Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.12 visose vietose

1. Paskutiniai keli direktoriai (nebesuskaičiuoju, gal trys... keturi) - vos mėnesį patempę vis kažkas ne taip. Tad šių rinkimų tikslas: rasti ne tik pastovų, bet ir efektyvų variantą, kuris leistų man nuo taksi atrankų pailsėti bent porą mėnesiukų. Pirmasis atrankos dalyvis ir pirmoji niūri anketa iš Ponas_Gyvatė. Kodėl niūri? Pastraipos atskirtos, o grafiškai nieko nepadirbėta, visas raudonas šliosas skaitymo mėsos. Trumpai sakant, tavo laiškas kaip geras gimnazisto rašinys. Perskaitei, kad reikalauju “direktoriaus valdymo metodai” - ir rašai kiek kartų kasdien tikrinsi temas. Perskaitei apie
    24 taškai
  2. Kam pasimokyti humoro, kam suprasti sarkazmą - čia prifreepostino žmonės, ačiū Jums, turėsiu ką į gėdos stulpą rašyti. O iš rimtųjų. Osenai - žodinis įspėjimas tau, rimtas. Ne kartą kalbėjom, jog privalai parašyti žaidėjams apie tokius dalykus kaip atrankos, kaip jų laukt, kur stebėt ir panašiai. Prikolai geri, užskaitau, bet po savo bajerių apsiraminęs turi informuoti žmones apie tai, kad norint patekti į mechanikus reikia laukti atrankos. Atranką darysime tada ir tada... Išvis kodėl aiškinu tokius vaikiškus dalykus čia jums.. Ir tas pats galioja kitiems direktoriams. Gaunu įrodymus jog n
    7 taškai
  3. Nuoširdžiai ačiū už sveikinimus, ačiū už pasitikėjimą ir suteiktą šansą, Mariau. Pažadu, jog nenuvilsiu nei savo darbu, nei taksistų našumu serverio žaidėjų atžvilgiu !
    7 taškai
  4. Sveiki, klaidžiojau po savo GTA:SA nuotraukas ir atradau pačius geriausius GreenSide laikus. Manau kiekvienas senbuvis tai galėtų patvirtinti. Gaujos tada buvo stiprios, daug mėsos, daug veiksmo, teisėsauga ganėtinai stipri, sistema smagi na ir svarbiausiai gera chebra.. VISKO PRADŽIA.. GERIAUSI GAUJOS LAIKAI KELETAS GERIAUSIŲ GAUJŲ PER SERVERIO ISTORIJĄ. Kas lošė manau žinos kurios buvo geriausios. SENOS AŠAROS GERIAUSIAS PD DIREKTORIUS WTF
    5 taškai
  5. Sveiki visi, aš esu Tomas Wilson. Na va kilo įdėja parašyti savo Blog'ą , nes pastebėjau rašymas laisvas, kas nori tas rašo, pagalvojau kodėl gi ne. Šiame Bloge , kalbėsiu apie save , savo istorija, ir panašius dalykus. Manau tai banalu, bet pradėsiu pirmąjį savo Blogą būtent nuo šios temos. Taigi Aš esu Tomas iš Vilniaus, man 17 metų. Esu 11 klasėje, sekasi gana neblogai daugelyje dalykų, neesu ''Moksliukas'' , todėl 6-8 pažymius laikau tikrai neblogai. Gyvenime šeip esu aktyvus žmogus, sportuoju, rūkau, labai retai išgeriu ''Fsio rišau su šituo'' . O šeio būnu lauke, mėgstu li
    3 taškai
  6. V2 Atnaujinimas. 150x250 dydžio avatarai. Spauskit ir parašykit komentaruose kokio dydžio kitam atnaujinimui norite. Nepagailėkit už pastangas.
