Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.03 visose vietose
-
Greenside Profesijų parašai
Ponas'Krabas ir 19 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:20 taškai -
GreenSide.lt GOD taxį ir DPD kurjėrių bendra treniruotė
Rokas ir 6 kiti sureagavo į Jagger_Bro už temą
Vakar nufilmavau pora kadrų iš treniruotės ir pabandžiau juos truputi edit na štai kas gavos ;] HD7 taškai -
Prisistatau Don_Extazy
*Doni_Cortez* ir 6 kiti sureagavo į Briusas už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Deividas 16 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Šilalė. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Skype: dundulius 4. Mano pomėgiai, hobiai: Taigi, mėgstu žaisti krepšinį, futbolą, bei tinklinį, esu aktyvus, sportuoju. Laisvomis dienomis, būnu su draugais, žaidžiu SAMP. 5. Mano broliai, seserys: Turiu 1 brolį ir 1 sesę. 6. Mano ateities planai: Baigęs mokyklą žadu stoti į Policiją, bet bus matyt, kaip čia bus. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.04.03 1.2 Mano Vardas_Pavardė ser7 taškai -
Prisistatau Benja_Quatro
Jocker_Weed ir 5 kiti sureagavo į Benja_Quatro už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Marius, 2001 - 04 - 22 (14m) 2. Miestas, kuriame gyvenu:Mažeikiai. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):FB: Marius Čepasa, SKP: marius.benja 4. Mano pomėgiai, hobiai:Užsiiminėju motociklų perinkimu, patinka jais važinėti, stovyklauti gamtoje, žaisti su kompiuteriu. 5. Mano broliai, seserys:Turiu seserį 7metai, Rugilė. 6. Mano ateities planai:Gyvenu dabartinimi, bet mano ateitis garantuoju bus puiki. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data:Su šiuo vartotoju prieš keturias dienas. 1.26 taškai -
[GIVEAWAY] Sultan
John_Khalifa ir 3 kiti sureagavo į Rokas_tevs už temą
Sveiki! GS žaidėjai! Man nebuvo ką veikti tai sugalvojau padaryti sultan`o Giveaway! Pats sultan:http://imgur.com/a/u5WNR Taigi ką jums reikės padaryti? Tiesiog užpildykite šia anketa: Jūsu V_P:4 taškai -
Denis_Xander ir 2 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Gaujos ir tiek Nieko stebuklingo EASY-E t.t3 taškai -
[SKIN]
Darius_Morrelo ir 2 kiti sureagavo į Paulius Sweet už temą
Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Paulius Sweet 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Skin, kiekvienas skinas atsikiram aplanke su ss, pasikeisit pavadinimą failiuku ir užsidėsit ant kokio norit skin. 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : P1: http://www.mediafire.com/download/9z4a60j9juf6gy8/OLDWORK-MURDER+B.rar P2: http://www.mediafire.com/download/jh43ooy5dwkg3g3/PART+2.rar3 taškai -
Greenside kaip ir kasdienybės video :D
Freaknezz ir kitas sureagavo į Nojka_Cool už temą
Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo. Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro2 taškai -
Amanda_Candy ir kitas sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
240 Avatarų jums! http://imgur.com/a/2RyFL2 taškai -
Morrelo Grafikos PARDUOTUVĖ.
Danielius_Foxy ir kitas sureagavo į Darius_Morrelo už temą
MORRELO GRAFIKOS PARDUOTUVĖ - Čia jūs galėsite užsisakyti asmeniškai iš manęs grafikos darbelių. [!]NEAPTARNAUJAMI ASMENYS[!] Master_Bmw. [ neatsiskaitė ] [!]ANKETA[!] 1.Ko jums reikia?[parašo / avataro / logo]: 2.Norimas tekstas?[stulpeliu / eilute ir pnš.]: 3.Kokia spalvą turėtų būti?[raidės ir fonas]: [!]TEIKIAMOS PASLAUGOS[!] Mes teikiame - Facebook logo, Youtube kanalų logo, Forumo parašus. Forumo avatarus, Logotipus. [!]PASLAUGŲ KAINOS[!] Facebook logo - Vienas forumo patinką. Youtube kanalo logo - Vienas forumo patinką. Forumo parašas - Trys forumo patinką. Forumo avataras -2 taškai -
Unban Ivan_Gorodow
Gregory_Mercanti ir kitas sureagavo į Ivan'G už temą
(2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ivan_Gorodow • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Adomas_Brasco • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytų naudojimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://prntscr.com/anrjhy2 taškai -
GreenSide.lt GOD taxį ir DPD kurjėrių bendra treniruotė
Meška_Zekas ir kitas sureagavo į Colinas už temą
Tuo metu reikėjo man balta tilta susprogdint2 taškai -
Naujasis, velykinis mechanikų direktorius.
