Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.28 visose vietose

1. Neterškit vaisių pavadinimų be reikalo, sėkmės.
    6 taškai
  2. Mantas

ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY.

ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY.
    4 taškai
  3. o po bano dingsta verslas mašinos ? ar ne
    3 taškai
  4. Ok kaltas. kad galvojau, kad suprasi čia tik pokštas buvo, o šiaip tu pareigūnas gali mane nubausti "star'ais" ar ne? + nusitrink nuo parašo, kad dirbai pas mane. Ačiū, gero vakaro.
    3 taškai
  5. Kentėjau aš, kentėsit jūs " Visiems bausmės vienodos ", tad nėr skirtumo, išnaudojai serverio klaidą, tavo bėdos . Šeip Tamsos_Tvardarys irgi ne menkas skundikas
    2 taškai
  6. Forever_Young

2 taškai
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Minde_Information • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Silkius • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  8. Silkiau as nesuprantu ka tu cia irodineji? jaigu pasigavai tai ka cia irodinet?
    1 taškas
  9. Tvardarys ožina mus, nes paožinsim jus
    1 taškas
  10. Pastebėjot antro video chata ???? Minde sako kam man tave ožint o dbr užbanino. Minde ira ozhis. Nu bet seniuk @Tomas_Silkius taves neatbanins ggwp :/ oj minde minde
    1 taškas
  11. Billy_Jack

1 taškas
  12. Zdrw pacanas, sekmės realiam gyvenime bei projekte
    1 taškas
  13. I found some xanax in my bed, I took that shit, went back to sleep, they gon' miss me when I'm dead, I lay my head and Rest in Piece
    1 taškas
  14. DAUGIAU KAIP 3 kur tu matai 4 floodus?
    1 taškas
  15. Daškinis_Juda

1 taškas
  16. Šauni idėja sukurti šią temą, puikus "GPS" serverio naujokams kurie nežino kaip gerai užpildyti į firmą, jog sudomintum firmos valdžią ir tada gautum norimą darbą su pakvietimu.
    1 taškas
  17. Gera pamoka visiems kurie nori patekti į mėgstamą darbą. Šaunu, kad parašei naudingą pamoką, nes kitiems tikrai pravers.
    1 taškas
  18. Sveikas, ką tu ką vakare? Negirdejės tokiu saldainiu? Prašom, vaišinkitės, nesidrovėkit Ponas, labaai skanuus saldainiukai pasaulyje. Ir kai pauugsi mano metu, tada parašyk gerai? Nesuprantamas žodis "Čiupk bibi saldaini"
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Siklius • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Minde_Information • Už ką buvote užblokuotas ?: Už serverio klaidų išnaudojima • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : iškarto man buvo kick nespėjau foto padaryti • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    0 taškai
  20. taigi kitoje gaujoje tipo to bugo nenaudojo vienas nesakysiu nick ne minde esu i mane pataike 3 kulkas per kokia 3 sec tai nepasakiau niekam o mane viena pagavo iš kokia 50žmoniu {Minde maniau esi nomalus bet skundikas juodas tik ant tamsos moki stumti juk jis kažiolas sakei ant hp :D} o aš jo net nenaudojau aš gi mindei kai ka pasakiau bet jisai to neužfiksas aš aiškiai pasakiai kad šito bugo nenaudoju nu va ka reiškia parodyti kas yra bugas ir beja aš rodes administracijei šį buga bet jir neregavo kaip kenkeja ir viskas nu bet minde stume ant kitų žmoniu bet pats skundikas ne menkas tad.
    0 taškai
  21. Donatas_Sabalynas

Yr senos liaudies ?

Yr senos liaudies ?
    0 taškai
  22. Dowis_Kiss

0 taškai
  23. Maladėc šaika į stovinčius čiuvus sugebat pataikyt :DDDDDDDD Be gunų buvau bučiau supisęs xddd
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.