Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.10 visose vietose

1. sw ol new video veri praud of it. Iš tikrųjų galvojau, kad net nekelsiu nes kažkoks lievjas man atrodo, bet w/e kmr. Labai ačiū Džeremiui_Santos,Veronei,Matthewui,Cristianui Mafijos_Senelis, Darius_F, Ernis_P,Pablo Cinamonui, Sweetui, Egidijui ir lauriui dryft, Nedokui ir kitiems kurie prisidėjo prie filmuko veri veri ačiū :* ir smokui
    8 taškai
  2. Sveiki, pabandžiau kažką padaryti. Kažkas išėjo. Vertinam. Gal su visais darbais taip? Nes manyčiau, jog tie senieji atsibodo kaikam . http://www.part.lt/img/1e1837e5b98bab92f4c151d92aea6b63131.jpg
    5 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Orange_Mst • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=A4_k_zBR3J8&feature=youtu.be http://prntscr.com/bep8ot
    5 taškai
  4. Ponaiti "dm profe", kiek žinau tokiu save laikote ? Nepastebėjote vieno dalyko. Ponas Egidijus Keza, buvo atsitūpęs, todėl buvo mažas spreadas. Jeigu nežinote kaip tai padaryti, klaviatūroje yra mygtukas "c", paspauskite jį ir būsite toks kaip Egidijus (jūsų tariamas nospread.cs). Ačiū už dėmesį, tikėkimės atsakiau į jums kilusį klausimą ir galbūt išmokote kažko naujo.
    4 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dof_Key • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėti baninti tuos kurie daužosi, laistosi, ar netgi žudo su visokioms gaisrinėm. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žmonės mažiau nervuotusi, pamažėtų ryžų vaikų, normaliau žaist būtų galima. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kickų jiem neužtenka.. Prisijungia ir vėl daužos.
    3 taškai
  6. Sw storas, sw kezatronas ir sw akordionas. Taigi visų pirma filmuojant turi rodyti pingą, blogiausiu atvėju bent pingo lentelė foto. Antras dalykas Štai video, kaip mane šaudo ir viskas imasi tą pačia minutę : Žiūrėkite video galą, nuo 1:58 Trečias dalykas, keza nu tu ir klišas kai filmuoji, nors ir tas tavo taikinukas nelabai didėja, ėėė kas čia per variantas argi nepamiršai suvesti klaviatūroje S-P-R-E-A-D?
    3 taškai
  7. Mike_Cis

Naujas gabaliukas

Sveiki visi, neperseniausiai pagamintas naujas kūrinėlis. Gero klausymo, gal patiks. Ač. MiKeFo - Black Color
    2 taškai
  8. Nebrangiai pildau tobulas anketas i darbus, detalesne info az.
    2 taškai
  9. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Wolf ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Elegy (Nissan skyline) 1995 metų nuvažiavus nedaug, rida - 244km, full tuningas su gražiais ratlankiais, side skirtais ir visais bamperiais. Yra spoileris, dideli duslintuvai. Spalva balta. Varoma galu, yra hidraulika. Maksimalus greitis 168 km/h yra Nos (nitro sistema) kuri padidina trauką tam tikram laikui. Visiškai nėra rūdžių bei ilenkimų. Padangų likutis - 95%. ◘ Pateikite parduoda
    2 taškai
  10. Jimmy-Cold

