Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.07 visose vietose

1. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Starto. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo Samp A versijos. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Seniai žinojau kad kuriamas. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sava chebra. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Jokio. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Ne. Ar buvote nušautas ar
    3 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mantvis_Daedo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 6:00 Žiūrime kiek nusiima iš dgl , nusiima apie 20 , o visi žinome puikiai , kad iš deagle nusiima 47. Peace.
    3 taškai
  3. 2 taškai
  4. Pirmasis trumpametražis GTA V filmukas (su lietuvišku įgarsinimu) taigi žiūrim ir vertinam https://www.youtube.com/watch?v=O1V_6qN97hs
    2 taškai
  5. Labas, paleidžiu į šviesą savo tamsiuosius darbelius. Asmeninių redagavimų neatlieku. Be abejo, laukiu konstruktyvios kritikos.
    2 taškai
  6. 240 Avatarų jums! http://imgur.com/a/2RyFL
    2 taškai
  7. Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:
    2 taškai
  8. Sveiki, Profilio priderinimas tinkamas forumui, Kaip atrodo profilio priderinimas profilyje galite pažvelgti pas mane, Norėčiau išgirsti visokias nuomonęs,kas blogai,ką reikėtų pridėti/nuimti, Kad naudoti šitą priderinimą avataro matmenys turi būti 150x150 Gero naudojimo Greenside Žaidėjai!
    2 taškai
  9. 2 taškai
  10. Gero naudojimo! Jeigu kažkas blogai norėčiau išgirsti tai nuo jūsų
    2 taškai
  11. Ačiū už pastebėtą klaidą,jau pataisiau!
    2 taškai
  12. Video kūriau prieš 2 metus, naujų jau nekuriu nes vistiek tikrasis driftas ne per GRP servus miręs, tai šitą sugalvojau parodyt
    1 taškas
  13. Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo. Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro
    1 taškas
  14. Šite tema sukuriu tik tam jog žinotumėte kad Sweet_Energy nebūna AFK. - •
    1 taškas
  15. Sveiki, taigi katik sukuriau kaška su savo modais GTA ir bšk pa gfxinau, tai įvertinkit.
    1 taškas
  16. not usable

Xanderio avatarai

Sveiki, neturėjas ką veikti, sukuriau keleta avatarų forumui jūms. Jei neeina užsidėt. Rašykite į A.Ž. Tikiuosi patiks.
    1 taškas
  17. Taigi pasakojimą pradėsiu linksma daina. Būtų smagu ,jeigu skaitydami mano istoriją įsijungtumėt šią dainą. Taigi čia sudėsiu visą savo širdį ir labai norėčiau ,kad skaitytumėt viską iki galo. Gal serveryje ir esu naujokas ,bet samp'e tai tikrai ne. Todėl išsipasakosiu ,išsiliesiu ir manau ,kad jums patiks. Peace [1.1] Slapyvardžio istorija Taigi apie slapyvardžio istoriją šiame serveryje neturiu ko labai daug papasakoti. Tiesiog mano vardas realybėjė yra Povilas (malonu susipažinti) ir negalvokit ,kad mano mobiliojo ryšio operatorius yra "Pildyk" ,tiesiog ant stalo po ranka buvo "Pi
    1 taškas
  18. Sveikas linai malonu susipažinti su tavim iš ft pirmos atrodai tikras rimtas kentas jau čj sedejas jei reikes pagalbos visada padesiu laukiu tavo prašimo i a-z laukiu
    1 taškas
  19. Jimmy'Cold

Pristatau Omis_Zekas

Sveikas labai malonu susipažinti sekmės tau projekte linkiu pasiekti daug drk
    1 taškas
  20. Blee,pagalvojau mano Ievutė atėjo į projektą,bet dėja turi savo gyvenimą ir dėjo ant to sa-mpo malonu,sekmės tau gyvenime
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. Nesiputok snargliau.
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jacks_Mass 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Modpack'as, nesveikas, tinkantis RP projektams, taipat gal kažkam patinka HD, man patinka Lowpoly, lq modifikacijos 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : Video aprašyme rinktis 2) nes tai atsiunčia visą modpacką. P.S reikia modloaderio, asiloaderio. NO LAG
    1 taškas
  24. Nute_Boy

