Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.29 in Pranešimai
-
Peikiu Furistu Direktoriu Nico_Moretti
Get_Paid ir 10 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
http://greenside.lt/index.php?/topic/35692-šreco-family-taksi-ieško-naujų-darbuotojųatrakinta/?p=225918 Išmestas, nes kandidatuoji į kitą firmą, taip man leidi suprast, jog darbas fūristų firmoje tau nebeaktualus, tad pagreitinau visą procesą, kita karta skaitom išmetimo priežastį kol ją suprantam, kad nereikėtų demonstruoti savo kvailumo viešai, gero vakaro.11 taškai -
Parduodamas X-Flow sultanas
West'Garning ir 5 kiti sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Trūksta tik stogo, tačiau tai neturi reikšmės, svarbiausia yra visos kitos dalys ir juos deri AFIGIENAI. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/jOkZt 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 350k. Derinama. 5. Papildoma informacija:6 taškai -
M'R - Modifikacijų ir Zmodeler Shop
Snowas'Y ir 4 kiti sureagavo į M'Rashford už temą
Marcus‘Rashford Zmodeler parduotuvė | Modifikacijų krautuvėlė Taisyklės: 1.Negalima užsisakyti modifikacijos bet jai skirtos anketos. 2.Negalima rašyti bereikšmių pranešimų. 3.Jei modifikaciją tinka, privalote atsiskaityti per 24h 4.Užsisakinėjant daugiau nei 1 modifikaciją rašyti viską į vieną pranešimą. [išimtis: Jeigu užsisakinėjat ir ieškojimo ir Zmodeler, tada atskirtai dvi anketos privalo būti] Juodasis sąrašo taisyklės: 1.Privalote mokėti 2 kartus daugiau už pateiktą modifikaciją. 2.Neprašyti ištraukti jūsų iš juodajo sąrašo. 3.Juodajame sąraše esantys asme5 taškai -
Delete, ryt perkelsiu nauja Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);3 taškai
-
„GreenSide“ serverio tiesos.
Get_Paid ir kitas sureagavo į Pacan Marozas už temą
„GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF. PAVYZDŽIAI 2016.08.11 2016.08.13 - Launcher ir čyteriai. 2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau. 2016.11.27 2016-11-28 2016-11-30 2016.12.01 2016.122 taškai -
[Pack] Mano senasis Pack
Karolis_Extazy ir kitas sureagavo į Perfect_Lad už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Perfect_Lad 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Viskas 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Taip 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: N/A 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Apacioj 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Apacioj Mano senas mod pack Žiemos Mod: HUD Garsai: Žaidėjų Skin Policijos skin Mašinos atspindis Colourmod Ginklai Efektas2 taškai -
[skin] lq gopnik
Snowas'Y ir kitas sureagavo į jason frost už temą
download - RIMTI KENTAI SPAUS ŽALIĄ NES NUMESIU DAUGIAU GOPNIKŲ #RKS #TBPS https://www.upload.ee/files/4868826/ruskie_by_the_goat.zip.html2 taškai -
Paprasti parašiukai
Johnny Mangano ir kitas sureagavo į Denis_Xander už temą
Sveiki, taigi neturėdamas ką veikti sukūriau parašiukų laukių nuomonės ir kur minusai PAPILDISIU ČIA DABAR BIŠKI2 taškai -
Atranka į direktorių prižiūrėtoją,
Harvey_Specter ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2016.11.26 - 2016.12.02 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti; • Serveryje turėti bent 30.000 patirties taškų; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba; • Praeityje užimtos bent pavaduotojo pareigos (mūsų projekte) - privalumas; • No2 taškai -
cbug 0.923
Rage Assassin ir kitas sureagavo į Colis už temą
Kai mano mokytojai sakydavo Taiklumas > Greitis2 taškai -
Egidijus_Keza Užblokavo Juan_Hurerra
Haris_Zopelis ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Juan_Hurerra • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Ridos botas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Foch Grafikos galerija
Minde_Johnson sureagavo į Edas_Foch už temą
Sveiki! Esu naujas veidas serveryje, tai galvoju šiek tiek pasireikšiu. Darbai visi yra mano! Kituose projektose buvau žinomas kaip Tim_Wellens, Kimis Vertinam1 taškas -
cbug 0.923
J'Excite sureagavo į Modestas Mlg už temą
sw štai ir medinio cbugas (60fps) vertinam 1/10 :ddddd Credits to -Jeremy_Santos for editing.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Peikiu Furistu Direktoriu Nico_Moretti
