Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.25 visose vietose

1. Sveiki, klaidžiojau po savo GTA:SA nuotraukas ir atradau pačius geriausius GreenSide laikus. Manau kiekvienas senbuvis tai galėtų patvirtinti. Gaujos tada buvo stiprios, daug mėsos, daug veiksmo, teisėsauga ganėtinai stipri, sistema smagi na ir svarbiausiai gera chebra.. VISKO PRADŽIA.. GERIAUSI GAUJOS LAIKAI KELETAS GERIAUSIŲ GAUJŲ PER SERVERIO ISTORIJĄ. Kas lošė manau žinos kurios buvo geriausios. SENOS AŠAROS GERIAUSIAS PD DIREKTORIUS WTF
    6 taškai
  2. Žinau bus daug policijos verkimu, bet noriu pasidalinti Nortenos veiksmu kaip mes baudžiam teisėsauga
    4 taškai
  3. Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la
    3 taškai
  4. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fernando Black. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi manau, jog žaidėjas turintis namą galėtu iš picerininkų užsisakyti, jog į namus atvežtu picos ją galėtu pasidėti į šaldytuvą, kai žaidėjui bus mažai alkio jis galės užeiti į savo namą ir suvalgyti picą su /namas > valgyti ar pnš kokia komanda. Picerijos darbui reikėtu manau pridėti kelis papildomus mopedus, nes kaip pastebėjau padaugėjo serveryje žaidėjų skaičius ir manau daugiau atsiranda dirbančių. Ir taip gauti picerininkas didesnį atlygį. Galėtu pasirinkti kokio dydžio nor
    2 taškai
  5. *Jūsų Vardas_Pavardė : And_Miami *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašinų *Modifikacijos Nuotrauka/Video : BMW e30- http://imgur.com/a/b8CSb BMW e36- http://imgur.com/a/vOHpi Honda Civic- http://imgur.com/a/L71jT *Parsiuntimo nuoroda : Kadangi modifikacijos yra unikalios jos yra parduodamos noredami jas gauti parašykite man i pm.
    2 taškai
  6. Tam, kad yra žmonių kurie žaidžia imkime kaip pavyzdį 10 valandų neatsijungiant, ir yra kartais visokių atveju kai serveris gali lūžti (dėl VPS tiekėjų kaltės), kas būna labai labai retai, tokiu atveju lūžus serveriui, tokiam žmogui 10 valandų darbas neišsisaugotų, o dabar žmogus tiesiog pažaidęs, kad ir 1 valandą gali dėl SAUGUMO parašyti šitą komandą, ir serverio lūžio atveju nieko kaip ir neprarastų, ir vėliau nereikštų įvairiausiu pretenzijų. TA KOMANDA NĖRA BŪTINA, KAD ŽAIDIMAS IŠSISAUGOTU, VISKAS PAAIŠKINTA VIRŠUI, ŽAIDIMAS SAUGOSI IR TOLIAU AUTOMATIŠKAI ATSIJUNGUS.
    2 taškai
  7. Labas visiems ! Taigi skelbių konkursa kurio prizas bus 75.000 serverio valiutos bet steam acc su 4 puikiais žaidimais !!! Jums reikės tik užpildyti anketa,isiringti norima skaičiuka ir paspausti like ant šios temos. Laimėtojas bus renkamas random.org budu Laimėtojas bus renkamas iš 60 dalyvių. Jusu Vardas_Pavarde ? Jusu išsiringtas skaičius ? Ar paspaudėte Patinka ant temos ?
