Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.09 visose vietose
-
Nuo 11.09 žaidėjai blokuojami už "Smooth Cam",
Jonas_Demonas ir 7 kiti sureagavo į Rokas už temą
Nuo 11.09 žaidėjai blokuojami už "Smooth Cam", Nuo šiol "Smooth Cam" leidžiamas tik VFX ir GFX skilties moderatoriams. Visi kiti pašaliniai žaidėjai panaudoję "Smooth Cam" bus baudžiami kaip už čytų naudojimą (nesvarbu ar praneš į /padmins ar ne). Greenside administracija 2016, lapkričio 9d.8 taškai -
Marko_Escobar banned Cristian_Toretto, Matt_Kozeriukas
Lenis_Kempinis ir 3 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marko_Escobar • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toretto, Matt_Kozeriukas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Baigė CP-Kart eventą pirmoje/antroje pozicijose kuomet visi kiti event dalyviai nebuvo spėję įpusėti šio evento. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :4 taškai -
Prisistatau Velnelis_Camel
OLIA ir kitas sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Justas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 2000.01.21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, ir tt. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Begiojimas (rekordas 24.3 km) • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Patyręs sampe, visi rimti gangsteriai žino. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Nieko laisvalaikiu neveiki2 taškai -
Nupiešiau forumo dizainą (grafikos darbas)
Sančio_Genčiana` ir kitas sureagavo į gandriukai už temą
Sveiki, dalinuosi savo naujausiu darbu. Mintis kilo, kai pagalvojau, kad gaila, jog nebėra jokio aktyvaus forumo/bendravimo platformos dizaineriams, kur jie galėtų dalintis savo darbais, dalintis pamokomis, gauti atsiliepimų bei konstruktyvios kritikos, kur galėtų varžytis, kur galėtų dalyvauti konkursuose, vartotojai būtų skirstomi pagal jų įgūdžius, būtų keliamas kokybiškas ir patvirtintas turinys tobulėjimui dizaino srityje. Užsidegiau ties ideja, nutariau bent pabandyti. Dizainas kaip ir baigtas, bet greičiausiai tai jis tik ir liks tik dar vienu eksponato mano portfolio svetainėje. Laukiu2 taškai -
DK x AR - BAISI REALYBĖ
Perfect_Lad ir kitas sureagavo į SoundKid_Youtube už temą
Paklausom naują lietuvių susuktą repo gabaliuką Kokios nuomonės? DK x AR - BAISI REALYBĖ Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.)2 taškai -
Autosalonas "Luxus"
Doom_Boom sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate1 taškas -
Mindaugas_Parkour prašo kanalo
Mindaugas_Parkour sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Mindaugas_Parkour Kam bus naudojamas kanalas?: Su chebra pabendrauti vakarais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : NUOTRAUKA Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau.1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Arma_Litras sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aistė_Veranytė • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Audra • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16m. Rugpjūčio 14d. • Jūsų gyvenamasis miestas: Skuodas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Jei kam reiks į a.ž. • Apibūdinkite savo charakterį: Draugiška, bendraujanti, nuoširdi, užsispyrusi. ^^o • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Kiekvienas esam kažkuo ypatingi.^^ • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Spo1 taškas -
[KITA] Šriftų mod'as
Blake_Diaz sureagavo į Nedokas'Twin už temą
Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Nedokas_Twin 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Šriftų mod'as, pakeičia samp šriftą. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Radau internete. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Man asmeniškai patinka šis modas, gražiau atrodo chat'as ir pan. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: http://prnt.sc/d2zc6v 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Siųstis nieko nereiks, viską darykit kaip aš dabar parašysiu. Einat į1 taškas -
1 taškas
-
[o.1.6.5] Pasiulymas serveriui dėl mašinų.
Tommy_Gallardo sureagavo į 'Wolf už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Wolf • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serverio darbų "bazėse" tokiose kaip: fūristų, PD, taksi, mechanikų, DPD, padaryti garažus interjere (tokius kaip medikų garažas). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Taip ženkliai mažiau "drop'intu" FPS ( "lag'intu", strigtu) įvažiavus į miestelį žaidėjams turintiems silpnesnius kompiuterius su silpnesniais procesoriais. 2. Darbų "bazės" atrodytų tikroviškiau, nes man asmeniškai PD bazė nėra labai graži dėl kvadratinės formos, dėl aukštų storų sienų ir dėl d1 taškas -
1 taškas
-
Tai va sveiki noreciau pasiuliti armija kaip ir realybeje jaunimui tenka susidurti su armija tiek ir dabar noreciau kad butu armija na savanoriai i savanorius galetu stoti tie kurie nedirba jokio darbo. 100xp patirties dirbtu naujokai. tai va bunu duata ginklu licenzija butu klausoma vadu komandu savanoriai butu bazeje kuri yra dykumoje. savanoriose dirbt galetu iki 1000 ar2000 xp pasikelimo su sitokiomis teisyklemis turetu susidurti savanoriai greenside serveryje 1.negaletu palikt bazes be vado leidimo 2.savaitgaliai butu isleidziami is armijos ir gryst darbo dienomis arba kitaip atspavnint1 taškas
-
Kaip čia yra su tais kauliukais?
