Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.10 visose vietose

1. Trumpa įžanga apie dalyvius ir kaip rinkau. Visų anketos padorios, matėsi kas rašė 10min, o kas valandą ar net dvi. Iš tų, kurie įdėjo pastangų kurdami - visų panašios mintys, ir nei vienas atrankos dalyvis nebuvo išsiskiriantis, visi minėjo tas pačias idėjas "padaryti, kad žmonės užsisakinėtų baldus į namus parvežti" ir panašiai. Ir nei vienas nepateikė konkrečios koncepcijos. Daugelio mano punktų, kurių reikalavau atrankos temoje - neradau, tad galvoju, ar bent išvis skaitėt tai ko iš jūsų reikalauju. Tad nugalėtoją rinkau tą, kuris norėjo labiausiai, su užsidegimu nekantravo ar pasiseks, ar
    31 taškai
  2. Tom_Kruz

Dovanoju namą

Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Furistų miestelyje Vaizdo įrašas/nuotraukos : Jūsų norima suma :Dovanoju Sveiki, nusprendžiau padaryti mažą dovanėlę. Turiu furistų mietelyje nereikalingą butą. ID 147. Norint laimėti butą reiks padaryti šiuos nurodymus: Paspausti LIKE ant šitos temos Į komentarus parašyti savo V_P, ir kodėl norite šio buto. Laimėtoją rinksiu 2015.11.11.
    12 taškai
  3. Ačiū visiems,kas palaikėte mane. Labai ačiū Mariui už šansą,tikrai stengiausi,bet labai netikėta galvojau,man koją pakiš amžius,bet labai ačiū tau ir už tokius gražius žodžius,ateikit,ateikit būtinai,lauksiu. Aš jus myliu !
    9 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Silva Trumpas sukurto darbo aprašymas : Avatarai kurti ne mano , bet tiesiog man jie labai gražūs , bei pasirinkimas nemenkas tai nusprendžiau pasidalinti su jumis . http://imgur.com/a/cUB2O
    6 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd Trumpas sukurto darbo aprašymas : Ilgai nesu kurias sigu, po ilgo laiko tai pabandžiau. Šiek tiek nusivylęs darbu, nes visad juos darant man susigadina kokybė . renderis : http://i45.tinypic.com/20jfm1j.png
    2 taškai
  6. Dėkoju už rimtą papeikimą. Tiesiog ateityje kartais ne papeikmus už tai rašykit, o man laišką. Nes čia tiesiog GSPD pareigūnai, gavę pranešimą iš banko darbuotojų jog vyksta apiplėšimas - pareigūnai susirinko šturmuoti, stabdyti Jūsų nusikalstamos veiklos. Kuomet PD šaudo šiaip beli šaudyti - yra viena kalba, tačiau šioje situacijoje - buvo vykdomas organizuotas nusikalstamumas, kurį sėkmingai stabdė policijos darbuotojai. http://prntscr.com/8y4boj- tu irgi toli nepasivaikščiosi jei taip su visuomene kalbėsi. Man irgi tenka atsakinėti, padėti ir protingiems, ir visiškiems kiaurapročiams, i
    2 taškai
  7. Liūdi šeima ir artimieji, šviesiu atminimu lydėsiu Tave. Dar vakar ar užvakar kalbėjom per TS... Lyg niekur nieko, juokėmes, šypsojomes... Ir štai tau, ateina diena ir likimas pasirenka.. Tave, mane ar ją, neaspėsi. Gaila, ilsėkis realybėje. Bet jei pamatysiu žaidžiantį kitam projekte su šiukšlėm - palaidosiu antrą kartą, be liūdesio ar gailesčio
    2 taškai
  8. Naujokams kuriems yra problemų su pinigais, jie juos lengvai galės užsidirbti čia. Iki 18 puslapio išleista 1.015.650 eur. Informacija; Naujokai skaitysis šioje temoje iki 5000 žaidimo patirties. Naujokas įvykdęs vieną užduotį gaus nuo 1000 eur iki 2500 eur. Užduotys nebus lengvos nei sunkios bus vidutiniško dydžio. Nuotraukas su užduotimis galima kelti į IMGUR.COM ir PART.LT Anketa turi būti vizualiai tvark
    1 taškas
