Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.09 in Pranešimai

1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Monty - Нас замыкали берега 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano coveris 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Nes mano 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
    18 taškai
  2. Na, žaidžiu jau daugiau negu dvi savaites šitame serveryje, tad galiu pilnai parašyti šiokią tokią nuomonę! Šis serveris, kad ir kaip gaila, vėl manyje pažadino norą žaisti prie kompiuterio, o ypač SA:MP. Paskutinį kartą toksai dalykas buvo atsitikęs prieš daugiau negu 4 metus, 2012 metais. Iš tikrųjų, šio serverio stabilumas yra palaikomas trejopai. Ką gi turiu omenyje? Visu pirma, norėčiau pakalbėti apie pačias serverio sistemas. Per pirmąsias dienas man krito į akį tai, kad kiekvienas dalykas yra kruopščiai, informatyviai ir nuosekliai aprašomas, nėra naudojamos paprastos GUI lent
    5 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Rookie Dust 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Viskas kartu sudėta... 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Ne mano, tiesiog surinkta iš įvairiu tinklalapiu. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.mediafire.com/file/9gk93rl85707ez7/GTA+Modai.zip
    4 taškai
  4. Sveiki, gerbiami šio projekto žaidėjai. Su jumis sveikinasi Matthew_James. Beveik kiekvienam negirdėtas asmuo, tačiau gal jums kažką sako Ice_Kornis, o gal net dar senesnė mano paskyra Kornis_Melo? Jei sako, tai šaunu, jog yra žmonių, kurie mane pamena iš kito projekto. Kodėl nusprendžiau pradėti žaidimą čia? Atsakymas labai paprastas - šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris. Serveryje esančios sistemos mane tiesiog pastūmėjo išbandyti save čia net einant direktoriaus pareigas ryžyne. Vien dėl to buvau nušalintas, nes 4 dienas žaidžiau
    4 taškai
  5. Avatarai 2017.02.07 01:24 (vėl naktį photoshopinau dėl jūsų xd) PARAŠAI (SENAI JAU UPDATE BEBUVO :)))) )
    3 taškai
  6. Ką gi, daug kas sakė kurk 200x200 nes taip gražiau atrodo todėl pabandykim. Pažiureje į apačioje esančius avatarus parašykit grįžtam prie 200x250 ar liekam prie 200x200. AČIŪ LIEKAM AR GRĮŽTAM?
    2 taškai
  7. Inkas.

Peikiu Nico_Moretti

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Ink_Smash • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Nico_Moretti fu kaip šlykščiai rašos šis slapyvardis... • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: 1.Nuolaidžiavimas draugam dėl pinigų ir akmeninio/ngs. 2.Piknaudžiavimas dėl amnestijų,amnestavo kai jo bičiulis turėtu būt rcone ar tikrai taip lengvai iš akmeninio neišlipt. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. Kaip matome kainoraštį (spauskit ant teksto),Euras_Pitas turėjo gauti medinį,už free-starinimą kurio išsipirkimas kainuotu 1milijoną
    1 taškas
  8. Bambalbi Mka

Audi 100 C4

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Over_Play 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: rasta internete 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 4.1. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: https://www.gtavicecity.ru/gta-san-andreas/cars/73937-audi-100-c4-belarus-edition.html Gero Naudojimo)
    1 taškas
  9. Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus, Norime pranešti, jog nuo dabar mūsų serveris yra talpinamas pas kitus hostingo tiekėjus. Senaisiais tiekėjais nusivylėme, todėl buvome priversti ieškoti sprendimo iš šios, visiems nepatogios, situacijos. Šioje temoje galite dalintis pastabomis kas pasikeitė į blogąją ar į gerąją pusę po persikėlimo pas kitus hostingo tiekėjus. T. y. jeigu pastebėjote, jog jūsų PING ar didžioji dalis serverio komandų ėmė veikti lėčiau tokiu atveju prašytumėme tokiais pastebėjimais pasidalinti šioje temoje.
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Gtx 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Blue Elvis 84ID Retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siulykit sakė vertas 300k-700k 5. Papildoma informacija: Retas
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bradley_Cooper Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar vakaro. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5gerus metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau kaip vienas žaidėjas streamina ir susidomėjau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šis severis sudomino savo sistema Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi,
    1 taškas
  12. Patiko? Nepamiršk LIKE, nori daugiau? Spausk SUBSCRIBE! Ačiū.
    1 taškas
  13. Žukas

bam bam

nebuvo ka veikt
    1 taškas
  14. dq, čiau čiau :DDDD pramušo šitas ;DD ______________________________________________________________________________________________ Tuoj aš jį pagausiu :DDD ______________________________________________________________________________________________: P.S Norint atrakinti užrakinti/mašina spausk raide Y kaip prie durelių esi.
    1 taškas
  15. Ačiūū! Puiku tada Give me love <3
    1 taškas
  16. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Honey • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kiek pastebejau kiekvienas serverio žaidėjas savo tr. priemonę pardavinėja remdamiesi skelbimų kontora. Aš pasiūlyčiau padaryti tokia aikštele kurioje serverio žaidėjai galetų užstatyti savo tr. priemone i pardavimą (už atitinkama kaina). Serverio žaidėjai atvyke i aikštelę galėtu apžūrėti parduodamas tr. priemones ju būklę,išvaizdą bei visa informacija ir galėtu jas isigyti (už atitinkama kaina) kaina nustatytų pats serverio žaidėjas. • Kuo jūsų pasiūlyma
    1 taškas
  17. 1 taškas
  18. Žaidėjas nebus užblokuotas, nes tam yra skirtas užtildymas.
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Black elvis,82ID,Retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 200k 5. Papildoma informacija: Pirkit kol klumpes nesuplyso
    1 taškas
  20. Avatarai 150x250 (jeigu per didelis dydis ant mano parašo yra pamoka kaip užšidėti jį) Jeigu jums patinka mano darbai paspauskite mygtuką ,, Patinka " arba parašykite savo nuomonę komentaruose, tinka abu variantai dėkoju. Šį vakarą tema - nature.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.