Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Šiaip ne taip išrinktas naujasis miestelių šerifas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Pradėsiu nuo to, kad esu nustebintas žmonių nesusidomėjimu šiuo postu, kandidatūrų sulaukėme tik po pratęsimo, na o jų kokybė nėra pati geriausia. Žinoma, džiaugiamės, kad tyla rinkimuose pagaliau buvo nutraukta bei tikimės, kad šių rinkimų situacija ateityje visus norinčius, tačiau nedrįstančius pasireikšti pareigose tik paskatins žengti žingsnį tolyn iš karto. Galiausiai, negaliu nepaminėti ir šių rinkimų kandidatų, kuriems nepasisekė užimti šių pareigų, tikiuosi jus išvysti ateities rinkimuose, nes potencialo vadovavimui daugiau ar mažiau tikrai turite.

KANDIDATAI
Pirmasis - laiškas nebuvo labai informatyvus, todėl buvo labai sunku susidaryti tiek pačios firmos viziją, tiek bendrą vaizdą apie tave kaip firmos vadovą. Ateityje siūlyčiau skirti daugiau laiko apmąstymams bei pasistengti pristatyti save plačiau.
Ketvirtasis - šis laiškas taip pat nebuvo išsamus, tačiau esminė informacija visgi buvo išdėstyta sėkmingai. Laiške buvo tik vienas niuansas - praleistas klausimas, kuris vertė abejoti, ar viskas nebuvo daroma greičiui ir atlaidžiai. Nepaisant viso to, lieki DP komandos akiratyje kaip potencialus firmos vadovas.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Liko tik vienas kandidatas - Vacekas_Kozlovzkis, kuriam konkurencijos dėl serverio žaidėjų bei kaimelių ramybės nusprendėme nebelaukti. Laiškas buvo išsamus, tikslai aiškūs, o laiške labiausiai iš visko išsiskiriantis dalykas - firmos tematika, kuri tik skatina leisti tau išsibandyti save šiose pareigose. Esi jau nekartą ragavęs vadovo duonos, taip pat ir ne visos kadencijos baigėsi sėkmingai, tačiau manau savo pasikeitimą parodei ankstesnėje pavaduotojo kėdėje. Žingsnis išbandyti save teisėsaugos srityje iš tikro nustebino, todėl linkiu tik sėkmės renkantis kolektyvą bei einant su juo tolyn.

Naujasis policijos departamento vadovas - @Vacekas_Kozlovzkis

howdy-cute.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.