Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.26 visose vietose
-
7 taškai
-
Lighto GFX Dirbtuvės
Lauris_Drift ir 3 kiti sureagavo į Kenshin_Yona už temą
sorry, kad komentuojų, bet :DD https://cooltext.com/ ir tu nori 25k už šitą? xd4 taškai -
Pasiūlymas ūkininkams.
Varle_Ltu ir 3 kiti sureagavo į Aurimas_Bob už temą
O kodėl nepadarius Kombainu zona pnš kai kaliuzei kai nuteistas asmuo pabėges nuteleportuojamas atgal i kaliuze. Iš žmogaus pvz gali but atimtas kombainas nes jis paliko darbo skirta zona. Žinau tam reikėtu padaryt automatine sistema, ir sužimėt darbo skirta zona. Na žmogus pvz atsisėda už kombaino vairo kai jis bando palikti zona jam duodamas pranešimas kad iš jūsų bus atimtas kombainas nes paliekate darbo zona. Dėl grudu... Kombainai surenka grudus> juos ten pat perdirba ir gamina duona> duona išveža į fabrika> tada taip sakant duona kuri įeina į picos pagrindus išvež4 taškai -
Čia kai Geoffrėjus susinervinęs grįžta iš po free ban'o... @Geoffrey_Entwistle
hustlns ir 2 kiti sureagavo į Dainius Callidi už būsenos atnaujinimą
Čia kai Geoffrėjus susinervinęs grįžta iš po free ban'o... @Geoffrey_Entwistle3 taškai -
@Žukas va mokykis
Black_Ride ir 2 kiti sureagavo į Kazys_Grinius už būsenos atnaujinimą
@Žukas va mokykis3 taškai -
Paaukokit ant unbano ciuvui, kuris gavo free ban. Tik 1,45 chebra
Minde_Hama ir 2 kiti sureagavo į Edgaras Mix už būsenos atnaujinimą
Paaukokit ant unbano ciuvui, kuris gavo free ban. Tik 1,45 chebra3 taškai -
Prisistatau Erika_Benneti.
Salvatore_Riina ir 2 kiti sureagavo į Maikas už temą
ziuriu tavo sikna kaip menulis, malonei tu suaitum man ant iesmo, gal kada susibegam? as tau tu man3 taškai -
Jumpai , bus transporto patampimui? ar krisit prie gun shopo?
Tankistas Benas ir 2 kiti sureagavo į Nico_Rosberg už būsenos atnaujinimą
Jumpai , bus transporto patampimui? ar krisit prie gun shopo?3 taškai -
Pristatau Edgaras_Mix [atnaujinta]
Kadetas_Kappa ir kitas sureagavo į Edgaras Mix už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Edgaras • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1995 04 18 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius/Utena • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikia tie turi. • Apibūdinkite savo charakterį: Esu mldc • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Šaškės arba futbolas su krepšiniu • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Pasaulyje tokiu, kaip aš nėra • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Lošiu greenside. Gyvenu. • Kaip pradėjo2 taškai -
Keza brides per malkas , jam jau sampas iauges i krauja
Ignas Dieseliss` ir kitas sureagavo į Edvinas_Messi už būsenos atnaujinimą
Keza brides per malkas , jam jau sampas iauges i krauja2 taškai -
Deivys_Jump užblokavo Geoffrey_Entwisle
Goffredo_Luciano ir kitas sureagavo į Geoffrey_Entwistle už temą
atsargei2 taškai -
Ieskau modpacko ant viso gta [Prizas 100k]
Staska_Enduro sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Best_Puffy 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Visa modpacka, kad butu masinu modas, enb, colormodas ir panasiai. 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Kieno modpackas veiks ir man patiks gaus 100k 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:Ntr.1 taškas -
Parduodu IŠSKIRTINĮ SULTAN automobilį!
Skinny sureagavo į Domas_Exus už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domas' Exus 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Parduodi neskubu, o ir ties pardavimu nesu pilnai apsisprendęs, bet už gundančią kainą... :') 5. Papildoma informacija: OMG KOKS ENB???1 taškas -
Gįžo su trenksu @Mindaugas_Didziulis
Skinny sureagavo į Dave_Destiny už būsenos atnaujinimą
Gįžo su trenksu @Mindaugas_Didziulis1 taškas -
Ieskau modpacko ant viso gta [Prizas 100k]
Ban_Kick sureagavo į Kenshin_Yona už temą
http://www.mediafire.com/file/75vcvqb42d58jpo/ZiiP's+GTA.rar apačioj linkas. https://www.upload.ee/files/6549065/JANLQGTA.rar.html1 taškas -
Padėkit man su crash'u
Frank_Wild sureagavo į Jimmy_West už temą
Tai gta sa persirašyk ir nebus bėdų1 taškas -
1 taškas
-
sv naujas avataras
Egidijus_Frost sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą
sv naujas avataras1 taškas -
padėkit dėl enb
Modestas_Mlg sureagavo į Domas_Exus už temą
nebereikia, susitvarkiau. ačiū ponuliui @Modestas_Mlg įsirašiau directx11 ir viskas ok.1 taškas -
Freez_Armani Lbanned Juozas_Rusys
Nico_Rosberg sureagavo į Freez_Armani už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Freez_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Juozas_Rusys • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į Jackie_Chan už temą
Avatarai tikrai labai gražus spaudžiu žalia.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Altiriks_Men užtildė Minde_Information
Black_Hand sureagavo į Altiriks_Men už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Altiriks_Men 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Minde_Information 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
1 taškas
-
XDDDDDDDDD ESU PROFESIONALAS, NEPRAŠAUNU AŠ TŲ KULKŲ, KO PRIKIBOT XDDDDDD SUPRANTU DABAR KODĖL ŠREKAS PAMĖGO TA "XD" XDDDDD1 taškas
-
Pasiulimas šiukšlininko darbui
Laimis_Hifi sureagavo į Aurimas_Bob už temą
Paprasta tiesiog darbas panašus į kaliuze. Pasiimti Maiša > Nunešti prie rušiavimo stalo > Jis rušiuojamas "spaudinėti Y" > gaunamas vienas iš šiu [Plastikas, popierius, stiklas] > nešama į tam skirta iškrovimo vieta "konteinerius ant kuriu parašyta {Plastikas, popierius ir stiklas}" Na dėl pačiu nešamu objektu reikėtu pasukti galva (objekto id kad jis dar būtu rankose)1 taškas -
1 taškas
-
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Tony_Legreec sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
< Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį1 taškas -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Scott Jenkins sureagavo į Cleme Tean už temą
Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma1 taškas -
Pasiūlymas serveriui dėl tazerio
Cornish_Rex sureagavo į Deividas Meškinis už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Meskinis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog, kad kai pašauni su tazeriu rašytų pvz "Žaidėjas (V_P) atsijungė pašautas tazerio arba krečiamas tazerio. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima patogiau nubausti relogerį, nes dažnai pašauti asmenys tiesiog padaro /q • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Sveikas, keistas tu man toks pasirodei :DDD Sėkmės projekte.1 taškas
-
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Avatarai 2017.01.25 EHEHEHEH1 taškas -
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)1 taškas -
Tommy_Gallardo sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.051 taškas