Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.21 visose vietose
-
[DayZPVP] BEREZINO.....
Vaidas Martini ir 4 kiti sureagavo į John''Extazy už temą
[PVP] BEREZINO/NWAF/ELEKTROZAVODSK + Kitokie pasikalbėjimai su @Jeremy Santos5 taškai -
Peikiu Metthew_Bennett
Ivan_Raskolnikov ir 3 kiti sureagavo į Bounty Game už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Bounty_Game • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free įrašimas į NGS. Buvau įrašytas į NGS už vaizdo įrašą kuriame asmeniškai aš nematau ne pagarbos gaujų prižiūrėtojui prašyčiau ypač atkreipti dėmesį į šio prižiūrėtojo elgesį kaip sako kiti jis per daug sau leidžia tiems kurie taip sako aš pritariu. Lauksiu atsakymo ačiū jog iki galo perskaitėte visą šį tekstą. Jeigu sutinkate su manimi spauskite PATINKA. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų pap4 taškai -
Fūristų darbo atnaujinimas
Matt Paʏne ir 2 kiti sureagavo į Edgaras Mix už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, taigi sugalvojau tokį pasiūlymą fūristų darbui. Kadangi dabar fūristai vežioja medikamentus, mechanikų dalis t.t. BET JOS YRA DĖL VAIZDO, kad būtų fūristams darbo. Šiuo metu yra sistema, kad direktoriai turi pirkti mašinas, TAI PRIDĖTUME SISTEMĄ, JOG galėtų pirkti pavyzdžiui PD, Medikai, mechanikai reikiamus dalykus: ginklus, medikamentus, autodalis, jog fūristai galetų atvežti. Pavyzdžiui, jog mechanikai galėtų tvarkyti garaže mašinas, direktorius užsako auto detal3 taškai -
Peikiu Metthew_Bennett
Edgaras Mix ir 2 kiti sureagavo į Mantas už temą
Manau apie tai jau buvom kalbėja ankščiau kaip tik buvai įrašytas čia , rašai papeikimą praėjus daugiau nei mėnesiui. Idomiai viskas čia atrodo , papeikimą galiu paaiškinti paprastai tu parodei nepagarba man rekordindamas mano pokalbį , kiekvienas prižiuretojas pasielgtų lygiai taip pat. Modestai man mažiausia reiškia ssw kktt ir t.t ip changerio naudoti negali , turetum tai pats suprasti , jeigu nespranti ir nesuprasi neperseniausia ir pats galėjai atsidurti ngs , kad davei eurui savo kita , kadangi registruota buvo viskas tavo vardu , galėjau drąsiai ta acc pridėti prie tavęs bet buvau3 taškai -
Peikiu Nico_Moretti
Vycka_Flex ir kitas sureagavo į Inkas. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Ink_Smash • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Nico_Moretti fu kaip šlykščiai rašos šis slapyvardis... • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: 1.Nuolaidžiavimas draugam dėl pinigų ir akmeninio/ngs. 2.Piknaudžiavimas dėl amnestijų,amnestavo kai jo bičiulis turėtu būt rcone ar tikrai taip lengvai iš akmeninio neišlipt. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. Kaip matome kainoraštį (spauskit ant teksto),Euras_Pitas turėjo gauti medinį,už free-starinimą kurio išsipirkimas kainuotu 1milijoną2 taškai -
Kazys_Grinius prašo asmeninio kanalo
Wolking_Dead ir kitas sureagavo į Kazys_Grinius už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Kazys_Grinius Kam bus naudojamas kanalas?: Bendravimui su žmonėmis, norisi privatumo turėti. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Su taisyklėmis susipažinau.2 taškai -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Euras_Pitas/EursPits • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Šis prižiūrėtojas per daug sau leidžia, pirmiausia dėl to jog į NGS žmonės patenka už smulkmenas, nors tai neturėtų būti neaktualu gaujiniams. Kaip Marko ir sakė gaujiniai - serverio atmatos, bet net ir jomis negali būti, nes už keiksmažodį ar kito gaujinio nušovimą ne veiksmo metu gauna ngs ir gaujose rodytis negali. Tai tampa dar žemesniu nei atmata? Antra iš savęs stato visagalį, iki ko jam toli, kadangi visa ta p2 taškai
-
Verkė gaujos ir vaikai, kad bangini, tu dingai.
