Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.27 in Pranešimai
-
Peikiu policijos direktorių Pofka_Salivop
Garesas_Vilkas ir 8 kiti sureagavo į Rokas už temą
Direktorius nebus baudžiamas, Papeikimo autoriui prieš rašant papeikimą patarčiau kitą kartą pagooglinti jei nežino ar motoroleris turi ratus. Už tokius išvedžiojimus kitą kartą papeikimo autorius bus baudžiamas kaip už melagingą papeikimą. Pabrežiu! Taisyklės skirtos ne tam, jog parodyti kas yra galima, o kas ne, jos skirtos suvokimui kaip elgtis atitinkamose situacijose.9 taškai -
Mobili tinklalapio versija, Sutvarkyta ir nuo šiol visiems prieinama mobili tinklalapio versija! Tai reiškia, jog tiek ant mobilių telefonų, tiek ant planšečių tinklalapio dizainas prisitaikys ir bus labiau optimizuotas norint pasiekti mus bet kur ir bet kada ir su mažesniais resursais! Taip pat sutvarkytos įvairios, smulkios pagrindinio dizaino klaidos, kurias radome per visą tą laiką. Didelis AČIŪ Evaldas L. už investuotą laiką ir kantrybę, nes jos tikrai reikia dirbant su mumis, kadangi mes norime kuo geresnio ir kokybiškesnio produktu Jums! Tai ne pirmas ir ne paskutini3 taškai
-
Peikiu Egidijus_Keza*
Zaher_Kukulis ir 2 kiti sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa pradžioje atmečiau, nes mano atžvelgiu neįrodė, kad žaidėjas naudojo neleistinus dalykus. Ir šitas administratorius pradėjo reikšti pretenzijas dėl mano blogo darbo, nors jis pats sakosi, kad žino apie visokius dalykus, o pats kiek užblokodavo žaidėju ir jo puse anketų buvo atmestu, nes neįrodė, kad žaidėjas naudojo čytus ar ką. Kalba einat apie šita užblokavimo kur žaidėjas naudojo AIM, žaidėjas atblokuotas nebuvo ir pats kaip pateikė atsiblokavimo anketa joje pats pateikė, kad turėjo neleistinų programų. Ir aš pakeičiau sprendimą, kad anketa tvarkinga. Ir žaidėjas papeikime teigia, ka3 taškai -
Prisistatau Jimmy'Johnson x2
Fokuz_Marokuz ir kitas sureagavo į Kafka už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jimmy_Johson.• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Sandis.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16 metų. Liepos 2d.• Jūsų gyvenamasis miestas: Pasvalys (netoli Panevėžio).• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - jei ko reikia až.• Apibūdinkite savo charakterį: Paprastas linksmas , draugiškas , malonus.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Boksas.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Drąsumu.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Šulė, boksas, Namai, sampas, vap2 taškai -
Šaras_Mozilla ir kitas sureagavo į Pofka_Salivop už temą
Pirmas jūsų papeikimas: atmestas nes pareigūnas jums liepė "nedriftinti" po perspėjimo ir jūsų provokacijos jus nubaudė už tai jog driftino (slydot šonais), o ne dėl to jog prasukot automobilio ratus. Taisyklė buvo ištrinta ir apie tai pranešiau būsenos atnaujinime, ir paaiškinau jog ši taisyklės pynėsi su logika ir serverio žaidėjai pasisakė prieš jog būtų baudžiami už tai. Palikta buvo tik drift'inmo baudimas, už kurį baudžiame išimtinais atvejais. Šioje situacijoje pareigūnas galėjo pasirinkti kitą įtarimą - teisėtų reikalavimų nevykdymas. Nes tokiais suktukais trukdote pravažiuoti tarnybin2 taškai -
Ponas_Irmis Užblokavo San_Full
Paulius_Comon ir kitas sureagavo į Ponas_Irmis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Irmis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :San_Full • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas SpeedHack (Ten ant galo pažiurėkit.) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Peikiu Egidijus_Keza*
Hot_Anonymous sureagavo į Tony_Verona už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Tony_Lii • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Visų pirma, už ban anketų atmetimą. Prižiūrėtojas visai nenusimano, kas yra cbug/aimbot/spin ir kiti dalykai. Užbaninau žaidėja viskas akivaizdžiai matėsi jog jis naudoją, o jis nesupranta , kad naudoja.. Užbanintasis rašė apeliaciją norint gauti atsiblokavimą serveryje, ir prisigavo su sampfuncs- kuris palaiko cleo failus, .asi failus, scriptus, aimbotus, cbugus. Egidijus_Keza yra atmetes ne vieną mano anketą, nes j1 taškas -
Prisistatau Yamaguchi_Gumi [ NAUJA FOTO ]
Smith_Carter sureagavo į Darius_Ragen už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Yamaguchi_Gumi. • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Jurginas. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2001/06/18 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kauno apskr.Raseiniai. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas žmogus,kai reikia paprikolinu kai reikia galiu būti su dideliu intelekto laipsiu. Turiu omeny,kad labiau esu žmogus su kauke,jai liūdžiu labiausiai pralinksminu žmones,kaip ir sakiau galiu suvaidinti bet kokį vaidmenį tiek linksma,tiek rimta. Esu nuoš1 taškas -
klemė ir avatarai
Mini_Boso sureagavo į Cleme Tean už temą
Tarp avatarų "gaminimo" patirties turiu mažai, norėčiau sulaukti kritikos.1 taškas -
[0.1.7.1]Žaidėjų teismas???
