Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.04 in Pranešimai

1. Pasivaikščiojimas parke
    13 taškai
  2. Egidijus_Keza

Unban Josh_Excite

Atblokuotas nebūsite. Nematau vaizdinės medžiagos praėjus keliomis sekundėmis po užblokavimo.
    3 taškai
  3. hehe, nesisuksi negyvensi, toj. ;]
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Saimis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Neon • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mindaugas_Parkour • Už ką buvote užblokuotas ?: ai tipo cytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/08e5b1e89b3d82970939af2eb366a2c6709.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/617a22428fdfe3fd7ee53ece733d6cbe395.png
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Saimis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Josh_Excite • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Auto cbugas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  7. Pildau už Mindaugą, nes jam problemos su forumu. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mindaugas_Parkour • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Neon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Naudojo palengvinančias programas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  8. krč pabūsiu draugiškas, kas ryt aštuntokai rašysit standartizuotus iš (chemijos, bio, fizikos) tai turiu klausimus, galėsit išmokt rytojui :D, jei reikia kreipkites į až
    1 taškas
  9. O as manau kad tu nemoki skirt kur autocbugas o kur paprastas cbugas.
    1 taškas
  10. bent be aimo moki saudyt, neimi pavyzdžio iš savo draugužio, pagirtina!
    1 taškas
  11. zveris, geri killai. dainos name?
    1 taškas
  12. Džuonis with a great quality video again, NAIC You will get a very good pizdy!
    1 taškas
  13. 5 pavara pajunges, ziauriai broli
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ponas_Saimis. • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas (Pavyzdys: Jis spaudė ESC, aš ne, todėl man nesiskaito serverio klaidų išnaudojimas, nes aš tik narkotikus pučiau) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  15. Per daug apkarpei video čiūvakas, tegu keza patikrina log'us, ir pamatys jog pūčiau narkus.
    1 taškas
  16. Atblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  17. Anketa netvarkinga. Trūksta įrodymu.
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : D'Destiny • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Math_Forelli • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms Nuo 1:25 matos šauna tiesiai, o kulka nueina į žmogų.
    1 taškas
  19. deja saudai kai aimas ban teisingas pirk unbana .
    1 taškas
  20. Užblokavimo apeliacija netvarkinga. #Būtina pateikti užblokavimo anketą per 1 valandą, nuo to laiko, kai žaidėjas yra užblokuojamas.
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Absoliute_Death 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: ModPack'as 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Surinkta iš visur ir sudėta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Visi per mano LiveStream'ą prašė mano mod'ų, tai aš išleidau savo naują ModPack'ą. Šitas yra mano 3 ModPackas jei neklystu. Taipogi galite užsukti į mano YT kanalą : TheLietuvis.Gaming Silpnesnių kompiuterių turėtojams, gali dropinti FPS ir laginti. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
    1 taškas
  23. Su kitais projektais nebendradarbiaujame, todėl patikrinti informacijos negalime. Apgavikas jau yra nubaustas, todėl panaši situacija nesikartos Tema rakinama.
    1 taškas
  24. Atnaujintas paslaugų dizainas, Buvo atnaujintas paslaugų dizainas. Nuo šiol kreditai ir paslaugos atsiskyrė, todėl galbūt kai kuriems bus visiška naujiena, jog iš viso tokios paslaugos egzistavo. Ateityje tikimės tobulinti sistemą, jog esamas paslaugas, už kurias šiuo metu galima atsiskaityti tik MAKRO apmokėjimo būdu, padaryti galimybę atsiskaityti ir kitais būdais. Paslaugų sistemą galite rasti paspaudus navigacijoje ant žodžio paslaugos arba paspaudus čia. Ačiū Evaldas L. Greenside administracija gegužės 1d.
    1 taškas
  25. Gi jau buvo įdėtas toks dalykas, greit apėjo sistemą ir išėmė xdd
    1 taškas
  26. medikų kanale visi su p raidėm, medikų darbe visi su aukščiausiais rangais, medikų darbe 0 veiklų, lets go, sėkmės direktoriui
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.