Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.22 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano Capelli • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matt Payne • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: no reload, štai kas būna, kaip sūriai neturi paketų • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : sėkmės tau su qw paswitchint :DDDDDDDDD
    5 taškai
  2. Darbuotojas padarė tik vieną nusižengimą - patikrino civilį, nors to daryti negalėjo, dėl ko turėtų būt nubaustas ne tik pokalbiu, bet ir stipresniu įspėjimu bei prieš paleidžiant jį dirbti, direktorius turėtų patikrinti ar po šios bausmės darbuotojas išmoko nuostatas. Pats įtarimas uždėtas tinkamai, žinau, jog fūristai iš krovinių gana dažnai gauna ginklų arba narkotikų, tačiau nederėtų tuom dengtis kažkur trinantis su paprastu skinu šalia PD, tokia išimtis padaryta tik tam, jog fūristai, po darbo nespėję susimesti tų nelegalių prekių į bagažines, negautų įtarimo, o tiesiog jas prarastų. Dab
    3 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Adomaitis 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Lūšna, medikų miestelis, mano kūrtas interjeras, id 145 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: ~300k 5. Papildoma informacija: -
    2 taškai
  4. labas, nieko nerašysiu, esmė aiški, bene pats prisipažinai, jog apgavai http://imgur.com/a/GwY35 http://greenside.lt/index.php?/topic/43006-wolking-dead-laikinai-užblokavo-rytis-real/ čia primesiu kaip įrodymus, nors teigi, jog už kauliukus nesiskaito kaip apgavimas, gal ir nesiskaito "ban" atžvilgiu, tačiau mano firmoje tokie fruktai kurie apgaudinėja savus, nelaukiami, ir tokiem kaip tu taikoma griežčiausia bausmė, tokią ir gavai. ate. p.s - nematau, pagal tavę kokią direktoriaus kodekso taisyklę pažeidžiau.?
    2 taškai
  5. Kokybiškos modifikacijos pagal jūsų norą bei skonį. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija: 2. Modifikacijos apibūdinimas: 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?: 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Informacija/taisyklės: 1. Modifikacijos bus surastos per 3 paras. 2. Nesukubinti,nespaminti ar dar kitaip raginti darbuotoją greičiau ieškoti jūsų modifikacijos. 3. Jeigu rasta modifikacija jums netinka,rašykite į až,bet ne šioje temoje. 4. Žaidimą palengvinančių programų neieškau. 5. Norint gauti modifik
    1 taškas
  6. be modo su modu kreditai: Rizqan7 https://www.mediafire.com/?x3yd7cs29iom0c4
    1 taškas
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: The_Eagle 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: CLEO 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rinktos iš interneto 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Taigi, dalinuosi CLEO modifikacijoms žaidimo kokybei pagerinti t.y visas žaidimas veiks daug efektyviau. Visos šios modifikacijos padarys jog greičiau krautusi objektai, juos užkrovus jie užsisaugotų (kitą kartą nereikės krauti išvengsite lag spike) ir padidins žaidimo FPS (Frames per second) iki maksimalaus! Paaiškinimai: Render - tikria
    1 taškas
  8. Sveikuciai, kadangi kilo siokia tokia ideja sukurti video, tai va prasom, kazkas gavosi, kaskit, nebijau x]] K.K.K Palicija Su vegasu editinta
    1 taškas
  9. GREENSIDE.LT Taigi daug žmonių man yra minėja , jog šis serveris yra tikrai panašus į ateities serverį , užėjas į jį pats įsitikinau jog jis tikrai turi įpatingų sistemų , kurių neturi joks kitas serveris , kadangi dabar esu naujokas , todėl visko apžiūrėt nėspėjau , tačiau man labai patinka tas , kad šiame serveryje mašinos maitinamos ne degalais , o būtent elektra , būtent tai man ir padarė didelį įspudį , taipat žaviuosi medkirčių sistema , ji yra labai puiki , kadangi yra sukurtos puikios animacijos, tiek kirtimo , tiek medžio kritimo ! Žinoma kaip ir minėja
    1 taškas
  10. Laba diena visiems tiems kurie skaito tai ką rašau dabar, norėčiau jog įvertintumėt mano darbą nes jį dariau savo laisva valia. Iš pradžių norėjau pasitarti su administratoriais, prižiūrėtojais. Bet prižiūrėtojai ,, labai užšieme " žmones, ir negali atrašyti į viena žinutę žaidime, todėl neklausdamas jų nuomones pats bandžiau pabandyti padaryti ir žiūrėti kaip žmones reguos į šį mano darbą, ir žinosiu ar dar kurti kažką panašaus ar ne. Eikime prie esmes, svarbiausios serverio vietos kurios naudingos kiekvienam, jų paskirtis, vietovė. -------------------------------------------------------
    1 taškas
  11. Denis_Xander

