Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.10 visose vietose
-
DPD Kurjeriai turi vadovą!
Mantas_Verone ir 30 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Trumpa įžanga apie dalyvius ir kaip rinkau. Visų anketos padorios, matėsi kas rašė 10min, o kas valandą ar net dvi. Iš tų, kurie įdėjo pastangų kurdami - visų panašios mintys, ir nei vienas atrankos dalyvis nebuvo išsiskiriantis, visi minėjo tas pačias idėjas "padaryti, kad žmonės užsisakinėtų baldus į namus parvežti" ir panašiai. Ir nei vienas nepateikė konkrečios koncepcijos. Daugelio mano punktų, kurių reikalavau atrankos temoje - neradau, tad galvoju, ar bent išvis skaitėt tai ko iš jūsų reikalauju. Tad nugalėtoją rinkau tą, kuris norėjo labiausiai, su užsidegimu nekantravo ar pasiseks, ar31 taškai -
Dovanoju namą
Edvinas_Psy ir 11 kiti sureagavo į Tom_Kruz už temą
Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Furistų miestelyje Vaizdo įrašas/nuotraukos : Jūsų norima suma :Dovanoju Sveiki, nusprendžiau padaryti mažą dovanėlę. Turiu furistų mietelyje nereikalingą butą. ID 147. Norint laimėti butą reiks padaryti šiuos nurodymus: Paspausti LIKE ant šitos temos Į komentarus parašyti savo V_P, ir kodėl norite šio buto. Laimėtoją rinksiu 2015.11.11.12 taškai -
Andrej_Valodė ir 8 kiti sureagavo į Dwayne Bond už temą
Ačiū visiems,kas palaikėte mane. Labai ačiū Mariui už šansą,tikrai stengiausi,bet labai netikėta galvojau,man koją pakiš amžius,bet labai ačiū tau ir už tokius gražius žodžius,ateikit,ateikit būtinai,lauksiu. Aš jus myliu !9 taškai -
150 gražių avatarų!
Darius Piktas ir 5 kiti sureagavo į Jack_Silva už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Silva Trumpas sukurto darbo aprašymas : Avatarai kurti ne mano , bet tiesiog man jie labai gražūs , bei pasirinkimas nemenkas tai nusprendžiau pasidalinti su jumis . http://imgur.com/a/cUB2O6 taškai -
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd Trumpas sukurto darbo aprašymas : Ilgai nesu kurias sigu, po ilgo laiko tai pabandžiau. Šiek tiek nusivylęs darbu, nes visad juos darant man susigadina kokybė . renderis : http://i45.tinypic.com/20jfm1j.png2 taškai
-
Peikiu PD direktorių Vainius_Boykaa
Putinas ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Dėkoju už rimtą papeikimą. Tiesiog ateityje kartais ne papeikmus už tai rašykit, o man laišką. Nes čia tiesiog GSPD pareigūnai, gavę pranešimą iš banko darbuotojų jog vyksta apiplėšimas - pareigūnai susirinko šturmuoti, stabdyti Jūsų nusikalstamos veiklos. Kuomet PD šaudo šiaip beli šaudyti - yra viena kalba, tačiau šioje situacijoje - buvo vykdomas organizuotas nusikalstamumas, kurį sėkmingai stabdė policijos darbuotojai. http://prntscr.com/8y4boj- tu irgi toli nepasivaikščiosi jei taip su visuomene kalbėsi. Man irgi tenka atsakinėti, padėti ir protingiems, ir visiškiems kiaurapročiams, i2 taškai -
Deividukas taria VISO GERO
Putinas ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Liūdi šeima ir artimieji, šviesiu atminimu lydėsiu Tave. Dar vakar ar užvakar kalbėjom per TS... Lyg niekur nieko, juokėmes, šypsojomes... Ir štai tau, ateina diena ir likimas pasirenka.. Tave, mane ar ją, neaspėsi. Gaila, ilsėkis realybėje. Bet jei pamatysiu žaidžiantį kitam projekte su šiukšlėm - palaidosiu antrą kartą, be liūdesio ar gailesčio2 taškai -
PARAMA NAUJOKAMS IKI 5000 XP !