    3 taškai
  7. Jūsų Vardas_Pavardė :Adam_Belov Jūsų kontaktiniai duomenys :Rašot man į až{Nedalinu skype} Kiek laiko buvo skirta šiam darbui :2 valandas ir 35 min Jūsų komentaras :Darbelis neblogas man tai labai patiko nzn kaip jums Vaizdinė medžiaga (Būtina) :http://imgur.com/a/ahsLo
    2 taškai
  8. ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Įkelsiu darytus/padarytus darbelius, kas kažkiek laiko pildysiu :> ]
    2 taškai
  9. Sveikučiai, kas skaitote šį viešą virtualų blogą. Iš karto norėčiau paprašyti, jog jei pradėsite skaityti, pabaikite iki galo. Šis blogas sudarys keletą skilčių, kurių pagrindinė tema ir būsiu - aš, mano atsiradimas šioje virtualioje erdvėje ir kt. Daugiau ? Skaitykit. Gero skaitymo ! --- --------------- ČHAPTER 1. --------------- Heh, taigi, pradėkime nuo to, jog man yra 15 metų, gyvenu Alytaus mieste, turbūt daugelis turėtumėt žinoti. Asmeniškai pats, užsiėminėju tikrai daug kuo, mėgstu ir paskaityti k*cenzūra*ą, kiekvieną dieną pasportuoti ( nesvarbu ką, svarbiausia, jog kažkuo užsiimti
    1 taškas
  10. Hot_Anonymous

ANKETOS ŠABLONAS : v2 v3 iki kito karto!
    1 taškas
  11. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eko_Mad • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na siūlyčiau padaryti greenside mobiliąją programėlę ANDROID/IOS telefonams.. Per ją žmonės galėtų stebėti savo info lentelę, transporto visą informaciją, serverio informaciją, viską apie kreditus, bei galėtų per programėlę išsiimti pinigus iš banko, pervesti kitam žmogui ir panašiai! • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kiekvienam būtų įdomu turėti tokią programėlę savo telefone • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką pa
    1 taškas
  12. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lemon_Madeit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Gvidas_Ham 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Atmazinti kad čia buvo ne man skirta gali net nepasakoti. Nes įrodymus kelti visus dabar nesiruošiu. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/493130a284576f66f2a157bfa8f5a079303.png
    1 taškas
  13. Hmm. Įdomu. Ar įmanoma taip slidinėti naudojant speed. Bei pasiekti maksimalų greiti, tačiau jam ten lagina, greitis nebekyla.. O mašina atrodo, jog greitėja toliau. Video karpytas akivaizdžiai, tai nėra originalus. Ar editingas? nemanau, be šviečia tas bandicam, tačiau šiam čiuvakui dvi savaites kas dien patikiu vairuot fūra, pakrauta paketų. Nesuprantu, kodėl ankščiau jis nebuvo užblokuotas, juk mus dažnai stebi, žino, jog jis vairuoja, žino kam dėti /sekti komandą. Bet turbūt nebuvo užblokuotas, nes lemon nefilmavo. Todėl nemanau, jog reikėtų čia bausti, per dvi savaites būtų prasileidęs ba
    1 taškas
  14. Aš tau paaiškinsiu. Baudimas už įžeidinėjimus, yra tuomet, kai asmuo kuris baudžia, yra įžeistas. Aš buvau įžeistas, todėl naudojau /bausti komandą. Jūs prisiplakėt patys, ten rodėt savo šaunų žodynėlį man, įžeidėt mane. Todėl panaudojau /bausti komandą. Kažkas neaišku? Įžeidei. Nubaudžiau. Kokios problemos? Patys lendant, man visi sakot, jog verkiu forume, nieko žaidime nedarau. Seni, atsipeikėk tu, ir visa tavo kompanija. Patys pradedat forumuose rašyt ką nors apie mane, o man vos pakomentavus ką nors, po mano komentaru iškart atsiranda žodis "Verkt", žaidime, nepradedu jokių pokalbių, pa
    1 taškas
  15. Stockas visiškai netinka darbo atlikimui, prašau surasti kitą. parašas : labai prastas stock, nieko negalėjau padaryti, ir tamsus ir .... ahh, darbu nepatenkintas, jei gali padaryk geresne nuotrauka.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aurimux_Gaming • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Osen_Mario • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Mechanikų • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Na bando ieškoti "durnų" ir pakvietimus pardavinėja... • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Pardavinėja pakvietimus, viskas matosi fotoje. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : http://imgur.com/a/uWWmN P.S Norėčiau, kad jis liktų be drk.
