Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.23 visose vietose
-
[ J'Juske ] Army
Jason_Lois ir 6 kiti sureagavo į John_Juske už temą
Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);7 taškai -
Peikiu Mafijos_Tevas
Mafijos Senelis ir 5 kiti sureagavo į Rokas už temą
Nepakanka įrodymų. Tema rakinama.6 taškai -
Sureños X3
Ltu_Justux ir 4 kiti sureagavo į Žukas už temą
Šiandienos veiksmas https://www.youtube.com/watch?v=9hHbQXBT-4g5 taškai -
[0.1.5.6] Pasiūlymas Trosas
Pro_Manijak ir 2 kiti sureagavo į Eko'Mad už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eko_Mad • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na šiandien susidūriau su tokia problema, kad man LV pasibaigė elektra, mechanikų nėra, draugas iš LV turėjo stumti mane iki medikų miestelio, nekažką kai stumia ant 10km/h.. Nesėdint mašinoje stumiasi greičiau, bet mašina trūkčioja ar dinginėja, kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Žodžiu sugalvojau pasiūlyti įdėją, kad įdėtų į serverį trosą kurį būtų galima pirkti salone/turguje. Viskas paprasta, vienas žaidėjas turi trosą tarkim mašinos bagažinėj įdėti slotą trosui jį ten ir laikai, kai reikia3 taškai -
Mister_Crime samp istorija
Dioba_Launch ir kitas sureagavo į Mister_Crime už temą
Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la2 taškai -
Konkursas ,,Kalėdų proga laimėk Buffalo''
WhiteGuy ir kitas sureagavo į Kevin_Hernandez už temą
Sveiki visi GreenSide forumo lankytojai! Kadangi artėja Kalėdos, nusprendžiau padaryti konkursą, galite laimėti Buffalo automobilį nemokamai! Ką jums reikės padaryti, norint laimėti Buffalo? 1. Paspausti LIKE ant šios temos. 2. Į komentarus parašyti savo vardą, pavardę žaidime. Kaip bus renkamas nugalėtojas? Nugalėtojas bus renkamas random.org puslapio pagalba, konkurso pabaigoje įkelsiu nuotrauką kuris žaidėjas bus išrinktas random būdu. Automobilio nuotraukos : Konkursas vyksta iki Gruodžio 25 dienos. Leidimas kurti šią temą gauta2 taškai -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Donorėlis Modis_Samper/Rimvydas_Nesvarbu • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytų naudojimą :/ • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :2 taškai
-
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Mini • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mitchell_Beckham • Už ką buvote užblokuotas ?:Cytu Naudojamas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://prntscr.com/9hrff2 Beje butina uzpildyti banned anketa per 1valanda:http://prntscr.com/9hr9do o anketos nebuvo per 1valanda2 taškai
-
Gfx Kova McGregoris Vs Jimmy
Amandas ir kitas sureagavo į Conor_Mcgregor už temą
Grafikos kovos anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:Conor_Mcgregor Priešininko vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Pradinis stockas - pagrindas, nuotrauka, t.t.: Jūsų darbas: Priešininko darbas: Kiek „už“ blasų turi surinkti laimėtojas: 5 McGregoris - Pralaimėjo 2/5 Jimmy - Laimėjo2 taškai -
Conor_Mcgregor ir kitas sureagavo į Gordon_Specter už temą
Vertinu #1 darbas: Nežinau ar ten textūra ant viršaus uždėta, ar pats dariai efektus, bet atrodo lyg būtų perdėta, tekstas, labai senamdiškas ir nemanau, jog reikėjo dėti stroke, galėjai tiesiog gražiai drop shadow užmest, na ir paskutinis nekaip atrodantis dalykas, rėmeliai, man jie netinka. O šiaip visai nieko, jeigu esi pradedantysis. #2 darbas: Kokybė kaip ir priešininko sumenkinta, nuo pagrindinio stocko, manau jau šiektiek įgudai su efektais, tačiau ta smėlio spalva man nėra pati gražiausia, o greenside užrašas neatitinka nuotaikos. Bet vaizdas geresnis negu priešininkos. Ver2 taškai -
Peikiu Mafijos_Tevas
Gruzinas_Tortilla ir kitas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Anketa (privaloma) : Jūsų Vardas_Pavardė :Gruzinas_Sampo Kokios pagalbos jums reikia :Noriu jog būtų grąžinti mano pinigai tai yra 1,3mln serverio valiutos. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Mafijos_Tėvas apgavo mane ant 1,3mln ėjom kaulą is 1,3mln laimėjau atsijunge , nors pats pasiūle iš tiek eiti. http://imgur.com/a/dpUIx2 taškai -