Paulius'Rays sureagavo į Modestas Mlg už temą
čia skirtumo gi nėra, sistema išrenka skaičius, gali jis išsigalvot kiek nori dėl tų siūlymų bet čia nk nėra1 taškas -
Kaip čia yra su tais kauliukais?
Paulius'Rays sureagavo į Lays'Pays už temą
Nėra jokių bug'ų, išsigalvoja ir mano, kad dėl to laimi, taip pat ir nėra skirtumo kas siūlo1 taškas -
Unban Kyoutai_Yukori.
Lauris Drift sureagavo į Jekasikapi už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kyoutai_Yukori. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Denas_Bmw. • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/820cef0b550a8772f5d267a3c57ccf7f898.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/a6aaad8ca473dba961cef0c1c84e047e247.png1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Tony_Accardo [257]
Dioba_Launch sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Accardo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [AIM] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE1 taškas -
Judy_Moncada ir pastebėjimai apie serverį
Mard_Volli sureagavo į Judy_Moncada už temą
Žaidimo crashai taip sunervino, jog savo pyktį stengsiuos išlieti čia... • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Judy_Moncada • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Užsiregistravus serveryje nusipirkau visus statusus, tiek VIP tiek Administratorių serveryje. Labiausiai neapkenčiamas dalykas, kai žmogus paprašo pagalbos per /padmins, visi Administratoriai su /ats floodina per visą ekraną tuo pačių atsakymu, kiti renkasi atsakymus dėl /pasiekimai, o gal kiti, jog matytų, kad jie dirba... Aš nežinau, kaip naujas žmogus serveryje šio dalyko labai neapkenčiu ir tiesiog nervina. Ką keisti? Jei žm1 taškas -
Unban Matt_Escobar
Badis_Chilll sureagavo į Matt_Escobar už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matt_Escobar • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lauris_Drift • Už ką buvote užblokuotas ?:admin privilegiju piknaudziavimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/a/DbNd4 nepasidariau po bano • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/DbNd41 taškas -
[0.1.6.5] Pasiūlymas serveriui. "Sniegas"
Anthony_Marcelo sureagavo į Modestas Mlg už temą
Už, visai nebloga idėja, ypač dėl to kad kai kuriem su tais snow modais lagint pradeda, o kai tai būtu serverio failas ar kaip ten nemanau kad lagintų, ir su vandens užšalimu irgi neblogai, tikroviška butų, artėja žiema, tikrai gera įdėja serveriui ir jos tikrai reiktų.1 taškas -
Lauris_Drift užblokavo Matt_Escobar
Pasiskaityk ka parasiau nebuvo su kuo atsiginti atsikratyti taves kaip prikibes visur buvai saudiai ir pespejau kad iskickinsiu sakei p x nu gavai kick turejai apsiraminti ne tau buvo ne gana su /pzu stebejai kur esu ir gaudiai o mano /mapp isjungtas1 taškas -
Unban Matt_Escobar
prasom Nu tai labas visu pirma man pasakyk kodėl mane medžiojiai ir gaudiai,nuo kada gaujinis is niekur nieko pradeda gaudyti Mechanika ir jam trugdyti darbus saudyti medzioti,as kaip mechanikas neturintis ginklu ir matau kad bahurui su zodziais nepasakysi kad baik jis man daug kartu nusove paskuj pradejau kickinti buvo perspejimai sakiau baik t.t bet pacituosiu ..Man p x'' nu jai pacukui *cenzūra* tai ir as kickinau daugiau jokio neturejau atsiginimo budo tik kickinti iskickinau 3 kartus ir visus 3 kartus sakiau liaukis jis nieko nekreipe ir toliau zude uztenka man cia be rasyti pamatysit1 taškas -
Lauris_Drift užblokavo Matt_Escobar
Nu tai labas visu pirma man pasakyk kodėl mane medžiojiai ir gaudiai,nuo kada gaujinis is niekur nieko pradeda gaudyti Mechanika ir jam trugdyti darbus saudyti medzioti,as kaip mechanikas neturintis ginklu ir matau kad bahurui su zodziais nepasakysi kad baik jis man daug kartu nusove paskuj pradejau kickinti buvo perspejimai sakiau baik t.t bet pacituosiu ..Man p x'' nu jai pacukui *cenzūra* tai ir as kickinau daugiau jokio neturejau atsiginimo budo tik kickinti iskickinau 3 kartus ir visus 3 kartus sakiau liaukis jis nieko nekreipe ir toliau zude uztenka man cia be rasyti pamatysit viska ss k1 taškas -
[0.1.6.5]Keli pasiulymai serveriui.