xander cbug

sveiki visi, čia rodau savo lieva cbug, pirmą kartą kažką darau su sony vegasų, tai nebauskit pls
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kevin_Costner 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Pavadinimas parašytas temos pavadinime. 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Internete 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Geras gabalas, kaip visada Micro partas žudantis, čia labiau 326 gerbėjams, jai tokių yra. 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): ​
    1 taškas
  13. Su Naujaisiais Metais! ​Serverio administracija sveikina visus serverio žaidėjus su Naujaisiais Metais ir linki gerų bei prasmingų metų. Šiandien, 2017.01.01 20:00 valanda (Lietuvos laiku), vyks /tdeze giveaway'us. ​Nuo dabar iki 2017.01.04 23:59 perkant kreditus bet kuriuo būdu gausite 25% daugiau nei įprastai.
    1 taškas
  14. 1 taškas
  15. Opa ieškojau kaip tik šito modo dėkui kad pasidalinai
    1 taškas
  16. Tikrai gražus golfas
    1 taškas
  17. Geras modas pasiimsiu
    1 taškas
  18. Gražūs modai pasiėmiau kelis.
    1 taškas
  19. Kadangi čia viskas dėl manęs, tai no įsp. Pinigus visų pirmą atidaviai savo draugeliui Lukas_Dominatory (mano laimėtus iš jo), jei nesuklydau rašydamas jo nicką, kai turėjai man atiduoti. Tad neapsimetinėk teisuoliu. Ir vistiek tu darbo čhate prieš iškeliaudamas keikeisi, įžeidinėjai, ir dar kitus ant durniaus laikiai, nes galvojai, kad mes nieko nesuprantam. O apie tavo beribį mandrumą išvis tyliu.. toks mandras buvai šendien, iš po apgavimo vakar, teigiaisi atidavęs pinigus Lukučiui ir ęsas bejėgis Apsimeti kažkokiu psichiškai nesveiku, galbūt toks esi.. Tikiuosi tokio alfonso niekas nepr
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Comon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [Auto cbug] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  21. kas geriau negu matthew_Bennett žino apie auto ir aim čytino negavo akmenuko tada ir admin su vip neateme korupcija visur negavo nei akmenuko nieko manau turetu buti visi lygus nesvarbu ar tu bronete ar blondine Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  22. Mister_Jonny

Parduodu NRG

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Jonny 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Spalvos Geltotona su Orandžine 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): www.part.lt/img/c06a5f6d80a5f699f644976df380b9a3793.png, http://www.part.lt/img/cf769242520ce609d17c7ea87f3b403414.png, http://www.part.lt/img/b32afbc67f1cff40e99712e53885680e190.png 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:
    1 taškas
  23. Amm, taip tikrai neturėtų būti, be to memfix veikia su memory.cs, o ne po vieną x) Pašalinta iš sąrašo bei mano aplankalo Use wisely
    1 taškas
  24. Atblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tho'Tiz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dioba'Launch • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/AgTW7
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų t
    1 taškas
  28. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mame_Zuka 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Erik_Jake 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai per /admins /padmins. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/388061fe71ec33dc0278fe145616d0e5349.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/16feb135250b7010ba04ad0aba7d5797212.png
    1 taškas
  29. Rokas