    1 taškas
  17. Na , ką pradėsiu savo komentarą pirmiausiai nuo to, jog visur varžybose, turnyruose , rinkimuose ta antra vieta yra skaudžiausia manyčiau. Na tu esi nei toli pirmos vietos, bet neesi pirma vieta. Ir tai žlugdo. Na ištikro savo vieną iš tikslų įvygdžiau šiuose rinkimuose. Tai patekti į Top 3-uką. Manau , kaip žmogui naujokui šiame serveryje yra neblogas spirimas į *cenzūra*ę siekiant tikslų, tačiau aš nežinau ar pasitikėsiu dar pildant į kokį kitą direktorių savimi. Na gyvensim ir pamatysim. Na apie analizę galiu pasakyti tik labai gerą ir nuoširdžią nuomonę, analizę galima vis gi pavadinti
    1 taškas
  18. Žinau žmonės, aš irgi iš pradžių supratau kad tai prikolas, tačiau paklausiau jo:"tu rimtai?" jis atsakė "tai jo visi man sumokėjo" Ir beto jis gavo direktorių ne tam, kad prikolintu su kitais...
    1 taškas
  19. Šakės, pzdą man. Okey, gal tiesiog siūlau neapsimėt šlanga ir negaišt visų laiko. Ačiū
    1 taškas
  20. Sveikinu direktoriu tai ka pradesim nardyt i pavaduotojus direktoriui ar ne žmones o jei rimtai tai sekmės
    1 taškas
  21. Sveikinu Bendži, pagaliau pasiekei ko norėjai, sėkmės darbuose
    1 taškas
  22. Sveikinimai Bežiui, vertas tikrai. Šaunuoliai kas bandėte,tikrai šaunu,kad naujokų yra tarp laureatų. SĖKMĖS BENDŽIII. Marko :** Klaupiuosi už tokias analizes.
    1 taškas
  23. Administratorius yra baudžiamas žodiniu įspėjimu , bet kitą kartą pasikartojus gaus įspėjimą • Aplamai kiekvienas serverio VIP narys turi kultūringai bendrauti su serverio žaidėjais ir nesijausti viršesniais turint papildomas pareigas. Nuolatos pažeidžiant šią taisyklę VIP narys yra baudžiamas įspėjimas. [1 įsp.]
    1 taškas
  24. ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Jameson Trumpas sukurto darbo aprašymas : 150x150 standartinio dydžio avatarai. LIKE. V2 Papkėje dar yra nemažai paveikslėlių, tad jeigu norit, kad ir toliau dėčiau avatarus spustelkit ir nuo atitinkamo kiekio bus atlikti avatarų atnaujinimai. P.S. Komentare parašykite kokių dydžių sekantiems kartams norėtumėte.
    1 taškas
  25. 3 LIKE. Jei reik .psd rašyk į AŽ.
    1 taškas
  26. 3 LIKE. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    1 taškas
  27. Atsiskaityk kiek negaila forumo reputacijos. .PSD failiuko jei reikia parašyk AŽ.
    1 taškas
  28. Puiki analizė, puikus sprendimas. Pagaliau naujokams ir kitiems serverio žaidėjams vėl atsiras kalnai laikrodžių, gps'ų ir kitų prietaisų, sekmės vadovavime nelinkėsiu, kadangi tai per daug banalu, linkiu stiprybės, spaudžiu dešinę.