  9. Taigi nusprendžiau parašyti savo žaidimo pradžią būtent šiame serveryje. Manau bus įdomiau, nei praeitame bloge. MANO PRADŽIA ----------------------- Taigi kaip jau daugelis žinote, atėjau žaisti su keliais sampo draugais (Paška, Renka, Ignu) ir bendravau būtent su jais. Pradėjęs žaisti stengiausi įsilieti į žaidimą, nieko neįžeidinėjau, buvau ramus kaip ir pridera naujam veidui. Tačiau jau po poros dienų sužinoję kas aš toks, sulaukiau eilinių stūmimų. Tačiau, kad ir kaip ten bebūtų juos ignoravau, arba tiesiog atsišaudavau. Kokia likimo ironija, kad pagrindinis stumikas - mano pava
    1 taškas
  10. Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re
    1 taškas
  11. Šiaip darbų nekopijuojame, bet kadangi pagrindinio darbo autorius parduotuvės darbuotojas, tai leido. Gavosi kažkas panašaus. Atsiskaityk kiek negaila forumo reputacijos. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    1 taškas
  12. Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Eko_Mad *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mazda Miata *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www81.zippyshare.com/v/yGLgU6y4/file.html Miata ruošta slalomui, važiavo 1 kartą, atvažiavo berods per 17 sekundžių! Saugos lankai, greičio skylės, sportinė sėdynė [1 ].. Žodžiu atitinka visus reikalavimus.. Patiko? +rep
    1 taškas
  13. Kiek kartų galiu jums tai minėti mieli mano parduotuvės klientai, NUOTRAUKAS ĮRODANČIAS, KAD MAN SUMOKĖJOTE UŽ DARBĄ RAŠOMOS PM, O NE PARDUOTUVĖJE, AČIŪ TAM KAS TAI SUPRANTA.
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Raminta_Chips • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai va , kiek pastebėjau serveryje yra daug ženklų pvz: ( šalutinis kelias , STOP ženklas ir kt.) , bet klausimas kam mums jie ? Jei mes nenaudojeme jų ir net nekreipeme dėmesio ! Jeigu serveris bandytas kurti kaip Real Life (Realus gyvenimas ) nemanau kad realus vairuotojai taip laksto kaip mes lakstome po savo miestelius. 100km/h leistinas greitis miesteluose ? Gerai tarkim , yra policija truputi jie prižiūri ,bet (kurie patys non-rp važiuoja ) ir deda mums baudas ir taip tik kapeikas . Manau kad
    1 taškas
  15. Nustokit su tuo "būtų tikroviškiau". Skirkit žaidimą nuo realybės. Žaidimus žaidžiame dėl to, kad pabėgtume nuo tos realybės ir atsipalaiduotumėm. Kodėl jūs kuo daugiau jos žaidime norit? Taip, gal ir įdomiau žaisti, nes mes pripratę prie realybės ir jos žaidime daug, bet per daug jos irgi negerai.
    1 taškas
  16. Puiki analizė, puikus sprendimas. Pagaliau naujokams ir kitiems serverio žaidėjams vėl atsiras kalnai laikrodžių, gps'ų ir kitų prietaisų, sekmės vadovavime nelinkėsiu, kadangi tai per daug banalu, linkiu stiprybės, spaudžiu dešinę.
    1 taškas
  17. Sveikinimai, sėkmės darbuose, laikyk ilgai, nes Marko rankos nutirpsta turbūt po tokių analizių
    1 taškas
  18. Graži analizė. Įdomu, kaip Dwaynas elgsis su firma, manau viskas bus okey. Sveikinu naująjį direktorių ) Bėje, nežinau kaip jūs, o aš nustebęs dėl Pauliaus kandidatūros
    1 taškas
  19. Pagaliau ir direktorius. Kai neturėjau darbo ir norėjau į DPD jo nebuvo. Patekau į darbą - štai ir jis. Nuostabi analizė. Iš kur pas tave tiek noro tokius tekstus rašyti? Sėkmės pareigose!
    1 taškas
  20. Labas malonu susipažinti su tavim Vitalijau palinkėsiu tau gerai praleisti laiką šitame serveryje
    1 taškas
  21. Mantas_Verone

Parduodu Nama 2 ID

Imu, labai ilgai lauktas namas, laukiu forumo až, su tiksliu laiku kada gali prisijungti į žaidimą.
    1 taškas
  22. sitas druzokas mldc, sw krc.
    1 taškas
  23. Shut_Down

Dovanoju namą

Shut_Down, na norėčiau gyvent kažkur geriau ,nei fūroj :/
    1 taškas
  24. Rokas

Reklamuok!