Parduodu sultana

◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedokas Twin ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): tdeze yra beveik full alien tik roff nera ir exhaust x-flow ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/cMKJb ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 250k ◘ Papildoma informacija: Kaina galime derinti , tik proto ribose
    2 taškai
  11. 1 taškas
  12. Šioje temoje galėsite užsisakyti jūsų norima modifikaciją visiškai nemokamai. Jums tiesiog reikės užpildyti anketa pateikta šiek tiek žemiau, ir apibūdinti jūsų norimą modifikaciją Taisyklės *Pildyti tik pagal žemiau duota anketa. *Jeigu modifikacija netokia kokios norėjote, prašome užpildyti iš naujo, arba parašyti man į A.Ž. *Temoje griežtai draudžiamia freepostinti, keiktis *Modifikacijos bus nusiųstos į kliento A.Ž(asmeninę žinutę) *Daugiausiai galima užsisakyti tris modifikacijas per vieną anketą *Bei be abejo laikytis šių taisyklių -Spausti čia http://www.p
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Serveryje nežaidžiu. Dalyvavau tik testavimuose prieš serverio startą. Jei kažkam maišo, jog keliu darbus čia - praneškit. 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : Apie savaitę, įskaitant ir tekstūras. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : To tikrai jums neprireiks. 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Pavadinimas pasiskolintas iš ankstesnių GTA žaidimo dalių. Jei kam įdomu : http://gta.wikia.com/wiki/Tarbrush_Caf%C3%A9 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) http://imgur.com/a/kq0jv Už tekstūrų pakeitimą, patarimus didelis did
    1 taškas
  14. JĖZAI POPΣ TAISYKLĖS UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI PER 24 VAL. NUO JO ATLIKIMO NEFREEPOSTINTI - KLAUSIMAI IR PNŠ - Į PM C4D DARBŲ NEDARAU DARBAI NĖRA PERDAROMI PAVYZDŽIŲ NEBUS - NEPRAŠYKIT JĖZUS YRA VIENAS IR KITŲ JĖZŲ NĖRA IR NEBUS NESKUBINTI DARBŲ ATLIKTI GREIČIAU NERAŠINĖTI Į PM IR NEPRAŠINĖTI DARBŲ PADARYTI KITIEMS PROJEKTAMS ANKETA †DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS]: †DYDIS[BŪTINA NURODYTI, NERAŠYTI "TOKS KAIP.." AR "TINKANTIS FORUMUI" IR PNŠ..]: †TEMA[STOCK]: †TEKSTAS[SUBTEKSTAS]: †DARBO PAVYZDYS[NEBŪTINA NURODYTI]: JUODASIS SĄRAŠAS †J
    1 taškas
  15. Sveiki, kaip ir žadėjau padariau parašus darbams su pakvietimu. Nepadariau tik DPD . Padarysiu vėliau. Kitą kartą pažadu, kad bus unikalūs parašais . Tiesiog dabar pats žinau, kad šie darbai nėra tokie geri. Bet kaip ir sakiau, laukite kitą kartą unikalių! [/url
    1 taškas
  16. Labas vakaras, taigi neturėdamas ką veikti sugalvojau sukurti darbų su pakvietimais parašus. Ačiū tiems kurie padėjo kai reikėjo tam tikro transporto. Taigi prašau per daug nesmerkti, nes tai pirmieji mano daryti darbų su pakvietimais parašais. Motyvacija uždėdami PATINKA mygtuką. Taksi bandžiau kažką naujo. Tai ne visi, darbai kiti yra daromi, šį vakarą gali pasirodyti TAKSI darbo parašas. O DPD teks palaukti kol išrinks direktorių.
    1 taškas
  17. Šioje temoje kelsiu kokybiškus avatarus pagal jūsų pageidavimus. Reputacijos nerenku, tačiau jei jums tikrai patiko ir panaudosite tai nesidrovėkite ir paspauskite žalią. Update kelsiu kai neturėsiu ką veikti ir turėsiu laiko, taigi sėkmės naudojant. UPDATE NR. 1 (Audi) UPDATE NR. 2 (Babes) UPDATE NR. 3 (Nature) UPDATE NR. 4 (Weed x 420)
    1 taškas
  18. Eligijus.

Simple avatarai.

Sveiki, neturėjau ką veikt tai sugalvojau kažkokius avatarus padaryti Vertinam.
    1 taškas
  19. Sveiki. Pabandžiau padaryti keletą avatarų. Vertinam. Ar norėtumėte dar? Nuomonė? AVATARAI http://imgur.com/a/lSXPe
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Orange_Mst • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Matthew_Bennett (nžn tiksliai, kaip rašos, durnesnio nick nemates.) • Už ką buvote užblokuotas ?:cheaT? • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Neturiu, nespėjau į serveri net prisijungt ir užbanino. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Mano video:
    1 taškas
  21. R_Smailys

Naujas gabaliukas

Tikrai neblogas kai galesiu paspausiu zalia rep limitas
    1 taškas
  22. Tai kas būtų jei priiminėtų visokius mechanikus kurie tempeliotų mašinas į vandenį? Nepatekai - reiškias tu nepasiruošęs.
    1 taškas
  23. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Front ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): PM ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: - ◘ Papildoma informacija:- Jei norite kažką iš šitų pirkti, susisiekite su manim forume, parodysiu visą informaciją ir kt.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack Ferdinando • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jessy Smith (Dark Buffon) • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. Rokas