Rytis_Topsas ir kitas sureagavo į Dainius Callidi už būsenos atnaujinimą
Verkė gaujos ir vaikai, kad bangini, tu dingai.2 taškai -
Ok, jaunimas, davai jums, tikiuos pasimatysime gatveje su kuo nors XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Free Rep ir kitas sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Ok, jaunimas, davai jums, tikiuos pasimatysime gatveje su kuo nors XDDDDDDDDDDDDDDDDD. "Iseinu be nieko, nes taip ir atejau" -2019 Srekas.2 taškai -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Tony_Legreec ir kitas sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
< Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį2 taškai -
Prisistatau Steve Stanley (2020.04.09)
Pronis_Kadilaks sureagavo į David_Winship už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Steve_Stanley • Jūsų tikrasis vardas: Nedas. • Jūsų amžius: 19 • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Labas, skaitove. Pradėsiu tradiciškai, nuo manojo charakterio: Savo charakterį laikau išskirtiniu, kadangi jį skirstau į du tipus: darbo bei laisvalaikio. Darbingoje aplinkoje, išsiskiria šie charakterio bruožai: rimtas,profesionalumas, taktiškumas, turiu šiokią tokią iškalbą bei reprezantyvumas. Neformalioje aplinkoje esu visai kitoks, esu tarsi „balal1 taškas -
Khalifa_Weed prašo asmeninio kanalo.
Lauris_Drift sureagavo į Khalifa_Weed už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Khalifa_Weed Kam bus naudojamas kanalas?: Bendravimui su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau.1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Lauris_Driftas sureagavo į Lil_Uzi už temą
Kokybiškos modifikacijos pagal jūsų norą bei skonį. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija: 2. Modifikacijos apibūdinimas: 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?: 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Informacija/taisyklės: 1. Modifikacijos bus surastos per 3 paras. 2. Nesukubinti,nespaminti ar dar kitaip raginti darbuotoją greičiau ieškoti jūsų modifikacijos. 3. Jeigu rasta modifikacija jums netinka,rašykite į až,bet ne šioje temoje. 4. Žaidimą palengvinančių programų neieškau. 5. Norint gauti modifik1 taškas -
Parduodu butą!
Edgaras Mix sureagavo į Jeff Alvarez už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeff_Alvarez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Yra normaliai baldų. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: Siūlom 5. Papildoma informacija: Butas yra atrakintas.1 taškas -
Peikiu Metthew_Bennett
Bounty Game sureagavo į Modestas_Mlg už temą
Gal ne į temą bet dėl tų ip changerių, buvau ts, ir gavau iš pono Benečio permanent baną, netgi parašiau prie nicko savo (ip dėl lssw), ne, vistiek jis užbanino mane už tai kad esu su ip changeriu, tam serve esu gavęs ban už čytus tipo, todėl ir keičiau ip, per daug leidi sau benetai1 taškas -
ENB Mod
Misha_Richford sureagavo į Eimantas_Otero už temą
gaila, kad negalima -rep užmest, nes klaidini dabar žmones, sakydamas jog čia yra ENB. Aiškiai matosi ir linke, ir video, užrašas, nurodantis jog tai yra augalijos modifikacija, o ne ENB. Jei daliniesi modifikacijomis tai bent žinok ką keli.1 taškas -
Aš idiotas ar čia tu *cenzūra* idiotas :DD. Salvi mldc pavarai
Kevin_Levrone sureagavo į John''Extazy už būsenos atnaujinimą
Aš idiotas ar čia tu *cenzūra* idiotas :DD. Salvi mldc pavarai1 taškas -
Dainius_Callidi MUTED Zveris_Rus
Hot_Anonymous sureagavo į Dainius Callidi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Dainius_Callidi 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Zveris_Rus 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood/Spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
1 taškas
-
Jim'Williams sureagavo į Hot_Anonymous už temą
manyciau sis komentaras viska pasako apie tavo ideja http://prntscr.com/fm5b941 taškas -
Tu geriau i komanda nerk per pm, o ne pasiulymus rasydamas. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tik
Free Rep sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Tu geriau i komanda nerk per pm, o ne pasiulymus rasydamas. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tik duminiu duju nepamirsk pasiimt, maza kas.1 taškas -
John''Extazy sureagavo į Edgaras Mix už temą
Iš dalies teisingai sakai, bet tam ir bus derybos su Furistu drk ir pvz viena diena furistai vezios MEDIKAMS kita karta mechanikams. TOdel nuolatos direktorius ir tures stebeti. Kaip pavyzdziui DPD darbo reikedavo stebeti ar elektronikos parduotuveje yra telefonu t.t.1 taškas -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Scott Jenkins sureagavo į Cleme Tean už temą
Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma1 taškas -
Peikiu Nico_Moretti
Gunce_Boss sureagavo į John_Extazy už temą
šiaip ne pavaduotoja o direktorių pasimiau1 taškas