Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Lance_Nexo

Neaktyvus

  • 95

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Lance_Nexo gavo reakcijąJayden_Barella tarp Greenside, kas vyksta?   
    gaujos nebedaro tu grobimu nes net neapsimoka joms, grobimai jau belekaip nusibode patys pd pradejo ieskot gaujoms grobimus kad tik veixmo butu 
    o is adminu/savininku tai ce net nieks neatsakys nes jie patys paciam serveryje nk nedaro  o jeigu ir padarys tai mums sudes ispejimus uz projekto menkinima nes nu taip reikia
     
  2. Patinka
    Lance_Nexo gavo reakcijąEdward_Faletti tarp Greenside, kas vyksta?   
    gaujos nebedaro tu grobimu nes net neapsimoka joms, grobimai jau belekaip nusibode patys pd pradejo ieskot gaujoms grobimus kad tik veixmo butu 
    o is adminu/savininku tai ce net nieks neatsakys nes jie patys paciam serveryje nk nedaro  o jeigu ir padarys tai mums sudes ispejimus uz projekto menkinima nes nu taip reikia
     
  3. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Hitautas tarp Peikiu Taksi direktorių Martin_Gossard   
    Vadovas ne pirmą kartą nesulaiko emocijų ir negražiai išsireiškia žaidime, šį kartą negaliu suteikti tik žodinio įspėjimo.
    Direktorius yra baudžiamas vienu įspėjimu. Tai yra trečias direktoriaus įspėjimas todėl jis yra nušalinamas nuo pareigų.
    Tema rakinama.
  4. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Martin_Gossard tarp Peikiu Taksi direktorių Martin_Gossard   
    Labas, Santos'ai ir kiti skaitantys, visų pirma noriu prisiimti šią kaltę. Taip nusižengiau direktoriaus kodekso taisyklėms. Direktorių nervai nėra geležiniai.  Pirma įžeidinėji pats ir taip mane provokuoji daryti atsakomąjį šūvį ir tada galiausiai parašai man papeikimą už tai ką pats pradėjai? Taip tai blogai ir iš mano pusės, bet tektų pagalvoti ir apie tai, kad įžeidimai prasidėjo nuo tavęs. Pyktį išliejau, bet ne viešai. Nesitikėjau to iš Igno, bet ačiū Ignai.
    Esu kaltas dėl šio poelgio ir noriu atsiprašyti Dovio, bei Igno, kad sulaukė tokių žinučių ir įžeidinėjimų, taip pat atsiprašau ir Hitauto.
  5. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Kenshin_Yona tarp Geriausio meme konkursas   
    Dalyvio anketa:
    ♦ Vardas_Pavardė žaidime: Kenshin_Yona
    ♦ Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com):








