Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.02 visose vietose
-
Privet ribiatos. Gal kam pravers mano atrinktos muzikos grojaraštis, galėsit į mašini
skinis ir 4 kiti sureagavo į Edwa_Nmz už būsenos atnaujinimą
Privet ribiatos. Gal kam pravers mano atrinktos muzikos grojaraštis, galėsit į mašiniuką įsimest kad linksmiau važiuotusi. EdwaNmz5 taškai -
Perku SULTAN [700-800k]
Kimba_Marcius ir kitas sureagavo į Ratas_Tratas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ratas_Tratas2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida:3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 700-800k4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): XFLOW2 taškai -
UAB "Minkšta duona" baigė savo veikla, toliau kimbam į darbus
Edwa_Nmz ir kitas sureagavo į Jack`Stafford už būsenos atnaujinimą
UAB "Minkšta duona" baigė savo veikla, toliau kimbam į darbus2 taškai -
Prašau užblokuoti Seth_Morris
Santiago_Dior ir kitas sureagavo į DwayneO už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dwayne_Onfroy • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Seth_Morris • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Naujas. @instagram @dribbble
džimis ir kitas sureagavo į gandriukai už būsenos atnaujinimą
Naujas. @instagram @dribbble2 taškai -
2 taškai
-
Emigruoju Tiger_Woodz
Nojka_Cool sureagavo į GUEST*TIGER_WOODZ* už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tiger_Woodz Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-12-2 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasake draugas Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Serveris yra tiesiog puikus, modifikacijos ir visa kita Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na, nebuvo jeigu nevazineji kaip Keliu "erelis" tai viskas ok Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuob1 taškas -
0.1.8.2 Transporto priežiūra
Zaher_Kukulis sureagavo į Spri_Teee už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spri_Teee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau įvesti nuosavoms transporto priemonėms tepalų keitimus. Tepalai būtų keičiami kas 1000km mechanikų garaže už tam tikrą mokestį. Mašinos info laukelyje būtų eilutė - Kiek liko iki tepalų keitimo. Jei tepalai nebuvo pakeisti, tai mašina nebetektų traukos, įsibėgėjimas būtų ilgesnis. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų žaidimą, prisidėtų darbo mechanikams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu1 taškas -
Žaidimas ''SĖKMINĖS''
Yeti_Project sureagavo į Spri_Teee už temą
Jūsų V_P žaidime: Spri_Teee Lošimo datos laikas (bus viskas parašyta man darant savaitės lošimą): Nuo: 2017.12.02 iki 2017.12.031 taškas -
Žaidimas ''SĖKMINĖS''
Yeti_Project sureagavo į Pro_Mode už temą
Jūsų V_P žaidime: Pro_Mode Lošimo datos laikas (bus viskas parašyta man darant savaitės lošimą): Nuo: 2017.12.02 iki 2017.12.031 taškas -
1 taškas
-
[1.8.2] Gaujoms
Kevin Cartel sureagavo į Dainius Callidi už temą
Visai įdomiai skamba, bet nemanau, kad kažką administracija dabar keis su gaujų sistema. Už.1 taškas -
Life hack'as jeigu low graphics enb lag'ina Water cool'eris kuris jum beveik nekainuo
Amanda_Candy sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą
Life hack'as jeigu low graphics enb lag'ina Water cool'eris kuris jum beveik nekainuos1 taškas -
Perku SULTAN [700-800k]
Time_Glock sureagavo į Ratas_Tratas už temą
Tema rakinkite, transportas nupirktas jau.1 taškas -
1 taškas
-
Anonimo istorija
Ricardas_Pirmasis sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
nu gers, galvojau tu visiskai dinges1 taškas -
Pagalbos, nukentėjau nuo čyto
Ratas_Tratas sureagavo į Time_Glock už temą
Nieko nepadarysi, pinigai vargu ar bus gražinami, tiesiog susitaikyk su netiktim1 taškas -
Perku SULTAN [700-800k]
Nėra priekinio bamperio, žiaurus minusas..1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Ratas_Tratas užtildė Toshy_Jefferson
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ratas_Tratas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Toshy_Jefferson 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/qdg0g 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/qdg0g1 taškas -
1 taškas
-
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spri_Teee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Būtų tokia aikštelė kitam pasaulyje ir joje žaidėjai galėtų talpinti savo parduodamas mašinas, ant kurių atsirastų užrašai, už kiek parduoda, rida, spalvų ID.... Aikštelėje galėtų lankytis visi kas šiuo metu perka mašiną ir lengvai išsirinktų. Auto būtų aikštelėje net kai žaidėjas atsijungęs. Kai nuperka transportą Pardavėjui pinigai pervedami tik į banką. Auto laikyti būtų galima už tam tikrą mokestį saivaitei, dienai. Pasibaigus laikotarpiui mašina atsirastų Pardavėjo garaže ir ne1 taškas
-
@Eimantas'Otero į žaidimą.
Kimba_Marcius sureagavo į Ratas_Tratas už būsenos atnaujinimą
@Eimantas'Otero į žaidimą.1 taškas -
Žaidimas ''SĖKMINĖS''
Spri_Teee sureagavo į Yeti_Project už temą
''SĖKMINĖS'' (Iškart pasakau, viską labai gerai persiskaitykit, kitaip bus blogai) Sveiki visi, kas skaitote šią temą. Noriu pradėti nuo to, kad ji gali ir nepasiteisinti, kitiems trūks pasitikėjimo, ar kažko panašaus, tačiau aš priesiekiu, nemeluosiu. (Koks man iš to profit'as?) Kyla klausimas, kas čia, kas tos ''Sėkminės'' ? Tai bus toks savaitinis (gali ir keistis, galbūt bus savaitgalinis ar pnš.) lošimas. Čia nereiks kažką smarkiai galvoti, nebus jokių koeficiantų, tai bus tiesi0 taškai -
Perku SULTAN'ą.
Kimba_Marcius sureagavo į Ratas_Tratas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ratas_Tratas2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Pagrindas xflow, o dūslikai alien arba xflow, stogas nesvarbus ir spalva.3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 250-300k4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): SIŪLOM čia arba žaidime0 taškai -
Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)
Yeti_Project sureagavo į Cause už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;• Vaizdinė medžiaga, ku0 taškai