Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Mantas_Exotic

Misteris_Erikas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic, Policija
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ginklų naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /ita naudojimas.
Važinėjau su draugu prie everesto, prieš tai buvau nužudęs žmogų, turėjau 5is ieškomumo lygius, o mano draugas taip pat buvo paieškomas iš seniau. Netikėtai prisistatė Mantas_Exotic su „Premier“, nutrenkė mus, stabdymo (H) neuždėjo. Mano draugas - Paulius_Real nukrito nuo stogo ir nubėgo, o aš nuvažiavau į kitą pusę. Pareigūnas pradėjo šaudyti į mano mašiną ir ją susprogdino, nors mes prieš pareigūną ginklo nenaudojome. Išlipęs iš degančios mašinos, jai sprogus, pradėjau bėgti link pareigūno aiškintis situacijos. Mano įrodymuose to nebesimato, bet į mane pareigūnas visiškai nekreipė dėmesio, kad bėgu šalia jo automobilio, paskui jį, jis vijosi pėsčią Paulius_Real. Būtent dėl šio momento kyla įtarimas, kad pareigūnas tiesiog piktnaudžiavo tarnybiniais ginklais. Mus abu sulaikius, Mantas pradėjo dėti įtarimo lygius. Jam kažkas atsiuntė įrodymus dėl įvykdytos žmogžudystės. Įtarimą už tai turėjau gauti aš, bet jis buvo uždėtas mano kolegai Paulius_Real. Po netrumpos analizės pareigūnas pastebėjo, kad įtarimą uždėjo ne tam žmogui, todėl perdėjo įtarimą man. Dėl šios priežasties, aš Manto pasiteiravau apie jo sveikatos būklę, paklausiau ar jis neturi disleksijos sutrikimų „disleksikas busi?“ Mantas mano klausimą praignoravo ir uždėjo /ita už įžeidimus.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://www.youtube.com/watch?v=vEvxLyStruk https://imgur.com/a/relThrd

 

Redaguota Misteris_Erikas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras, Misteris_Erikas

Nuo vakar dienos darėte nusižengimus už kuriuos turime bausti jūs kartu su Paulius_Real. Šiai akimirkai buvo gaudomas Paulius_Real už vakarykščius pažeidimus. Bet Tu su juo bendradarbiavai. Tikrai pastebėjai mane, todėl ir bėgai kas matosi tavo medžiagoje. Ir tuo pačiu šaudė tavo draugas Paulius_Real(šiandien į mane), tad priimant greitus sprendimus turėjau naikinti tavąjį transportą, kad nebūtų galimybės pabėgti nuo teisėsaugos, nes gaudžiau ne vienas aš. Tuo pačiu metu buvai ir nužudęs serverio žaidėją prie lagamino, tai irgi buvai gaudomas dėl šios priežasties(bei turėjai 5star, kas parodo, jog kažką nusikalstomo darei).

Įrodymai:

Čia buvot gaudomi, būtumėt tvarkingi/negaudomi- nebėgtumėte. Taip pat įrodymuose matosi atsišaudymas iš Paulius_Real ir bendras jūsų bėgimas nuo mūsų: https://streamable.com/10e26y ; https://streamable.com/nwatbe ( be abejo matosi ir frame limiter naudojimas iš tavo pusės, greitas plaukimas ) 

Šiandieną nužudei žaidėją, dėl ko turėjau tuo pačiu pretekstą ir tave gaudyti, ne vien Paulius_Real: https://imgur.com/dbBggfU

Kolega vakar dieną prašė pagalbos dėl jūsų: https://imgur.com/a/nhMBXdp

Šiuose įrodymuose matomas bei girdimas šaudymo garsas ir gresmė gyvybei man iš tavo draugo bei tavo bendradarbiavimas su juo. Šiaip žmonės nevažinėja ant stogų ir dar su automatu(ak-47) po nesenai nužudyto žaidėjo. Ir po atsitrenkimo nebėgtumėte. Bei matoma, jog buvo draugas. Tavo transporto priemonės nesistengiau susprogdinti(sustojau šaudyti) nesimato ugnies, bėgdamas matomai į medį atsitrenkei kokį. gaudomas(įtarimai). https://streamable.com/y22lh5

Įžeidimai: https://imgur.com/a/1s0m7Rn

Už žmogžudystę draugas buvo išteisintas ir įtarimas perdėtas tau: https://imgur.com/a/eLAvaTd

Parašant papeikimą, tęsiasi toliau nemandagus bendravimas serverio erdvėje: https://imgur.com/a/PFHJ31h


Neįžvelgiu savo klaidų šiame papeikime, nes viską pradėjote jūs su savo draugu nuo vakar nakties. Ir vėl bandėte kartoti tą pačią situaciją šiandien, bet deja.. 

