Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Peikiu Policijos Direktorių Vacekas_Kozlovzkis

Benito_Cartel

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Benito_Cartel
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Vacekas_Kozlovzkis, Policija
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Taigi viskas prasidėjo, kai sumanėme pašaudyti miesteliuose pareigūnus iki tol kol ateis kontrobandos laikas. Nušovę kelis pareigūnus ir daugiau jų neradę grįžome į bazę. Po maždaug gerų 5 minučių buvo paskelbta MG baro šturmas. Per šturmo laiką buvo nušauti 2-3 bariniai ir surakinti ligoninėje, dėl jū nieko nesakau, todėl nusprendę nuvažiuoti iki HP sulipome 5-6 ant mašinos ir nuvažiavome prie HP. Nuvažiavę prie HP buvome visi surakinti, nesvarbu, kad mūsų daugiau nei 4 buvo ar neivienas nemirėme per jų daromą šturmą, buvome susodinti į mašinas ir išvežti į kalėjimą. Kai kurie buvo ir nubausti /ita, o  kai kurie buvo tiesiog pasodinti be patikros, narkotikų ar ginklų atėmimo bei /ita, tik už turimus įtarimo lygius. Kas rakino ir kas vežė į kalėjimą žino pats direktorius. Buvo rašyta tiek pareigūnams, tiek Direktoriui, kadangi tarp 4-5 pareigūnų prie HP buvo ir Direktorius, kuris ir pradėjo šitą veiksmą, bet nei iš jo, nei iš pareigūnų jokio atsakymo negavome, kodėl jie mus surakino. Kadangi tuo metu vyko baro krata, todėl už pareigūnų veiksmus atsakingas Direktorius, kurie ir lėmė šio papeikimo parašymą. Kitą kartą prašau sąžiningai dirbti ir surakyti tik tada kada galite, o ne kada norite. Aš tik noriu sužinoti priežastį kodėl būtent mes  kurie atvažiavome  ant mašinos buvome surakyti ir išvežti, ir tuomet  jeigu jau išvežti, tai kodėl įtarimo lygių pusė barinių gavo, kita pusė negavo, tik taip pasodinti buvo. tik tiek, Sekmės :) 


Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 
čia

Dėl daugiau įrodymų, jai prireiks ir jei rasiu rašykit DC.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 Sveikas Benito, ačiū už pirmąjį papeikimą, dar visai neseniai su vienu žmogum kalbėjom apie tai, jog per visas kadencijas negavau papeikimo, štai ir jis. Pereinant prie situacijų: Kalbant apie surakinimo situacijas, kai skundėtės, jog esate surakinti daugiau negu keturi:ČiaČia, o kalbant apie įtarimo lygio neuždėjimą bariniams įrodymų iš jūsų nei iš mūsų pusės nėra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pradėsiu nuo to, kad papeikimo nutęsti bei įrodymų pildyti nebenori abi pusės, todėl nors ir pilnai viskam suprasti įrodymų yra mažoka, analizuosiu tai kas buvo pateikta. Taigi, situacija tokia, policininkai vykdydami savo operaciją nusišauna grupuotę baikerių, kurie iš ligoninės pastato išeina tryse, todėl yra surakinami. Vėliau prie jau surakintų baikerių prisijungia dar du, jie yra taip pat surakinami, dar vėliau dar du - likę ligoninėje iš anksčiau baikeriai, kurie yra taip pat surakinami. Iš nuostatų ir policininkų veiksmų pusės viskas yra dalinai tvarkinga, problema tik viena - jei būtų susibendrauta tarpusavyje PD kolektyve, situacija būtų visai kitokia, todėl būtent to ir reikalauju iš firmos vadovo - bendradarbiavimo ir komunikacijos operacijų metu. Dėl konkrečios bausmės, peikiančiojo pateikti įrodymai buvo nuginčyti peikiamojo, todėl firmos direktorius baudžiamas nebus.

Peikiantysis(@Benito_Cartel) gali susisiekti su DP komanda asmeniškai, jei nori papildyti ir/ar patikslinti savo pateiktus įrodymus ir/ar kaltinimus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.