Reklamuok! Štai ir dar vienas konkursas yra skelbiamas "GreenSide" projekto forume! Šis konkursas yra gana paprastas, pagrindinė jo esmė yra kuo originaliau ir įdomiau pareklamuoti "GreenSide" projektą realiame gyvenime. Tarkime pasidaryti kokias tai "GreenSide" serverio skrajutes ir jas priklijuoti mašinų aikštelėje ant kiekvieno automobilio lango, pakabinti didelį plaką kur nors gatvėje, jog pravažiuojantis vairuotojai matytų užrašą "GreenSide", bei padaryti nuotrauką ir įkelti į šią temą užpildžius anketos šabloną, kuris yra pateiktas apačioje. Trys originaliausi ir linksmiausi reklamos au
    1 taškas
  25. Sveikas, Modifikacijoje yra kelio pakraščių ir kelių modas. Štai modifikacijos nuoroda:Čia
    1 taškas
  26. Pabandžiau kažką padaryt, štai rezultatas: Gal patiks.. Atsiskaityk forumo patinka kiek pačiam negaila.
    1 taškas
  27. Ilgą laiką trūkęs HaxBall turnyras pasiekė finišo tiesiąją. Grupių etapus bei turnyrinę lentelę galite rasti paspaudę čia pat kur dabar žiūrit. O dabar žemiau matote kaip komandos išsidėstė ant nugalėtojų pakylos: Laimingosios komandoms, kurių žaidėjams nereikės prašyti mamos pinigų ant pietų, Pirmos vietos nugalėtojams: Rolling_Paul ir Vidas_Asas prizai po 5.000 kreditų, pasirinktos aprangos (skin'ai). Antros vietos nugalėtojams: Dwayne_Bond ir Edgaras_Mix prizai po 3.750 kreditų, pasirinktos aprangos (skin'ai). Trečios vietos nugalėtojams: Tomas_Bielka ir Paulius_Prime prizai
    1 taškas
  28. O, sugrįžo alfa patinas Don Lollderman. Dar prieš pusmetį tokį gerą įspūdį palikęs tiek iš Jūsų tikėjausi, ir it perkūnas iš giedro dangaus - Jūs vėl čia. Tikiuosi ilgesniam laikui, a? Visų pirma dėkoju už šią temą, kurios žaidiminiai niuansai ne visiškai aiškūs visiems. Džiugu, jog yra projekte žmonių kurie nori man padėti tobulinti PD firmą bei jos nuostatus, o ne vien smerkti, kaip tai sugeba kiekvienas eilinis, sugebantis paimti pelę į rankas. Dėl sraigtasparnio - jo paskirtis ir yra tokia, kad stebėti organizuotą nusikalstamumą. Dėka šio niuanso, turėsiu veiklos pagalvoti apie jo
    1 taškas
  29. Nesakykit, kad ir jus Pzu nedarot? Tik nereikia meluot. Nu tai jei jūs gaujiniai esat, tai ir įrodykit, kad jūs gauja, o ne, oj nešaudyk, mes tą darom, ana. Nu tai jei kariaujam, tai kariaujam. Fūros mes nebūginam, tiesiog užtveriam kelią, kad jei jūs atvažiuotumėt, su fūrą neišvažiuotumėt. Su malūnsparnių niekas nieko nepjovė, tai gali nemeluot čia, jei sprogo malūnsparnis, tai jūsų kaltė yra nes, tavo gaujiniai šaudė į ją, iš oro sraigtas negali sprogt. + Jums fūra INV visa yra, ko jūms dar reikia, pasikrauti leidžiam, nu retkarčiais kas pašaudo iš tolo, bet ir tai netyčia , gal kai kas ir t
    1 taškas
  30. Tai va, geriau žaidime kariaukit o ne čia. Sakau, jei kas nepatinka rašyk papeikimą ne man, o Darbuotojui, kame problema? O vietoj jūsų, tai bent su Tech-9 nešaudyčiau. Nes galiu ir jums papeikimą parašyta. Yra 2 fotkės kai čiūva su tech-9 nušovė. Jums fūra dar plius yra visa INV čia pigiau grybo yra ta krovinį pervežti, bet jei nesugebat, nekaltinkit mūsų.
    1 taškas
  31. _____________________________________________ Tarsi Popiežius, išėjęs į balkoną, kurį stebi pasaulis, šiam skelbiu šios dienos aktualijas ir informaciją apie direktorių rotaciją. Pradedu nuo karščiausių žinių - GSPD firmos. Egidijus_Keza suspenduotas nuo direktoriavimo šiai firmai, dingo iš mano akiračio ilgiau negu ketino būti, kuomet tokioje situacijoje nesugebėjo palikti 'statytinio' pavaduotojo, bent laikino. Plyštant širdžiai kiek serveryje daug gaudomų, girdint minios triukšmą iš kurios ryškiau išgirstu kaip "7 valandos kalėjimo" ir panašiai - to nesitikėdamas privalau veikti greitai.
    1 taškas
  32. https://www.youtube.com/watch?v=HhJ9TQLJRfc enjoy mai frags
    1 taškas
  33. Atnaujinimai Darbuotojų sąrašuose rodys kiek iškvietimų yra priėmę DPD / fūristai. Kalbant skirtinguose pasauliuose, žinutes tematys tik tame pasaulyje esantys žmonės t.y kaip pavyzdį galime imti namų interjerus. Event prižiūrėtojai galės sukurti FIND eventą, bei sukurti serveryje EVENT transportą. Nuo šiol random sistema kuri atrenka žmones prizams laimėti, nerinks žmonių kurie bus AFK. Užblokuoti su objektais visi tune garažai. Perkant tr.priemonę iš mašinų salonų, turgaus ir t.t, galėsite pasirinkti norimą pradinę spalvą. Išimtos spalvų pirkimo funkcijos prie mechanikų garažo. Prie mechan
    1 taškas
  34. Visi avatar'ai mano daryti, gali būt stock'ai matyti ėmiau iš https://unsplash.com/ ten daug tokiųų.
    1 taškas
  35. V2 Bandžiau kuo įdomiau, su vaizdais gamtos ar panašiai, neblogai atrodo bent jau man ..
    1 taškas
  36. Matosi galima sakyt, pikseliai tas 3d geriau pradėk mokintis su c4d programa, jeigu su tekstais 3d nori mokintis kažką. O aplamai apie parašą, tai man asmeniškai nepatiko. "Ištikimas Green Side žaidėjas" tekstas gal ir neblogai, bet ta juosta balta, layer'is tas kažkaip nelabai. Sekmės kitą kartą.
    1 taškas
  37. np https://www.youtube.com/watch?v=do7DjKnLVVU
    1 taškas
  38. Сristiano_Capelli