Dioba_Launch ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Dar vieni mechanikų rinkimai po kurių tikiuosi, kad išrinktas direktorius dirbs ir stengsis firmos labui, o ne sustos peržengęs minimumo ribą, prisižiūrėjau aš čia tų sa-mp vilkų, žaidžiančių jau 5 ar net daugiau metų ir nieko gero šie neparodė - tiesiog mechanikų vadovo krėslas nedulkėjo ir tiek. Šioje atrankoje ieškojau žmogaus, kuris dar neturi daug patirties, tačiau per tam tikrą laikotarpį būtų galima kažką iš jo išugdyti, tad jūsų teismui - pirmoji anketų analizė iš manes. Greičiau negu per 2 valandas nuo atrankos pradžios kandidatūrą pateikė Smoke_Piktas, net pats ilgiau rašydava2 taškai -
Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.1 taškas
-
Greenside.lt atributika
Rebeka sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.1 taškas -
Drifting in Las Venturas airport
Nexus_Frost sureagavo į Paulius'Rays už temą
Video kūriau prieš 2 metus, naujų jau nekuriu nes vistiek tikrasis driftas ne per GRP servus miręs, tai šitą sugalvojau parodyt1 taškas -
Greenside.lt velykų eventas
Jack_Marcelo sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Visus su velykom paveluotai, nu bet zdz kadangi priverte dirbt mane tai padariau kazką su eventu, kad pamatytu kiti kokius ahujenus eventus mes cia turim. like subscscscribe ir like ir subscribe1 taškas -
Bass* Avatarai v1
Armani_Original sureagavo į Tadas_Bass už temą
Sveiki taigi nusprendžiau vėl pakurti avatarų, taigi naudokit, ir t.t. 5 LIKE UPDATE1 taškas -
Prapal pinigai
Nojka_Cool sureagavo į Max'Respect už temą
Berods penktadieni ~ ape 19~ rinkau vėliku eventui kiaušinius ir staiga serveris bei forumas pradėjo neveikti, o vat katik prisijungės pastebėjau jog dingo mano sukaupti 73'000€ jeigu patikrintum ten nžn ką ar failus ar ką pamatytum jog turėjau, būtų malonu atgauti atgal, mano nick žaidime Max_Respect, ačiū už supratingumą. Pranešti Redag Įspėtas už; • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);1 taškas -
[PAMOKA] Sony vegas 13.0
Ugnius_Gmb sureagavo į Dimka_Gud už temą
1) Jūsų vardas pavardė: Dimka_Gud 2) Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms: bus naudinga naujokams video montavime, gal ir senbuviams pravers kad neieškot. 3) Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas): Žemiau. [ 1 Punktas ] Sony vegas 13.0 atsisiuntimas [ torrent] - http://www.mediafire...5079629.torrent Atsisiunčiam per programą uTorrent, nuoruoda - http://www.utorrent....in/track/stable Užsiintaliuojam ir du kartus paspaudžiam ant atsisiūsto pirmai failiuko. Turėtu išmesti lentelė kur norite išsaugoti failą, jei turite SSD diską, keičiam dire1 taškas -
Pristatau Tony_Legreec
Kevin_Connor sureagavo į Tony_Legreec už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Alanas 15 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Alytus <3 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Facebookas; 5. Mano broliai, seserys: 1 brolį. 6. Mano ateities planai: Toliau usiimtu tuo kuo dar usijamu, ir gąl baigt mokslus, ir eit dirbt, ir nusipirkti ružavą mašiną, galvoju apie vabalą, arba golf 2. Ai ir dar baigti mokslus. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.03.29 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Legreec 1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote1 taškas -
[KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]
Nedas sureagavo į Lucas_George už temą
[KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI] Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai - Arba [5.79 euro] Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui.. O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau.. Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200 [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.] 1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D 2. Užpildyti pagal anketos šabloną. 3. Kodas: gstikrinimas (1 taškas -
