Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

 

image.png.c7c24a24fc853ef223304ea9be83ff92.png

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga

image.png

Rinkimuose sulaukėme netgi 6 kandidatų. Apačioje galite matyti komentarus apie kiekvieno atrankos dalyvio kandidatūrą. Kandidatų vardai bus koduojami laiko žyma (pagal tai, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje). Jeigu gerai neatsimenate, kada skelbėte pranešimą ar nerandate jokių panašumų su savo laišku, galite prašyti patikslinimo forumo asmenine žinute.

 

APRAŠYMAI

09.23 20:34 - laiškas nepatraukė labai didelio dėmesio. Bandoma kandidatuoti su ta pačia firmos idėja, kuri kadaise nenusisekė (ar bent jau labai panaši). Trūko konkretumo kalbant apie idėjas firmoje, neteisingai suvokta praeities klaidų sąvoka ir kalbėta apie kitų klaidas, kai reikėjo paminėti saviškes. Nutrūkstant nuo anketos, kaip žaidėjas esate neprognozuojamas, dėl ko ir praeitą kartą netekote direktoriaus bei visai neseniai buvote atleistas iš laikinos firmos. Bet kokiu atveju, ačiū už skirtą laiką ir kandidatūrą.

09.24 01:22 - kandidatūra pritraukia dėmesį, bet pradėjus gilintis, deja, nieko naujo ar unikalaus nepamačiau. Labai pabrėžiate tą faktą, kad esate patyręs - tai bet kokiu atveju nėra blogai, bet savo patirtį galima būtų ir pagrįsti savo darbais, klaidomis, kurių išvengėte ir nežadate kartoti ar pnš. Tikiu, kad galėtumėte būti geras direktorius, tik bėda ta, kad ta kadencija niekuo neišsiskirtų (sprendžiant iš anketos) - rangų sistemos renkant taškus, daiktų rinkimai ir pnš. Siūlyčiau nenuleisti rankų ir būtinai kandidatuoti kitą kartą, tik reikėtų šiek tiek konkrečiau kalbėti apie savo idėjas, bandyti kurti tokį produktą, kuriuo mielai naudotumėtės ir pats. Su tokiomis idėjomis, tikiu, kad labai greitai vadovauti nusibostų ir pačiam. Ačiū labai, kad išbandėte savo šansus.

09.24 07:47 - labai pagirtina, kad laiškas buvo gražiai sutvarkytas, pridėti spalvų priderinimai, kas uždeda pliusą ir užtikrina, kad gebama gerai tvarkytis forumu. Tik viena pastabėlė - pagrindinės teksto spalvos nereikėtų juodinti, o palikti automatinę spalvą, kuri derinsis tiek prie tamsaus, tiek prie šviesaus stilių. Kalbant apie laiško turinį, pavyko gerai mane papirkti, kadangi kiekviena sistema aprašyta itin detaliai, minimos naujovės iš tikrųjų yra mažai girdėtos ir tam tikra prasme unikalios. Būtų labai įdomu pamatyti, kaip firma išvysta dienos šviesą. Ačiū už dalyvavimą.

09.26 12:54 - laiškas labai sumaltas. Visų pirma, keista skaityti, kad prieš 2 mėnesius buvote žmogus mėgstantis užsiimti kenkėjišku elgesiu ir kitais serverio taisyklių pažeidimais, bet dabar teigiate, kad jau subrendote. Suprantu, kad šiais laikais brendimas yra labai paspartėjęs, bet nelabai tikisi, kad per tokį trumpą laiko tarpą žmogus galėtų taip staigiai pasikeisti. Žinoma, galite bandyti mane įtikinti, kad tai netiesa, bet tam reikės tikrai daugiau laiko negu keli mėnesiai per kuriuos net nežaidėte žaidimų serveryje. Visai patiko idėja su automobiliais ir jų rinkimu, tik reikėtų labiau padirbėti ties minčių sukonkretinimu bei forumo tekstų formatavimu. Manau, kad turite potencialo, bet kol kas siūlyčiau pabūti paprastu darbuotoju, galbūt net pasiekti pavaduotoją. Pamačius valdžios darbą iš arčiau, galėsite parašyti daug geresnį ir akį pritraukiantį laišką. Labai ačiū, kad dalyvavote.

09.26 20:56 - prieš bandant tapti direktoriumi, reikėtų suprasti kaip veikia forumas, teksto kopijavimas, jo formatavimas ir pnš. Pranešimas buvo nucituotas, kandidatūra nepateikta laiško principu, o tiesiog parašyta po kelis žodžius prie kiekvieno iš prašomų laiško punktų. Asmeniškai aš, tokios anketos nelaikyčiau gera netgi pildant į darbą, o ką jau kalbėti apie direktoriaus postą. Ačiū už kandidatūrą, bet iš pradžių gal reikėtų labiau susipažinti su mūsų projektu ir jame veikiančiomis platformomis.

09.29 16:45 - laiškas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai patraukliai, bet pradėjus jį nagrinėti, nepamačiau jokios konkrečios naujovės ar idėjos mechanikų firmai. Visai graži mintis kurti firmą atsižvelgiant į darbuotojų norus, bet tai tikrai nereiškia, kad nereikia būti pasiruošus jokio pagrindo firmai. Darbuotojai galbūt ir padėtų priimti sprendimus pasirenkant tarp vienos idėjos ar kitos, bet prieš tai reikia darbuotojus kažkaip pritraukti, o tikimybė maža, kad darbuotojas prisijungs prie firmos nežinodamas, kokios sistemos firmoje bus ir kaip reikės dirbti. Laiške daug akcentuojama komunikacija su darbuotojais, kas atitinka ir mano pripažįstamai politikai. Manau, kad galėtumėte būti geras direktorius, bet kitą kartą reikėtų paruošti ir pateikti konkretesnę firmos idėją.

image.png

NAUJASIS VADOVAS

Kas skaitėte atidžiai, galėjote pastebėti, kad viena iš kandidatūrų sulaukė ypatingai daug mano simpatijų. O kas neskaitėte, kviečiu paskaityti žemiau parašytą eilutę.

Pasitikite. Naujasis mechanikų vadovas - @Gvidaz_Bond

giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.