Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.26 visose vietose

1. Dainius Callidi

Sv,

Sv,
    7 taškai
  2. sorry, kad komentuojų, bet :DD https://cooltext.com/ ir tu nori 25k už šitą? xd
    4 taškai
  3. O kodėl nepadarius Kombainu zona pnš kai kaliuzei kai nuteistas asmuo pabėges nuteleportuojamas atgal i kaliuze. Iš žmogaus pvz gali but atimtas kombainas nes jis paliko darbo skirta zona. Žinau tam reikėtu padaryt automatine sistema, ir sužimėt darbo skirta zona. Na žmogus pvz atsisėda už kombaino vairo kai jis bando palikti zona jam duodamas pranešimas kad iš jūsų bus atimtas kombainas nes paliekate darbo zona. Dėl grudu... Kombainai surenka grudus> juos ten pat perdirba ir gamina duona> duona išveža į fabrika> tada taip sakant duona kuri įeina į picos pagrindus išvež
    4 taškai
  4. Čia kai Geoffrėjus susinervinęs grįžta iš po free ban'o... @Geoffrey_Entwistle
    3 taškai
  5. Kazys_Grinius

@Žukas va mokykis

@Žukas va mokykis
    3 taškai
  6. Paaukokit ant unbano ciuvui, kuris gavo free ban. Tik 1,45 chebra
    3 taškai
  7. ziuriu tavo sikna kaip menulis, malonei tu suaitum man ant iesmo, gal kada susibegam? as tau tu man
    3 taškai
  8. Jumpai , bus transporto patampimui? ar krisit prie gun shopo?
    3 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Edgaras • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1995 04 18 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius/Utena • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikia tie turi. • Apibūdinkite savo charakterį: Esu mldc • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Šaškės arba futbolas su krepšiniu • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Pasaulyje tokiu, kaip aš nėra • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Lošiu greenside. Gyvenu. • Kaip pradėjo
    2 taškai
  10. Keza brides per malkas , jam jau sampas iauges i krauja
    2 taškai
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Best_Puffy 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Visa modpacka, kad butu masinu modas, enb, colormodas ir panasiai. 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Kieno modpackas veiks ir man patiks gaus 100k 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:Ntr.
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domas' Exus 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Parduodi neskubu, o ir ties pardavimu nesu pilnai apsisprendęs, bet už gundančią kainą... :') 5. Papildoma informacija: OMG KOKS ENB???
    1 taškas
  13. Dave_Destiny

Gįžo su trenksu @Mindaugas_Didziulis

Gįžo su trenksu @Mindaugas_Didziulis
    1 taškas
  14. http://www.mediafire.com/file/75vcvqb42d58jpo/ZiiP's+GTA.rar apačioj linkas. https://www.upload.ee/files/6549065/JANLQGTA.rar.html
    1 taškas
  15. Tai gta sa persirašyk ir nebus bėdų
    1 taškas
  16. 1 taškas
  17. Forever_Young

sv naujas avataras

sv naujas avataras
    1 taškas
  18. nebereikia, susitvarkiau. ačiū ponuliui @Modestas_Mlg įsirašiau directx11 ir viskas ok.
    1 taškas
  19. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Freez_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Juozas_Rusys • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  20. Avatarai tikrai labai gražus spaudžiu žalia.
    1 taškas
  21. Gunce_Boss

1 taškas
  22. Edga_Bmw

sv Keza

sv Keza
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Altiriks_Men 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Minde_Information 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  24. Driverius susirasyk
    1 taškas
  25. XDDDDDDDDD ESU PROFESIONALAS, NEPRAŠAUNU AŠ TŲ KULKŲ, KO PRIKIBOT XDDDDDD SUPRANTU DABAR KODĖL ŠREKAS PAMĖGO TA "XD" XDDDDD
    1 taškas
  26. Paprasta tiesiog darbas panašus į kaliuze. Pasiimti Maiša > Nunešti prie rušiavimo stalo > Jis rušiuojamas "spaudinėti Y" > gaunamas vienas iš šiu [Plastikas, popierius, stiklas] > nešama į tam skirta iškrovimo vieta "konteinerius ant kuriu parašyta {Plastikas, popierius ir stiklas}" Na dėl pačiu nešamu objektu reikėtu pasukti galva (objekto id kad jis dar būtu rankose)
    1 taškas
  27. Kazys_Grinius

Prasideda

Prasideda
    1 taškas
  28. < Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį
    1 taškas
  29. Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma
    1 taškas
  30. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Meskinis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog, kad kai pašauni su tazeriu rašytų pvz "Žaidėjas (V_P) atsijungė pašautas tazerio arba krečiamas tazerio. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima patogiau nubausti relogerį, nes dažnai pašauti asmenys tiesiog padaro /q • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  31. Sveikas, keistas tu man toks pasirodei :DDD Sėkmės projekte.
    1 taškas
  32. Avatarai 2017.01.25 EHEHEHEH
    1 taškas
  33. Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)
    1 taškas
  34. AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.05
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.