    2 taškai
  8. Darbus atliksiu vakare, redaguosiu šį postą.
    2 taškai
  9. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Panele_Vokiete *Jūsų Vardas realybėje : Hann ah,Ella,Michelle,Anna,Goda. *Jūsų amžius : 19 metų.(1997-08-20.) *Miestas iš kurio esate :VOkietija/Frankurt. *Jūsų kontaktiniai duomenys : NeduOsiu,kainuOs brangiai jeigu skambinsit man. *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiška,bendraujanti,miela. Užsispyrusi,bei siekanti savO tikslO..Nepatinka,kai mane įžeidinėja. *Jūsų pomėgiai : Eiti spOrtuOti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : ŠOkiai,futbOlas. ♥ *Ar turite merginą/vaikiną? : Single. ♥ *Ar turite brolių arba seserų? : Brolį,kurį kiekvi
    1 taškas
  10. Sveiki visi! Taigi aš esu Gedas, man yra 19metų. Samp žaidžiu nuo 12,gal 13metų amžiaus (Su pertraukomis) per visa šį ilgą laika, teko patirti daug... Pirmasis serveris - Pirmasis serveris buvo vienas iš daugelio tuometu nepopuliarų, bei mažai žinomų serverių Lietuvoje. Tame serveryje žaisdavo vos 10-15 žmonių,tačiau išmokti samp pradmenys tokiame serveryje buvo pats tas. Ten pražaidžiau galbūt plius minus savaitę laiko, išmokęs dauguma samp pradmenų , užsimaniau ieškoti kažko naujo, kažko gyvesnio ,bei įdomesnio ir radau... Kelias link pagrindinio administratoriaus viename iš pirmū
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, jei žaidėjai pamato čyterį jį praneša /padmins, bet įsivaizduokit situaciją jai čytina adminas, jis iškart pamatęs, kad jį praneša išjungs čytus arba atsijungs, taigi siūlau komanda /cytas, /cyt arba /cyteris V_P, jai tai bus praneštas adminas jis pats savęs nematys,( žinoma būna išimčių kai būna vienas kitas adminas, draugelis kuris viens kitams gali pranešti jei jį praneša į čytus), jai tai bus paprastas žaidėjas visi adminai tai matys. Visgi /padmins yra naudojamas kai žaidėjai kreipiasi pagalbos, o
    1 taškas
  12. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Į mašinų turgų įdėti burrito, ponny autobusiukus. Juose būtu galima laikyti daugiau ginklų/narkotikų • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiap paįvairintų žaidią • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  13. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Paulius Sweet - Kam bus naudojamas kanalas? : Gauja uždarė, tai nebeturim kur su savekais pakalbėt, tai bendravimui kanalas - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://www.part.lt/perziura/d7e79b361aa178ac66ae4cc3e7664ff0175.png - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Patvirtinu. Susipažinau
    1 taškas
  14. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Anthony_Marcello, dar kituose projektuose žinomas kaip James_Cocaine. *Jūsų Vardas realybėje : Paulius, draugai vadina Pyle. Ši pravardė kilo iš fizikos mokytojo, kuris yra nerealiai geras mokytojas, per pamokas nesu paklusnus ir doras mokinys, tai dažnai tekdavo kartoti mano vardą pastaboms, tai tiesiog sugalvojo ekspronu trumpinimą, kad pataupyt liežuvį *Jūsų amžius : 16 metų. *Miestas iš kurio esate : Kaunas city. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: zirkles7 *Jūsų charakterio bruožai : Esu gan draugiškas, tačiau ne su visais ir ne visada, priklau
    1 taškas
  15. 1 taškas
  16. Atnaujinimai Įdėta /saugoti komandą, su ja galėsite išsaugoti savo žaidimo informaciją kas 10 minučių būnant žaidime nuo pirmo prisijungimo. Taxi direktorius galės nustatyti kokia 1km kainą skaičiuos taxometras. (0-100) Jei policininkas nušaus žmogų jis neatsiras kalėjime. Jis atsiras tik tokiu atvėju, jei serveryje būs įjungta komendanto valanda. Komendanto valandą gali įjungti policijos direktorius arba pavaduotojas. Kai ji bus įjungta / išjungta serveryje visiems žmonėms bus pranešta. Taxi darbas nuo šiol kiekviename miestelyje turi po 2 budėjimo vietas (iš viso 8), taksistas stovintis bu
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau į /slepti komandą įdėti Taksistų budėjimo žinutes, kad jas galėtum išjūngti, man pavyzdžiui visiškai nerūpi, kur jie budi, ir labai įkiru, kad kas tris minutes rašo į čhatą. (nebūtina) ___________________________________________________________________________________________ Dar siūliau panaudoti Viela kažkokiam dalykui, taigi štai mano įdėja: Viela galimą būtų naudoti atntrankių atsirakinimui, pavyzdžiui: Nusiperki Vielos parduotuvėje, ir po kažkiek laiko tave surakina pareigūnas, tau b
    1 taškas
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Onex 2. Verslo uždarbis per minute: 56/min. 3. Parduodamo verslo kaina: Uždėta ant pardavimo už 425,000€. 4. Informacija apie verslą - papildomas pelnas, pelno kėlimas už kreditus, verslo vieta: Dabar verslas yra 112/min dar 7dienas, jis yra pakeltas 100proc, ir jis yra Angel Pine miestelyje.
