Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.15 in Pranešimai

1. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Dogg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nurodyta apačioje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nurodyta apačioje. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nurodyta apačioje. Tikslas: ▲ Išnaudoti San Andreas žemėlapio galimybes ▲ Suteikti spalvingumo žaidimui Uostas: ▲ Įrengti uostą, suplanuoti maršrutus iš uosto ▲ Pervadinti fūristus į "krovinių logistika". Visgi, fūristai važiuoj
    28 taškai
  2. Sveiki, kadangi mano pirma tr.priemonė buvo sanchez, o dabar man kaip jos nebereikia galvoju jog reikia man ją atiduoti. ką reikia daryti norint laimėti?: Paspausti like(nebūtina, bet jei tikrai norite laimėti tai paspausite) Parašyti į komentarus savo Vardą_Pavardę žaidime. per kur rinksiu nugalėtoją?: laimėtoją rinksiu random būdu per random.org. Transporto nuotraukos bei informacija:http://imgur.com/a/KiyZu Spausti mygtuką nebūtina. Laimėtoją rinksiu 2d bėgyje, jeigu nebus norinčių dalyvauti, pratęsiu. ;] Sėkmės! Narys baudžiamas įspėjimu už:
    6 taškai
  3. Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ugne_Engu • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Ugnė • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): man 16, o gimtadienis, tai birželio 16d. • Jūsų gyvenamasis miestas: Utena • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): ig: uggne_ ; snep: uggnea • Apibūdinkite savo charakterį: Esu savotiškai įdomi. Esu labai draugiška, mandagi, visada bendrauju. Labai nemėgstu kai mane ignorina Mėgstu pajuokauti, juodą humorą labai gerai suprantu, visada ts kalbu, nemėgstu tylėti • Kokia jūsų mėgstami
    5 taškai
  4. Manau nelabai panašūs mes į šiuos veikėjus.. Su Sweetu po veiksmu manyčiau taip kmr :
    5 taškai
  5. tokio gargalio negeriam, pas mus balta eina
    4 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Madd_Dogg • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 72817e • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 12 valandų darbo. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Namas "Japanese" stiliaus.
    3 taškai
  7. Sveiki visi, noriu su Jumis pasidalinti savo kuriamų avatarų kolekcija, kurią pradėjau visai neseniai kurti. Tad vertinkit, rašykit kas patiko, kas nepatiko, kur turėčiau daugiau įdėti pastangų. Dėl avatarų papildymų viskas priklausys nuo jūsų http://imgur.com/a/lmTSU
    2 taškai
  8. Taigi šiek tiek padirbėjau su paint, ir sukūriau linksmą darbelį, jei patiks, spauskit žalią! Kai po kontrobandos/vagono susieina PD ir Nortenos.
    2 taškai
  9. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiulymas būtų įdėti darbą "Radijos centras". Apačioje aprašysiu plačiau . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvarintų žaidimą , nes per visus beveik 2 metus atsibodo matyti vis tuos pačius darbus ir manau reikėtų naujo. Naujokams būtų geras būdas pasipelnyti lengvai. Beto žaidėjams būtų įdomiau serveryje Pvž taksistai lauktų klientus ir tuo metų galėtų laiką praleisti eteryje su radistu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeig
    2 taškai
