Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.12.16 visose vietose

1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lukas_Bumas 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai pirmas pasiūlymas būtų padaryti tam tikrą laiką tarp veiksmų t.y. kontrabandų laiko. Kadangi atsiranda kontrabandos nuo 16 iki 23 valandos. Tad mano pasiūlymas būtų toks, kad padaryti nuo 17 iki 18 pirmąją kontrabandą ir antrąją nuo 20 iki 21. Arba kažkas panašaus. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad visi žinotų ir spėtų sudalyvauti tam tikram veiksme, nes šiuo metu kontrabandos atsiranda net ir po 23 valandos. Antrasis pasiūlymas būtų toks, 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidi
    6 taškai
  2. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Ai ten kai kempine laksto iš šaudo 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/kw6kzk @Tazz_Zyzz "nekimba ???? pata tj nusiklipinu ir tada rr" tai ponas iš savo perspektyvos video stasyba
    5 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matucha_Boss • Jūsų tikrasis vardas: Matas • Jūsų amžius: 22 • Iš kokio miesto esate?: Kaunas • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Draugiškas, Paslaugus, Prikolnas , Karštakošis , Atviras. • Laisvalaikio hobis(-iai): Kickboksas, Fitnessas ir šiaip Klubas, judesys ( Ne Formos Metu) • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Neturiu . • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Pries savaitę , šiaip prieš kokį 10 metų esu žaidęs. • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: internetas . • Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Susitinkam serveryje ir p
    3 taškai
  4. Žaidėjas užblokuotas nebus. Tema rakinama.
    3 taškai
  5. Kevin_Yang

@Ignas_Eox cia kad kita kart zinotum

@Ignas_Eox cia kad kita kart zinotum
    3 taškai
  6. Fresh_Weed

3 taškai
  7. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Gavau iškvietimą (1.1), jog Dede_Mcqeenas turi neleistinų ar pavojingų ginklų ir pradėjus jį man gaudyti, bėgo maždaug virš 5 minučių, gaudėm kartu su Weed_Escobar ir galiausiai įšovė RELOG'Ą t.y. atsijungė iš žaidimo ir iki šiol dar neprisijungia nes tikriausiai galvoja, kad vis dar yra laukiamas, tik žmogus pamiršta, kad įrodymai galioja 24 valandas nuo padaryto nusižengimo. 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: (1.1) - https://imgur.com/a/1b3pQ8h Visi kiti likę įrodymai, realiai visų 5 minučių gaudymas interva
    2 taškai
  8. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://talpix.lt/u/nvzDpbl 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://talpix.lt/u/nvzDpbl
    2 taškai
  9. Sveikas, man malonu taip pat, bet kita karta kai busime viename kanale nebijok manes.
    2 taškai
  10. „TeamSpeak“ serveris vėl yra pasiekiamas. ⏫ Atsiprašome už nesklandumus.
    2 taškai
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla. Suteikite daugiau informacijos apie perkamus aksesuarus (pavadinimas, ID, retumas): Domina nesenai atsiradusi aureolė. Siūloma kaina: Tikslios kainos nesu nusistatęs, bet manau su pardavėju galėtumėm susitarti abi puses tenkinančią kainą.
    1 taškas
  12. Gabi_Jole

Taksi firma ieško naujo vadovo!

iki
    Sėkmės pildantiems!
    1 taškas
  13. Antonio_Montana

1 taškas
  14. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:(Relog) kai esi sugautas teisėsaugos). 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: (Stabdžiau nes pastebėjau kad pas jį (NĖRA) Numeriu). https://streamable.com/g8afer/https://streamable.com/59cq3i (Gero likusio Vakaro).
    1 taškas
  15. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/dFRoTjB
    1 taškas
  16. Be jokių pastabų esu už šį pasiūlymą, dar papildomas pasiūlymas būtų padaryti ne 2, o tris kontrabandas ir sulyginti produktą / laikotarpį iki dvejų lygių, naudinga būtų tuo jog būtų įmanoma laikus padaryti 16-17 18-19 20-21 jog tikrai būtų įmanoma užimtam žmogui skirti laisvo laiko nuvykti bent vieną iš trijų kontrabandos sandelių.
    1 taškas
  17. :-DDDDDDDDD sveikas malonu susipazinti klaudijau jegiuu reikes pagalbos parasyk :D---------------DDDD
    1 taškas
  18. tikrai neslepsiu druzokas jonas gerus pasiulymus pateike, nors ir nedalywauju veiksmuose manau tai butu naudinga ir praverstu serverio gyventojams ! ! !
    1 taškas
  19. Airis_Huf

