Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.03.06 visose vietose

1. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
    5 taškai
  2. Edvinas

4 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Migelis_Zhebtuvelis • Jūsų tikrasis vardas: Dominykas. • Jūsų amžius: 21 • Iš kokio miesto esate?: Vilniaus. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Dažnai išlieku ramus, manau gebu užmegzti gerą ryšį su žmonėmis. Daugelis sako, jog turiu gerą humoro jausmą. • Laisvalaikio hobis(-iai): Mėgstu vaidybą, anksčiau lankiau teatro studiją. Patinka ilgi pasivaikščiojimai, gražių vietų atradimas. Taip pat mėgstu pažaisti kompiuterinius žaidimus (realiai tik samp xD). • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Su šeima esame priglaudę 3 laukines kates. Deja, vis d
    1 taškas
  4. Rytoj, (kovo 7 d. ~ 19-20 val.), vyks penktasis lenktynių (CP) konkurso renginys, kurio prizinis fondas - 12 vnt., bronzinių tune dėžių ir „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai! Bus apdovanotos pirmos 5 vietos: 🥇 vieta - 5 bronzinės (/tdeze) ir 5 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 🥈 vieta - 3 bronzinės (/tdeze) ir 4 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 🥉 vieta - 2 bronzinės (/tdeze) ir 3 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 4️⃣ vieta - 2 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 5️⃣ vieta - 1 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai.
    1 taškas
  5. Ka tu Sushi Masteri @Taduse_Jrg varom SAMPA ?
    1 taškas
  6. Jayden_Rao

1 taškas
  7. Laurynas_Leigon

1 taškas
  8. Jau nebejuokinga, isleiskit ta vycioka i pencija.
    1 taškas
  9. Rytoj, (kovo 4 d. ~ 17-18 val.), vyks trečiasis lenktynių (CP) konkurso renginys, kurio prizinis fondas - 12 vnt., bronzinių tune dėžių ir „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai! Bus apdovanotos pirmos 5 vietos: 🥇 vieta - 5 bronzinės (/tdeze) ir 5 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 🥈 vieta - 3 bronzinės (/tdeze) ir 4 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 🥉 vieta - 2 bronzinės (/tdeze) ir 3 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 4️⃣ vieta - 2 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai; 5️⃣ vieta - 1 „GreenSide“ lenktynių čempionato taškai.
    1 taškas
  10. Kad ir pakankamai senas pranešimas, bet visu 100% esu UŽ, manau tuomet medikų darbas nebebūtų toks "basic".
    1 taškas
  11. VADOVO PEIKIMAS Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Quez-Junior Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: James_Vercceti, Policininkai.. Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Važiavau pro jį, jis išlindo priešais mane, todėl į jį atsitrenkęs užvažiavau ant žolės, tada buvau sustabdytas ir nubaustas už NON-RP, noriu pamatyt įrodymus kur matosi, jog aš dariau NON-RP Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: -
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.