  6. Pasimetęs
    Lance_Nexo sureagavo į Marko_Escobar tarp Rekomenduojamos transporto TUNE kainos   
  7. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Michael_Pacano tarp [0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui: mechanikų darbui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    1.  Siūlau įdėti laužų skaičiavimą darbo statistikoje. Man kaip direktoriui būtų lengviau vertinti darbuotojų produktyvumą, galima būtų įvesti dar vieną punktą rangų sistemoje, kuriuo remdamiesi darbuotojai galėtų keltis rangą.
    2. Padaryti, kad racijoje rašytų už kiek žmogui buvo parduoti įrankiai. (pvz: Michael_Pacano pardavė 5 įrankius Vardeniui_Pavardeniui už 1250€.
    3. Būtų galima įvesti mechanikų teikiamas paslaugas į GUI lenteles. Turiu omenyje tai, kad pasiūlyti vieną ar kitą paslaugą žaidėjui lygiai taip pat kaip įrankius. (pvz: Žaidėjui išmestų GUI lentelę kai mechanikas pasiūlytų paslaugą. "Mechanikas Michael_Pacano siūlo jums sutvarkyti transporto priemonės būklę už 250€".
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Kaip jau minėjau atsirandantis papildomas punktas leistų vertinti darbuotojų produktyvumą, o kaip žinia laužai yra neatsiejama mechanikų darbo dalis.
    2. Padėtų išvengti atvejų kai įrankiai yra parduodami direktoriui/pavaduotojui nematant už 1€/vnt nesilaikant kainoraščio. Lygiai tą patį galima būtų padaryti ir su kitomis paslaugomis jei būtų įvestas 3 punktas.
    3. Būtų paprasčiau, yra žmonių, kurie visai neseniai pradėję žaisti serveryje ir galvoja, kad gali būti apgauti, jiems daug paprasčiau būtų tiesiog sutikti su siūloma paslauga ir susimokėti pinigus.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): -
  8. Pasimetęs
    Lance_Nexo sureagavo į Rokas tarp [0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui: produkcijos mainai, tdėžės, aksesuarai, interjerų įrenginėjimas.   
    Dėl pasiūlymo su verslais, tai tik druskos bėrimas į dabartinę žaizdą susijusią su verslais. Verslų modelis nebuvo planuotas taip, jog žaidėjai tarpusavyje keistųsi produkcija nemokamai ir all in viską stumtų į serverį kalbant apie produkcijos pardavimus. Artimiausias atnaujinimas žymiai palies verslus ir įstatys kiekvieną verslininką į atitinkamus rėmus.
    Visos kitos idėjos ganėtinai logiškos. Pažadame ateityje atkreipti į jas dėmesį ir galbūt dalį jų išpildyti.
    Ačiū.
  9. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Michael_Pacano tarp [0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui: produkcijos mainai, tdėžės, aksesuarai, interjerų įrenginėjimas.   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano.
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    1. Mano pirmoji idėja yra susijusi su verslais. Visiems puikiai žinoma, kad visi produkcija keičiasi vieni su kitais, bet būna užeina tam tikrų laikotarpių kai rasti vienos ar kitos produkcijos yra sunku. Mano nuomone, galima būtų įdėti kaip atskirą langą keitimuisi su produkcija. Pvz: Michael_Pacano keičia 20,000 maisto produkcijos į 20,000 technologijų produkcijos ir viskas būtų paprasčiausiai automatizuota kaip ir produkcijos nupirkimas iš kitų kai ji būna įdėta į pardavimą kitiems žaidėjams.
    2. Sekanti idėja man šovusi į galvą yra su tune dėžėmis. Vėlgi yra tam tikrų momentų dienos eigoje, kad dėžių nusipirkti nebūna iš ko ir jų pardavimą galima būtų automatizuoti su skelbimų kontora. Principas būtų lygiai toks pats kaip su automobiliais. Už tam tikrą sumą dienai, kad ir kaip automobiliams 3000€ dienai būtų galima įdėti pardavinėti tune dėžes už tam tikrą kainą vnt. Žaidėjas paprasčiausiai užėjęs ant „pickupo“ galėtų nusipirkti tune dėžes. Pats principas mano akimis galėtų būti toks – Užlipus ant „pickup“ išmestų GUI lentelę, kurioje rašytų žaidėjų vardus pavardes su parduodamų dėžių tipu, kiekiu bei kaina už vnt. Pvz: Michael_Pacano 34vnt. Bronzinė 15000€/vnt. Ir pasirinkęs žaidėjas tiesiog įvestų norimą nusipirkti kiekį tune dėžių.
    3. Trečioji idėja susijusi su aksesuarais. Manau galima būtų padaryti, kad eitų redaguoti esamą aksesuaro poziciją, nes tikrai daugiau laiko užima tas visas pritaikymas prie kito skino dedant aksesuarą per naują ir jį taikant, o šitaip būtų daug patogiau.
    4. Ketvirtoji idėja yra susijusi su interjerų įrenginėjimu. Siūlau padaryti, kad eitų prieiti prie baldo parametrų tiesiog parašius /baldas [baldo nr.], paprasčiausiai taip būtų daug patogiau nei eiti per kelis langus, kad pasiekti baldą ir tuo pačiu greičiau.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugeliu atvejų būtų paprasčiausiai patogiau.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): -
  10. Patinka
    Lance_Nexo gavo reakcijąMichael_Pacano tarp Autosalonas „Rare Greenside Cars“   
    Kaip Pheonix prisikėlės iš pelenų: 
  11. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Voltas_Focus tarp Perku 100m2 2lvl.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Voltas_Focus
    2. Perkamų patalpų dydis: 100m2
    3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: 2lvl.
    4. Siūloma kaina: 900.000 iki 1,100,000
     
