Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.08.27 in Pranešimai

1. Kadangi gauja užsidarė, tai įmesiu video iš paskutinių pasišaudymų atsiminimui. Už vaizdo medžiagą dėkui @Crash_Bandicoot
    7 taškai
  2. Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arijukas_Youtuberis 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Ignas_Sniego 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Ignas yra mano pusbrolis ir sako parduok man uz 1k auksine tdeze o paskui atiduosiu tos likusius pinigus ir jis dar man neatiduoda prasau jo kad atiduotu bet jis tiesiog mane ignoroja ir per sampa ir per ts 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-08-20 5. Įrodymai (būtina): neturiu nepagalvojau pasidaryt nes patikejau juo nes jis mano pusbrolis
    4 taškai
  3. Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.
    2 taškai
  4. Sveiki, vakar buvo gan nemažai veiksmo! Nors nesu nei vienoje barikadų pusėje, leidau sau šiektiek pafilmuoti, teko pratintis prie naujos filmavimo programos todėl camera work nėra toks geras, tačiau kažkas išėjo, vertinti jums: Veiksmas buvo žiauriai smagus visiems net ir tiems kas nebuvo gaujose/teisėsaugoje!
    1 taškas
  5. Skin mod pack low pc - https://www.sendspace.com/file/jrl015 Gun mod pack low pc - https://www.sendspace.com/file/imwfp9 P.S. nepatariu rašytis ginklų jeigu esi veiksme gan dažnai, nes gali laginti, ginklai bent jau šiektiek užmodinti valgo palyginus pakankamai daug resursų(jeigu kompiuteris nėra labai geras), o labai poor ginklai atrodo baisiau negu orginalūs.
    1 taškas
  6. Užtildymo anketa tvarkinga! Tema rakinama.
    1 taškas
  7. Užtildymo anketa tvarkinga! Tema rakinama.
    1 taškas
  8. Sveiki, yra Tomb Raider fanų? Kaip nuotaikos, kai žinot kad iki Shadow of The Tomb Raider liko mažiau nei 3 savaitės?
    1 taškas
  9. Geras video, veiksmas lengvas, BET TIE BLACKBAR'ai... Tikrai per dideli.
    1 taškas
  10. Sveiki dar kartą. Pirmasis Giveaway praėjo sklandžiai tik dėl asmeninių priežasčių paskelbiau nugalėtoją šiandien. Skelbiu antrąjį savo GIVEAWAY. Prizas 120k serverio valiutos .Norintys dalyvauti užpildom trumpą anketą (Būtina), Prižadu kad sekantį kartą bus 1mln eventas. Puikiai žinote ką reikia daryti norint paskatinti mane daryti daugiau Giveaway. Nugalėtoją rinksiu savu būdu kad viskas vyktu sąžiningai. Nugalėtojas bus skelbiamas Rugsėjo 3d. Įrodymas Kad turiu Giveaway prizą: https://imgur.com/a/91QERiF Anketa: Jusų V_P serveryje: Jūsų laimingasis skaičius nuo 1 iki 100:
    1 taškas
  11. Augiz'Maklaudas

120K GIVEAWAY!

Labas vakaras ar rytas nebežinau. Event nusprendžiau padaryti šiandien todėl nes žinau kad Rugsėjo 3 dieną tikrai nugalėtojo nepaskelbsiu asmeninės priežastys.. Tai skelbiamas nugalėtojas!. Galvojau kokius būdus čia panaudojus norint išrinkti laimėtoją pasirinkau random.org berods (ne reklama!). Tai turim nugalėtoją: @The_Hulk jo laimingasis nr. 52 Sveikinimai!! tu nugalėtojas. Dėl Pinigų rašyk į až. Arba susisiek žaidime. Kitiems siūlau nenusiminti ir dalyvauti toliau. Galite rakinti temą. Ačiū. Augiz
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Monte_Carlos• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mykolas_Allegri• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas (aim)• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://youtu.be/6a4fxjdUS8E P.s čia 4 video
    1 taškas
  13. Iki šiol bet kurioje serverio vietoje už cbug'ą žaidėjai buvo blokuojami kaip už klaidų išnaudojimą savo labui. Nuo šiol, cbuginti galima visur (turime prisiimti atsakomybės ir mes, savininkai, nes AC sistema neveikia taip, kaip turėtų), išskyrus tose vietose, kuriose vyksta gaujų veiklos (įskaitant šaudyklą) ir nesvarbu ar tuo metu buvo į ką šaudyti ar ne, tiesiog apsidraudžiame nuo galimų situacijų. Situacijų, kurias po to reikėtų analizuoti ir klausytis laaabai daug skirtingų nuomonių ir po to daryti iš visos sumaltos baltos mišrainės išvadas (ko tikrai nenorime, nes savo laiką skirtą proje
    1 taškas
  14. Patvirtinti statymai, Don_Harris 700,001€ Aukciono laimėtojas @Don_Haris!
    1 taškas
  15. Šviežiena - du nauji projekto savininkai (oficialu), Oficialiai norime pranešti, jog projekto savininkų komandą papildė @Marko_Escobar ir @ES.^. Tai reiškia, jog nuo šiol projektas turės keturis savininkus. Kaip ir iki šios dienos @Aivaras bus atsakingas už techninę projekto plėtrą, o jam į pagalbą atėjo @ES.^, Aš sau į pagalbą pasikviečiau @Marko_Escobar. Mūsų užduotys lieka tos pačios, t.y. projekto analizė, plėtra, komandos kontroliavimas, pagalba projekto žaidėjams ir t.t. Šio pastiprinimo paskirtis yra tik viena - projekto pakėlimas į kitą lygį. Tikimės, jog per artimiausią mėnesį
    1 taškas
  16. Puse prarastos sumos pervedėme į banką. Apgavikas neteko visų registruotų vartotojų serveryje ir buvo užblokuotas.Tema rakinama.
    1 taškas
  17. Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Gaming 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Timur_Gatiatulin 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Buvęs kolega paprašė jog paskolinčiau 100k. Žinoma daugeliui tai atrodys gal ir centai, bet kažkaip vistiek norisi atgauti.. Na tai kaip kolegai nutariau paskolinti, reikėjo jam labai tų pinigų,nes verslą pirkosi sau. Pažadėjo grąžinti per 2-3 dienas (kaip ir matosi įrodymuose). Bet jau greit ir mėnuo praeis, o jis taip to 100k ir negražina... Susisiekti su juo neina, nes jis visai neaktyvus pasidarė
    1 taškas
  18. Nusipirkau automobilį „Buffalo“. Esu patenkinta pardavėjo komunikabilumu bei operatyvumu: susitarėme dėl rezervacijos, viskas įvyko sklandžiai. Sėkmės tolimesnėje prekyboje.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.