Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis Red County šerifas,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

HgroUz0.png

Naujasis Red County šerifas

Policininkų direktoriaus neturėjome jau kurį laiką - praktiškai visą šių metų vasarą. Paskutiniai rinkimai taip pat neturėjo didelio susidomėjimo, dėl ko buvo nuspręsta kuriam laikui nerinkti Policijos valdžios, iki kol nebus pastebėta tam didelio poreikio. Baigiantis vasarai, bandome imtis sprendimų motyvuosiančių bent šiek tiek atgaivinti veiksmo bei patruliavimo sritis. Tam į pagalbą skuba jau ganėtinai ilgą laiką direktorių komandai priklausantis, veiksmo srityje supratimą turintis @David_Edyionii. Į šias pareigas kandidatas pasisiūlė pats jau prieš keletą savaičių, su juo aptarėme svarbiausius aspektus ir nemačiau priežasties, kodėl nebūtų galima jo paaukštinti. Tikiu, kad naujasis Policijos direktorius nepasišiukšlins ir užkels tinkamo pareigūno kartelę ateities direktoriams. Apačioje bus pateikta naujojo Policijos direktoriaus žinutė žaidėjams. Kviečiu paskaityti.

 

DAVID EDIYONII ŽINUTĖ

„Sveiki visi, rašau dar būdamas mechanikų direktoriumi, bei kaip būsimas PD direktorius, tad įvardinsiu keletą priežasčių, dėl kurių nusprendžiau išbandyti save kitoje, visiškai priešingoje srityje nei mechanikų firma; per tą laiką, kol buvau mechanikų direktorius pamačiau, susipažinau su pačia firmos sistema, buvo įdomu, bet nenoriu užsibūti vienoje vietoje ilgą laiką ir nusprendžiau užleisti šią poziciją kitiems asmenis, per tą laiką kol buvau firmos direktorius - darbuotojų tarpe tikrai mačiau perspektyvių žmonių, kurie tikrai galėtų užimti šias pareigas. Pati firmos sistema tikrai yra įdomi, firma serverio žaidėjams yra tikrai reikalinga, kaip pavyzdys transporto priemonių tvarkymas, laužų pristatymas, nitro montavimas, manau čia pagrindinis mechanikų biznis - kuris sukasi firmoje ir pildo pelną, bei einamiausia paslauga žaidėjų tarpe.
Kol buvau baro lyderis, mačiau Policijos užimamą poziciją iš kitos perspektyvos (baro) buvo visokių situacijų, laimėjimų, pralaimėjimų, pykčių, nesutarimų ir kitokių problemų, bet manau tikrai jei serverio žaidėjų skaičius atsigautų, PD firma galima padaryti tikrai stipresnę, nei ji buvo ankščiau pas paskutiniuosius direktorius. Taip kiek žaidžiu šiame serveryje esu matęs tikrai stiprių PD firmos pasirodymų serveryje, bet kurį laiką sunkiai progresavo PD darbas serveryje, tad nusprendžiau išbandyti save šioje pusėje.“

 

Nuoširdžiai sveikinu naująjį direktorių, tikiuosi tai išeis į naudą ne tik policijos entuziastams, bet ir civiliams bei barų atstovams. Sėkmės naujajam direktoriui firmos kūrimo procese, o su žaidėjais greitu metu susitiksime mechanikų firmos direktoriaus rinkimuose. Iki!

lspd-lewis-cantrell.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.