[0.1.6.2] Pasiūlymas serveriui: naftos platforma
Katum Asas sureagavo į Pronis_Kadilaks už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilakas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip, kad galėtum palikti naftos platforma nesibaigus laikui ir gautum pinigus už sunešiotas statines, nes dabar sunešiojai daug statinių, už kurias žinai, jog gausi maximuma pinigų ir tu negali tiesiog palikti platformos, nes tu jų negausi, todėl turi stovėti likusį laiką afk, kas iš tikro labai nervina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiks stovėt kokį 20 min afk, kad gautum pinigus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu1 taškas -
Dar viena svarbi apklausa ;D
Rocky_Balboa sureagavo į Lucas_George už temą
Į a.ž parašyk turiu pakvietimu, tik nebuk scammeris.1 taškas -
Emigruoju Remiss_Kasas
Remiss_Kasas sureagavo į Mantas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.1 taškas -
Emigruoju Markas_Fuxorius
not usable sureagavo į Markas_Fuxorius už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Markas_Fuxorius Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu jau 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo, Denis_Xander. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Serveris yra malonesnis nei kiti kuriuose esu žaidęs. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Misijos buvo nesunkios, jas įvykdžiau gana lengvai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelnin1 taškas -
Pasiūlymas +rep sistemai
Rocky_Balboa sureagavo į Lucas_George už temą
Prieš, nereikia tokio pačio dalyko kaip pas edga.1 taškas -
[0.1.6.2] Pasiūlymas serveriui: dėl medkirčių darbo
Dovydas_Gurksnys sureagavo į Lukonic_These už temą
Viskas normaliai šią bėda galima išspresti už 8,5k 7k licenzija gun 1,5k DGL arba skambini Kiemsargiui_V1 taškas -
San_Andreaz nuosavo kanalo prašymas.
Tony_Mix sureagavo į tikrai ne galaxi už temą
Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : San_Andreaz - Kam bus naudojamas kanalas? : Bendrauti su draugais,ir šnekėti kaip keisimės pridukciją - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip susipažinau.1 taškas -
Prisistatau Benja_Quatro
Benja_Quatro sureagavo į Jocker_Weed už temą
Dar vienas rimtas bakurėlis če perejo iš šudservio . Zdarowa Pussy Destroyer sėkmes žaidime ir gyvenime xdd1 taškas -
Emigracija, prasau nekreipti demesio i klaidas.
Mykolas_Nrg sureagavo į Mantas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.1 taškas -
Emigruoju Gabe_Bullet
Sandra_Roar sureagavo į Gabe_Bulet už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokei Gabe_Bullet Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo Balandžio 2d. 2016-04-02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasakė draugė Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sudomino nematyti dalykai, užsikabinau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nedirbau dar Ar buvo sudėtinga rasti elektroniko1 taškas -
Nubaustas buvai todėl nes jail anketą užpildyti duodama 10 minučių, o tu užpildei beveik po valandos.1 taškas
-
Pasiūlymai serveriui // Mad`Martinio.
Fortas_Oprocas sureagavo į Master_Bmw už temą
Prieš ,nes prasidėtu ,kaip eventai [ Rep'ų ] ,bei didesnė atsakomybė administracijai .1 taškas -
Unban Deividas_Nike
Biznis_Man sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Administratoriaus kuris jus užblokavo užblokavimo anketa buvo nepatvirtinta . anketa rasi čia. Būsite atblokuotas.1 taškas -
DESIGNBIRD GRAPHIC STORE.