Modestas Mlg sureagavo į Teddy_Wudson už temą
1. Prieš, nesąmonė, tas pats kaip seniau būdavo jail'as už DM. Tam kviesk policiją, nereikia taip visko suvaržyti, pačiam bus neįdomu žaist. 2. Nesu tikras, technologijos tobulėja, bet jei tai nepasikeitė, tai neišeina visų mygtukų nustatyti, yra tik tam tikri, kaip Y, N, +, tai neišeis visos klaviatūros detectinti. 3. Nereik jokių komandų, tiesiog chat'e rašytų visą informaciją susijusią su hit'ais, ar kokiam textdraw'e.1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo John_Salted [256]
Eimantas_Zero sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Salted • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [Teleportų naudojimas] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE SPAUSKITE SPAUSKITE1 taškas -
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Mantys_Samperiss sureagavo į Rokas už temą
2016.11.18 Atrankos rezultatai, Vycka_Flex. Apibendrinimas, Nuo šiol keisime reikalavimus norint patekti į komandą. Pakaks individualių pasiekimų, nuo šiol turėsite įrodyti, jog esate vertas komandos ne vien tik man, bet ir visiems serverio žaidėjams. Būtent tai pasiremdamas pasirinkau Vycka_Flex. Tikiuosi, jog sprendimu nesigailėsiu ir esant komandoje toliau matysiu iš šio žmogaus tokias pastangas, kurias jis demonstravo prieš, per ir po atrankos. Kalbant bendrai, būtent tik šis vienas žmogus atitiko naujus reikalavimus, todėl jo vardą šiame pranešime ir matome. Tema vėl atvira jūsų1 taškas -
Prisistatau Lukrecija_Mua
Tvarkdarys_Laba sureagavo į Milky Sheik už temą
Nors pas mane ne toks kaip arklio bet irgi galesi pajodinet, pasijausi kaip atrakcijone. Gero zaidimo, bet nepaais tv.inki.1 taškas -
Unban Matt_Escobar
Paziuresim tik buk on srw kaip mane unban /bausti edit:nezinau kodel anketa patvirtino cia nesamone priims anketa tada darysiu ir as taip spiceliai eiskosiu tarp ir lban prisaudysiu cmon cia nesamone priziurejo ir fsio nu bus matyti jai keza ar sudoku patvirtins tavo lban pradesiu siausti ir as eiskosiu kam lban saudyti nes aiskiai matos kad šudoku nesamone padare nu viska pažiuresim1 taškas -
[KITA] LQ Gunpack
Dovydas_Inferno sureagavo į Lil_Uzi už temą
http://www.mediafire.com/file/9qg6q5pncderpp5/Dre%27s+gunpack.zip https://www.upload.ee/files/4842554/Gunpackbyflashworxakagoblin.rar.html http://www27.zippyshare.com/v/ojNAkYMm/file.html1 taškas -
Velnelis_Camel banned Egidijus_Keza
Egidijus_Keza:Anketa Tvarkinga. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Motociklu avarijos #2 2016
Sveikas Gan idomus dalykas man nėra dar tekia taip nukristi bet visko gyvenime bus šaunus Video kurk daugiau.1 taškas -
Sureños veiksmas iš vakar.
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
gražu, tikrai gražu laukiam kezos vergų komentarų, kokie mes čyteriai1 taškas -
Matt_Escobar uztilde Algiss_Greenside
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :M_E 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Algiss_Greenside 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :izeidinejimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://imgur.com/a/9rM9J 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://imgur.com/a/9rM9J1 taškas -
Labas tikrai graži ,jai reikės kokios pagalbos kreipkits Gal dar TS papliurpsim koki karta,sekmės dar kartą P.S graži1 taškas -
Dwayne_Cortez sureagavo į smotrim už temą
Tokios mergyčkos po sampus vaikšto nekažka, gražutė1 taškas -
2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)
Juan_Arroyo sureagavo į Aivaras už temą
PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI! (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE). Atnaujinimai Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva. Atnaujintas saugių zonų textdrawas Atnaujintas ieškomumo textdrawas. Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų. Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant1 taškas