Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Skelbiamas "naujasis" GSPD direktorius,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Skelbiamas "naujasis" GSPD direktorius,

 

Ilgų ir sudėtingų analizių nerašydamas skubu pranešti naująjį angelų sargų direktorių, kurį išrinkti buvo ganėtinai nesunku, nes iš pildžiusių keturių asmenų geresnio pasirinkimo šiai dienai nėra. Prieš paskelbdamas naująjį direktorių visus noriu paraginti siekti direktoriaus ar pavaduotojo pareigų serveryje, nes kaip matau dauguma jūsų siekiate papildyti projekto komandą, bet to noro iš jūsų pusės nematau ir nebūkite naivūs, negalvokite, jog jums pakaks tik anketos norinti pateikti į projekto komandą. Patarimas iš mano pusės - įrodykite savo potencialą direktoriaus ar pavaduotojo pareigose ir tada tapsite mūsų komandos dalimi daug greičiau, nei sėdėdami ir laukdami tos vienintelės progos, kurios galbūt niekada ir nesulauksite. Grįžtant prie atrankos kaip ir minėjau, analizių didelių nerašysiu, nes nematau reikalo analizuoti jūsų gramatinių klaidų, minčių šuolių ar stiliaus klaidų, tai galite pataisyti mokykloje, todėl paliksiu darbo jūsų lietuvių kalbos mokytojoms.

 

Paulius_Cfg,

Šiai dienai tavo kandidatūra į GSPD direktoriaus pareigas tiesiog yra per daug drąsi ir verčia nusišypsoti. Galbūt tu galvoji, jog mes jau pamiršome kas buvo praeityje, bet tu iki šiol eisi po mūsų padidinimo stiklu ir esi sekamas kiekviename žingsnyje. Mano pasiūlymas tau, žaisk toliau serveryje ir bandyk pakeisti mūsų ir visų kitų žaidėjų požiūrį į save, o šiuo metu tavęs šiose pareigose tiesiog neįsivaizduoju, nes tai būtų per daug drąsu iš mūsų pusės ir neteisinga kitų žaidėjų atžvilgiu.

 

Dwayne_Bond ir Faker_Lee,

Rašote tai ko prašo jūsų reikalavimai, todėl skaityti jūsų anketas buvo ypač nuobodu, nes jose visiškas nulis noro, naujovių ir užsidegimo. Taip pat pasigedau pastabumo, nes abu pildote anketas, o ne CV/motyvacinius laiškus, todėl iš to išplaukia išvada, jog nesate dėmesingi. O be noro ir užsidegimo šių pareigų tikrai negausite, todėl galiu tik palinkėti sėkmės kitose atrankose, o gal būt net siūlyčiau pamėginti suvokti šių pareigų svarbų pradedant nuo GSPD darbuotojo pareigų.

 

Egidijus_Keza,

Apie tave taip pat didelių analizių nerašysiu, tiesiog buvai šios atrankos favoritas, nes rimtų kandidatų šį kartą nebuvo. Matėme koks tu buvai svarbus GSPD pavaduotojo poste, todėl tavo potencialas direktoriaus pareigose šiuo metu yra didžiausias iš visų tų žmonių, kurie pildė į šias pareigas. Todėl daug negalvodamas ir neieškodamas tavo kažkokių tai ydų galiu tave tik pasveikinti ir palinkėti sėkmės naujose pareigose. Tikėkimės šis pasirinkimas šiuo metu yra geriausias ir neversi mūsų gailėtis.

 

 

2015.08.16

​Tikėkimės, jog kitą kartą atranka bus konkurencingesnė ir pasirinkimų bus daugiau nei vienas ar du.

Pagarbiai projekto administracija.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.