Vaidas Martini sureagavo į Perfect_Lad už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Perfect_Lad • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Nico_Moretti • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Furistai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Aš jy peikiu kad mane free nieko neatsižvalges išmetę iš daro, paaiškinsiu turiumpiau: 1. Padariau namų darbus 2. Prisijungiu prie GeenSide.lt serverio pradirbti savo skirta darbo laika. 3. Noriu persirengti į darbo drabužius bet neina, pasižiūriu į Info lentele pamatau kad nera pažymos. 4. išsikviečiu mediką ( tuo metu laukdamas išlipu iš furistu bazes ir laukdamas mediko begioju rateliu). 5. Atvažiuoja m1 taškas -
[Pack] Mano senasis Pack
Begantis_Banginis sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
o dq, neblogai atrodo sniego modas, jeigu ir an normaliai būs tai gerai būs . Keitesniu mesk kitą karta kad būtų bomba1 taškas -
[Pack] Mano senasis Pack
Perfect_Lad sureagavo į Dainius Callidi už temą
Paimsiu colormod ir galbūt Hud Dėkui.1 taškas -
cbug 0.923
Sniper_Elitas sureagavo į West'Garning už temą
Silvestras tave paimtu - buk kaip Silvestras.1 taškas -
daina I'm gay I like men. Čia jeremio favorite Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Dvigubas pranešimas)1 taškas
-
cbug 0.923
Arma_Bmw sureagavo į Lauris Drift už temą
tai,kad čia random šaudai ėjom dm sakydavai ką čia šaudai1 taškas -
Selfie :DD
Pijus_Cortez sureagavo į R_Smailys už temą
gereu tokias imtymes foto pasilik sau... p.s grazy1 taškas -
Selfie :DD
Pijus_Cortez sureagavo į Dede_Linex už temą
Normalus toks tik dar galejai padaryti, kad galva nejudetu, /headmove1 taškas -
cbug 0.923
Modestas Mlg sureagavo į Erikaz_Santos už temą
nu gražiai gražiai, naujas gaujų lyderis jau aiškus Kappa1 taškas -
Paprasti parašiukai
Denis_Xander sureagavo į Laimis_Hifi už temą
Kaip man tai gražiai atrodo tik sakau savo nuomonė, kaip parašas tai truputi paprastas. Vertinu 7/10 daugiau padaryk kai neturesi ka veikt.1 taškas -
buvo truputėlis juoko duozės prieš naktį, bet labiausiai šitas patiko, už tai reik išgert1 taškas
-
Peikiu PD dirėktoriu Frankis_Buggatiz
Mantvis Daedo sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Atsiklausiau dėl tokių papeikimų Roko, sakė nedėti įspėjimų. Ir dažniausiai patys išprovokuojat darbuotojus taip elgtis..1 taškas -
GSPD, vakaro veiksmas
Inks_Smash sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Tai dėl to video ir pavadintas "vakaro veiksmas", nes čia yra veiksmo video, kaip medkirčiam baudas dalinam kažin ar įdomų žiūrėti būtų.1 taškas -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
Sukurk savo svajonių namą!
Jessy_Sorreno sureagavo į Rokas už temą
„Sukurk savo svajonių namą!“ konkurso nugalėtojai, Konkursas manau buvo vykęs ir ganėtinai įdomus. Dalyvių dalyvavo nemažai, bet ir nedaug. Labai daug originalių darbelių nesulaukėme, nes dauguma buvo „pakerėti“ Daedo darbeliu ir tada prasidėjo kopijavimai ... Aišku pasitaikė vienas kitas originalesnis darbelis, bet laimėjo tie, kurie įdėjo daugiausiai darbo ir stengėsi laimėti labiausiai. Labai patiko Wooxy kitokio stiliaus darbelis, kuris panašus labiau į paveikslą, o ne į tvarkingą ir švarų interjerą. Labai nuvylė Salvatore_Russo įkėlęs tik tokio dydžio darbelį ... Man asmeniškai bendras i1 taškas -
Unban Zygis_Pahmel
Pacan Marozas sureagavo į Zygis_Pahmel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zygis_Pahmel • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Justas_Original • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinima. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/a16ca58013483c91ee877970d0672c6325.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/d8800b12217310a87b81404166bfe6a9370.png1 taškas -
Prisistatau Marcelo_Edga
Pacan Marozas sureagavo į Zygis_Pahmel už temą
Sveikas malonu iš vėtrunges būsi? Nes matytas labai1 taškas -
Don_Gambino sureagavo į 21 Hooni už temą
Landžiojau per internetą ir radau keletą Avatarų su Anime . : Patiko ? 3 rep už V2 .1 taškas -
[Pamoka] Kaip parsisiųsti bei naudoti KeyBinderį.
Esu_Titas2 sureagavo į Rage Assassin už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rage_Assassin 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Sveiki. Aš jus noriu pamokyti atsisiųsti bei naudoti KeyBinderį. Mano siūlomas KeyBinderis yra Chaos KeyBinder. Šis KeyBinderis man yra lengviausias naudoti, bei su juo asmeniškai aš dirbu greičiausiai. Taigi, metas į pamoką. 1. Atsisiunčiame failiuką iš šio tinklapio: http://www.mediafire.com/download/4rovlm5wnla/chaos+A.D+SAMP+Keybinder.zip(tai nėra mano sukurtas atsisiuntimas). 2. Atsisiuntę išsi'extracti'nam į ju1 taškas