    1 taškas
  19. Savokos kurios bus trumpinamos STOCK - Nuotrauką iš kurios daromas darbas PS - PHOTOSHOP Atsiskaitymai Parašas - 3 REP Avataras - 2 REP [Kol kas darbai tik tokie] Taisyklės PRIVALOMA ATSISKAITYTI UŽ ATLIKTĄ DARBĄ NEFREEPOSTINT TEMOJE, NEBENT TIK UŽSISAKOT DARBĄ PRIVALOMA UŽPILDYTI VISUS LAUKELIUS, UŽSISAKANT DARBĄ. [Nebent to neprivaloma] Darbuotojai Manuelis_Noriega Anketa Koks tai būtų darbas(Avataras,parašas..) ? : Stock'as (BŪTINA ĮKELTI) ? : Darbo dydis ? : Tekstas ? : SUBtekstas ? : Ar paspaudėt patinką ant šio pranešimo? ( priva
    1 taškas
  20. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Stephen Trumpas sukurto darbo aprašymas : Na radau vienam žinomam Lietuvos serverio webe gražių avatarų
    1 taškas
  21. niekad nepirkdavau išėjimo, palaukdavau, nes tada pinigų stoka belekokia buvo.:Dd
    1 taškas
  22. Argirdit *ĮŽEIDIMAS* kai padarysit tokias tada kažką komentuokit, nieko nenusimanantys kažką dar kalba *ĮŽEIDIMAS*. Fraki, o tu *ĮŽEIDIMAS* man į až atsiūsk bent 1 savo edito foto, o kolkas neužtenka vien parašyti betkas gali padaryti. Jūs visi taip kieti, o kaip kažką padaryt prasideda atmazai. Ignai nepamoina parašą kopint kaimietukas? Žaidėjas gauna vieną ispėjimą, už: Įžeidinėjimus
    1 taškas
  23. Na jei dabar yra padaryta 0/150. Tai tie 50 nieko nepakeistu. 0/200 > Kad būtų. Už
    1 taškas
  24. Geras apdaužymas kaip kokie 5 ant vieno Pareigūno užšoka. Jei nori pasilaužyt tai einam normaliai pasišaudyt. Bent kad lygios jėgos. Kiekvieną dieną tas pats per tapatį, nes visada penki prieš vieną einat.. vsio jasna. Nenoriu įžeist ar ko.. bet už tiesą nepykit.
    1 taškas
  25. Kas pasiulys 1milijona tam parduosiu iskarto.
    1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Štai ir jūsų darbas sėkmės. 2 reputacijos taškai
    1 taškas
  28. Sveikas šį idėja manau nėra reikalinga kadangi greitu metų bus Launcheris http://greenside.lt/index.php?/topic/8708-kaip-prisijungti-%C4%AF-server%C4%AF/šiuo metu yra kuriamas taigi su Launcheriu nebegalima bus naudoti jokiu sob/cleo mod bei kitų dalyku taigi šito nedarys