Parašas.

Po šiokios tokios pertraukos, padariau parašą. Ačiū Ignas_Image už jo pagalbą.
    1 taškas
  39. :DDDDDDDDD galvojau vyresnis būsi bent jau ant poros metelių, nes mandras bšk.
    1 taškas
  40. Tema merginos. Dydis 150x150 ; 150x250. [ Tema weed ; smoke. Dydis 150x250. Tema random. Dydis 150x200 ; 150x300.
    1 taškas
  41. Pastebėjau kiek čia apsilankau, daug nuotraukų, daug veidų. Išties tikrai yra daug džiaugsmo pamatyti kokius turi lietuviu žmonės bruožus. Bet kai pamatai komentarus, kad įžeisti ar pažeminti, kritikuoti žmogu Jeigu žmogus taip nori, reiškias tegul tebūna. Visokiu reikia, visokiu yra. Užklauskime mes sau klausimo ar mes esame tokie įdealus kad galime peikti, kritikuoti grožiu, bendravimu, emocijomis, elgesiu ar žmogaus vidumi. Ne - Mes neesame įdealus, turime +/-. Bet mes nepamatome savyje, tik kitam žmogui tai išriežiam, nes manome, kad esame gražus sau, gerai bendraujame. Jaunimui geriau pa
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.