Venc_Loo sureagavo į Mantas_Whi už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Whi • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi šiandien šovė tokia idėja, mintis susijusi su pagrindinių administratorių teikiamomis bausmėmis. Taigi šią idėją paskatino Gabis(Apgavikas). Žaidėjų teismas- tema forume(rašau čia, nes ten nelabai tiko mano manymu). Šios idėjos esmė yra ta, kad jeigu žaidėjam ar nubaustam žaidėjui nepatiko pagr administratoriaus bausmė jis galėtų kreiptis į žaidėjų teismą. Tame teisme galėtų dalyvauti daugelis žaidėjų(direktoriai,pavaduotojai,prižiūrėtojai, o galbūt ir visi kiti žaidėjai). Ta1 taškas -
[0.1.7.1] accessories case
Venc_Loo sureagavo į Forever_Young už temą
Emm sėdžiu ir galvoju. Yra skin dėžes, yra tune dėžes. Kodėl nėra aksesuaru dėžių? Taigi šiame pasiūlyme paaiškinsiu kaip kas būtų. Aksesuarai, sa-mpe ganėtinai platus dalykas todėl kodėl nepadarius dėžių kur būtų galima ant jūsų pasirinkto skino gauti įvairius aksesuarus, panašiai kaip skinai, retas/beveik retas ir panašiai, o aksesuaru yra ganėtinai daug, kepurės liemenes akiniai laikrodžiai ir panašus įdomus dalykėliai. pvz kas galetu įeit, kokie daiktai: (žodžiu daug yra, už/prieš)? FOTO TIK PAVYZDYS KAS GALĖTU ĮEIT Į CASE Kitaip tariant traukiant aksesuarus būtų galim1 taškas -
Prisistatau Yamaguchi_Gumi [ NAUJA FOTO ]
Darius_Ragen sureagavo į Lauris Drift už temą
sv malonu sėkmės tau žaisti.o dar kaip mano gimtadienio data1 taškas -
Pristatau Ronce_Run
Vycka_Flex sureagavo į Roncė už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į LEAVINAU SITA BRUDA už temą
Labai gražūs.Kelk daugiau1 taškas -
Pacan_Marozas užblokavo Gintaras_Nebegaudyk
Gintaras_Zagnum sureagavo į Pacan Marozas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gintaras_Nebegaudyk • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : z1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Sergio_Lulas už temą
Tikrai labai gražus avatarai, pora pasiimsiu.1 taškas -
Sergio_Lulas sureagavo į Forever_Young už temą
03.27 something fast.1 taškas -
Ieškau Taikinuko
Paulius_Comon sureagavo į Venc_Loo už temą
http://www.mediafire.com/file/1dy4ascrcabf1s8/Hud.txd+Venc+%2B%2B%2Brep.zip Prašom Perkelk i model papkę.1 taškas -
Ponas_Irmis sureagavo į Gintaras_Zagnum už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gintaras_Zagnum • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Salivop • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Todėl ,kad jo temoje #VertaŽinoti buvo tokia "taisyklė" (Non rp skaitosi ir ratu prasukimas vietoje , o as kadangi sukau ratus vietoj su picerijos motociklu parašęs papeikimą Modei_Fnv ,išvydau ,kad papeikimas buvo atmestas , nors man taisyklės nedraudė daryt to "burnout". • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Pats savo tais1 taškas -
1 taškas
-
Mobili tinklalapio versija,
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Tankistas Benas už temą
Truputėlį bus sunku prisitaikyti, bet nieko priprasim1 taškas -
Ponas_Irmis Užblokavo San_Full
Minde_Information sureagavo į San Fulll už temą
Mldc, krc ate Greenide. :OOO1 taškas -
Kreditų pirkimas MAXIMA kasose,
Tommy_Gallardo sureagavo į Rokas už temą
Kreditų pirkimas MAXIMA kasose, Tai vienas iš patikimiausių apmokėjimo būdų mūsų parduotuvėje. Mokėjimo patvirtinimas užtrunka iki 1 valandos. Prieš perkant kreditus nesvarbu ar tuo metu serverio žaidėjas bus prisijungęs ar atsijungęs. 1. Forumo navigacijoje (viršuje) susiraskite mygtuką "Paslaugos". Paspauskite ant jo. 2. Atsidariusiame naujame lange į tuščią laukelį įrašykite tikslų savo serverio žaidėjo (ne forumo vartotojo) Vardas_Pavarde (negali būti lietuviškų raidžių). Atlikus spauskite žalią mygtuką "Toliau". 3. Tada paspauskite ant "Kreditų pirkimas" mygtu1 taškas