Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.14 visose vietose

1. Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir kitus panašaus veikimo principo failus, Nuo šiol "FPSunlock" ir kiti panašaus veikimo principo failai yra draudžiami. Priežastis paprasta, šis failas suteikia pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus, kurių kadrų per sekundę skirtumas skiriasi kelis kartus. Dėl šios priežasties vieni žaidėjai mato daugiau kadrų per sekundę nei kiti žaidėjai, todėl tokiu atveju žaidėjas gali greičiau judėti (tiek kalbant apie šaudymą, tiek apie važiavimą su automobiliu). Taip pat šis failas klaidina žaidėjus, kadangi naudojant šį failą žaidėjas gali būti įtar
    20 taškai
  2. Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir panašaus veikimo principo failus. Daugiau informacijos rasite čia.
    11 taškai
  3. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Stanley • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Priėmę serverio žaidėja į darbą be atrankos. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas; 1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi
    4 taškai
  4. Labai smagu, kaip mano firmos darbuotojas, man rašo papeikimą. Patarimas visiems, prieš rašant papeikimą direktoriams - perskaitykite direktorių kodeksą. Citata: "2.8.1 Jeigu į Jūsų firmą nori prisijungti senas draugas, patikimas pažįstamas, galite pateikti DP informaciją, kad nebūtų "free priiminėjimo"." P.S. Kai atblokuos - būsi išmestas, nenoriu firmoje turėti tokių darbuotojų, kurie bando mane liaud. tariant "nuversti". Geros dienos
    3 taškai
  5. Sveiki visi, papeikimas pagaliau sulaukė 1000 peržiūrų ir atėjo laikas mano atsakymui, kurį ruošiau net 8 mėnesius! Pirmiausiai dėl Euro_Pito: įrodymų dėl to, jog buvo freestarinama nepakanka, nuotraukose matosi akivaizdi nekompetencija darbe (rakinimas, nuvežimas ant everesto ir t.t.) už ką jis buvo įrašytas į nds, tačiau įtarimo dėjimus galima įžvelgti du kartus - antroje nuo galo nuotraukoje, kai buvo uždėta už vairavimą be diržo/šalmo/šviesų, dėl ko policininkams neprivaloma turėti įrodymų, o ir nuotraukoje šalia matosi fūrą, kuria turbūt vairavo nukentėjusysis be šviesų arba diržo. Ant
    3 taškai
  6. Tu pateik įrodymus kad jis tavo senas draugas, patikimas pažįstamas. kiekvienas turi lygės teises į darbą įsidarbinti, žmogus nepildė į šia firma, aš nieko nesakau jei jis būtų užpildęs į firma, ir tu ji priimi. Tu manęs neturi teisės išmesti iš šiuos firmos , nes aš nepažeidžiau taisyklių. Geros Dienos.
    2 taškai
  7. Šis žaidėjas ne prižiūrėtojas. Tema rakinama.
    2 taškai
  8. "Visi mano kad aš toks neprotingas, kad net nemoku užpildyti i Direktorių atrankas, bet aš jiems parodysiu, kad aš galiu gauti Direktorių" Už dabartinį orą lauke blogesni gali būti tik šie rinkimai, kuriuose kiekybė į vienus vartus sudaužė kokybę ir peržvelgęs papildomas kandidatūras, kurių sulaukiau kai atranka buvo pratęsta, supratau, kad pakartotinė atranka tik dar labiau padidins nepotencialių kandidatūrų skaičių, tad nusprendžiau bereikalingai nešvaistyti laiko ir analizuoti tai, kas jau yra. Išviso šiuose rinkimuose sulaukiau 16 kandidatūrų, tarp kuriu buvo ir 3 bičai, kurie neseniai
    2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Goo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: ŪKIS? Kas tai bus. Įdėja labai paprasta ir lengvai įgydendinama. Kaip ir su namais, verslais taip ir su savo nuosavu ūkiu, trumpiau tariant galėsite įsigyti nuosavą žemės plotą. Į jį galėsite investuoti perkant karves, vištas. Iš vištų, karvių ir kitų savo augintiniu galėsite gauti pieną, kiaušinius, bet tai nebus taip lengva. Kiekvieną dieną reikės panašiai kaip versle samdyti žmones, kad padirbtu prie jūsų ūkio, pašertu, pamaitintu, atneštu vandens. Su laiku galima bus kelti ūkio lygį ir keliantis su nauju l
    1 taškas
  10. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Spalvotas_Cinamonas *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 17 Metų *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai ^^ *Jūsų kontaktiniai duomenys : PM papaišykit numesiu *Jūsų charakterio bruožai : Na tai esu žaidėjams malonus, esu geros sielos žmogus, niekada nepalieku draugų bėdoje. Neišsikeliu savęs prieš kitus, Taip pat esu linksmas, bei draugiškas, moku su kitais susidraugauti.Nesu toks labai nervuotas žmogus, nemoku pykt ant kitų. Kartais pradedu šnekėti nesąmonės.Nepatinka pasik
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Galaxy • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Zvonink_Man • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:/v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  12. Sveikinu tave marco su naujomis pareigomis ir nauja forumo nicko spalva.
    1 taškas
  13. Nėra antros nuotraukos rip įspėjimai is coming
    1 taškas
  14. skinas

