Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.04.05 visose vietose
-
Mantas_Polikonas banned Ryan_Black
Darius_Ragen ir 4 kiti sureagavo į Pofka_Salivop už temą
P.s. Atsiprašau už keiksmažodžius video metu. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;5 taškai -
Peikiamas direktorius Pofka_Solivop
Garesas_Vilkas ir kitas sureagavo į Pofka_Salivop už temą
Sveikas. Tai tu man paaiškink dabar, ką padariau blogai? Nubaudžiau už kenkėjišką elgesį - taip, tu tą pripažinai. Nubaudžiau už pareigūno užpuolimą - ne, prieš tau patenkant į kalėjimą jie buvo nuimti komanda /mita. Tai nebuvo netyčinis nupurškimas, toks pasiteisinimas nėra rimtas argumentas dėl kurio būtum nebaudžiamas. Nuėmiau įtarimą už užpuolimą dėl to nes pagalvojau jog tikrai neturiu noro su jumis ginčytis. Tačiau tuo metu buvo sustabdytas asmuo patikrai, prie manęs dar buvo kitų žaidėjų kurie bet kada galėjo mane užpulti, ir staiga pravažiavote jūs. Jūs ne tik mane užpuolėte, bet2 taškai -
Bye!!
Dzeikas ir kitas sureagavo į Sergio_Lulas už temą
Nors tave Yamaha pažįstu gal savaite šiame serveryje, bet smagu su tavim bendraut. Be tavęs, robo ir carloso nebūčiau čia net pradėjęs žaist. Manau grįši ant blogesnių orų. Laukiamas TS2 taškai -
Prisistatau Cleme_Tean
Bojan_Martinez sureagavo į Cleme Tean už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cleme_Tean• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Mano vardas Danilas, mano klikūha Danilas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2005.04.35• Jūsų gyvenamasis miestas: Rusija• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 861137846• Apibūdinkite savo charakterį: Geras charakteris• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Žaisti kompiuterinius žaidimus.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Aš daug praleidžiu laiko prie kompiuterinių žaidimų.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?:1 taškas -
Dave_Destiny užblokavo Jack_Side
Oscar_Ballin sureagavo į Dave_Destiny už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : D'Destiny • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Side • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užblokavo Geras_Savg.
Don_Patron sureagavo į Darius_Ragen už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Geras_Savg. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklamavimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Mantas_Polikonas banned Ryan_Black
Pofka_Salivop sureagavo į Mantas_Polikonas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Polikonas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Black • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Ieškau kelio, ir hud modo.
Darius_Ragen sureagavo į Garesas_Vilkas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Garesas_Vilkas 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Kelio modo, ir HUD 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Šie abu modai turi būti nebuginti, ir patogūs. Hud'as nebūtinai turi būti Gta V, tik kad būtų kokybiškas, ir gražus. Apie kelių modą, tai kad irgi būtų kokybiškai viskas, ir HD 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?: -1 taškas -
Forumo klaida.
Smith_Carter sureagavo į Darius_Ragen už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi. • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?:Maža forumo klaida,blogas sulietuvinimas. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą :1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užblokavo Martynas_Sinner.
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Martynas_Sinner. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užtildė Tadas_Loliks.
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Tadas_Loliks. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Bye!!
Dzeikas sureagavo į Ryan_Murray už temą
Dažnai matydavau tave žaidžiantį (dirbantį), dažnai prasilenkdavome, tikrai gan aktyvus žmogus būdavai, bet to padarei gerą sprendimą, kadangi už lango geras oras, tad manau ne laikas "nolaifinti" kai saulytė šviečia. Nors tavęs ir nepažinojau, bet linkiu tau visokeriopos sėkmės bei nepamiršk tokio projekto kaip šis. Bye.1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užtildė Dovydas_Zzz.
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Yamaguchi_Gumi. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Dovydas_Zzz. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :/v ne tam. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užblokavo Andriuha_Coler.
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Andriucha_Coler. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms1 taškas -
Mission completed http://www.part.lt/perziura/450841a3dcace7ee11788ed444d745eb277.png
Johnny Mangano sureagavo į Karolis_Neon už būsenos atnaujinimą
Mission completed http://www.part.lt/perziura/450841a3dcace7ee11788ed444d745eb277.png1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
[0.1.7.1] Pasiūlymas serveriui darbas
Rob_Winston sureagavo į Zaher_Kukulis už temą
:DDDDDDD Prieš, nes paskiau pridalins teisių free naujokams arba saviems, nejuokinkit su tokiais pasiūlymai. Bėja šitas projektas ne RP (RolePlay) GM ir koks įdomumas ten būtų tu dabar man paaiškink? Nu ir aš jame dirbčiau man tai vienodai išdalinčiau free teisės visiems1 taškas -
Lucchese 弐 grafikos galerija.
NUM sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Gangsteriai) [#2] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
Ponas_Irmis Užblokavo San_Full
Minde_Information sureagavo į San Fulll už temą
Mldc, krc ate Greenide. :OOO1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
King_Criminal sureagavo į Forever_Young už temą
PARAŠAI 01.13 00:29 Palepinkim audi ir bmw fanus.1 taškas -
1 taškas