Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.04.27 visose vietose

1. ką dabar galvoji? taip aš galvoju , kad Benetis yra šiukšlius :)))
    5 taškai
  2. Forever_Young

@Tadas_Chill

@Tadas_Chill
    2 taškai
  3. OUTLAST II http://store.steampowered.com/app/414700/Outlast_2/ CREATE DATE: 25 APR, 2017 ! Detaliau apie žaidimą : Žaidimas, buvo sukurtas balandžio 25 - 2017 metais. Žaidimo kokybė, puiki ! TITLE ( Pavadinimas ): Outlast 2 GENRE ( Žanras ): Sexual Content, Nudity, Violent, Gore, Action, Adventure, Indie. DEVELOPER ( Programuotojas ): Red Barrels. PUBLISHER ( Leidėjas ): Red Barrels. RELEASE DATE ( Išleidimo data ): Balandžio 25, 2017. Šiuo metu žaidimas yra pardavinėjimas steam store parduotuvėje, nėra jokių: ( Crack'ų, no steam ) pr
    1 taškas
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Lukas_Dedshot 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nico_Hustlin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  5. Forever_Young

#paleiskbutyrka

#paleiskbutyrka
    1 taškas
  6. Prašom shotgun modas, aš taip pat jį naudoju ir jis nesibugina. Instaliacija yra automatiška. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/weapons/86404-tactical-m3.html
    1 taškas
  7. Snowas'Y

atiduodu nrg

Snowito_Yolo (snowyks)
    1 taškas
  8. Nėra to šiaudo neišsigalvok įmečiau ką turėjau ir viskas , tai čia mažas procentas kad atbanins , nes jūs ten nuo serverio starto su Unban prižiūrėtoju dar sueinat ir kaip užbanino pažiūrėjęs į Teamspeak'a tryse sedėjot vienam kanalę tad ;/ man patinka jūsų mąstymas "rimčiausi GS žaidėjai gaujiniai " užbanini kitą gauja pgr narius ir rašot su bennečiais rimčiausi mes GS daužom viską o , kad tas Bennetis jau 2 kartus su 100 procentiniais įrodymais pasigauna , bet ne ėsmė jūs vistiek rimčiausi pirmos dienos užteka pamatyt jumis sudaužėm į vieną kasą per dvi dienas nei zonos nepaėmėt ir uždar
    1 taškas
  9. Jeigu sugalvotum padaryti kaip viršuje siūliau, jog gaujos turi fondą, tada galima būtų padaryti taip: užgrobus kitos gaujos hoodą, ir tą grobimą laimėjus, gauja iš kitos gaujos fondo gautu 5k (sumą pats nuspręsi), kažkas panašaus mano manymu būtų perfect. Gaujos hoodas būtų toks: pick'upas ir šalia jo parašyta: gaujos pavadinimas, gaujos taškai, gaujos rangas pagal taškų kiekį, išvardinti lyderiai, gaujos narių skaičius, ir kill/death ratio. @Aivaras
    1 taškas
  10. Taip ir galvojau, kad ban gaus Man irgi itartinas buvo
    1 taškas
  11. 04.19 nature. @Yamaguchi_Gumi @Egidijus_Frost @Tony_Legreec gaudykit. 250X250 sekantį kartą.
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Geoffrey_Entwistle 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: skin 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Turi buti tokio tipo skinai:
    1 taškas
  13. Sveiki, nezinojau kur daugiau be rasyt.. Einant tiesiai prie reikalo, cyteris susprogdino mano NRG ir Cheetah ir uz tai noriu gauti kompensacijos uz padaryta zala..
    1 taškas
  14. Nuo 11.09 žaidėjai blokuojami už "Smooth Cam", Nuo šiol "Smooth Cam" leidžiamas tik VFX ir GFX skilties moderatoriams. Visi kiti pašaliniai žaidėjai panaudoję "Smooth Cam" bus baudžiami kaip už čytų naudojimą (nesvarbu ar praneš į /padmins ar ne). Greenside administracija 2016, lapkričio 9d.
    1 taškas
  15. 1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.