earthai nebenardyk tu i ta komanda

earthai nebenardyk tu i ta komanda
    1 taškas
  15. Mantas

Peikimas

Šiam atvejui kaip ir nesidariau įrodymų dėl to , nes tuo metu vyko eventas. Nukillintas buvai už taisyklių pažeidimus kurių nesilaikei , nejaučiu jokios kaltės kad evento metu nukillinu žmogų ir nepasidarau įrodymų , nes visgi tai buvo eventas. Kita kartą galbūt tiesiog geriau paklausti "už ką" , nes visgi buvom evento rengėjai ir turim pilna teisę killinti evento dalyvį , kuris nusižengia evento taisyklėms.
    1 taškas
  16. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Sunfullka (Nežaidžiu) • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Jeremy_Redwood • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free baninima per forumą, nors nenaudojau, ip changer o bąną gavau už tai..... Jis dabar, net uzbluokos, neatsakės i papeikimą... • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/zQfOe
    1 taškas
  17. Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Tema rakinama.
    1 taškas
  18. Kimba_Marcius

1 taškas
  19. Šiandien 17:00 žaidime atranka į ,,CLN'' krovinių pervežėjus.
    1 taškas
  20. Kadangi SA-MP versija atsinaujino (padarė nežymius atnaujinimus, kurie praktiškai jokios įtakos žaidimui nepadarys), o mūsų projektas vis dar naudoja seną SA-MP versiją, todėl mūsų serverį galėsite pasiekti tik su sena SA-MP versija iki artimiausio serverio atnaujinimo (kada jis įvyks nežinome, nes aktyviai prie to dirbame ir stengiamės paruošti kaip visada, ne eilinį atnaujinimą). Senos SA-MP versijos atsisiuntimo nuorodą galite rasti paspaudus čia.
    1 taškas
  21. Sveikas, Joe! Veikla toli gražu nesusidėjo tik iš fotografavimosi ir kroso bėgimo. Tai nebuvo ta masinė veikla, kurią sudarytų min ~10 užduočių, bet ganėtinai gerai praleidom laiką ir niekas nesiskundė, kad buvo neįdomu ar panašiai. O nuotraukos čia tik formalumas:)
    1 taškas
  22. Įdomus veikėjas būsi. Tai ar pats supranti, kad šiame papeikime pateiktos dvi skirtingos situacijos? Mano priimtame sprendime buvo kalbama apie įvukysį susišaudymą serveryje, kuriame vienas iš susišaudymo dalyvių buvo nušautas (jis mire ir tapo lavonu). Papeikime įkelta nuotrauka rodo, kad administratorius Edga_Real mini, kad buvo nušauti DU ŽAIDĖJAI, KURIE TAPO LAVONAIS. (Nuotrauka: http://imgur.com/a/TNOj2) O antrojoje situacijoje tikrai taip, matau įžeidinėjimą, nes žodis „lavonas“ buvo panaudotas nei laiku, nei vietoje. O jei visą šį reikalą, kuris pateiktas papeikime ne
    1 taškas
  23. Labux. Sveika atvykus i GS. Kiek teamspeake bendravom/bendraujam esi puikus zmogus ! Daugiau tokiu i si serveri
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.