Peikiu Edwa_Nmz

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas.
    1 taškas
  27. 1 taškas
  28. Jeigu ten yra dar vienas failiukas pabandyk jį ištrinti. http://imgur.com/0fnXtGW
    1 taškas
  29. Bent jau kažkas stengęsi , nes aš išviso aptingau kažką daryti Katkus irgi gerai,bent kažkas pradėjo video daryti mldc taip ir toliau sėkmės darbuose reikės pagalbos prašyk nors pats nelabai žinau ,bet padėsiu kuo galėsiu (Y)
    1 taškas
  30. Pridedu savo video. https://www.youtube.com/watch?v=ip_9CyIPtnc
    1 taškas
  31. Jei policija dirbtu, tai nebūtų tokiu dalykų
    1 taškas
  32. Ohh Mantvydai, tas video toks geras, tie vaizdai ir tų vaizdų išdėstymai tiesiog kažkas nerealaus, labai labai gražu. Šaunu kad galėjau prisidėt bent trupinėliui šio video esmės. kmr
    1 taškas
  33. OO TIKRAI MLDC TIKRAI GERAS VIDEO TEIP IR TOLEU
    1 taškas
  34. Perfecto! Tik nesupratau kodel mano nickas balta spalva jeigu daugiausiai prisidejau
    1 taškas
  35. Nereikia čia jokių Lban ar Ban. Paprasčiausiai, užtenka, kad neleistu purkšt vandens į žaidėjus, arba žaidėjus pereitu kiaurai, arba leistu tik prie degančio namo. Naujokams yra smagu tai daryti, man irgi kažkada labai senai buvo smagu tai daryti kai buvau vaikas. Tad, manau be banų apsieisim, nes prasidės vėliau, aš nežinojau ir t.t
    1 taškas
  36. Pats tu lievs, gerai gavos man patinka. Šaunuolis taip ir toliau kur tokius kmr videoooo.
    1 taškas
  37. normaliai skamba like už pastangas man asmeniškai patiko
    1 taškas
  38. PRIEŠ dink i tą savo losantos sf ir t.t kitur gs kaimeliai yra ir bus forever ką tu nusišneki kokie perkelimai.... čia žmonių pakankamai ir nereikia jokių perkelimų...
    1 taškas
  39. Sveiki nusprendžiau giveaway padaryti šendien nes rytoj išleistuvės o poryt išvarau į vokietyją. Taigi daugiau viskas matosi video dalyvavo žmonių 29. Nenusiminkit netrūkus bus ir kitas giveaway. Žaidėjai turi atsiiimti transportus per 24h. Susisiekit su manimi arba forumo až arba žaidyme. Laimėtojai : Savann'os laimėtojas: Lukas_Front. Sabrės laimėtojas: Karmis_Zetrio. Video:
    1 taškas
  40. NŪŪŪ SantOs,kam man duOt fb kai turi kaiką kitką ir matai mane per ten kiekvieną dieną, myl peacė .Bėjė gražus dūmai.
    1 taškas
  41. Greitu metu nusiųsiu apie 5 galimus pasirinkimus. 1 Valandos bėgyje. * VISOS MODIFIKACIJOS SUIEŠKOTOS
    1 taškas
  42. Modifikacija buvo sėkmingai nusiųsta, 3 variantai buvo parinkti, gero naudojimo Nori užsisakyti daugiau ?
    1 taškas
  43. Dvi atrankos į policijos departamento direktorių, 0 potencialių kandidatų, galbūt ir buvo vienas, bet laikas parodė, kad vis dėlto ir jis netinka, tad teko ieškotis žmogaus ne iš atrankos. Buvo dar šiokių tokių diskusijų dėl Mantvis_Daedo, kuris turi patirties tokios firmos valdyme, bet tai būtų labai laikinas sprendimas, dauguma juk pamena, kaip baigėsi jo policijos direktoriaus ir gaujos lyderio dešiniosios rankos karjeros, tad nelipsiu ant to pačio grėblio, kuris jau buvo užmintas du kartus, moku pasimokyti ir iš svetimų klaidų. Grįžtant prie naujųjų vadovų - direktoriumi tampa Egidijus_Kez
    1 taškas
  44. Labas, mano žmonės! Joooo.... mechanikų analizė dar rašoma, nepykit jog apgavau, ji bus dar vėliau. O dabar netradicinis turinys šioje skiltyje. Tai apie mano, kaip direktorių bei gaujų prižiūrėtojo, erą. Daug mąsčiau apie tai ką nuveikiau ir ką dar galiu, ar apsimoka čia dar ardytis, ar palieku pareigas? Visuomenei atsakymas gal nelabai rūpi, bet esantiems akmeniniame stulpe, atsakymas: Vietoje to nusprendžiau pasiskirti sau naują pagalbininką, kuriam atiteks nemaža dali mano darbo visoje prižiūrėtojo virtuvėje, kurios paprasta nemato visuomenė, bet tai ir
    1 taškas
  45. GREENSIDE # 0.1.4 Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į ga
    1 taškas
  46. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.