Deivis_Hype sureagavo į Velnelis Camel už temą
Naujokams kuriems yra problemų su pinigais, jie juos lengvai galės užsidirbti čia. Iki 18 puslapio išleista 1.015.650 eur. Informacija; Naujokai skaitysis šioje temoje iki 5000 žaidimo patirties. Naujokas įvykdęs vieną užduotį gaus nuo 1000 eur iki 2500 eur. Užduotys nebus lengvos nei sunkios bus vidutiniško dydžio. Nuotraukas su užduotimis galima kelti į IMGUR.COM ir PART.LT Anketa turi būti vizualiai tvark1 taškas -
Pradžia GreenSide'e
Марихуана sureagavo į Osen_Mario už temą
Taigi nusprendžiau parašyti savo žaidimo pradžią būtent šiame serveryje. Manau bus įdomiau, nei praeitame bloge. MANO PRADŽIA ----------------------- Taigi kaip jau daugelis žinote, atėjau žaisti su keliais sampo draugais (Paška, Renka, Ignu) ir bendravau būtent su jais. Pradėjęs žaisti stengiausi įsilieti į žaidimą, nieko neįžeidinėjau, buvau ramus kaip ir pridera naujam veidui. Tačiau jau po poros dienų sužinoję kas aš toks, sulaukiau eilinių stūmimų. Tačiau, kad ir kaip ten bebūtų juos ignoravau, arba tiesiog atsišaudavau. Kokia likimo ironija, kad pagrindinis stumikas - mano pava1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Alfredo_Rossi sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Bronius_Poškus sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Šiaip darbų nekopijuojame, bet kadangi pagrindinio darbo autorius parduotuvės darbuotojas, tai leido. Gavosi kažkas panašaus. Atsiskaityk kiek negaila forumo reputacijos. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.1 taškas -
Slalomui ruošta Mazda Miata
Kataitis_Hero sureagavo į Eko'Mad už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Eko_Mad *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mazda Miata *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www81.zippyshare.com/v/yGLgU6y4/file.html Miata ruošta slalomui, važiavo 1 kartą, atvažiavo berods per 17 sekundžių! Saugos lankai, greičio skylės, sportinė sėdynė [1 ].. Žodžiu atitinka visus reikalavimus.. Patiko? +rep1 taškas -
"BAR" Grafikos studija
Deivys_Asd sureagavo į Gordon_Specter už temą
Kiek kartų galiu jums tai minėti mieli mano parduotuvės klientai, NUOTRAUKAS ĮRODANČIAS, KAD MAN SUMOKĖJOTE UŽ DARBĄ RAŠOMOS PM, O NE PARDUOTUVĖJE, AČIŪ TAM KAS TAI SUPRANTA.1 taškas -
Manau geras pasiūlimas
Evelina_Flavor sureagavo į Raminta_Chips už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Raminta_Chips • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai va , kiek pastebėjau serveryje yra daug ženklų pvz: ( šalutinis kelias , STOP ženklas ir kt.) , bet klausimas kam mums jie ? Jei mes nenaudojeme jų ir net nekreipeme dėmesio ! Jeigu serveris bandytas kurti kaip Real Life (Realus gyvenimas ) nemanau kad realus vairuotojai taip laksto kaip mes lakstome po savo miestelius. 100km/h leistinas greitis miesteluose ? Gerai tarkim , yra policija truputi jie prižiūri ,bet (kurie patys non-rp važiuoja ) ir deda mums baudas ir taip tik kapeikas . Manau kad1 taškas -
Manau geras pasiūlimas
Lindorian Zifforizen sureagavo į T. Risko už temą
Nustokit su tuo "būtų tikroviškiau". Skirkit žaidimą nuo realybės. Žaidimus žaidžiame dėl to, kad pabėgtume nuo tos realybės ir atsipalaiduotumėm. Kodėl jūs kuo daugiau jos žaidime norit? Taip, gal ir įdomiau žaisti, nes mes pripratę prie realybės ir jos žaidime daug, bet per daug jos irgi negerai.1 taškas -
Lemon_Madeit sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Puiki analizė, puikus sprendimas. Pagaliau naujokams ir kitiems serverio žaidėjams vėl atsiras kalnai laikrodžių, gps'ų ir kitų prietaisų, sekmės vadovavime nelinkėsiu, kadangi tai per daug banalu, linkiu stiprybės, spaudžiu dešinę.1 taškas -
Larry_Huffen sureagavo į Dvl Gang už temą
Sveikinimai, sėkmės darbuose, laikyk ilgai, nes Marko rankos nutirpsta turbūt po tokių analizių1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Osen_Mario už temą
Graži analizė. Įdomu, kaip Dwaynas elgsis su firma, manau viskas bus okey. Sveikinu naująjį direktorių ) Bėje, nežinau kaip jūs, o aš nustebęs dėl Pauliaus kandidatūros1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į T. Risko už temą
Pagaliau ir direktorius. Kai neturėjau darbo ir norėjau į DPD jo nebuvo. Patekau į darbą - štai ir jis. Nuostabi analizė. Iš kur pas tave tiek noro tokius tekstus rašyti? Sėkmės pareigose!1 taškas -
Prisistatau Vitalikas_Slim
Vitalikas'Slim sureagavo į Mrs Nobody už temą
Labas malonu susipažinti su tavim Vitalijau palinkėsiu tau gerai praleisti laiką šitame serveryje1 taškas -
Parduodu Nama 2 ID
Putinas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Imu, labai ilgai lauktas namas, laukiu forumo až, su tiksliu laiku kada gali prisijungti į žaidimą.1 taškas -
Prisistatau Vitalikas_Slim
Vitalikas'Slim sureagavo į Aleksandr_Pistoletov už temą
sitas druzokas mldc, sw krc.1 taškas -
Dovanoju namą
Evelina_Flavor sureagavo į Shut_Down už temą
Shut_Down, na norėčiau gyvent kažkur geriau ,nei fūroj :/1 taškas -
Reklamuok!