  12. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Gustaz tarp Peikiu Rokas_Lays   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gustaz_Lays
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas_Lays
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Na, visų pirma sveiki. DP mane nušalino nuo pareigų, bei įrašė į medinį be priežasties. Sako, kad buvo darbo statistikos buginimas LV zonoje. Paprašius pateikti įrodymus, Rokas numetė kaip vyko susišaudymas PD bazėje ir mes tiesiog atlikome savo darbą. Sakei, kad Ignas šaudėsi irgi, tačiau tačiau to tikrai nebuvo. Juk būna ir sutapimų, kad turi ginklų ir kažkas šoka po ratais. O gal šiaip kitokia situacija ten buvo nutikus. Ką galiu pasakyti, kad Ignas tikrai nešaudė. Jei apie LV zoną, tai galėjo užkliūti tik tas, kad Mikas juokaudamas MANE nušovė, tačiau ir nepakėlė, nes tiesiog nusiteleportavau į HP.  Suprantu, kad direktoriaus gal ir nebeatgausiu, tačiau noriu išeiti iš medinio, bei noriu, kad Rokas pripažintų savo klaidą.
     
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : nežinau, kaip ir nereiktų šiaip, bet ...

  13. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Žemaitis_Žmogus tarp Žemaitėšks konkursas   
    Svēkē!
    A tau y tep boven ka nori pėrkt Tahoma bet supronti kad ūbags esi?. Tas davai dalyvauk mona konkurse i laimėk tahoma.

     
    Reikalaivmā:
    tori parašyk kon reišk tei žuodē:
    Sokrainis
    Smorglis
    Viedras
    Pripažīnt ka žemaitiu ruoda i ruoda
     
     
    Laimėtuos būs ėšlasīts sobata
     
     
  14. Liūdnas
    Lance_Nexo sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Parduodu beveik full x-flow sultaną   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gruzinas_Tortilla
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Parduodu beveik full x-flow sultaną, kiek žinau trūksta tik duslintuvų, 1600km ridos 3kartus daužta, bagažinė tuščia.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/kz0Uxyx
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Parduodu labai pigiai, tad nebijokit siūlyti ir mažas kainas
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): - 
  15. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Marko_Escobar tarp Mechanikai darbus pradės su nauju direktoriumi   
    Tiek daug rinkimų praleistų už borto, kad Kenshin'o vietoje šį kartą atsisakyčiau direktoriaus pareigų, tipo BOOM, IN YOUR FACE.


    Ne ne, juokauju, sveikinu naują direktorių!
  16. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Domis_Raz tarp Peikiu Policijos departamento direktorių Laurynas_Leigon   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijos departamentas
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Bendradarbiavimas su gaujiniais, į mūsų susišaudymą įsikišo kiti gaujos nariai ir šaudė mumis kartu su Leigonu. Tokie pasiteisinimai kaip "jie buvo vėliau nubausti" manes netenkina, pašaliniai turėjo iškarto būti surakinti, nes stovėjo priepat tavęs ir kartu šaudė.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:1.3.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
     
  17. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Andrius_Goo tarp [0.1.8.7] Pasiulymas serveriui dėl pd   