  10. Sv ol! Nusprendžaiu, jog kažkuriam žaidėjui padovanosiu savo blistą, man ji nebereikalinga, tik vietos garaže užima. 1. Ką reikės padaryti Norint laimėti šį automobiliuką? 1. Užpildyti anketos šabloną. 2. Kaip sužinoti, ar laimėjau? 1.Šioje temoje, parašysiu atsakymą, kas laimėjo. 3. Kaip rinksiu nugalėtoją? 1. Random.org pagalba. ANKETA: 1. Vardas_Pavarde serveryje?: 2. Tikitės laimėti šį automobilį?: Transporto informacija. Spausti čia Sėkmės visiems! Laimėtojas bus paskelbtas šioje temoje, 2016/08/16 I 21:00 I Laik'ai
    2 taškai
  11. Devynkė mana Labuks :**
    2 taškai
  12. Na, man tie košmarai juokingi būna Atsikeli ir sakai, **** kokią xujnia čia sapnavau.
    2 taškai
  13. Atsiprašau kad komemtuoju bet jau 8 papeikimas ant patrioto,as visada sakau jaigu geras direktorius papeikimu nebus iskur tie 8 papeikimai kad jai butum geras direktorius nieko nebutu kaip sakant koks direktorius toke ir darbininkai tu visus papeikimus pro pirstus praleidi tikiuosi ismes tave is PD direktoriaus pareigu. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    2 taškai
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matthew_Bennett • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:200-300k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:4-5 dienų su pertraukom. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:https://www.youtube.com/watch?v=aOAgbcPfXLc logo - http://prnt.sc/c12lnf Dėkui Gruzinai_Sampo už videka.
    2 taškai
  15. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spri_Teee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas būtų šiek tiek naudingas, kad prie skelbimų kontoros būtų saugi zona ir niekas negaletu saudyti į žmones, nes daug ką tai nervina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebūtų pasipiktinusių naujokų, kurie nori paskelbti skelbimą ir juos nušauna. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  16. Sveiki. Nusprendžiau parašyti dar viena bloga. Tik šį karta jis būs apie mane. Esu Gytis man 21-eri. Gyvenu Kėdainių Rajone , Josvainiu miesteli. Esu gan šiltas žmogus bei geranoriškas. Nesu nei geras nei blogas tiesiog toks per viduriuka normalus berniukas. Galima sakyt turiu daug savybių , bet blogu labai mažai. Galiu but bet koks žmogus , galiu tapti kokiu tik noriu. Žiauriai patinka tamsa kaip atsiranda žvaigždės visos ir kiti smagus dalykai. Patinka ir šiaip tamsa , kurioj gali paskęsti su gera muzika (Micro One ir t.t) Domiuosi visata ir kitais dalykais kas
    1 taškas
  17. Kadangi jau už kelių dienų artėja olimpinis krepšinio turnyras, sugalvojau įnešti šiek tiek intrigos ir į serverį. Visiem linkiu gero bet'inimo ir įsiskaitykite į visas reikalaujamas taisykles. Viskas ką reikia žinoti prieš pastatant pinigus: Statyti galima likus valandai iki varžybų. Visi vėliau atlikti statymai nebus užskaitomi. Minimali statymo suma - 10000 eurų. Maksimali - 50000 eurų. Totalizatoriaus eigoje statymų sumos gali keistis. Pastatymo eiga: Užregistruojate savo statymus šioje temoje, tada ieškote manęs žaidime ar TeamSpeak'e ir turite paduoti statomą sumą. Jeigu ji nebus pad
    1 taškas
  18. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis_Olandas ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra)): Vila (vila randani prie holywood, yra su garažu) Lūšna (Mediku mieste, už vm) ◘ Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): Vila: http://www.part.lt/perziura/a7ea65adcdd537722de075e1975ea08446.bmp Lūšna: http://www.part.lt/perziura/3ba10c428125836f9aa0892538fa4b1674.bmp ◘ Kaina, kiek norite gauti už būstą: Vila 2mln galimos der
    1 taškas
  19. Kobe_Carey

