Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.12 in Pranešimai

1. Ar pastaruoju metu teko susidurti su „lag'u“ serveryje? Pastaruoju metu gauname nemažai nusiskundimų, jog serveris neveikia stabiliai, todėl norėjome sužinoti ar su šia problema susiduria didžioji serverio žaidėjų dalis ar tik tos mažumos, kurios susisiekia su mumis ir praneša apie šią problemą. Apklausa vieša. Temoje galima rašyti pranešimus.
    2 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Donatas_Tusinukas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:kill siekiant nusipirkti versla • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  3. Lažybų punktas "EscoBet" EscoBet sugrįžta! Kaip ilgam - priklausys nuo dalyvių susidomėjimo, nuolatinio dalyvavimo šiame lažybų punkte, + jeigu surasiu atitinkamą pagalbą auginti EscoBet. Jeigu viskas pasiteisins - šis lažybų punktas gyvuos ir siūlys Jums statymus tiek krepšinio, tiek futbolo varžybose (futbolas - čempionų lyga, pasaulio taurė, lygos rungtynės ir t.t., krepšinis - NBA, LKL, Eurobasket ir t.t.) Šis lažybų punktas kitoks. Nebus vien žymių komandų mačų lažybos, bet ir visiškai neaiškių komandų dvikovos, tam, kad lažybos būtų azartiškesnės. Esu nusiteikęs padalinti pinigų
    2 taškai
  4. 1. Jūsų vardas pavardė?:Gordon_Hells 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Tai yra ne mano pamoką tiesiog radau yuotubėj ji naudingą bus fps gauti ant žaidimų kuri labai man padėjo,tiesiog pabostiną žaidimą nuo 12fps iki 50-60 (: 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Spauskite tiesiog sekitę pagul visą video ir tikrai jums turėtų padėti
    1 taškas
  5. 1 taškas
  6. 1 taškas
  7. 09.06 nature GRĮŽTAM IŠ VASAROS MIEGO. @Rokas_Angliz - sakei geru, tai gaudyk. O čia jums visiems mano meilės - @Jeremy_Redwood @Get_Paid
    1 taškas
  8. Cleme Tean

Los Santos Vagos

sveiki, nespausk
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.