Xanderio avatarai

Zdarowa Xanderi nrml avatarai tik tau dar tobulet:D
    1 taškas
  25. Nejaučiu jokio gėdos jausmo kadangi Ieva atidave paskyra tiek šiame projekte tiek kituose.
    1 taškas
  26. Sveikas, Neblogai kad sukurei pristatymą.. bėt būtų geriau kad nicka nekopijuotum, šitas vartotojas jau yra senai sukurtas(paneles) ir na nežinau nelabai gerai atrodo ant tavęs šis nickas. bėto jis dar ir lv žaidžia toks pat vogtas vartotojas.
    1 taškas
  27. Aš už Kodėl? : Nes aivaras nesutinka padaryti kad galėtu vis nauji darbuotojai dirbtu nes 3 darbuotojai yra per mažai ir tik puskui vėl galės dirbti po 24h, tai geriau butu padaryti kad galėtu dirbti 10 darbuotoju kas 24h nes norint leveli pasikelti vapšie daug produkciju reikia ir kita o kur pirkti reikia už tokias kainas nenusipirksi. + Dėl limito išėmimo irgi geras butu, bet aivaras nesutiks su tuo, nes dabar nesamone 3 darbuotojus idarbini jie atidirba ir po 24h kiti gali dirbti arba tie patys. + Galėtu buti kad galėtu pats verslininkas parinkti kiek dėžiu galėti sunešti asmuo
    1 taškas
  28. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikia daugiau vietos, darbuotojams, nes darbininkų yra tikrai nemažai, o norisi, kad dirbtų daugiau negu 3 darbuotojai per parą. Tad siūlau padaryti 10 darbuotojų per parą, arba išvis limitą, išimt. Dar siūlau padaryti, kad rodytu kiek dėžių liko sunešti, pvz 0 iš 300. Per visus darbuotojus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na visu pirma tai atsiras veiklos didesniam žaidėjų skaičiui, ir pačiam verslo savininkui atneš daugiau naudos.
    1 taškas
  29. Mantas

Emigruoju Deividas_Paska

Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  30. Nežinau netgi, ir tas ir tas gražus, bet balsą atiduosiu Summer
    1 taškas
  31. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas_Skate • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ilgai važinėdamas po serverį ir galvodamas ko čia trūksta, pamačiau kelias vieteles, kurios yra laisvos ir niekam neužimtos. Turiu omenyje, kad serveryje norėčiau daugiau namų, bet nepaprastų, o tokių kokių yra mano atsiustose nuotraukuose. Manau, kad šie namukai būtų visai puikūs nameliai naujokams įsirengti, nes kaip matote nuotraukose jie yra nedideli kaip kokiuose kempinguose. Šiuose nameliuose galėtu būti kokie 1-2-3 kambarėliai kur žaidėjai galėtu jaukiai įsirengti savo pirmą ar ne
    1 taškas
  32. Mantas

Emigruoju Nexus_Frost

1 taškas
  33. Nu visai neblogai, bet pačio gta garsai 3x garsesni nei įgarsintų veikėjų. Ir aišku mažiau šnekėk tokiu balsu, nes atrodo kaip stenėdamas ("INTRO").
    1 taškas
  34. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilakas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip, kad galėtum palikti naftos platforma nesibaigus laikui ir gautum pinigus už sunešiotas statines, nes dabar sunešiojai daug statinių, už kurias žinai, jog gausi maximuma pinigų ir tu negali tiesiog palikti platformos, nes tu jų negausi, todėl turi stovėti likusį laiką afk, kas iš tikro labai nervina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiks stovėt kokį 20 min afk, kad gautum pinigus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu
    1 taškas
  35. Man tikrai patinka tavo stiliaus avatarai, padaryk dawai daugiau nepatingėk gražu.
    1 taškas
  36. Mantas

emigracija

1 taškas
  37. Konkusas vykes senai bet vistiek sveikinu labai!.
    1 taškas
  38. Jūsų norimas logo ir parašas buvo sukurtas. [ 3 forumo patinką ant mano vartotojo ] Jai neuždėsite 3 forumo per 24val būsite įrašytas į neaptarnaujamų asmenų sarašą. Logo nuorodą - Parašo nuorodą -
    1 taškas
  39. Turėtu būti čia, pats naudoju šitą packą. http://www.mediafire.com/download/m4gac9w1is8s3qq/Awesome+weapons+collection.rar
    1 taškas
  40. Argumentuok kodėl nėra tikslo rakinti temų kurios nėra populiarios tarp forumo lankytojų? Mes rašome tema rakinama ne dėl freepostų, o dėl to, nes tvarkingiau atrodo nei paprastai užrakinta tema.
    1 taškas
  41. bom, halau mai friends vaiksciojau internete siandien ant koju (kojos suluze, bet nesvarbu), ir radau savo senai darytus parasiukus, pries 2 metus su virsumi, maciau siame forume yra kazkur jie ikelti kito zmogaus, bet norisi, kad juos buciau pats ikeles, tai ikeliu:)) http://imgur.com/a/Rjlrp ate, gal keletos dienu begyje gausite is manes parasiuku naudojimui kiekvieno forumiecio kaip ir yra su mano avatarais. avatarai: http://greenside.lt/index.php?/topic/21316-karpio-avatarai/
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.