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: aprillia goo
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: išimkit /sekti komandą, nes wtf kaip pabėgti nuo policijos pareigūnų? kiekvienas kinderis gali į klaviatūrą parašyt /sekti v_p ir viskas pabėgti šansų nulis, ai rimtai gali pabėgti į saloną ir laukti valandą arba į gaujų zonas arba į medikų garažą arba atsijungti ir gauti baną, nuimtu tą komandą ok būtu bent kokie šansai pabėgti, krūme, už sienos, už namo pasislėpti, pareigūnams reikėtu bent kokiu įgudžių surasti nusikaltėli, o ne važiuoti paskui mėlyna kvadratą žėmėlapyje arba dar kaip profesionalai mėgsta vienas už vairo kitas ant stogo ir šaudo kol nesubumina mašinos, ai dar mačiau su dviračiais laksto privaro iššoka spaudžia numpad ir surakina.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: viršuj paaiškinta
     
  18. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Rokas_Lays tarp Raktų dvikova: mechanikai pradės darbus su naujuoju direktoriumi   
    MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ
    "Sveiki mano sekėjai", pasitikėjimas savimi ir savo kompetencijomis visada buvo privalumas. Kas per daug - tas nesveika: liaupsių paveiktas asmuo ne tik sugebėjo sukurti tragikomediją iš menkniekio, bet ir parašė veikalą, kurį sudaro vien tik pasiekimai ir savęs aukštinimai. Deja, pasigedau visko, ką privaloma paminėti laiške. O čia sakinys jums "mano gerbėjai", su kuriuo įmanoma bet kokį drk pasiimt: Kokios bus temos forume aš atskleist dėja nenoriu, bet nebus paprastos Ačiū tau, Kumpi, už pakeltą nuotaiką. O šiaip esu pakankamai nusivylęs šiais rinkimais, didžioji dalis asmenų yra nusižengę, todėl krenta mano akyse, tačiau yra ir kita medalio pusė, kai kurių asmenų laiškai buvo pakankamai įdomus, todėl porą asmenų įsitrauksiu į savo stebėjimų ratą. 
    Ben_Wayne  - pakankamai įdomus laiškas, tam tikrais aspektais nušlovei nosis senbūviams, tačiau užkliuvo tavo motyvai t.y. kodėl tu nori tapti direktoriumi, nes jų kaip ir nebuvo. Dar nepatiko tai, kad tavo motyvacijos šaltinis, autoritetas yra direktorius, kuris paskutiniu metu tempėsi poste, o objektyvios ir argumentuotos nuomonės čia nebuvo,
    Aivaras_Ali  - kur buvęs kur nebuvęs atklydo ir Vilkas į rinkimus, bet kodėl turbūt ir pats nesupranta, ne per seniausiai grįžo į projektą ir sugebėjo išstenėti šiek tiek aktyvumo.
    Ernestas_Paklausk - no hard feelings, bet tau dabar per anksti - grįžai neseniai, todėl projekte turi susišildyt kėdę ir tik tada bandyti įsitvirtinti, nes palikdamas stipriai prisidirbai. Nuodėmės turi būti išpirktos...
    George_Butler - pradėdamas skaityti laišką prisiminiau labai svarbų dalyką, t.y. prieš tai tavo naudotą V_P. Žinau koks esi geras asmuo, tačiau šiame serveryje asmenys nėra baudžiami šiaip sau - keli ban'ai, 3 forumo užblokuoti accountai, privertė susimąstyti, kad galbūt neesi toks, kokią nuomonę esu apie tave susidaręs.
    Michael_Pacano - ne taip lengvai pasiduodi, šaunu. Man būnant direktoriumi, patiko tavo vadovavimas, ideologija, bendradarbiavimas, deja, tapus DP ne taip ilgai teko pabendradarbiauti. Laiškas tvarkingas ir argumentuotas, todėl nepalieka didelių klausimų. Labai pritariu tavo nuomonei, kad mechanikuose didelis darbuotojų skaičius yra bereikalingas. Pats apie tai esu kalbėjęs. kaip ir kiekviename darbe svarbiausias išlieka efektyvumas, o ne kiekybė. Mechanikų darbas yra vienas iš tų, kuriame yra didžiausios galimybės padaryti "elitinę firmą".
    Haku_RInha - dar vienas asmuo dažnai besilankantis rinkimuose, dalyvavai ir paskutiniuose rinkimuose, kuriuose gavai minusą, dėl savo praeities žaizdų, Visada noriai skaitau tavo laiškus, jie turi savito žavesio. 

