Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

BOND IŠPARDAVIMAS

Mantas_Sultan

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jurgis_Bond.
• Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sveiki, parduodu 4 mašinas: windor, cheetah, infernus, moonbean, ir 1 motocikla nrg-500

windsor: Naujai atrestouruota viskas ledas daug nevažinėta, ilga laika stovėjusi garaže todėl neturi tehninės apžiuros ir draudimo. iš važiuoklės pusės viskas ledas naujai sudėta. kėbulas naujai dažytas juodai spalvos kodas (0id) sudėtos hidraulikos, nitro, Mega ratai. iš variklio pusės visos dalys naujos, orginalios niekas nėra čipuota ar kitaip daryta.

cheetah: Neseniai pirktas automobilis, buvo nuspręsta sudėti aukščiausios klasės tune detales tai sudėta: Mega ratai, hidraulikos, nitro, alpha spoiler, left sideskirt, twin exhaust. Taipat buvo naujai perdažyta juoda spalva spalvos kodas (127id) su šiuo automobiliu prieš perkant važinėjo senyvo amžiaus žmogus todėl tiek važiuoklė tiek variklis ir tiek kėbulas yra ledas. Pats su ja irgi daug nesivažinėjau tiesiog buvo daromas projektas.

moonbean: Transportas prieš pora mėnesiu pirktas naujas iš salono daug nevažinėtas sudėtas tune: worx spoiler, roof scoop roof, switch ratai, dažytas juoda spalva spalvos kodas (127id) čipuotas, suprogramuota stage 1 programa. Avarijose ar kitokiuose eismo įvykiuose nedalyvavęs.

infernus: Senai pirktas transportas, pravažiaves daug ridos (net 24tūkstančius) buvo naudojamas kaip daily car. Mašina pilnai tvarkinga viskas naujai suremontuota ir paruošta naujam savininkui transportas taipat yra nudažytas juodai (0id) verta paminėti transportas taipat turi chip tuning yra suprogramuota stage 2.

NRG-500: Motociklas buvęs parvežtas iš Amerikos daužtas ir pilnai sutvarkytas viskas veikia idealiai. Motociklas nėra daug važinėtas rida tik 275km motociklas nudažytas juoda(127id) su balta(185id).
• Norima kaina už transportą: Sutartinė.
• Parduodamo transporto nuotraukas: 
 

Windsor

 

Cheetah

 

Moonbean

 

Infernus

 

NRG-500

 

Redaguota Mantas_Sultan
Pridėtas naujas transportas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.