Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.11 in Pranešimai

1. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano.– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Mano pirmoji idėja yra susijusi su verslais. Visiems puikiai žinoma, kad visi produkcija keičiasi vieni su kitais, bet būna užeina tam tikrų laikotarpių kai rasti vienos ar kitos produkcijos yra sunku. Mano nuomone, galima būtų įdėti kaip atskirą langą keitimuisi su produkcija. Pvz: Michael_Pacano keičia 20,000 maisto produkcijos į 20,000 technologijų produkcijos ir viskas būtų paprasčiausiai automatizuota kaip ir produkcijos nupirkimas iš kitų kai ji būna įdėta į pardavimą kitiems žaidėjams. 2. Se
    7 taškai
  2. Dėl pasiūlymo su verslais, tai tik druskos bėrimas į dabartinę žaizdą susijusią su verslais. Verslų modelis nebuvo planuotas taip, jog žaidėjai tarpusavyje keistųsi produkcija nemokamai ir all in viską stumtų į serverį kalbant apie produkcijos pardavimus. Artimiausias atnaujinimas žymiai palies verslus ir įstatys kiekvieną verslininką į atitinkamus rėmus. Visos kitos idėjos ganėtinai logiškos. Pažadame ateityje atkreipti į jas dėmesį ir galbūt dalį jų išpildyti. Ačiū.
    4 taškai
  3. XxX Demarcus'Norwood aka Ignaz'Lucchese galerija! ••• • šioje temoje talpinsiu savo kurtus grafikos darbus. [ avatarai, parašai, profilio priderinimai and etc. ] • jeigu jums darbai patinka, paspauskite mėlyną širdelę, tai mane motyvuoja. ••• #1 avatarai [ 300x300 | merginos ] komentavimas draudžiamas. mane motyvuoja mėlyna ♥
    2 taškai
  4. #2 avatarai [ 300x300 | lil peep ] komentavimas draudžiamas. mane motyvuoja mėlyna ♥
    2 taškai
  5. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Siūlau įdėti laužų skaičiavimą darbo statistikoje. Man kaip direktoriui būtų lengviau vertinti darbuotojų produktyvumą, galima būtų įvesti dar vieną punktą rangų sistemoje, kuriuo remdamiesi darbuotojai galėtų keltis rangą. 2. Padaryti, kad racijoje rašytų už kiek žmogui buvo parduoti įrankiai. (pvz: Michael_Pacano pardavė 5 įrankius Vardeniui_Pavardeniui už 1250€. 3. Būtų galima įvesti mechanikų teikiamas paslaugas į GUI lenteles. Turiu omenyje tai, kad pasiūlyti vieną ar kitą paslaugą žaidėj
    1 taškas
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michael_Pacano2. Parduodamų patalpų dydis: 200m² 3. Verslo lygis: 3.4. Verslo šaka: Energija.5. Norima kaina už verslą: Siūlykite. Norima suma 5.7m~ (derinama).6. Nuotraukos su verslo informacija:https://imgur.com/a/uiRa37Z7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): -
    1 taškas
  7. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lietuviskas_Angelas– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip aš, ir daugelis manau greensid'e žaidžiančių žaidėjų pastebi, jog žaidėjų skaičius neauga. Sunkiai judama į priekį. Turiu pasiūlyma dėl naujų darbų serveryje. Tai turėtų būti SWAT arba Aras komanda ir FTB darbai. Šie darbai suteiktų žaidėjams siekti tikslo žaisti, susitelkti. Šie du darbai nereikalauja papildomų modifikacijų. Swat darbas - tai antiteroristinių grupuočių sulaikymo komanda. Swat darbo veikla serveryje būtų įdomi ir reikalaujanti daug kantrybės. Pridedant šį darbą turėtų suakt
    1 taškas
  8. Iš pradžių pasakysiu, ką ir aukščiau esantys žmonės sakė - Esu prieš. Šie du darbai jau buvo vos ne visuose projektuose apart čia - žaliojoj pusėj. Tai pat nemanau, kad tai pritrauks žaidėjų, nes šie darbai jau banalūs ir yra nebetokie įdomūs.
    1 taškas
  9. As turiu kopija to ka rasiau. Niekur tekste neminejau jog sveiki mano sekejai ar kazko panasaus ka vardiji. Saves aukstinimas? Tavo temoj buvo parasyta kaip reikalavimas pasidalint patirtimi, parasiau kur buvau pakiles karjeros laiptas. Ka pasiekiau, ka sukuriau. Dalintis savo temomis nenoriu nes cia zaidime didele korupcija. Ir ten tikrai nera taip kaip sakai zmogau. Speju tau daug mas liepe taip daryt arba tiesiog paskaitei sakini viena kita ir ejai prie kito kandidato. Net ir negaila jog net i analizuojamus nepatekau. Uzteko busenos atnaujinimu jog vienas ciuvelis apsmeiztu ir opa, net neid
    1 taškas
  10. 1 taškas
  11. Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.
    1 taškas
  12. Buvę projekto komandos nariai, Apačioje yra pateikti visi buvę serverio ir forumo prižiūrėtojai, pagalbininkai, administratoriai kurie labai prisidėjo prie projekto plėtros ir visiems šiems asmenims esame nuoširdžiai dėkingi už jų investuotą laiką į mūsų projektą, bei visą tą pagalbą, kurią suteikė mums labai svarbiomis akimirkomis ir pasirinko būtent mūsų projektą eiti tokias svarbias pareigas. AČIŪ. Vardas_Pavarde pažymėti žaidėjai yra pripažintos projekto legendos už nuopelnus projekto komandoje. Ignas_Image, Nuo 2015/01/31 ėjo forumo moderatoriaus pareigas. Buvo nušalintas
    1 taškas
  13. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Crash_Bandicoot2. Parduodamų patalpų dydis: 100m² 3. Verslo lygis: 2 lygis.4. Verslo šaka: Maisto5. Norima kaina už verslą: 2 milijonai, skubiai parduodamas, produkcijos gan daug. Jeigu ką - žaidime parduodamas(81 verslas).6. Nuotraukos su verslo informacija: http://www.part.lt/img/bc2b08fdf5535bafb649f1316da4e94d416.png7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Susidomėję rašykit laišką į forumą, žaidime retai būnu, iš viso versle šiuo metu 74700 produkcijos.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.