Ieškau drifterių

Sveiki visi, pagalvojau ir nusprendžiau vėl grįžti į samp video kūrima ir ta proga norėčiau paklausti ar šiame serveryje dar yra drifterių? nes artėjančiame video norėčiau padaryti Twin drift jei tokių atsirastu tiesiog parašykite savo skp kontaktus
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baudejas Ignas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Kudrauskas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: nesamones per /v • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/b0e156e76adcb7ef70cb6a6287f0506c698.png
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Hydro • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Patriot • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentas • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Nebaudžia savo darbuotoju, pd darbuotojai daro nesamones deda free star atsitelina su admin komandomis surakina ir negauna už tokius bairius įspėjimų.Kokiu tikslu sukurta policijos departamento papeikimų tema ,jeIgu viskas krenta tik ant jų sažinės? • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nebaudžia žaidėju parašai papeikimą ir jis visus atšaukia • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi va
    1 taškas
  22. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ugne_Engu Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 - 5 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​iš draugės ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes jis patraukė mano dėmesį savo turimais darbais, bei draugišku kolektyvu. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, viskas buvo gerai ! Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Medki
    1 taškas
  23. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Grey_Maxton Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Maždaug prieš 1sav. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Kokius 2mėn su 3metų pertrauką Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nebeįdomū Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip , ne Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Valytojo Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :
    1 taškas
  24. • .Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Adomas_Green • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Armandas_Youtuber. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. nebus taip,kad koks nors baubas pagrobs miegant?
    1 taškas
  27. Labas Ugne, pirmas žingsnis teamspeake pd kanalas. Sėkmės serveryje, jei kas - rašyk ;]
    1 taškas
  28. Frank_Wild

Pristatau Ugne_Engu

Labukas. Malonu su tavimi susipažinti Patinka juodas humoras ? omg ;oo kuo daugiau jo tuo smagiau ania ?
    1 taškas
  29. Razor

Pristatau Ugne_Engu

Labas Ugnė sėkmės serveryje , reikės pagalbos susisiek su manim pabendrausim
    1 taškas
  30. Legal_Frost

Cheetah giveaway.

Sveiki turiu visai gražią ,nenaudojamą mašiną tai yra Cheetah Tai va ,žadu ją atiduoti vienam iš jūsų !! Ką jus reikės padaryti? Tėsiog užpildyti ANKETOS ŠABLONĄ (Bus apačioje) Laimėtojas bus renkamas 2016/08/14 19:00val transporto išviaizdą: http://www.part.lt/img/42157a184403f408b708c090bcb4e73f759.jpg http://www.part.lt/img/18405a6c44572a291c0722384d63744e766.png Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ką veiksite su šią mašiną? : Ar tikitės laimėti? : Spausti ,,'' nėra būtiną ,bet kas paspaus didelis AČIŪ ,tam tikrai nebus gaila atiduoti šią mašiną Na ką gi ,sėkmes
    1 taškas
  31. Žaidėjas bus užblokuotas.
    1 taškas
  32. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Fantom_Live 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Igor_Koff 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Skelbimai per /vc 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  33. Aš prieš, nes dauguma įdėju kopijuota nuo sargo... :/ mums reikia kažko naujo, ir nematyto.
    1 taškas
  34. Anketos šablonas dalyviams, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Neon • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 290,000euru • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Apie tris dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Dq Gruzinui, Clemei
    1 taškas
  35. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : HA 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Jack Western 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/OM2PMsl.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://i.imgur.com/R1HQp9L.png
    1 taškas
  36. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Gedis_Gaska • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:500k-600k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:3-4d. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    1 taškas
  38. Pastebėti pažeidimai, ​- Keliant nuotraukas naudoti Spoiler funkciją: [spoiler]Nuotraukos[/spoiler] - Draudžiama vaizdo medžiagoje naudoti priemones, kurios pagražiną visą darbelį (ENB ir t.t.); ​- Draudžiama kelti patobulintą vaizdinę medžiagą siekiant surinkti kuo daugiau "Patinka"; ​- Draudžiama kelti ne savo statytus darbus (tokiu atveju yra šalinamas dalyvis, kuris naudoja ne savo statytą interjerą ir dalyvis, kuris jam statė interjerą).
    1 taškas
  39. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Dogg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Vinilinės plokštelės - tai būtų retas(kaip šiuo metu skin, ar tune dežė) daiktas. Kiekviena vinilinė plokštelė turėtų įrašytą dainą. Dainos būtų senesnės(iki kokių 1990), kaip ir pritinka plokštelėms. Galėtų būti įvairių stilių muzikos, pradedant nuo klasikos, pabaigiant popsu ar rock&roll. Kaip gauti vinilinę plokštelę? - Galima būtų gauti iš įvairių renginių arba iš žaidėjų(kuomet jos būtų paplatintos). Jų skaičius būtų ribotas, pvz. plokštelių ABBA "Dancing queen" būtų tik 3 v
    1 taškas
  40. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dwayne_Bond • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150'000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 1 dieną. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: ​ Nuotraukos su Logo - http://imgur.com/a/84lBc
    1 taškas
  41. helou evribodi, keletas šiandienos fragiokų ;>
    1 taškas
  42. i know that feeling bro
    1 taškas
  43. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, mano pasiūlymas yra toks ,kad iš oro neatsiranda saulės kolektorius ant stogo. Manau reikėtų padaryti tokį dalyką kaip saulės kolektoriaus dalys, Pvz: Metaliniai vamzdžiai ,stiklas ir kitos dalys kurios būtų reikalingos sukonstruoti Saulės kolektorių ,bet tas brangias dalis (180k visų dalių suma) reikėtų nusipirkti Greenside gamyklos patalpose . Šias dalis iš Greenside gamyklos gabentų DPD kurjeriai kurie atvežtų prie namo reikalingas dalis ,bet jos būtų trapios tad tik geria
    1 taškas
  44. ​Jūsų patirtis :​ Maždaug 2 metus ​Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop, Illustrator ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://mishaart.imgur.com/yra ir senesnių ir naujesnių.
    1 taškas
  45. Gal jau galit atbanint ? Matau neturi ką veikt...
    1 taškas
  46. Marko_Escobar