    Rinkimų finalas, kuriame kaunasi Haku ir Michaelis, abiejų veikėjų siekiai panašūs, kaip ir taikoma metodika, taip pat abu ragavę vadovavimo duonos. Michaelis serveryje praleido daugiau laiko, bet tai nėra pagrindinis argumentas, man patinka jo punktualumas ir gebėjimas išlikti ramiu ir neišprovokuojamu visose situacijose. Haku, atsiprašau, bet šį kartą tau atitenka 2-oji vieta, linkiu siekti tikslų ir įrodyti ne tik man, kad sugebėsi pasikeisti. Žemaitis_Žmogus nors nepaminėjau tavęs tarp tų kitų, bet tau skiriu 3-iąją vietą, nes tavyje matau potencialo. O Pacanui linkiu nepasikelti po mano liaupsių ir sukurti tai, ko nespėjai praeitą kartą.

  19. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Dovis_Santos tarp [0.1.8.7] Pasiulymas serveriui, Discord.   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Emke_Bmw
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siulau sukurti greenside discord serverį, tarkim jis būtų skirtas tik pokalbiam, o visom kitom reikmėm pvz: darbam būtų ts. Manau tikrai yra žmonių kuriems patogiau discordas nei teamspeak.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Tiesiog manau būtų šiek tiek ivairesnis serveris nei kiti.
     
     
     


  20. Patinka
    Lance_Nexo gavo reakcijąKenshin_Yona tarp Emigruoju Lance_Nexo   
    ► Anketos šablonas:
     
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Lance_Nexo
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  Nuo vakar (09-16)
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  Pora mėnesių
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo 
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo freeroam, norisi kažko naujo 
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Įvykdžiau visas, bet mano atvėjui, lentėlė, kuria šonė buvo ir rodė kelintą misija buvo ant kiek maža, kad reikėjo su padidintų stiklų skaityt
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :  Medkričiai pelningas ir įdomus darbas 
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Taksistas atvežė iki ten 
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  Dar neteko, mėgstu būti pasikrydės ir pats viską sužinot 
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Nebuvau 
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Yep 
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Teko, naudoti ir gana greit atsakė 
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Teko, per kokias 90 sekundžių daugmaž sureguoja
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Galėtų daugiau ženklų būt, kai tam tikrą miestelį privažiuojį ir koks jisai yra
    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Realiai nieko 
  21. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Tiesiog_Modis tarp Uztildyt Karmis_Zetrio   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Tiesiog_Modis
     
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Karmis_Zetrio
    3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Įžeidinėjimai
     
    4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : 
  22. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į snowas tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Snowito_Yolo
    2. Jūsų nuotrauka: 
    taip, reikia pinigu.

  23. Patinka
    Lance_Nexo sureagavo į Denis_Xander tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Denis_Xander
    2. Jūsų nuotrauka:

  24. Haha
    Lance_Nexo sureagavo į Kenshin_Yona tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Kenshin_Yona
    2. Jūsų nuotrauka: 
    AlfaMobilis
     

  25. Liūdnas
    Lance_Nexo sureagavo į Egidijus_Keza tarp Unban Karmis_Zetrio   
    Atblokuotas nebūsite.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.