Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikų direktoriaus rinkimai: ar gaisrininkai nebesiskųs nutemptu transportu?

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

Pasikartosiu, kad atranka vyksta į aukšto lygio reikalaujančią firmą, tačiau atsiranda begalė žmonių, kuriems reikia subręsti arba pabūti ramiems ir įrodyti savo vertę. Negaliu pasitikėti žmogumi. kuris turi 7 forumo vartotojus ar 3 iš kurių 2 buvo užblokuoti... Netoleruoju bandymo apeiti sistemą, kuriant naujus vartotojus. Iš 16 pildžiusių noriu išskirti 5 kiečiausius, kurių laiškai atitiko daugelį reikalavimų. Tie kurių teko neminėti, žinokit, kad yra kur tobulėti.

Gėdos stulpas nėra trumpalaikis, net ir po jo išsipirkimo jus persekios Narkobarono dvasia, kuri reikalaus gailėtis. Justas_Jucius, Ema_And, Michael_Pacano ir visi kiti, kurie neseniai išsipirko iš bet kurio gėdos stulpo - įrodykite, kad esate verti susigrąžinti savo garbę ramiai žaisdami projekte.
Pacanai, žinau tavo profesionalumą, tačiau praeitis dėl akmeninio gėdos stulpo yra rimtas argumentas. Visi jūs pradėkit, kad ir nuo pavaduotojo įrodykit ne tik man, bet ir kitiems, gaukite ne tik mano, bet ir kitų pasitikėjimą.

Finalinė kova, kurioje iškyla klausimas "how about both", tačiau turiu susitaikyti su tuo ir priimti, tik vieną. Teko ieškoti prie ko prikibti, nes abu kandidatai pateikė rimtus laiškus ir turėjo pakankamai švarią praeitį. 
Hitautas_White - turiu pripažinti, kad tavo laiškus yra malonu skaityti, nes jie yra argumentuoti ir informatyvūs. Jau esi buvęs tiek medikų firmos vadovu, tiek taxi, todėl puikiai išmanai vadovavimo virtuvę. Tu akivaizdžiai skyrei daugiau dėmesio rašymui, negu tavo konkurentas.
Kenshin_Yona - žmogus, kuriam taip pat teko vadovauti, nors ir tos 7 dienos būnant pavaduotoju tau įsiminė kaip pačios geriausios, tačiau turime nepamiršti, kad dabar turi oficialią gaują, kuri serveryje yra irgi šiokios tokios pareigos.
Abu šio posto siekiate nebe pirmą kartą, tačiau šiuo metu labiau noriu tikėti Hitautu. Tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių kolegų būnant direktoriumi, todėl noriu, kad jis vėl dirbtų su manimi. Kenshinai, nenusimink - žinau, kad greitu metu ateis ir tavo laikas. Patarimas Hitautui - pasiimti "alfa" Kenshin į pavaduotojus ir duoti jam daugiau laiko įrodyti savo galimybes (ilgiau nei 7 dienas, ne taip kaip pas Stenley). Abu norėtumėt panašiai realizuoti savo firmą, todėl būtumėt puiki komanda. 

ZzwIzbi.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.