Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.27 in Pranešimai

1. Aš ir vėl čia, ir dbr atiduosiu vila. principas bus tas pats, į komentarus rašykit savo nick. random budu išrinksiu nugalėtoją. Čia žinot kaip sakoma, like nieks nedraudžia paspaust )))))))))))))))))) kappa
    36 taškai
  2. „GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF. PAVYZDŽIAI 2016.08.11 2016.08.13 - Launcher ir čyteriai. 2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau. 2016.11.27 2016-11-28 2016-11-30 2016.12.01 2016.12
    6 taškai
  3. Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2016.11.26 - 2016.12.02 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti; • Serveryje turėti bent 30.000 patirties taškų; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba; ​• Praeityje užimtos bent pavaduotojo pareigos (mūsų projekte) - privalumas; • No
    6 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dede_Zedas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žemiau • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau veiklos • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Siūlau padaryti papildomo darbo mechanikams.Ne paslaptis, kad mechanikai sulaukia mažiau iškvietimų dėl padidėjusio vip/admin kiekio serveryje o kolegos pyksta kai nespėja paimti iškvietimo ir reik laukti nemažai laiko kito. Tad gal pradėkime! Nusipirkus nauja mašina/motociklą iš turgaus/sal
    5 taškai
  5. Atsakysių už direktorių, kad tau aiškiau būtų... • Darbuotojas jau išmestas. • Tam yra vip papeikimai, o ne darbo, jis PD komandomis ar privilegijomis tau žalos nepadarė.
    5 taškai
  6. Po ilgo laiko tarpo CP maratonas pagaliau baigtas! Nors dalyvavo mažiau žmonių, negu tikėjomes, tačiau visumoje event'as pavykęs. Ačiū Egidijus_Keza už didelę pagalbą rengiant event'us. 1vt. Tadas_Chill. 2vt. Matthew_Bennett. 3vt. Edvis_Šrekas.
    4 taškai
  7. veiksmas patiko, lauksiu tokio pat veiksmo vakare
    3 taškai
  8. 2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Enjoy_Kenas • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Frankis_Buggatiz • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: PD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nepriima ppk. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą; 1.6.0 Direktorius ir pavaduotojas prisiima visa atsakomybe už savo firmą • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/zC1Zi Paklausus žmoniu ką jie mano apie tokį darbuotojo pavyzdy daugelis pasakė neturėtu tokiu būti PD, o direktorius nep
    2 taškai
  10. Las Venturas Nato bazė Sveiki, taigi sumapinau karinė bazę su pakilimo taku. Laukiu jūsų nuomonės, bei komentarų ! Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    2 taškai
  11. http://www.mediafire.com/file/yiszkike8xhjm1m/GTA+V+HUD+Normal.7z.Abu susikelk į savo GTA papkę. Modifikacijas radau clemės temoje. Naudoju hud'ą jau apie mėnesį tikrai geras ir nieko neužstoja. Nepagailėk žalio:) *EDIT* http://www33.zippyshare.com/v/hwdoficI/file.htmlnes neparodė kai viršui parašiau.
    2 taškai
  12. Ačiū už jūsų nuomones. Ateityje manau, kad dar reikėtu įkelti ir GIF, su reakcijomis ir panašiai. Ką manot?
    2 taškai
  13. Atsiklausiau dėl tokių papeikimų Roko, sakė nedėti įspėjimų. Ir dažniausiai patys išprovokuojat darbuotojus taip elgtis..
    2 taškai
  14. Slavka & Maxas Battle. [Gun sound & HUD] VIDEO SIŲSTIS.
    2 taškai
  15. Kadangi žmonės pradėjo maišytis kelinti užpildo buvo pasikliauti šoniniai skaičiai [ Dešinėj viršuj virš jūsų post ] [ H Tag (#) ] VIDEO su nugalėtoju. Laimėtojas Baronas_Lietuvos prašau susisiekti per 24val.
    2 taškai
  16. Sveiki! Esu naujas veidas serveryje, tai galvoju šiek tiek pasireikšiu. Darbai visi yra mano! Kituose projektose buvau žinomas kaip Tim_Wellens, Kimis Vertinam
    1 taškas
  17. Anketos šablonas 1. Jūsų vardas pavardė?: Rage_Assassin 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Serverio žaidėjai galės naudotis bei bendrauti TeamSpeak erdvėje naudodami telefoną. 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Per šią pamoką turėsite naudotis ir telefonu ir kompiuteriu. 1. Atsisiųskite TeamSpeak3.apk iš šios nuorodos į savo telefoną. Pats naudoju - virusų manau nėra 2. Įsidiekite į savo telefoną šią programėlę (tiesiog per programą File Manager (liet. Mano failai lyg ir) paspauskite ant atsisiųsto failo. Pastaba: Jei diegimą blokuoj
    1 taškas
  18. Iškikintas. http://www.part.lt/perziura/66117ae0f76b4c3163ef637708a00b53740.bmp
    1 taškas
  19. Rokas

UNBAN Tho_Tiz

Atblokuotas.
    1 taškas
  20. 1 taškas
  21. 1 taškas
  22. Atsiprašau ne ta ID parašiau atblokuokit šitą čilavieka. Aš kaltas.
    1 taškas
  23. Prieš. Kokia dar tepalų sistema? Čia ekologiją propoguojantis serveris. Dar dėl mašinų detalių pristatymo, 'DPD' kurjeriai turi tokį krovinį, kaip mašinų detalės, tai nemanau, kad šituo turėtu užsiimt fūristai. Vos tik nupirkus mašina 5% elektros, šita gal ir nebloga, bet nemanau kad ji turėtų būti pridėta. Beje, kai užsisakome mašinas mes jas užsisakome gatavas, o ne tik jų detales, tad nemanau, kad ši įdėja turėtų būti pridėta į serverį.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Irmantas_Danas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Lucas_George • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nebeturiu nes ilgai nesinaudojau ACC ir nerandu banned anketos. Jei cytinau turėtų būtų banned. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. Vlogas gan ilgokas, matosi, kad dėjai daug darbo. Dėl tu giriu, o tavo darba vertinu 9/10 Noriuuuuu !!!
    1 taškas
  27. Colis