    1 taškas
  29. Aišku veža ir HD rėžimu.
    1 taškas
  30. Na ką, prastos žinios parduotuvės lankytojams... Ši parduotuvė, atidaryta ir dirba jau daugiau nei mėnesį! Per tą laiką gauta ir atlikta ~ 100 darbų, sulaukta, daug gerų atsiliepimų ir aplamai manau parduotuvė, sulaukė labai didelės sėkmės. Tačiau, gaudamas užsakymus šioje parduotuvėje, privačiomis žinutėmis ir t.t. Galima sakyti gavau užsakymus iš trijų skirtingų šakų. Nenorėdamas apsikrauti darbais, nusprendžiau uždaryti parduotuvę ir pasirinktinai atlikti darbus privačiai. Kad it kokia sėkminga ši parduotuvė, šiuo metu ja rūpintis nesugebu. Parduotuvė, uždaroma, ačiū kas per tą
    1 taškas
  31. Labai atsiprašau, kad suklydau mano klaidą. 2 reputacijos, jei negali bent 1 užmesk arba, tada rytoj.
    1 taškas
  32. Edgaras_Mix.

PICIORKAI

Juokdarių rinkinys serveryje atsirado. Nenorėkit, kad tokie kaip " Kileriukai " vėl sugrįžtų, nes begsit iš čia kaip Finleriai, fakeriai visokie, kurie irgi taip skaldė prikolus ir ardėsi serveryje. Išsišokėlių šis serveris nemgėsta Čia jums ne šuds serveris, dėmėsio nedalinam:)
    1 taškas
  33. Atsiprašau, kad taip ilgai nieko nedarėme. Atsiskaityti nereikia.
    1 taškas
  34. Anketos Šablonas 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Jimmy_Cold 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto?: Žinoma. 3. Jūsų pasirinktas skaičiukas?: 7
    1 taškas
  35. Jusu Vardas_Pavarde ? Jimmy_Cold Jusu išsiringtas skaičius ? 46 Ar paspaudėte Patinka ant temos ? Be abejonės.
    1 taškas
  36. Labai geri atnaujinimai, ypač taksistams.
    1 taškas
  37. 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Darius_Adidas 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto?: Taip 3. Jūsų pasirinktas skaičiukas?: 12
    1 taškas
  38. Anketos Šablonas 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Matt_Next 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto?: Taip 3. Jūsų pasirinktas skaičiukas?: 52
    1 taškas
  39. Sweikas Giedriau , sekmes tau gyvenime ir sitame serve
    1 taškas
  40. wow <3 tikras meninikas būsi omg pavydžiu, kad taip gražiai pieši'
    1 taškas
  41. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Darius Piktas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: That Jointas 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood / Spam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://imgur.com/XHCBa0w
    1 taškas
  42. Balsuoju už antrąjį darbelį, nes: 1. Nes 1-asis yra Adomačio. 2. 1 darbo renderis neįblendintas. 3. 2-asis darbas kokybiškesnis.
    1 taškas
  43. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Darius Piktas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: The Rain 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /V komanda ne pagal paskirti 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://imgur.com/4ANBIVu
    1 taškas
  44. su kokiais 10fps filmuoji mldc nu net nespėja tas tavo medis reaguot kur šaunu. O hp jei įžiurėtum savo zjbs kokybės ir nelaginančiam nusiemė kai iš sg šovė.
    1 taškas
  45. Tho_Tiz

Pristatau That_Guy

Labas Lukai , Gero žaidimo ir malonu susipažinti gera foto
    1 taškas
  46. Sveik visi taigi į GreenSIDE.LT į serverį atekeliauja jau antrasis mūsų laikraštis t.y GreenSIDE.LT Karštas LAIKRAŠTIS galiu teigti jog šį laikraštį kūrėme ilgai nes nežinojome ką daryti kvietėmės daug pagalbos atvyko tik keli žmonės t.y tik medikai ir keli civiliai bet civiliai nieko nepadėjo ačiū medikams jog padėjo jiems bus parašyti pagyrimai o dabar noriu jums pasakyti jog šis laikraštis išsiskirs tuo jog mes pagražinome įdėjome naują reklamą pagal užsakymą ir visa kita mūsų laikraštis dabar matyt jog jau ne beta stadijoje o jau aukštai pkailęs taigi nenukrypus nuo temos laikraštyje bus a
    1 taškas
  47. Tikrai gražūs, pasiimsiu pora +r3p gausi.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.