Alchemikas sureagavo į Rokas už temą
Reklamuok! Štai ir dar vienas konkursas yra skelbiamas "GreenSide" projekto forume! Šis konkursas yra gana paprastas, pagrindinė jo esmė yra kuo originaliau ir įdomiau pareklamuoti "GreenSide" projektą realiame gyvenime. Tarkime pasidaryti kokias tai "GreenSide" serverio skrajutes ir jas priklijuoti mašinų aikštelėje ant kiekvieno automobilio lango, pakabinti didelį plaką kur nors gatvėje, jog pravažiuojantis vairuotojai matytų užrašą "GreenSide", bei padaryti nuotrauką ir įkelti į šią temą užpildžius anketos šabloną, kuris yra pateiktas apačioje. Trys originaliausi ir linksmiausi reklamos au1 taškas -
Ieškau RedCounty kelių textūrų
Drąsius_Kedžius sureagavo į Grisha_Kode už temą
Sveikas, Modifikacijoje yra kelio pakraščių ir kelių modas. Štai modifikacijos nuoroda:Čia1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Pusbrolis_Antanas sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Pabandžiau kažką padaryt, štai rezultatas: Gal patiks.. Atsiskaityk forumo patinka kiek pačiam negaila.1 taškas -
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras!
Putinas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Ilgą laiką trūkęs HaxBall turnyras pasiekė finišo tiesiąją. Grupių etapus bei turnyrinę lentelę galite rasti paspaudę čia pat kur dabar žiūrit. O dabar žemiau matote kaip komandos išsidėstė ant nugalėtojų pakylos: Laimingosios komandoms, kurių žaidėjams nereikės prašyti mamos pinigų ant pietų, Pirmos vietos nugalėtojams: Rolling_Paul ir Vidas_Asas prizai po 5.000 kreditų, pasirinktos aprangos (skin'ai). Antros vietos nugalėtojams: Dwayne_Bond ir Edgaras_Mix prizai po 3.750 kreditų, pasirinktos aprangos (skin'ai). Trečios vietos nugalėtojams: Tomas_Bielka ir Paulius_Prime prizai1 taškas -
Peikiu PD direktoriu Vainius_Boykaa
O, sugrįžo alfa patinas Don Lollderman. Dar prieš pusmetį tokį gerą įspūdį palikęs tiek iš Jūsų tikėjausi, ir it perkūnas iš giedro dangaus - Jūs vėl čia. Tikiuosi ilgesniam laikui, a? Visų pirma dėkoju už šią temą, kurios žaidiminiai niuansai ne visiškai aiškūs visiems. Džiugu, jog yra projekte žmonių kurie nori man padėti tobulinti PD firmą bei jos nuostatus, o ne vien smerkti, kaip tai sugeba kiekvienas eilinis, sugebantis paimti pelę į rankas. Dėl sraigtasparnio - jo paskirtis ir yra tokia, kad stebėti organizuotą nusikalstamumą. Dėka šio niuanso, turėsiu veiklos pagalvoti apie jo1 taškas -
Rytis_Topsas sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Nesakykit, kad ir jus Pzu nedarot? Tik nereikia meluot. Nu tai jei jūs gaujiniai esat, tai ir įrodykit, kad jūs gauja, o ne, oj nešaudyk, mes tą darom, ana. Nu tai jei kariaujam, tai kariaujam. Fūros mes nebūginam, tiesiog užtveriam kelią, kad jei jūs atvažiuotumėt, su fūrą neišvažiuotumėt. Su malūnsparnių niekas nieko nepjovė, tai gali nemeluot čia, jei sprogo malūnsparnis, tai jūsų kaltė yra nes, tavo gaujiniai šaudė į ją, iš oro sraigtas negali sprogt. + Jums fūra INV visa yra, ko jūms dar reikia, pasikrauti leidžiam, nu retkarčiais kas pašaudo iš tolo, bet ir tai netyčia , gal kai kas ir t1 taškas -
Rytis_Topsas sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Tai va, geriau žaidime kariaukit o ne čia. Sakau, jei kas nepatinka rašyk papeikimą ne man, o Darbuotojui, kame problema? O vietoj jūsų, tai bent su Tech-9 nešaudyčiau. Nes galiu ir jums papeikimą parašyta. Yra 2 fotkės kai čiūva su tech-9 nušovė. Jums fūra dar plius yra visa INV čia pigiau grybo yra ta krovinį pervežti, bet jei nesugebat, nekaltinkit mūsų.1 taškas -
Naujas miestelių Šerifas!
