Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.21 in Pranešimai
-
Serverio turto pirkimas ir pardavimas už realius pinigus, keitimas į kitus daiktus, Padaugėjus minėtiems pažeidimams esame priversti sugriežtinti taisykles šiuo klausimu ir apie tai pranešti viešai. Jau kurį laiką baudžiame abi, aptariamos problemos, kaltininkų puses. Tai reiškia, jog abi pusės yra užblokuojamos serveryje ir konfiskuojami visi jų registruoti vartotojai mūsų serveryje. Nuo šiol, už minėtą pažeidimą žaidėjai bus baudžiami taip pat, bet pakartojus pažeidimą antrą kartą, žaidėjas kaip ir už sukčiavimą (angl. čytinimą), sulauks analogiškos bausmės - RCON užblokavimu mūsų pr12 taškai
-
BENDRA VEIKLA V2: MEDIKAI/TAKSI
Rebeka ir 4 kiti sureagavo į Electric_New už temą
Sveiki, nu va padarėme bendrą treniruotę su taksi firmą, šį kartą veikla truko daugiau laiko maždaug apie 2h. Veikla vyko gan sklandžiai, kartais buvo nesklandumu, bet greitai jų atsikratėme. Man veikla visai patiko, surinkome tikrai daugiau žmonių nei praeitą kartą. Galėjome padaryti ir dar daugiau visko, bet visi buvo pavargę, todėl nusprendėme, kad ir tiek užtenka. Tai buvo apšilimas prieš rimtą veiklą, o t.y visu firmu bendra treniruote, tokia veikla užims dar daugiau laiko, reikės dar daugiau atiduoti jėgų, bet manau bus verta, žiūrėsim kaip viskas gausis. --------------------5 taškai -
[ II ] Verslo 400m2 aukcionas,
Jeremy_Redwood ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (spalio 27d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energija Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 5.000.000 €. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki spalio 27d. Greenside2 taškai -
[ I ] Verslo 400m2 aukcionas,
Oliver_Brown ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (spalio 27d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijos Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 5.000.000 €. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki spalio 27d. Gree2 taškai -
Padėkitė
Marcus Pollen ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Labas vakaras @Evaldas_Flex, Jūsų vartotojas konfiskuotas už serverio turto pirkimą/pardavimą. Sėkmės!2 taškai -
Namo ID:192 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę namo kainą sumą. Po 7d. (spalio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu namą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Namo numeris: ID:192 Pradinė namo kaina: 1.500.000 €. Apžiūrėti namo vidų galite nuvykus prie namo (panaudojus komandą /mapp). Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėj1 taškas
-
[ IV ] Verslo 100m2 aukcionas,
Vycka_Flex sureagavo į Rokas už temą
Verslo 100m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (spalio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijų Lygis: 1 Pradinė verslo kaina: 400.000 €. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki spalio 28d. Greensi1 taškas -
[ III ] Namo ID:54 aukcionas,
Billy_Jack sureagavo į Rokas už temą
Namo ID:54 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę namo kainą sumą. Po 7d. (spalio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu namą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Namo numeris: ID:54 Pradinė namo kaina: 450.000 €. Apžiūrėti namo vidų galite nuvykus prie namo (panaudojus komandą /mapp). Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.1 taškas -
Matthew_Bennett banned Mantas_Fine
Mantas sureagavo į Nico_Moretti už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Fine • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas, užmutintas kvietė firmą, iš pradžių gavo už tai kick'ą, bet tuščioje galvoje joks procesas neįvyko ir prisijungęs darė tą patį. P.S. unban anketoje jis taip pat pasigavo su fps unlockeriu - https://imgur.com/a/lb502 • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/4e42ab5817544c2295afdc3c751f26cd934.png http://www.part.lt/img/76c2ffdce11ffbe6cba1195875095ef441 taškas -
Ernestas_Paklausk užblokavo Adomas_Stalone
Lucas_Snow sureagavo į Adomas_Stalone už temą
siaip pohui kai apsaugos sistema hujova XDDD viska su sobu gali daryt :DDDDDD1 taškas -
Lucas_Snow sureagavo į Adomas_Stalone už temą
Vistiek *cenzūra*ini kaziolas1 taškas -
BENDRA VEIKLA V2: MEDIKAI/TAKSI
Electric_New sureagavo į Deimantas_Skackis už temą
Labai patiko. Dėkui už nuostabia veikla!! P.S aš irgi turiu pora nuotraukyčiu.1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Ačiū visiems, update parvažiuoja.1 taškas -
Bmx_Park užtildė Mister_Twix
Jonas_Burkys sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Užtildymo apeliacija tvarkinga. Kitam kartui jei išeis paruošk didesnio formato nuotraukas, nes turiu žiūrėti „naudojant“ padidinamąjį stiklą1 taškas -
Earth_Ceejey užtildė Jason_Mendez
Joe Guerrero sureagavo į Cause už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Earth_Ceejey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Jason_Mendez 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas skelbimas naudojimas 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/zwXnL 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/zwXnL1 taškas -
Peikiu Steve_Stanley Mechaniku Direktorių
Pakalniuks_Alfa sureagavo į Nico_Moretti už temą
Apie šio žaidėjo priėmimą į firmą buvau informuotas, tad direktorius baudžiamas nebus, tačiau dėkoju už galimo pažeidimo pranešimą. P.S. darbuotojas negali būti išmetamas iš firmos, jei jis parašo papeikimą savo direktoriui arba pavaduotojui.1 taškas -
Billy_Jack užblokavo Spalvotas_Cinamonas
Jonas_Burkys sureagavo į Billy_Jack už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Apgaudinėjimus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
"Projekto menkinimas" - naujas forumo įspėjimas,
Arthur_Morgan sureagavo į Rokas už temą
"Projekto menkinimas" - naujas forumo įspėjimas, Nuo šiol (2017.10.10) forumo vartotojai už bet kokią, neargumentuotai ir viešai išsakyta neigiamą nuomonę (skirta projektui ir visa tai kas su juo susiję) bus baudžiami 5 forumo įspėjimais. Kas yra projekto menkinimas? Bet kokia neargumentuotai išsakyta neigiama nuomonė apie projektą (ir visa tai kas su juo susiję), kuri buvo išsakyta siekiant pakenkti projektui ir jo plėtrai. Norėdami išsakyti savo neigiamą nuomonę apie projektą ir jo trūkumus, prašome argumentuoti savo nuomonę pasiremiant faktais, o ne nuogirdomis. Jeigu kriti1 taškas -
Adomas_Stalone sureagavo į Blody_Sync už temą
Patėkau i video <30 taškai