Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.17 visose vietose

1. Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.
    6 taškai
  2. Jeff Alvarez

4 taškai
  3. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Ponaitis_Evaldas • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Išmetę iš darbo, už įžeidinėjimus nors turėjo išvis dėti man įspėjimus. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas; 1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingia
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Haiva • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Big_Shaq • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  5. Sveiki visi, papeikimas pagaliau sulaukė 1000 peržiūrų ir atėjo laikas mano atsakymui, kurį ruošiau net 8 mėnesius! Pirmiausiai dėl Euro_Pito: įrodymų dėl to, jog buvo freestarinama nepakanka, nuotraukose matosi akivaizdi nekompetencija darbe (rakinimas, nuvežimas ant everesto ir t.t.) už ką jis buvo įrašytas į nds, tačiau įtarimo dėjimus galima įžvelgti du kartus - antroje nuo galo nuotraukoje, kai buvo uždėta už vairavimą be diržo/šalmo/šviesų, dėl ko policininkams neprivaloma turėti įrodymų, o ir nuotraukoje šalia matosi fūrą, kuria turbūt vairavo nukentėjusysis be šviesų arba diržo. Ant
    2 taškai
  6. Mokausi paišyti iliustracijas
    1 taškas
  7. Franklinas_Elo

Ieskau font

Jūsų Vardas_Pavardė - Franklinas_Elo Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] - font Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] -nu tai matom vat kad taip pat atrodytu pinigeliai. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] [nebūtina] -
    1 taškas
  8. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Stanley • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Priėmę serverio žaidėja į darbą be atrankos. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas; 1.2.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo gerbti visus serverio žaidėjus ir visiem suteikti lygias teises įsidarbinti į savo firmą. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi
    1 taškas
  9. Kajuto_Tasuke

@Ema_Micro su gimtadieniu !!

@Ema_Micro su gimtadieniu !!
    1 taškas
  10. Tu žinok mums tokių kaip tu firmoje nereikia, vakar gaujoj būdamas savus šaudei, darbuotojai skundžiasi, rašai bereikšmius papeikimus direktoriui, ir dar sugebi įžeidinėti mane, tai nepriimtina. Kad dar nebūtų tas įžeidimas toks žiaurus tada dar galbūt būčiau ir atleidęs, ar užmetęs tą įsp, bet įžeidei ir pakartojai tai dar kartą. Sėkmės.
    1 taškas
  11. rankas: didesnis negu mg
    1 taškas
  12. Tu pateik įrodymus kad jis tavo senas draugas, patikimas pažįstamas. kiekvienas turi lygės teises į darbą įsidarbinti, žmogus nepildė į šia firma, aš nieko nesakau jei jis būtų užpildęs į firma, ir tu ji priimi. Tu manęs neturi teisės išmesti iš šiuos firmos , nes aš nepažeidžiau taisyklių. Geros Dienos.
    1 taškas
  13. Labai smagu, kaip mano firmos darbuotojas, man rašo papeikimą. Patarimas visiems, prieš rašant papeikimą direktoriams - perskaitykite direktorių kodeksą. Citata: "2.8.1 Jeigu į Jūsų firmą nori prisijungti senas draugas, patikimas pažįstamas, galite pateikti DP informaciją, kad nebūtų "free priiminėjimo"." P.S. Kai atblokuos - būsi išmestas, nenoriu firmoje turėti tokių darbuotojų, kurie bando mane liaud. tariant "nuversti". Geros dienos
    1 taškas
  14. Rokas

Peikiu Egidijus_Keza

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Tema rakinama.
    1 taškas
  15. Sveiki skaitantieji! Atėjau čia su nežinia ir dvejonėmis, ne į žaidimą, o į skiltį. Niekas čia manęs nepažįsta, turbūt ir matė mane tik keletas. Serveryje esu pasiekęs - nieko. Apart DP žodžių, kad anketa buvo visai nebloga ir brandi. Bet ne, šiandien kalbėsiu ne apie tai, galbūt ir nesate pripratę skaityti tokio tipo blogų, kur nebus rašoma, apie pirmus pasiekimus ir nuomonę apie serverį. Mano akimis, tai tapo per daug banalu, čia atėjau, nes man patinka dilintis mintimis ir rašyti apie, tai, ką aš matau savomis akimis, man patinka dalintis mano pačio išgyvenimais, o tuo pačiu palinkėti,
    1 taškas
  16. Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir kitus panašaus veikimo principo failus, Nuo šiol "FPSunlock" ir kiti panašaus veikimo principo failai yra draudžiami. Priežastis paprasta, šis failas suteikia pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus, kurių kadrų per sekundę skirtumas skiriasi kelis kartus. Dėl šios priežasties vieni žaidėjai mato daugiau kadrų per sekundę nei kiti žaidėjai, todėl tokiu atveju žaidėjas gali greičiau judėti (tiek kalbant apie šaudymą, tiek apie važiavimą su automobiliu). Taip pat šis failas klaidina žaidėjus, kadangi naudojant šį failą žaidėjas gali būti įtar
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.