_____________________________________________ Tarsi Popiežius, išėjęs į balkoną, kurį stebi pasaulis, šiam skelbiu šios dienos aktualijas ir informaciją apie direktorių rotaciją. Pradedu nuo karščiausių žinių - GSPD firmos. Egidijus_Keza suspenduotas nuo direktoriavimo šiai firmai, dingo iš mano akiračio ilgiau negu ketino būti, kuomet tokioje situacijoje nesugebėjo palikti 'statytinio' pavaduotojo, bent laikino. Plyštant širdžiai kiek serveryje daug gaudomų, girdint minios triukšmą iš kurios ryškiau išgirstu kaip "7 valandos kalėjimo" ir panašiai - to nesitikėdamas privalau veikti greitai.1 taškas -
capelis nemoka editinti
Amandas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
https://www.youtube.com/watch?v=HhJ9TQLJRfc enjoy mai frags1 taškas -
Atnaujinimai Darbuotojų sąrašuose rodys kiek iškvietimų yra priėmę DPD / fūristai. Kalbant skirtinguose pasauliuose, žinutes tematys tik tame pasaulyje esantys žmonės t.y kaip pavyzdį galime imti namų interjerus. Event prižiūrėtojai galės sukurti FIND eventą, bei sukurti serveryje EVENT transportą. Nuo šiol random sistema kuri atrenka žmones prizams laimėti, nerinks žmonių kurie bus AFK. Užblokuoti su objektais visi tune garažai. Perkant tr.priemonę iš mašinų salonų, turgaus ir t.t, galėsite pasirinkti norimą pradinę spalvą. Išimtos spalvų pirkimo funkcijos prie mechanikų garažo. Prie mechan1 taškas
-
Jimmy'io avatar'ų skiltis.
Nick'Moserrati sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Visi avatar'ai mano daryti, gali būt stock'ai matyti ėmiau iš https://unsplash.com/ ten daug tokiųų.1 taškas -
Jimmy'io avatar'ų skiltis.
V2 Bandžiau kuo įdomiau, su vaizdais gamtos ar panašiai, neblogai atrodo bent jau man ..1 taškas -
Antras Zoy_Gjer GFX darbelis ,vertinkit :))
Matosi galima sakyt, pikseliai tas 3d geriau pradėk mokintis su c4d programa, jeigu su tekstais 3d nori mokintis kažką. O aplamai apie parašą, tai man asmeniškai nepatiko. "Ištikimas Green Side žaidėjas" tekstas gal ir neblogai, bet ta juosta balta, layer'is tas kažkaip nelabai. Sekmės kitą kartą.1 taškas -
capelis nemoka editinti
Deleted sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
np https://www.youtube.com/watch?v=do7DjKnLVVU1 taškas -
Parašas.
Po šiokios tokios pertraukos, padariau parašą. Ačiū Ignas_Image už jo pagalbą.1 taškas -
Prisistatau Zero_Max.
:DDDDDDDDD galvojau vyresnis būsi bent jau ant poros metelių, nes mandras bšk.1 taškas -
Tiuninginio avatarai. [Atidaroma galerija]!
Jack_Silva sureagavo į Naktinis_Tiuninginis už temą
Tema merginos. Dydis 150x150 ; 150x250. [ Tema weed ; smoke. Dydis 150x250. Tema random. Dydis 150x200 ; 150x300.1 taškas -
GreenSide - Lankytojai šio puslapio
Gordon_Specter sureagavo į Simas_Drag už temą
Pastebėjau kiek čia apsilankau, daug nuotraukų, daug veidų. Išties tikrai yra daug džiaugsmo pamatyti kokius turi lietuviu žmonės bruožus. Bet kai pamatai komentarus, kad įžeisti ar pažeminti, kritikuoti žmogu Jeigu žmogus taip nori, reiškias tegul tebūna. Visokiu reikia, visokiu yra. Užklauskime mes sau klausimo ar mes esame tokie įdealus kad galime peikti, kritikuoti grožiu, bendravimu, emocijomis, elgesiu ar žmogaus vidumi. Ne - Mes neesame įdealus, turime +/-. Bet mes nepamatome savyje, tik kitam žmogui tai išriežiam, nes manome, kad esame gražus sau, gerai bendraujame. Jaunimui geriau pa1 taškas