GSPD, vakaro veiksmas

Tipo Marko į pensija išėjo, tai vadinasi galima šaudyt ane ?
    1 taškas
  28. Gražus parašai paimsiu viena daugiau padaryk!
    1 taškas
  29. Aina sau kaip negerai, megstamiausias mano uzsiemimas siam projekte rasyt beprasmius ppk. Miko era baigta, kaput.
    1 taškas
  30. Uz,Patiko man sita ideja, manau bus kaip realiam gyvenime, Ir pagyvintu zaidima
    1 taškas
  31. aš siūlyčiau įdėti taromatą, o kurie dirbtų šiukšlininkai checkintu tuos konteinerius ten rastu taros ir ją galėtų priduoti. papildomos šaibos
    1 taškas
  32. Jei įdėja būtų įgyvendinta ji mus dar vienu žingsneliu privestu prie realybes, ir tai yra puiku, žinoma už!
    1 taškas
  33. Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai Karolis_Sudoku - CrimsonCherry Vycka_Flex - IndigoCandy Dany_Winston - LuxuryBrown Bmw_Bumeris - ZaffreBlue Karolis_Sudoku - BrightSky Karolis_Sudoku - OrchidPurple Dany_Winston - BlackSmoke Rebeka_Sander - PersianBlue Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel V_P V_P © Marko_Escobar [Marius]
    1 taškas
  34. J'Skinny

Random Cbug

Nice dud, su kiek fps loši? Ir jei negaila numesk ped.ifp in pm, užmesiu limitą
    1 taškas
  35. gera ideja keza per veiksmus nebegaletu fix car
    1 taškas
  36. Jei nieko neįšmanai apie cbuga nereikalingu temu net nekurk.
    1 taškas
  37. mantvidas kek zinau ven uz piro zaidze, man piro irgi patinka bet kartajs jis nervyna kad sudegina ir mirsti nes jis turi skrudintuve ir sudegina tenajs ta dzeremi sanfos ir da kazka ten
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Skinny. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti DM Arenoje tokį dalyką kaip užlipus ant pickup'o "Šaudyklos topai" Galėtų pamatyti ir savo statistiką. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žmonėms būtų smagu pasižiūrėti savo nušautų žmonių/ mirimų statistiką. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tiesiog reiktų pridėti užrašą "Mano šaudyklos statistika" Arba pnš.
    1 taškas
  39. Sveiki! Turiu iškarto nuliūdinti, tačiau temos pavadinimas yra melagingas, tačiau manau, jog perskaitę šį blog'ą praturtėsite morališkai. Tikiuosi forumo ir serverio administracija nesupyks apie tai ką kalbėsiu, nors manau tai irgi jų moralės reikalas. Pirmiausia, noriu prisistatyti: esu Linas iš Vilniaus, dabar jau Karoliniškių m.r., man 21-eri, esu studentas, antrame kurse studijuoju transporto inžinerija, turiu mergina, gyvenu normalų gyvenimą, tačiau ne taip ir senai viskas buvo visiškai kitaip... Čia atėjau pasipasakoti kokiu žmogumu mane pavertė kompiuteris, bei būtent San Andras Multipl
    1 taškas
  40. 1. Benjerg Brack 2. Radaras/mapas/menu 3. Internete 5. Senas Naujas 6. Linkas
    1 taškas
  41. ______________________________________________________________________________________________________________ Sveiki ! Nusprendžiau padaryti ,,giveAway" iš Sultan automobilio ! Sultan nuotraukos: Nuotraukos. ______________________________________________________________________________________________________________ Ką jums reikės padaryti, kad gautumėte šį automobilį ? • Užpildyti anketą. [Pateikta žemiau] • Paspausti "Patinka" nėra būtiną, bet manau, kad jums tikrai bus negaila paspausti _____________________________________________
    1 taškas
  42. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimantas_Otero • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150.000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Užtrukau apie pustrečios dienos kol pabaigiau viską pilnai. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: *Pilnas albumas: http://imgur.com/a/RYd9l Kadangi konkursas reikalauja nuotraukų kur matytųsi Greenside logo, štai jos: http://imgur.com/a/FnwDh Nors norėčiau pasakyti kelis žodžius, nenoriu daugiau šito pranešimo prikišti bereikalingų šnekų, tiesiog palinkėsiu sėkmės visiems dalyvaujantiem
    1 taškas
  43. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Max'Respect • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:100k ~ dar sandelį yra baldu. • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Na nežinau, tačiau 2 dienas bent po 2h tikrai praleidau, kadangi teko ir keisti ir palyginti tai ištraukti ką tai pakeisti stengtis viską kuo lygiau padaryti. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    1 taškas
  44. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !
    1 taškas
  45. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vaidas_Martini • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Labai daug • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Na nežinau, bet užtrukau • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  46. gi prasiau shansono seni
    1 taškas
  47. Sveikinu visos serverio komandos vardu visus serverio žaidėjus su Šventomis Velykomis! Linkime daug skanių margučių ir geros šventinės nuotaikos. Tikėkimės, jog ir kitais metais, šis palinkėjimas jums skambės dar prasmingiau.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.