Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Bunta_Fujiwara

Misteris_Erikas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Misteris_Erikas
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Bunta_Fujiwara
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: /freeze komandos naudojimas ne pagal paskirtį. Bėgau nuo pareigūno su dviračiu, atstumas tarp manęs ir policininko buvo +-16sek (nuo užšaldymo iki surakinimo praėjo tiek laiko), važiuodamas ant tiesiosios, matydamas, kad pareigūnas manęs neatsiveja, panaudojau double jump. Jokio pranašumo toje situacijoje neįgijau - atsitrenkiau į stulpą, nukritau nuo dviračio ir tik pradėjus iš naujo važiuoti, buvau užšaldytas administratoriaus.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://www.youtube.com/watch?v=T1BPjpveRu8 https://imgur.com/a/enSri59

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Sveikas, dėkoju už papeikimą

 

Paaiškinsiu iš savo pozicijos: Krumas man į /sms parašė kad užšaldytų tave, nes kvietei policiją ir nuo pareigūno bėgai. Krūmui paaiškinau, kad šaldyti galima tik tada kai nuo jo bėga žaidėjas naudojantis "Double jump" Padariau pzu ir matau tave bėgantį su dviračiu. Vaizdo įraše matosi kaip naudoji "Double jump" triuką siekdamas pabėgti nuo pareigūno šokdamas pro verslus, tačiau bandymas užšokti nepavyko dėl to, kad kliudei stulpa.

Jeigu nebūtų to stulpo, situacija būtų tokia - būtum užšokęs ant to kito pastato, įgydamas pranašumą prieš policininką. Taip pat preziumavau, kad kitą kartą sėkmingai būtum panaudojęs "Double jump" ant pastatų siekdamas įgyti pranašumą sau, todėl manau kad siekis įgyti pranašumą prieš policijos pareigūnus skaitėsi kaip pagrįstas argumentas panaudoti /freeze komandą šioje situacijoje.

Redaguota Bunta_Fujiwara

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
prieš 1 val, Bunta_Fujiwara rašė:

Jeigu nebūtų to stulpo, situacija būtų tokia 

Kas būtų, jei močiutė būtų su kiau.šiniais? Šitoj konkrečioj situacijoj pareigūnas net nebuvo arti manęs, todėl double jump naudojimas jokio pranašumo man nesuteikė, jį naudojau laiko  prastūmimui, kol išvysiu pareigūną už savęs. Suprasčiau jeigu būtų vykusios įtemptos gaudynės, situacija būtų visai kitokia

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)
Šią dieną 2024-03-10 į 21:36, Misteris_Erikas rašė:

 Šitoj konkrečioj situacijoj pareigūnas net nebuvo arti manęs, todėl double jump naudojimas jokio pranašumo man nesuteikė, jį naudojau laiko  prastūmimui, kol išvysiu pareigūną už savęs. 

Pateiktuose mano ir Krumo įrodymuose matosi, kad pareigūnas buvo netoli tavęs - tavo važiavimo trajektorija ir skinas sutampa, taip pat sirenos tavo, mano ir Krumo įrodymuose

 

https://streamable.com/6h65nb

https://streamable.com/h5tpc2 (my bad, ant kito pc buvau)

Redaguota Bunta_Fujiwara
Atnaujinti įrod (again)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš įrodymų matosi kokiam tikslui buvo siekama panaudoti „double jump” bėgant nuo teisėsaugos. Administratorius situaciją įvertino teisingai.

Administratorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.