    1 taškas
  29. Ahuėnas darbelis, malačius drg, simple, solidus bet labai gražus.
    1 taškas
  30. Nerasi tam tikram kaimui textūrų, jei modina tai visus kelius. http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/7914-new-hd-roads.html
    1 taškas
  31. Vardas_Pavardė serveryje: Mr Crime Komanda už kurią balsuojete: Barca arba Bayern Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nors esu didis Barcelonos fanas tačiau manau, kad po Messi traumos jie nėra tokie stiprūs, o kai Messi grįš jam reikės įsibėgėti todėl jeigu ne barca tai Bayernas paims, nes jie manau šiuo metu su Lewa prieš akis yra tikrai stiprūs.
    1 taškas
  32. _____________________________________________ Tarsi Popiežius, išėjęs į balkoną, kurį stebi pasaulis, šiam skelbiu šios dienos aktualijas ir informaciją apie direktorių rotaciją. Pradedu nuo karščiausių žinių - GSPD firmos. Egidijus_Keza suspenduotas nuo direktoriavimo šiai firmai, dingo iš mano akiračio ilgiau negu ketino būti, kuomet tokioje situacijoje nesugebėjo palikti 'statytinio' pavaduotojo, bent laikino. Plyštant širdžiai kiek serveryje daug gaudomų, girdint minios triukšmą iš kurios ryškiau išgirstu kaip "7 valandos kalėjimo" ir panašiai - to nesitikėdamas privalau veikti greitai.
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lemon_Madeit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Sweet • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=S3P7FRrS1n8&feature=youtu.be
    1 taškas
  34. 1 taškas
  35. Liūdi šeima ir artimieji, šviesiu atminimu lydėsiu Tave. Dar vakar ar užvakar kalbėjom per TS... Lyg niekur nieko, juokėmes, šypsojomes... Ir štai tau, ateina diena ir likimas pasirenka.. Tave, mane ar ją, neaspėsi. Gaila, ilsėkis realybėje. Bet jei pamatysiu žaidžiantį kitam projekte su šiukšlėm - palaidosiu antrą kartą, be liūdesio ar gailesčio
    1 taškas
  36. *Jūsų Vardas_Pavardė : Marcus_Sullivan *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Hud.txd *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www26.zippyshare.com/v/p5ps1tNl/file.html Su laiku atnaujinsiu, jeigu patiko spauskit like. P.S. Per žaidimą kumštis nebus toks susispaudęs (priklauso nuo rezoliucijos). P.P.S Jei kam reikia radar mod, parašykit numesiu.
    1 taškas
  37. Osenai tu čia nieko nebemazink "reikėjo į aikštelę ir panašiai". Dėl kelkraščių, iš esmės skirtų pestiesiems, diskusijas galima kelt ar blokai dedami ar ne. Tačiau prie namų, kiemuose - draudžiama. Tad nėra čia prasižengimo, gal tiesiog direktorius parodo jog jam svarbiau uždėti tą bloką jei nrg palikta likimo valioje (labai negerai), nors dėl 300eur papeikimas direktoriui? Nu baaaikit...
    1 taškas
  38. Dėkui už komplimentus! Šiandien turbūt jog papildysiu.
    1 taškas
  39. Gal ir neblogi, bet manau reiktų patį vidurį ten kur "GREEN SIDE" kažkaip gražiau, bet spaudžiu "žalią"
    1 taškas
  40. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : MArcus_Sullivan • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : arma sped • Už ką buvote užblokuotas ?: apgaudinėjimą xDDDDDDDDD ten net nebuvo nėjokio apgavimo, jei juokų nesupranti tai ne mano bėdos xDDDD • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : freee baaan
    1 taškas
  41. labas vakaras brangieji pilotai, cia skrenda kirvis
    1 taškas
  42. Jėtau.. kiek galima dėl to cbug verkti, nemoki - pats kaltas. Čia tas pats kas protingam žmogui liepti nustoti galvoti, nes kiti už jį durnesni yra.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.