#PrayForOil

Man visai patiko šios dienos pradžia. Žinoma, buvo liūdna ir baugu skaityti futbolo naujienose apie tokius dalykus.. bet man patiko mano, ir dar poros žmonių priešiški pasisakymai, o dar labiau - sulauktas atsakas. Atsakas nebuvo švelnus.. Ne iš pomidorų prasileidau, o iš 'skaldos'. Savo visuomeniškumą demonstruojantys žmonės paleido į mus daug strėliu, kad "barbarai, nieko nebijot. cinikai. kaip drįstat palaikyti terorą. neužjausti nukentėjusių. jei būtų tai Lietuvoje - kaip reaguotum, ar nenorėtum, jog apie tai žinotų pasaulis...". Per visą dieną 'sugėręs' štai tokį galingą smūgį sugalvojau
    1 taškas
  47. Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA
    1 taškas
  48. Sveiki,noriu pasidalinti savo kurtais avatarais jie jau yra tokie senesni nu nėra labai jau senei prieš koke savaitė kurti gal ar čiut vėliau jai patiks jums galėsiu padaryti šviežius ištimtus katik iš orkaitės.P.S juos buvau pasidalines pas Edgaro serve. PIRMI AVATARAI : http://imgur.com/dvtsyjR,75nW69p,haOxFmo,xgjivVH,ZZk8tTR,I6vk3nr,gJWl42g,v19yLAy,2tguUz1,5rofEzB,vXwmQ3N,zqWKcb6,py1GcdE,8wcyRTv,GyaX7TH,FWKjg9y,GidXaUq,fLTqXMU,0Pnygv1,qeaoXVz ANTRI AVATARAI : http://imgur.com/6VwmL7d,kjA9bii,SlFO3Qx,EbfXbMD,P7Yl*cenzūra*6,8RJGiCu,ASX9utk,vMxOgdJ,h7hB3cW,WI2V866,vBFZaJ6,UCjQB
    1 taškas
  49. Gražus,bent jau man dabras mldc taip ir toliau.
    1 taškas
  50. Kiti labai ištampyti buvo bet kiti normalus.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.