Stephen_Cannabis sureagavo į Bruno_Linn už temą
11,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas!1 taškas -
Parduotu Clash Of Clans vartotoją
Fortas_Oprocas sureagavo į Master_Bmw už temą
Sveiki ,taigi nusprendžiau parduoti savo Clash Of Clans accountą ,tai siūlykite kainas. FOTO http://imgur.com/t47bYia http://imgur.com/ltByjea1 taškas -
Jūsu V_P: Jack_Mack Skaičius nuo 1-300: 153 Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): -1 taškas
-
[GIVEAWAY] Sultan
Rokas_Comanchi sureagavo į Adomas_Green už temą
Jūsu V_P: Adomas_Green Skaičius nuo 1-300: 104 Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): adomuk151 taškas -
Vakaro mašinų meet'as [2]
Ash tavo gerbejas mody tu prof video montuotojas ! Pasirasysi man ant maikutes?1 taškas -
Pristatau Oba_Maa
Domas_Mode sureagavo į Jack_Mack už temą
Zdarovėlė "Amerikieti", malonu susipažinti, sėkmės.1 taškas -
Idėja čyterių gaudymui.
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, jei žaidėjai pamato čyterį jį praneša /padmins, bet įsivaizduokit situaciją jai čytina adminas, jis iškart pamatęs, kad jį praneša išjungs čytus arba atsijungs, taigi siūlau komanda /cytas, /cyt arba /cyteris V_P, jai tai bus praneštas adminas jis pats savęs nematys,( žinoma būna išimčių kai būna vienas kitas adminas, draugelis kuris viens kitams gali pranešti jei jį praneša į čytus), jai tai bus paprastas žaidėjas visi adminai tai matys. Visgi /padmins yra naudojamas kai žaidėjai kreipiasi pagalbos, o1 taškas -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Heroin_Addictt sureagavo į Ignas_Image už temą
Jūsų patirtis : šiaip neskaičiavau, bet apie 3 metai Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Cinema 4D, Adobe Illustrator, Photoshop. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://edga96.deviantart.com/gallery/čia ne visi, bet manau užteks.1 taškas -
Emigruoju Cleme_Tean
Tishawn_Wilson sureagavo į Cleme Tean už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Cleme_Tean Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/01/23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2010/2011 m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Jusu serveri buvo pasiules pazystamas. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jusu serveris man asmeniskai patiko del sistemu ir del kokybisko zaidimo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apomykumus buvo nesunku vykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobo1 taškas -
AVA7ARAI.
Delta_Forsas sureagavo į Bruno_Linn už temą
Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:MattWhite Keli komentarai apie darbus:Visi avatarai kurti mano, kas kažkiek tai laiko atnaujinsiu.. Grafikos darbai (min. 2): LT RAP // HIP-HOP FEMALE // FOOTBALL // BASKETBALL // CARS // NATURE & ETC. // BADABUM 435 // I'M TABLE // I SPEAK LONDON I'M IN MY MUM'S CAR SJŪT // PUDBUOLS // Č3 AŠ // PATIKO?+REP1 taškas -
[ CAR ]BMW e39 2001m StanceWorks. :)
- Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Andreaz - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: Automobilis. Ši modifikacija su autoinstalu galite dėtis ant betkurio automobilio - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www.failai.lt/stwdorjap80p/BMW.zip - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:1 taškas -
1 taškas
-
Pasiūlymas dėl /sekti.
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pastebėjau, kad dažnai pasitaiko situacijų kai pareigūnai pagauna nusikaltėlį pamiršta žaidėjui nuimti sekimą (/nsekti), tad siūlau kai sekamam žaidėjui duodi bauda arba uždedi įtarimo lygį jam automatiškai nusiimtu sekimo režimas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus mažiau žioplų atvejų kai policininkai pamiršta nuimti sekimą.1 taškas -
Taxi edit v1
Tikrai neblogai padirbėta reiks būtinai išbandyti šį editą.1 taškas -
Buvę projekto komandos nariai,
Salvatore_Bufalino sureagavo į Rokas už temą
Buvę projekto komandos nariai, Apačioje yra pateikti visi buvę serverio ir forumo prižiūrėtojai, pagalbininkai, administratoriai kurie labai prisidėjo prie projekto plėtros ir visiems šiems asmenims esame nuoširdžiai dėkingi už jų investuotą laiką į mūsų projektą, bei visą tą pagalbą, kurią suteikė mums labai svarbiomis akimirkomis ir pasirinko būtent mūsų projektą eiti tokias svarbias pareigas. AČIŪ. Vardas_Pavarde pažymėti žaidėjai yra pripažintos projekto legendos už nuopelnus projekto komandoje. Ignas_Image, Nuo 2015/01/31 ėjo forumo moderatoriaus pareigas. Buvo nušalintas1 taškas