Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.04 visose vietose

1. Sveiki, vakar vakare įsiplieskė karas tarp mūsų su Roku, ir, žinoma, aš jį laimėjau. Rest in pis Mafijos_Tevas, u will be missed
    8 taškai
  2. Sveiki. Šį kartą avatarų dariau daugiau. Žiūrėjau naujų stockų. Rinkau juos palei savo skonį. Gali būti ir matytų. Taip pat jie bus visokie, nes žaidėjų skoniai skirtingi. Būtų buvę ir daugiau, bet neleido daugiau kelti. Jai patiks tai negailėkite žalio paspausti. Štai avatarai:
    6 taškai
  3. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Edwa_Nmz *Jūsų Vardas realybėje : Edvinas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : VilniusCity *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype - edwa19981 *Jūsų charakterio bruožai : Esu ramus, atsakingas, darbštus, sąžiningas, nelabai mandagus, tačiau kruopštus žmogus. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis, tinklinis, panelės, draugai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis ir tinklinis, net nežinau kuri dabar man labiau patinka. *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : Sesę *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Nes
    3 taškai
  4. Nico_Moretti

Pristatau Lukas_Nrg

gside30 Nico_Moretti nr: 1398 Ką daryti žinai pats.
    3 taškai
  5. Gražaus žiūrėjimo.
    3 taškai
  6. Naujas gaujos sistemos modelis, Noriu pristatyti naują gaujos modelį, kurį sulipdėme iš įvairių žaidėjų pasiūlytų idėjų ir savo sugalvotų idėjų. Primenu, jog tai tik prototipinis modelis, kuriam galite siūlyti įvairias idėjas, ką būtų galima keisti, kas galbūt atrodo nereikalinga arba nenaudinga ir panašiai. Trumpai tariant, nuspręskime visi draugiškai, kokia gi gaujų sistema priverstų kiekvieną serverio blogiuką kaifuoti.. Plačiau apie patį modelį, • Gaujų struktūra, Dvi arba trys oficialios gaujos su pakvietimais. Gaujų prižiūrėtojas įgauna galios rinkti kaip ir direktorių priži
    2 taškai
  7. Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio
    1 taškas
  8. pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą
    1 taškas
  9. Sveiki, taigi nusprendžiau sukurti tema kurioje aprašysiu, kaip mano nuomonė būtų lengviau tapti darbuotoju su pakvietimu, ką reikia daryti? Ir panašiai. Taigi pradėsim. 1 žingsnis. Atėjęs į serverį visuomet stenkitės pasidaryti kas būtina, išsilaikyti teises, ginklų lincezijų kaip supratau nebūtina turėti, toliau būtų gerai turėti navigaciją ir telefoną. Taipogi susikūrkite forumo paskyrą, kuri jums tikrai pravers. 2 žingsnis. Kadangi serveryje nebėra darbų nuo 0xp, tačiau iš pradžių smarkiai pagalvokite, ar jūs jį sugebėsite dirbti. Taip pat pasirinkite tokį darbą, kad jį galėtu
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ainis_Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:• Aš siūlyčiau sumappinti visoms žvejybvietėms eikšteles,kuriose žmonės galėtų statyti mašinas,nes dabar jų nėra kur dėti. • Padaryti taip,jog žmonės galėtų žvejoti iš savo laivų,esant reikalui,atplaukti iki žvejybvietės,prie jos prisišvartuoti ir išlipti į krantą. • Manau labai pagyvintų žvejybą jei maksimalus sužvejotas kiekis priklausytų nuo kuprinės.Pvz: Toje pačioje žūvų parduotuvėje galimėtų nusipirkti kuprinę su kuria galimėtų sužvejoti 150kg žuvų,o be jos tik 100kg. • Žvejyba taptų dar givybingesnė j
    1 taškas
  11. Aleksej_Bui

