Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.19 visose vietose

1. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikėtu padaryt kad VM stovėtu vienas motociklas, viena mašina ir viena fūra mažame parkėringe ir kai žaidėjas nori išsilaikyt teises jis įlipa į mašina ir jį nuteleportuoja į tą kitą pasaulį kur nėra nei vieno žaidėjo.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Turbūt sumažintų lagą prie VM ir atsirastų daugiau vietos kuria galėtu paverst į kokį parkėringą ar kažką kito.
    2 taškai
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Razer_Electro 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Vycka_Flex 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://imgur.com/a/alYCn9Z
    2 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michael_Pacano.2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Namo ID - 76. Visų pirma, tai yra prestižinė vila ir tokia išorine išvaizda išsiskiriančių vilų serveryje yra nedaug, o ir nusipirkti jas šansų realių nelabai yra. Iš to nedaugelio būtent ši vila išsiskiria tuo, kad ji turi saulės kolektorių (kitos vilos jo neturi), o to pasekoje nereikia mokėti jokių mokesčių už jos turėjimą. Ją juosia aukšta tvora, išsiskiria dideliu k
    1 taškas
  4. PRIEŠ. Kadangi tavo sakomas ,, Parkėringas '' yra kitame serveryje, tai nemanau jog serverio administracija norės tai kopijuoti. O Lyg ir kažkur girdėjau, jog apmažės transportas tiek darbuose, ir VM.
    1 taškas
  5. Žaidėjas nebus užtildytas.
    1 taškas
  6. Forever_Young

1 taškas
  7. Liam_Vazquez

1 taškas
  8. Liam_Vazquez

1 taškas
  9. Liam_Vazquez

Ant vakaro

Ant vakaro
    1 taškas
  10. . Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Dead'Boy 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Karolis_Fortune 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Bereikšmiu pranešimu skelbimas per /v 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://imgur.com/a/7l8KWtm
    1 taškas
  11. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano.– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Mano pirmoji idėja yra susijusi su verslais. Visiems puikiai žinoma, kad visi produkcija keičiasi vieni su kitais, bet būna užeina tam tikrų laikotarpių kai rasti vienos ar kitos produkcijos yra sunku. Mano nuomone, galima būtų įdėti kaip atskirą langą keitimuisi su produkcija. Pvz: Michael_Pacano keičia 20,000 maisto produkcijos į 20,000 technologijų produkcijos ir viskas būtų paprasčiausiai automatizuota kaip ir produkcijos nupirkimas iš kitų kai ji būna įdėta į pardavimą kitiems žaidėjams. 2. Se
    1 taškas
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Dead'Boy • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Buvo taip.buvo paskelbtas CP eventas aš atėjau ir laukiau kada prasides.Po keletos minučiu buvau užmutintas už abalys ir nukillintas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://imgur.com/a/yrKI6c3 @Rokas
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Texasranger_Aluizas• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Lietuviskas_Angelas• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: [Relog'ą] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdinėje medžiagoje matyti, kaip esu apšaudomas, tada žaidėjas bando sprukti, bet visgi man pavyksta padaryti stabdymą, žaidėjas nepaklūsta įspėjimam ir bando toliau bėgti. Antroje vaizdinėje medžiagoje ryškiai matome, man pavyksta bėglį nuversti nuo motociklo, žaidėjas supratęs, kad jo laukia baudžiamoji atsakomybė atsijungia. Taipogi gal
    0 taškai
  14. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Inferno– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi verslų vertė dabar smarkiai krito, tai noriu pasiūlyti pamažinti verslo diplomo kainą iš 500.000 į 400.000, nes dabar galima 50m2 verslą surasti ir už 350k-400k.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikėtų papildomai taupyti diplomams.
    0 taškai
  15. Vycka_Flex

0 taškai
  16. A N K E T A 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Arijukas_Youtuberis 2. Jūsų norima modifikacija:taikinukas kaip pas aprilia nes man neina is to link atsisiusti 3. Modifikacijos apibūdinimas: 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?:taip butinai bet ziurekit kad linkas veiktu
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.