Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Dalybos švenčių proga! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.07.20 visose vietose

1. Mantas

@Gruzinas_Tortilla

@Gruzinas_Tortilla
    3 taškai
  2. @Ignas_Eox surenkam 10like ir rytoj ignas eox iseina is tvarkos priziuretoju :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    2 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Manhty_Riggz Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): taikinukas ir dmg informeris Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Taikinukas (nuo 0:7 žiūrėti) ir dmg informerio kaip ten yra kai nušauni rodo šalia žaidėjo kiek minusa padarei. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
    1 taškas
  4. @alex gavin @alex gavin šitoje vietoje esu 5 sk sunaikines
    1 taškas
  5. damage informeris pats naudoju, tikrai zjbs ziauriai clean atrodo, ir ten rasyk ant klaviaturos "damag" o ne "damage" ir neužmiršk pasidaryt kad skaičius rodytų po 1 sec.
    1 taškas
  6. Ernestas_Mitsubishi

1 taškas
  7. Semke_Escobar

1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ugnius_Carbon Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: Energija 2 lygio Norima kaina už verslą: Siūlykit Nuotraukos su verslo informacija: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Susisiekti tiek forume tiek žaidime.
    1 taškas
  9. Užtildymo apeliacija netvarkinga. Užtildymo apeliacija reikia pateikti per 10min. nuo tada kai užtildote žaidėją žaidime. Tema rakinama.
    1 taškas
  10. Denis_Xander

1 taškas
  11. Sveikinam visi @Lebronas_Jamesas su gimtadieniu ;)) palinkėsiu tau likti sveikam
    1 taškas
  12. Nerioske_Gamer

1 taškas
  13. Pats kaltas,kad insta replay naudoju (GEFORCE EXPERIENCE)ir nerecordinu visos zonos, bet aš neturiu šanso filmuot visų zonų,kadangi turiu 300gb diską. Neturiu ko paskyt,kartais būna kad negauni "drunk effecto",vakar per lv zoną pamenu kaip vakar kai šaudžiaus prieš "Troy_Wyat " ir negavau drunk effecto.Del kitų neturiu ką pasakyt..Kai šaudžiaus prieš martin'a man visa dieną lagino,rodė kad jis prie tilto ir gavau kicka (galit žiūrėti logus ,mane visa vakara kickino,porą kartu per LV zoną) net'as streikavo tada ir buvo didelis pingas.O kiti epizodai mano visiškai švarūs.Būna kad pataikau
    1 taškas
  14. Tazz_Zyzz

FS19

Sveiki, gal yra žaidžiančių Farming Simulators 2019?Ir gal galėtumete atsiusti Linką, bei padėti isirašyti, bei iš kur siusti
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.