Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atsiliepimas apie projektą - Uncle_Drew

Uncle_Drew

Rekomenduojamas pranešimas

Visų pirma, sveiki visi,

Spoiler

ĮŽANGA:ph34r:

Man, kaip ir daugeliui jūsų - aš, ar jūs man, būsite matyti pirmą kartą. Pilnai visko dar neišbandęs, nusprendžiau parašyti būtent kaip naujoko atsiliepimą, kad forumo vartotojas užregistruotas nuo 2015 metų, tai nieko nereiškia, nes normaliai pradėti žaisti čia-pradėjau tik šiandien dieną.

Spoiler

ANAIPTOL...

Samp jokia naujiena, tiesa? Pačiame samp, nesu naujokas. Esu žmogus, kuris tikrai nemėgsta bėgioti iš vienos vietos į kitą (kaip šuo nuo lenciūgo nutrūkęs), o priešingai-mėgstu pastovumą. Todėl senam serveriui atsibodus, ieškojau alternatyvos, naujo projekto ir kažkodėl pasirinkau būtent šitą, gal dėl anksčiau geros žaidėjų nuomonės, o gal todėl, kad kažkodėl jaučiau, jog būtent čia galiu pritapti ir atrasti kažką naujo.

Spoiler

ADMINISTRACIJA?!

Neslėpsiu, kad nustebino administracijos paprastumas ir pagalbos rankos ištiesimas. Net galbūt į kai kuriuos kvailius, ar net įkyrokus klausimus, buvo pateikiamas, man-kaip serverio naujokui, norimas atsakymas. Pirmieji kurie nepatingėjo ir sugebėjo maloniai padėti: @Lebronas_Jamesas @Misteris_Erikas labai keista (iš gerosios pusės) bet laipteliais aukštesnė valdžia - @Egidijus_Keza @Forever_Young @Laurynas_Leigon tai pat bendravo maloniai ir atsakė į mano rūpimus klausimus. AČIŪ JUMS UŽ TAI!

Spoiler

GAISRININKAI:blink:

Gaisrininkų darbo sistema išties šauni ir labai nustebino, žinoma, tobulėjimui ribų niekada nėra (galima patobulinti) bet pats darbas išties kaip naujokui labai įtraukiantis ir įdomus.

Spoiler

POLICIJOS DEPARTAMENTAS<_<

Policijos Departamentas - darbas tik elitui? Labai nustebino, kad į prašymus: "padėkit su misija, man reikia kaip naujokui jus nužudyti", dažniausi atsakymai buvo tokie - "tik iš nugaros bandyk laimę; kaip ateis laikas - pasiseks ir tau", tai tik pabrėžiu, kad "ELITINIS" pareigūnas @Vycka_Flex bus pažemintas į eilinius, kai tik bus galimybė, ateisiu į Policijos Departamentą.

Tikiuosi, kad atsiliepimas buvo šiek tiek kitoks nei kiti ir tie kas bandė skaityti-laikas neprailgo.

Serverio naujokas - Uncle_Drew

Redaguota Uncle_Drew

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Manau turėtai daugiau praleisti laiko serveryje bei apgrėbti plačiau nagrinėjamas savo temas. Šiuo metu tema yra tam, kad būtų, o naudingumo jokio. Kalbi apie darbus, išskiri vieną pareigūną. Pirmas dalykas ką tau reikia daryti, tai eiti pasiskaityti kitų žmonių atsiliepimus, kad suprastum rašymo struktūra, apibendrinimą, minčių šuoliai bei argumentavimą. Šiuo metu galiu pasakyti, kad mano nuomone čia yra tiesiog vienos dienos "nuotykis". Žaisk, tobulėk bei atnaujink temą taip, kad ji trauktų akį bei būtų malonu skaityti, o ne taip, kad gauti kelis laikus, bent tokia yra mano nuomonė. Sėkmės tobulėjant.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.