Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Mantas_Exotic ir Krumas_Kelkrastis

Misteris_Erikas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic ir Krumas_Kelkrastis, PD.
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Mantas_Exotic - tazerio naudojimas ne pagal paskirtį, /patikra naudojimas neturint preteksto, blogas /ita. Norėjau priparkuoti savo Infernus į ECO aikštelę, esančią šalia PD. Į ją įvažiavau per kelkraštį, o ne įvažiavimą, kas ir užkliuvo Mantas_Exotic, tačiau aš ECO aikštelės nekirtau, nesiekiau sutrumpinti savo kelionės atstumo, tiesiog norėjau prisiparkuoti tr. priemonę. Pribėgus prie krovimo pick up, buvau nukrėstas tazerio ir gavau įtarimą už NON-RP. 
1.1.1.1. Policininkai gali bausti žaidėją šiuo įtarimu jeigu žaidėjas ...., važiuoja per ECO stovėjimo aikštelių parkus.

Krumas_Kelkrastis - darbinės tr. priemonės naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /patikra naudojimas. Pareigūnas su darbiniu Maverick skraidė aplink "Palomino Creek", taip pat ir automobilių salone, ratais, žemoje altitudėje, taip kėlė grėsmę aplink esantiems žaidėjams. Privažiavau prie jo, o pareigūnas, tikriausiai iš įgūdžio trūkumo, pradėjo trankytis į aplink esančius objektus ir taip susprogdino save, Maverick bei mano asmeninę tr. priemonę Infernus. Krumas_Kelkrastis siūlėsi sumokėti už mano tr. priemonės remontą, tačiau, aš atsisakiau, nes ne apie pinigus eina kalba. Jis yra ganėtinai senas darbuotojas, firmos direktoriaus pavaduotojas, todėl turėtų tokių naujokiškų, kvailų klaidų nebedaryti ir žinoti kam ir kada naudojamas tam tikras darbinis transportas bei kaip saugiai reikia su juo elgtis.

Prieš šią situaciją teko išsikviesti pareigūnus, nes buvau apšaudytas pravažiuojančios tr. priemonės LV rate. Pravažiuojantis Sultan, kurio buvau apšaudytas, važiavo kitoje kelio pusėje, negu stovėjau aš, todėl šaudžiusių asmenų V_P ar ID nesimatė. Atvykusiam Krumas_Kelkrastis paregūnui į mano iškvietimą apibūdinau tr. priemonę ir nurodžiau asmenų kiekį, kad galėtų patruliuojant atkreipti dėmesį. Pareigūnas vis tiek reikalavo asmenų V_P, kurių nebuvo įmanoma užfiksuoti. Pareigūnas mane patikrino, konfiskavo narkotines medžiagas ir uždėjo /ita už jų turėjimą bei davė susimokėti baudą.


Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Mantas_Exotic Mantas_Exotic Krumas_Kelkrastis Krumas_Kelkrastis

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Spoileris

Mantas_Exotic - tazerio naudojimas ne pagal paskirtį, /patikra naudojimas neturint preteksto, blogas /ita. Norėjau priparkuoti savo Infernus į ECO aikštelę, esančią šalia PD. Į ją įvažiavau per kelkraštį, o ne įvažiavimą, kas ir užkliuvo Mantas_Exotic, tačiau aš ECO aikštelės nekirtau, nesiekiau sutrumpinti savo kelionės atstumo, tiesiog norėjau prisiparkuoti tr. priemonę. Pribėgus prie krovimo pick up, buvau nukrėstas tazerio ir gavau įtarimą už NON-RP. 

 

Įrodymai kuriuose matosi tavo pažeidimas(pačio pateiktuose įrodymuose- akivaizdus pažeidimas. Nudaužei suoliuką, kirtai kampą, jog greičiau įvažiuoti į ECO aikštelę. Kai yra du įvažiavimai/išvažiavimai. Kam tada jie skirti?): https://streamable.com/unoc6u

 

  • Tazerį naudojau galvodamas, jog bėgi nuo manęs(spartus bėgimas su space mygtuku bei šokinėjimas).
  • /patikra naudojau, dėl to, jog įtarinėjau už NON RP. Todėl norėjau tikslintis ar turi teisės automobilio bei žiūrėjau ar visi kiti dalykai atitinka reikalavimus.
  • Dėl /ita naudojimo parašyta aukščiau.

 

Paklausus ar nematai įvažiavimus, atgal gavau grubų atsakymą- nematau. Todėl, dėl to buvai baudžiamas, nes nesugebėjai kaip padorus žaidėjas atsakyti į klausimą. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Sveiki, asmuo yra gerai žinomas už kenkėjiška elgesy pastaruoju metu , eilinė provokacija policijos pareigūnams, tyčinis trukdymas efektyviai atlikti policijos darba.

Apie situacija su mavericku, tuo metu patruliavau kaimeliuose su sraigtasparniu ir tai nėra draudžiama manau jaigu yra tai reikia ir naudoti, jeigu ir matei mane kodėl tu pastoviai aplink mane važinejais ir nevažiavai savais keliais? Aš tuo metu bendravau su kitais žaidėjais /sms ir nepastebėjau kad krentu žemyn ir sprogau ,kita karta tokiu klaidu nebus .Siūliau jam sumokėti už taisymą ,bet jis atsisakė.Įžvelgiu savo klaida,kad nenusileidau kur saugiau.

Iškvietimas, buvo gautas iškvietimas ir ne pirmas toks, dažniausiai visi taip ir būna kad kažkas šaudė ir panašiai ir eilini karta nesugebėjo  pateikti įrodymu. Kaip įprotis yra daryti patikra žaidėjams, patikrinus žaidėja radau  narkotiniu medžiagų ir nubaudžiau atitinkamai. Šituo klausimu pripažįstu savo kaltę ir jos neneigiu

Redaguota Krumas_Kelkrastis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Situacija su NON-RP pasirodė teisinga, kadangi akivaizdžiai į aikštelę įvažiuojama ne per įvažiavimą ir tiek civilio, tiek pareigūno įrodymuose matoma, jog yra sutraiškomas suoliukas, kas tikrai nėra tinkamas bei tvarkingas vairavimas miesteliuose.

Policijos pavaduotojo kaltinimuose įžvelgiu svarius argumentus, pradedant bereikalingu patikrinimu, baigiant pagrindinio miestelio pasprogdinimu su darbiniu sraigtasparniu. Atsižvelgiant, kad tai daro firmos pavaduotojas ir tokiais savo veiksmais gadina firmos reputaciją, valdžios atstovas privalo prisiimti atsakomybę.

Policijos pavaduotojui skiriamas 1 įspėjimas.

 

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.