Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.09 in Pranešimai
-
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Monty - Нас замыкали берега 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano coveris 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Nes mano 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):18 taškai
-
Saimonas_Boss atsiliepimas apie serverį.
Jessy_Corres ir 4 kiti sureagavo į Saimonas_Boss už temą
Na, žaidžiu jau daugiau negu dvi savaites šitame serveryje, tad galiu pilnai parašyti šiokią tokią nuomonę! Šis serveris, kad ir kaip gaila, vėl manyje pažadino norą žaisti prie kompiuterio, o ypač SA:MP. Paskutinį kartą toksai dalykas buvo atsitikęs prieš daugiau negu 4 metus, 2012 metais. Iš tikrųjų, šio serverio stabilumas yra palaikomas trejopai. Ką gi turiu omenyje? Visu pirma, norėčiau pakalbėti apie pačias serverio sistemas. Per pirmąsias dienas man krito į akį tai, kad kiekvienas dalykas yra kruopščiai, informatyviai ir nuosekliai aprašomas, nėra naudojamos paprastos GUI lent5 taškai -
Rookie_Dust Modpack
Paulius_Best ir 3 kiti sureagavo į Rookie_Dust už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Rookie Dust 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Viskas kartu sudėta... 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Ne mano, tiesiog surinkta iš įvairiu tinklalapiu. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.mediafire.com/file/9gk93rl85707ez7/GTA+Modai.zip4 taškai -
Atsiliepimas apie projektą by Matthew
Jack_Raymond ir 3 kiti sureagavo į Matthew_James už temą
Sveiki, gerbiami šio projekto žaidėjai. Su jumis sveikinasi Matthew_James. Beveik kiekvienam negirdėtas asmuo, tačiau gal jums kažką sako Ice_Kornis, o gal net dar senesnė mano paskyra Kornis_Melo? Jei sako, tai šaunu, jog yra žmonių, kurie mane pamena iš kito projekto. Kodėl nusprendžiau pradėti žaidimą čia? Atsakymas labai paprastas - šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris. Serveryje esančios sistemos mane tiesiog pastūmėjo išbandyti save čia net einant direktoriaus pareigas ryžyne. Vien dėl to buvau nušalintas, nes 4 dienas žaidžiau4 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
David_Winship ir 2 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
Avatarai 2017.02.07 01:24 (vėl naktį photoshopinau dėl jūsų xd) PARAŠAI (SENAI JAU UPDATE BEBUVO :)))) )3 taškai -
Kevin_Connor ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Ką gi, daug kas sakė kurk 200x200 nes taip gražiau atrodo todėl pabandykim. Pažiureje į apačioje esančius avatarus parašykit grįžtam prie 200x250 ar liekam prie 200x200. AČIŪ LIEKAM AR GRĮŽTAM?2 taškai -
Peikiu Nico_Moretti
Vycka_Flex sureagavo į Inkas. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Ink_Smash • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Nico_Moretti fu kaip šlykščiai rašos šis slapyvardis... • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: 1.Nuolaidžiavimas draugam dėl pinigų ir akmeninio/ngs. 2.Piknaudžiavimas dėl amnestijų,amnestavo kai jo bičiulis turėtu būt rcone ar tikrai taip lengvai iš akmeninio neišlipt. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. Kaip matome kainoraštį (spauskit ant teksto),Euras_Pitas turėjo gauti medinį,už free-starinimą kurio išsipirkimas kainuotu 1milijoną1 taškas -
Audi 100 C4
Mega_Mozg sureagavo į Bambalbi Mka už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Over_Play 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: rasta internete 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 4.1. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: https://www.gtavicecity.ru/gta-san-andreas/cars/73937-audi-100-c4-belarus-edition.html Gero Naudojimo)1 taškas -
Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,
Tadas_Pucas sureagavo į Rokas už temą
Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus, Norime pranešti, jog nuo dabar mūsų serveris yra talpinamas pas kitus hostingo tiekėjus. Senaisiais tiekėjais nusivylėme, todėl buvome priversti ieškoti sprendimo iš šios, visiems nepatogios, situacijos. Šioje temoje galite dalintis pastabomis kas pasikeitė į blogąją ar į gerąją pusę po persikėlimo pas kitus hostingo tiekėjus. T. y. jeigu pastebėjote, jog jūsų PING ar didžioji dalis serverio komandų ėmė veikti lėčiau tokiu atveju prašytumėme tokiais pastebėjimais pasidalinti šioje temoje.1 taškas -
Parduodu Blue Elvis skin retas
Jimmy_Lynch sureagavo į Eimantas_Gtx už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Gtx 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Blue Elvis 84ID Retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siulykit sakė vertas 300k-700k 5. Papildoma informacija: Retas1 taškas -
Emigruoju Bradley_Cooper
Jacob_Cameron sureagavo į Bradley_Cooper už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bradley_Cooper Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar vakaro. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5gerus metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau kaip vienas žaidėjas streamina ir susidomėjau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šis severis sudomino savo sistema Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi,1 taškas -
Greenside.lt #1 | Tai nečiulpsi???
Oliver_Brown sureagavo į Liudvikas_Dope už temą
Patiko? Nepamiršk LIKE, nori daugiau? Spausk SUBSCRIBE! Ačiū.1 taškas -
1 taškas
-
Greenside.lt #1 | Tai nečiulpsi???
Liudvikas_Dope sureagavo į Marčius už temą
dq, čiau čiau :DDDD pramušo šitas ;DD ______________________________________________________________________________________________ Tuoj aš jį pagausiu :DDD ______________________________________________________________________________________________: P.S Norint atrakinti užrakinti/mašina spausk raide Y kaip prie durelių esi.1 taškas -
Mc Di Monty нас замыкали берега coveris
Thomas_Hagen sureagavo į Mc_Di už temą
Ačiūū! Puiku tada Give me love <31 taškas -
[0.1.7] Pasiūlymas serveriui: Nuosavų mašinų pardavimas
Jovanis sureagavo į Jack_Honey už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Honey • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kiek pastebejau kiekvienas serverio žaidėjas savo tr. priemonę pardavinėja remdamiesi skelbimų kontora. Aš pasiūlyčiau padaryti tokia aikštele kurioje serverio žaidėjai galetų užstatyti savo tr. priemone i pardavimą (už atitinkama kaina). Serverio žaidėjai atvyke i aikštelę galėtu apžūrėti parduodamas tr. priemones ju būklę,išvaizdą bei visa informacija ir galėtu jas isigyti (už atitinkama kaina) kaina nustatytų pats serverio žaidėjas. • Kuo jūsų pasiūlyma1 taškas -
1 taškas
-
Prašau užblokuoti _
Jhin_Barbosa sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas nebus užblokuotas, nes tam yra skirtas užtildymas.1 taškas -
Parduodu retą skiną - black elvis
Hikaru_Oshiro sureagavo į Lil_Uzi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Black elvis,82ID,Retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 200k 5. Papildoma informacija: Pirkit kol klumpes nesuplyso1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Avatarai 150x250 (jeigu per didelis dydis ant mano parašo yra pamoka kaip užšidėti jį) Jeigu jums patinka mano darbai paspauskite mygtuką ,, Patinka " arba parašykite savo nuomonę komentaruose, tinka abu variantai dėkoju. Šį vakarą tema - nature.1 taškas