Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.02 visose vietose

1. Helovino užduoties aukos. Užfiksuoti 15 atvejų, kai žaidėjai įvykdė užduotį daugiau nei su dviem vartotojais. Visi tie žaidėjai buvo nubausti (užblokavimas, visų vartotojų konfiskavimas, išskyrus pagrindinio). Visi žaidėjai, kurie užduotį įvykdė bent du kartus IKI 11.02 20:00 nebus baudžiami. Nuo 11.02 20:00 visi žaidėjai, kurie įvykdys užduoti bent su dviem vartotojais bus užblokuojami RCON užblokavimu ir praras visus registruotus vartotojus mūsų serveryje.
    11 taškai
  2. Hi. Nieko ypatingo, jokių efektų ar kt š. Tiesiog čj kažką padarė, kad neitų su cam skraidyt, nes kai įsijungiu atsirandu SF mieste. Tai būčiau žymiai gražesnį padaręs, nu bet yra kaip yra P.S Tai tik antras video kurį editinau xd
    10 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Electric_New • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Kristjan (Cristian). • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2000/12/05 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype: eris.new • Apibūdinkite savo charakterį: Esu nekaltas berniukas. Mėgstantis sportuoti, patinka aktyvios veiklos, nepatinka sėdėti vietoje ir nieko neveikti. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Plaukimas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu nekaltas sportininkas <šypsau
    4 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Franlinas_Elo • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dainius_Callidi • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas Name tagas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Ir toks saldesnis ant galo kur sakom, kurgi cia name tagas:
    4 taškai
  5. Už palengvinančių Helovino užduotį failų naudojimą žaidėjai yra blokuojami kaip už čytinimą (sukčiavimą) ir konfiskuojami jų visi vartotojai mūsų projekte. Neapsigaukite, tiek gamtos modifikacijos naudojimas, kuris padaro krūmus ir medžius be lapų yra draudžiamas. Taip pat oro keitimas suteikia labai didelį pranašumą, todėl už šiuos visus pažeidimus serveryje žaidėjai bus blokuojami be įspėjimų!
    3 taškai
  6. Šiais metais greenSide išlieka unikalus ir paruošė serverio žaidėjams įdomią išgyvenimo istoriją, kurią galėsite išgyventi kiekvienas skirtingai!Užduotis ganėtinai paprasta. Jums tiesiog reikės išgyventi "Moliūgų" salyne ir iš ten evakuotis per duotą tam tikrą laiko tarpą. Jeigu per duotą laiko tarpą išgyventi ar evakuotis nesugebėsite - Jūsų apdavanojimai bus kuklesni.Pačioje pradžioje privalėsite surasti žybintuvėlį, po to elementus jam. Galiausiai pradėsite paieškas kaip evakuotis iš salos ir išgyventi joje. Paieškų metu rasti ir moliūgų. Kuo daugiau moliūgų surasite, tuo jūsų apdovanojimas
    3 taškai
  7. VIskas veikia.
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dainius_Callidi • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Franklinas_Elo • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Franklinas_Elo • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Get_Paid • Už ką buvote užblokuotas ?: Free • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturėjau savo foto, nes iškarto nuleidau žaidimą ir ėjau pildyti, o tuo tarpu gavau bana, o žaidima išjungiau per task manager, nes crash gavau.. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį
    1 taškas
  10. krenta lapai auksiniai ir leidžiasi tyliai RUDUO RUDUO
    1 taškas
  11. Atsiprašome už įsivėlusią klaidą. Kreditai uždėti. Gero žaidimo!
    1 taškas
  12. Get_Paid

Kaina nuleista iki 1.5 milijono. Perkam !

Kaina nuleista iki 1.5 milijono. Perkam !
    1 taškas
  13. Krc, nukepė maitblokis kompe, pasikeičiau ir db kažko sampe fpsas nuo stabilaus 60 iki 15 nukrito Gal kas žinot sprendimą? Aplomai pats pc stringa visas.
    1 taškas
  14. Zn, tngejau kita transitiona det xd Aciuuuu Tu man neaiskink gerai? As geriausias drk, tai ir firma gerai laikosi. P.S Birda ismeciau 8)
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: dzeris_nezinau 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): perku reta tr. Priemone. Labiausia domintu bloodring. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: iki 4m 4. Papildoma informacija: labiausia domina bloodring!
    1 taškas
  16. Cleme Tean

-

rakink
    1 taškas
  17. Edvis_Srekas

Labas, as ce veikiu

Labas, as ce veikiu
    1 taškas
  18. Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.
    1 taškas
  19. Labas, man taip pat malonu, aš visada linkęs aktyviom veiklom.
    1 taškas
  20. Malonu susipažinti, Medikų direktoriau, nemaniau, kad Jums patinka aktyvios veiklos. Tikiuosi su Jumis artimiau susipažinti ir gerai praleisti laiką sudrėkau, šitas yra sexboyus. pisčiau
    1 taškas
  21. GREENSIDE # 1.8.0 Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas. Gaujos susikūrimas. Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavad
    1 taškas
  22. Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai) @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau) #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 05.11
    1 taškas
  23. blemba osum tu tikras fotografas jeigu ka kreipsiuos
    1 taškas
  24. 0 taškai
  25. Tai kam tada išviso kurti video be efektų? Galėjai tada pavadinimą dėti "Žaidžiame samp ep1, vykdom eventą". O mano pasakymas, kad tai greitukas yra pagrįstas, kadangi efektu čia nėra, nufilmuotas video, kaip bėgioji po salą ir sukarpytas. Nematau čia darbo daugiau nei 5 minutės. Išmok priimti kritiką, jeigu nori tobulėti ir jeigu jau žadi daryti video "be efektų", tai geriau išvis nedaryk, nes tokie video yra tiesiog neįdomus ir nuvalkioti.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.