Apgavo Ignas_Lempute

Puse sumos pervedžiau į banką. Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  30. Rokas

Apgavo Franklin_Tean

Puse pinigų už tr. priemonę pervedžiau į banko sąskaitą. Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  31. Avatarai 150x250 (jeigu per didelis dydis ant mano parašo yra pamoka kaip užšidėti jį) Jeigu jums patinka mano darbai paspauskite mygtuką ,, Patinka " arba parašykite savo nuomonę komentaruose, tinka abu variantai dėkoju. Šį vakarą tema - nature.
    1 taškas
  32. Sveiki, pristatau jums "SwedBank" interjėro mapą. Laukių jūsų komentarų, įvertinimų ! Mapp darbas skirtas kitam serveriui :/ Nuotraukos Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    1 taškas
  33. Modestas Mlg

mass cbug

Lėtas, bet taiklume esmė, sėkmės tobulėjant, jei nori greičiau susimažink rezoliuciją ir cbugink ne iš vietos o tarkim a/d arba tik a ir d. gl
    1 taškas
  34. Šioje situacijoje kalti abu - tiek papeikimo autorius, tiek direktorius. Papeikimo autorius galėjo ir pats susiprast, jog jei darbuotojas priima iškvietimą, tai jis ir turėtų tvarkyti transporto priemonę, klientas juk jo, bet kaltas ir direktorius, kuris neapmokė ir nesupažindino su darbo tvarka naujojo darbuotojo, ką turėtų padaryti prieš ar iškarto po įsidarbinimo, o jei ir nurodė kur susirasti darbo informaciją forume - nepatikrino, ar būsimasis darbuotojas skaitė tas temas. Dabar smagioji dalis - bausmė: direktorius gauna vieną įspėjimą, kurį galės nusiimti įrodydamas, jog tokia problema n
    1 taškas
  35. Kent'Kent

Gražūs avatarai, sėkmės kuriant juos toliau, jei jie tavo.
    1 taškas
  36. Tikrai prieš, jūs tinginiukai ar kas? Nieko laiko tai nesugaišina.
    1 taškas
  37. 1 taškas
  38. Kent'Kent

Emigruoju Kent_Kent

► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kent_Kent Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2015 metų, užsiregistravau truputį palošiau ir leavinau ilgokam laikui. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš klasioko. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jis geriausias, senasis žlugo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, visas, jos lengvos, kiek pamenu. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo
    1 taškas
  39. Kevin_Costner

Paprastas Cbug

​Taigi noriu pasidalinti savo įgūdžiais, nesakau kad esu kažkoks tai pro cbugeris, tiesiog šiek tiek moku, ir pradėjau vėl užsiimti šituo dalykų po gan ilgos pertraukos, komentuokit, priimu ir kritiką.
    1 taškas
  40. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Denis_Xander 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :John_Kerey 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://imgur.com/a/7TwQk 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://imgur.com/a/7TwQk
    1 taškas
  41. 1 taškas
  42. Matt_Escobar

Apgavo The_Brigadija

same šhit aima ir gerai isižiurėjus nametag atsakau trins videka Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  43. kiek už tahoma nori? kad nebutu isp 30k duodu
    1 taškas
  44. Atsiųsta į až. Atsiųsta į až.
    1 taškas
  45. Nusiųsta į až.
    1 taškas
  46. svx, gl projekte bendravardi ;d mano ''klyčka'' tokia pati ;d
    1 taškas
  47. 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka
    1 taškas
  48. Labas Vakaras , neturėjau ką veikti , todėl nutariau sukurti temą , kurioje bus surašytos visos GreenSide serverio komandos ir jų paaiškinimai .Manau pravers daugumai šios komandos ______________________________________________________________________________________________________________________________ GTA žaidimo komandos /dl - Komanda kuri parodo visą informaciją apie mašiną ( gyvybes , poziją ir t.t) /timestamp - Komanda kurią parašius prie žaidimo CHAT atsiranda laikas . /pagesize 10-20 - Komanda kurią parašius nuo 10 iki 20 yra padidinamas CHAT eilučių kiekis. /headmove - Koma
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.