jusu serveris man asmeniskai patiko del sistemu ir del kokybisko zaidimo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apomykumus buvo nesunku vykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobo
    1 taškas
  45. Bruno_Linn

AVA7ARAI.

Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:MattWhite Keli komentarai apie darbus:Visi avatarai kurti mano, kas kažkiek tai laiko atnaujinsiu.. Grafikos darbai (min. 2): LT RAP // HIP-HOP FEMALE // FOOTBALL // BASKETBALL // CARS // NATURE & ETC. // BADABUM 435 // I'M TABLE // I SPEAK LONDON I'M IN MY MUM'S CAR SJŪT // PUDBUOLS // Č3 AŠ // PATIKO?+REP
    1 taškas
  46. - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Andreaz - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: Automobilis. Ši modifikacija su autoinstalu galite dėtis ant betkurio automobilio - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www.failai.lt/stwdorjap80p/BMW.zip - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:
    1 taškas
  47. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pastebėjau, kad dažnai pasitaiko situacijų kai pareigūnai pagauna nusikaltėlį pamiršta žaidėjui nuimti sekimą (/nsekti), tad siūlau kai sekamam žaidėjui duodi bauda arba uždedi įtarimo lygį jam automatiškai nusiimtu sekimo režimas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus mažiau žioplų atvejų kai policininkai pamiršta nuimti sekimą.
    1 taškas
  48. Tikrai neblogai padirbėta reiks būtinai išbandyti šį editą.
    1 taškas
  49. Buvę projekto komandos nariai, Apačioje yra pateikti visi buvę serverio ir forumo prižiūrėtojai, pagalbininkai, administratoriai kurie labai prisidėjo prie projekto plėtros ir visiems šiems asmenims esame nuoširdžiai dėkingi už jų investuotą laiką į mūsų projektą, bei visą tą pagalbą, kurią suteikė mums labai svarbiomis akimirkomis ir pasirinko būtent mūsų projektą eiti tokias svarbias pareigas. AČIŪ. Vardas_Pavarde pažymėti žaidėjai yra pripažintos projekto legendos už nuopelnus projekto komandoje. Ignas_Image, Nuo 2015/01/31 ėjo forumo moderatoriaus pareigas. Buvo nušalintas
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.