 

Redaguota Mantas_Exotic

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš tavo pačio video matosi, kad pirmi paleidot ugnį į mus, nors ir nebuvai uždėjęs stabdymo su H, o Paulius_Real ginklo net nebuvo išsitraukęs: https://streamable.com/10e26y 
„Čia buvot gaudomi, būtumėt tvarkingi/negaudomi- nebėgtumėte.“ Tavo komentaras visiškai neatitinka bėgimo nuo teisėsaugos nuostatos sąvokos - 2.1.2.0. Policijos departamento pareigūnas gali bausti žaidėją šiuo įtarimu, kai: žaidėjas informuojamas stabdymo žinute (H raide) ir nesustoja; žaidėjas panaudojęs komandą buvo informuotas, kad yra sekamas (nuo to laiko praėjus 30 sekundžių) ir nesustoja; yra užfiksuotas akivaizdus bėgimas, po kurio sekamas žaidėjas nestoja 30 sekundžių, žaidėjas atrakina antrankius su viela. Nei vienas iš šių punktų nebuvo atliktas iki ugnies atidarymo. 
Įžeidimo įtarimas, mano nuomone, taip pat yra svarstytinas, kadangi aš to neteigiau, sakinio gale yra klaustukas. Taip pat "disleksikas" nėra įžeidimas, tai yra liga, kurios požymius tą momentą atitikai, todėl ir užklausiau tavęs apie tai. Disleksija – tai specifinis „skaitymo“ sutrikimas.

Taip pat, kadangi užimi direktoriaus pareigas, nuostabą kelia tavo įrodymai iš racijos chato (https://imgur.com/a/nhMBXdp), kurie nieko nepagrindžia bei apkarpyti įrodymai (https://imgur.com/a/eLAvaTd), kurie dėl šios priežasties nėra galiojantys.

Papildau: Po šios situacijos (
https://streamable.com/nwatbe https://streamable.com/10e26y) aš buvau sugautas ir atsedėjau savo bausmę.

Redaguota Misteris_Erikas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš tavo pačio video matosi, kad pirmi paleidot ugnį į mus, nors ir nebuvai uždėjęs stabdymo su H, o Paulius_Real ginklo net nebuvo išsitraukęs:" https://streamable.com/10e26y - Kolega paprašė pagalbos, aš padėjau. Jis tuo metu turėjo įrodymus kai klausiau. Video medžiagoje matosi tavo draugo šaudymai su nelegaliu ginklu bei girdisi įrašomas garsas už kuriuos buvo nubaustas šiandien. Bei matosi, jog bėgote abu. O kam bėgti? Manau nekalti žaidėjai stovi savo vietoje.

,,Įžeidimo įtarimas, mano nuomone, taip pat yra svarstytinas, kadangi aš to neteigiau, sakinio gale yra klaustukas. Taip pat "disleksikas" nėra įžeidimas, tai yra liga, kurios požymius tą momentą atitikai, todėl ir užklausiau tavęs apie tai. Disleksija – tai specifinis „skaitymo“ sutrikimas. "- Aš nuspręsiu kas yra įžeidimas, o kas yra ne. Ir tu neesi daktaras, kad spręstum mano sveikatos buklę. Tu mane įžeidei- turiu atlikti tam skirtus dalykus(įtarti). Ir primenu, kad po viso to įžeidinėjai į /sms.  O dabar ieškai teisingumo.. Turėtum bėdos.

Įrodymai apkarpyti dėl kitų asmenų saugumo ir kitos informacijos. Jeigu to reikės DP, juos pateiksiu atskirai.

Daugiau nebeturiu ką atsakyti ir nebenoriu tęsti šios bereikšmės diskusijos. Kalti esate ir neigiate tai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Suprantu, kad toks pareigūno stabdymas galėjo pasirodyti įžūlus ir paprastomis situacijomis reikėtų stabdyti nusikaltėlius, padarant kuo mažiau žalos. Tačiau, vertinant šią situaciją, galima susidaryti įspūdį, jog pažeidimus kartu su savo draugu atliekate pakartotinai, tad galų gale pasitelkiamos griežtos stabdymo ir sulaikymo priemonės. Dėl įžeidimų, manau, kad įtarimas pagrįstas, juolab, kad žaidėjai serveryje baudžiami už dar švelnesnius žodžius. Direktoriaus pažeidimo neįžvelgiu.

 

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.