Pasiulymas

Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aleksej_Bui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi nuejes i policijos vidu paskaites info sugalvojau pasiulyti ideja mano ideja skambetu taip jeigu norite kad serveris butu siektiek kitoks nei kiti legalizuokime serveri zoles rukyma ir prekiba ir prie to pacio padaryti zaideju pagirymus ir papeikimus ne vip ne admin o zaideju • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau pasiulymas naudingas todel kad jokiam serveri nera manau zole legalizuota • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan
    1 taškas
  12. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Deivis_Deividukas ✔ Koks tai pasiūlymas:Įkelti į serverio parduotuvę (elektronikos parduotuvę) fotoaparatą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na su fotoaparatu labai patogu fotografuoti tiek treniruotes, keliones tiek įvairius renginius, todėl būtų patogu jeigu jį būtų galima nusipirkti. Ir kaina būtų prieinama pvz: 10 kulkų(kadrų) 500 eurų. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Visi žaidėjai galėtų įsiamžinti gražias ir išskirtines akimirkas. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką pap
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Anskis_Bože Jūsų vardas realiame gyvenime: Andrius Kiek jums metų?: Dabar man 15 metų, greitu metu bus 16. Iš kokio miesto esate?: Esu iš lietuvos centro - Kėdainių. Jūsų charakterio savybės: Nemėgstu pasikėlusių žmonių, mėgstu erzint kitus dėl menkniekiu. Kartais greitai įsižeidžiu arba supykstu, daug kas priklauso nuo supančios aplinkos ir nuotaikos. Mėgstu bendrauti su žmonėmis jeigu jie mėgsta bendrauti. Nekenčiu tokių, kurie mėgsta girtis visokiais dalykais, bet realiai nėra pripažinti. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai?: Kaip ir daugumai čia esančiu man
    1 taškas
  14. Labai gražūs avatarai, paimsiu tikrai. Spaudžiu žale
    1 taškas
  15. Verslą sėkmingai pardaviau žaidėju Luciano_Nazario, rašau už jį, kad galit rakinti temą.
    1 taškas
  16. Riek uždominuote!!!
    1 taškas
  17. oo pagaliau supratai majorai ką turėjau omenyje apie stock`us, kad tie pasenę, atsibodę, nuvalkioti ir t.t.. o čia visai kitas reikalas! Aišku nieko įtin įspūdingo nėra, bet šeip iš šono žiūrint visai normaliai!
    1 taškas
  18. 1 taškas
  19. Ilgai galvojes ir daugybe kartu stebejes si video nusprendziau kad zaidejes neturi zaidima palengvinanciu programu ir jam tiesiog kaip jis sako "susibugino" todel zaideja atblokuosiu
    1 taškas
  20. Tikrai to reikėtų, nebutinai tų motociklų, bet bent, kad rancheri atstotų kita mašina. Ir dar pridėkit, kad rodytu parduotus išblaivymus.
    1 taškas
  21. Rokas

Peikiu Matt_Inside

Papeikimas atmestas.
    1 taškas
  22. Smagu matyti serverį taip rimtai ir orginaliai progresuojantį, manau atlikdami tokius nuostabius veiksmus sulauksite tikrai daugelio žmonių dėmesio.
    1 taškas
  23. Tikrai labai patiko tavo idėja Rokai. Manau ta turėtum įgyvendinti ir serveryje, nes ir gaujos pilnai įgautu prasme. Be to labiausiai patiko apie kontrobandos gamyba, kad bus galima lengvai uzsikalti nešvaraus pinigėlio
    1 taškas
  24. Nenorit pašalinti užgrobimų vietų? Pašalinti "C4" sistemą ir padidinti interjerus? Įdiegti naują sistema, tik pavyždžiui vietoj "C4" būtų koks NPC žmogus, kurį turės užgrobti gaujos, o teisėsauga atgrobinėti. Jai teisėsauga atgrobia, tai yra nužudo visus nusikaltėlius, jie turi išlaisvinti tą NPC ir tada būtų atgrobtas pastatas. O jeigu gaujos išlaiko tam tikrą laiką, NPC žmogus būtų nužudytas ir teisėsauga turėtu sumokėti už tai baudą. Ir jei būtų įmanoma padaryti dar 1 nusikalstamą (mafijos..) ir 1 teisėsaugos sritį (armija, swat, ftb). Truputi sumakalavau čia, nes greit rašiau. Jei reikės
    1 taškas
  25. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.
    1 taškas
  26. antrieji greenside avatarai avataro pavyzdį pamatyti galite mano avatarą
    1 taškas
  27. Nico_Moretti

C Bug

Taiklumas > greitis Joks cbugo greitis nepranoks gero taiklumo, trust me i'm a/d pro
    1 taškas
  28. Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-1
    1 taškas
  29. Sabai, pats pas ryžą su s0bų ir cleo lakstei, o kai baną gavai čia atėjai... paliubomu cleo prisirašęs esi.
    1 taškas
  30. Čia tikriausiai vienintelis toks serveris, kuriame gali pamatyti tokių nuostabių dalykų. Šaunuoliai!
    1 taškas
  31. "weilokas" nu p* klyčka kuria ryže gavau dabar taip visi stumia. *cenzūra* my life
    1 taškas
  32. Sveiki visi, kadangi pastebėjau jog čia darosi labai populiaru aprašyti savo keliones ir kryžkeles SAMP istorijoje, nutariau jog gal būt ir man būtų neblogai aprašyti savo šiokia tokia kelione per projektus. Turint omenyje jog labai mėgstu išlieti savo mintis popieriuje. Taigi gero skaitymo. Chapter I Taigi... Visa mano pradžia prasidėjo 2013 metų gegužės mėnesio viduryje. Kai pradėjo griūti kompiuteris kuris buvo ir taip tragiškos būsenos tėvai nutarė mane nudžiuginti vasarai. Tiesa sakant sunkoka buvo nuo "XP" peršokt ant "7" viskas kiek kitaip ir tas toks žvėriškas greitis... Bet bu
    1 taškas
  33. Tokie normalūs. Pabandyk padaryti mažesnio dydžio. Kaip 150x250 ar 150x200, 150x150.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.