Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[ 0.1.8.7 ] Pasiūlymas su laužais vandenyje.

Dre_Streets

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Dre_Streets
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Taigi, dažnai būna įvykių, kai mechanikams tenka traukti laužus iš vandens, jie turi šokti su darbine tr.priemone ir spėti paspausti mygtuką, jog pajimtų lauža, na atrodo ne logiškai. Tad mano pasiūlymas būtų paįvairinti mechanikų darbą. Taigi pridėti mechanikams kaip ir valtį, kurios stovėtų bazėje, mechanikai galėtu prisikabinti valtį prie darbinės tr.priemonės, ir tempti ja prie vandens, kuriame yra laužas. Ten galėtu valtį prišvartuoti, ir plaukti pajimti laužą, pajėmė lauža jie parplukdintų jį atgal į krantą, sunaikintų valtį, tada  su " DFT-30 " pajimtų lauža, ir pristatytų jį į baze.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Na paįvairintų mechanikų darba šiek tiek.
 

Redaguota Dre_Streets
Ištaisiau klaidas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, mechanikams pridėti valtį/katerį/uostą (tapati mintis pasiūlymo) siūlyta yra daug kartų ir nemanau, kad reikia vis per nauja siūlyti tapačią idėją. Pilnai tikiu, kad savininkai žino apie šį pasiūlymą ir jei norėtų/norės jį įgyvendins.

Ir šiaip galėtum daugiau pastangų įdėti rašant idėja, labiau ją aprašyti pvž.: kokia valtis, kur ji stovėtų (tiksliau, o ne tik "bazėje"), kiek jų būtų išviso? Nes tiesiog rašai "įdėti valtis į bazę", bet neišeina tiesiog primėtyti bet kokių valčių į bazę kurioje ir taip nėra daug laisvos vietos. Taipogi nepasiūlai kaip perkelti laužą iš valties į DFT-30, nes parašius /sunaikinti ant valties susinaikintų ir laužas kartu, trūksta daugiau idėjos detalių, išvystymo.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.