1 taškas
  20. • Mechanikai negalės naudoti /mechanikas komandos mirties būsenoje. • Policijos ginklų sandėlys ir „Enforcer“ automobilis turės skirtingus ginklų paėmimo uždelsimus. • Aktoriai drabužių parduotuvėje nebedings po drabužių apžiūros ar įsigijimo. • Mirties būsenoje nebeveiks /maistas komanda. • Atnaujinta TOP'ų sistema. Nuo šiol į TOP'us nebepateks žaidėjai, kurie yra neaktyvūs. • Jeigu žaidėjas nesėdės už tr. priemonės vairo, tokiu atveju jis naudotis namų garažais negalės. • Jeigu žaidėjas bus apsivilkęs baikerio aprangą ir užlips ant darbinių drabužių persirengimo piktogramos, toki
    1 taškas
  21. Ricky_Bless

Prisistatau Uhl_Uhl

Sveikas, malonu sėkmės projekte.
    1 taškas
  22. Jūsų Vardas_Pavardė:Nojus_Sliuzas Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Taksistai,Direktorius Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:41 Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Taigi galime pradėti kalbėti nuo pagrindinės priežasties t.y atėją mokslo metai Nemanau, kad su dabartiniu užimtumu mokykloje ir mokslo metų metu pavyks būti aktyviam ir kurti bei bei sukurti kažką naujo. Nors ši kadencija nebuvo tokia ilga kaip norėjosi ir buvo planuota, tačiau šios dienos per kurias buvau nuostabios niekada neteko nusivilti jog pasiryžau dar kartą sėsti į vadovo kėdę n
    1 taškas
  23. Jūsų Vardas_Pavardė:Nojus_Sliuzas Jūsų atstovaujama firma:Taksistai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Safari_Mesh Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Įsivažiavus į mokyklos vėžias,nebeliko tiek daug laiko skirti firmos prižiūrėjimui.Tad nusprendžiau priimti tokį sprendimą kuris leis pilnavertiškai gyvuoti firmai kol manęs nebus serveryje.Kadangi šį žmogų pažįstu ganėtinai ilgai todėl žinau jog šis žmogus susitvarkys su jam priskirtomis pareigomis.Taipogi šis žmogus palengvins mano nešamą naštą ir visada žinosiu jog firma yra prižiūrėta.Taipogi šis žmogus su s
    1 taškas
  24. Jūsų Vardas_Pavardė: Fyfi_Niukas. Jūsų atstovaujama firma: Medikai! Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis. Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Atėjus mokslo metų pradžiai nusprendžiau išsirinkti sau dešiniąją ranką - pavaduotoją. Šis asmuo pasižymi atsakingumu ir drausme, būtų nepakeičiamas pagalbininkas padedant prižiūrėti kartu firmą. Pas Vaceką_Kozlovzkį yra daug idėjų, kurias galėtume pritaikyti keliant firmą į aukštumas. Šiuo žmogumi labai pasitikiu ir tikiu, jog jis manęs nenuvils, nenuvils ir jūsų, tikiuosi sutiksite jį išskėstomis rank
    1 taškas
  25. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Safari_Mesh Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Pablito_Duonkepys (@Pablito_Duonkepys) Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Kaip dauguma žino, aš esu dirbantis žmogus. Dėl to negalių viso laiko praleisti žaidime bei forume. Gan dažnai trūkstą laiko firmos prižiūrėjimui ir forumo tvarkymui. Dėl to man reikalingas pavaduotojas, kuris galės man padėt ties firmos priežiūrą ir iškilimų į naują lygi. Pasirinkau būtent šitą asmenį dėl to, nes esu matęs kaip jis tvar
    1 taškas
  26. Moliugo dėja neina parduot bro
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.