Greenside.lt atributika
Rebeka sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.1 taškas -
GreenSide.lt - Policijos pristatymas
Jimmy_Drift sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Sveiki visi , po truputėli laiko pristatau savo naują video apie policiją.1 taškas -
Kažka pabandčiau susukti vardan artejančiu svenčiu , video netobulas ,nes žinoma aš ne Katkus, bet ir nebjaurus, bučiau kažka įdomenesio susukes jei būtu atsirade norinčiu filmuotis , nu tekto žiurim HD kokybe.1 taškas
-
Lil_Uzi sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
ŠIANDIEN IŠMEGINAU NAUJĄJĮ CC ANT AVATARŲ TODĖL DALINUOS IR SU JUMIS. 20 LIKE - 3 ATNAUJINIMAS. VISI 5 ATNAUJINIMAI BUS TIK ŠIOJE TEMOJE, PATARIU TEMĄ IŠSISAUGOTI. GIF FORMATU TODĖL, NES KITAIP BŪTŲ PER DIDELIS FORUMUI. 1 ATNAUJINIMAS: 2 ATNAUJINIMAS:1 taškas -
Frankio modifikacijų krautuvėlė
Rokis_Roxas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
MODIFIKACIJAS NUSIŲSIU JUMS Į FORUMO PM , TAD JEIGU NĖRA MANO PRANEŠIMŲ , TAI NEREIŠKIA , KAD AŠ NEIEŠKAU MODŲ! Sveiki , man tiesiog nusibodo , kai įkeliu nuotrauką , video ar kažką ir iškarto pareina žinutės , kad atsiųsk tą modą , atsiųsk aną modą ir t.t. , tad atidarau savo modifikacijų krautuvėlę! Pažiūrėsiu kaip seksis , jeigu viskas eisis gerai , tada paliksiu ją atidarytą ilgiau. « Ieškau įvairiausių modifikacijų. « Modifikacijas randu per 24 valandas. « Su geru pasiūlymu , galiu ir paeditinti modifikaciją , pagal jūsų pageidavimą , plačiau apie tai į PM. « Iš kart1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Alfredo_Rossi sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re1 taškas -
Keletas kalėdinių parašų. M'J
Saiyan sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Mantas_Jameson Keli komentarai apie darbus: Niekada dar nedariau kalėdinio tipo parašų, va kažkas gavosi ;D Patinka paspaudžiam. Grafikos darbai (min. 2):1 taškas -
Egidijus_Keza užblokavo Dioba_Launch
M'Blooperis sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dioba_Launch • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : važiuoja neužsivedęs variklio fix mašina pasidarė su čytais1 taškas -
Savas_Mode sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Antras darbas geriau atliktas.1 taškas -
Conor_Mcgregor sureagavo į Jack_Mini už temą
Man paviziuj pirmas darbas grazesnis tai ira conor mcgregorio1 taškas -
1 taškas
-
[ J'Juske ] Hospital
Adidas_Never sureagavo į John_Juske už temą
Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);1 taškas -
[ J'Juske ] Army
John_Juske sureagavo į Lil_Uzi už temą
O kam suspaust? Juk nemanau,kad mappinta serveriui.Šį kartą vietos yra,tik įdomu kam tie chetahai armijai Įdomu kaip naktį atrodo.1 taškas -
[0.1.5.6] pasiūlymas serveriui
Ponas_Rajonas sureagavo į Arnis_Selfie už temą
Už manau kaledu proga tikrai gerai psakyta, kad jei vėl bus tu cheatu tai vėl gaus banus manau, skaičius turetu pakilti. Ir yra nekaltai užblokuotu žmoniu per klaidas ir neatidumu koki arba vėl kokios kitos priežastys. Tikrai sakau už.1 taškas -
Arnis_Selfie sureagavo į Winston_Tobako už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Winston_Tobako • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų atblokuot visus užblokuotus serverio žaidejus. Kam to reikia? Reikia tam, jog serveryje pakiltų žaidėjų skaičius, bei kalėdų proga galėtų nutikt nors šioks toks stebuklas, o ne kasmetinis ir visuose serveriuose vykstantis kalėdų eventas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveryje pakiltų žaidėjų skaičius, nutiktų kalėdų stebuklas, serveris išsiskirtų šiokiu tokiu naujumu. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jei1 taškas -
Ponas_Rajonas sureagavo į Lumpox už temą
Už ! ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
[ J'Juske ] Army
Egidijus_Uzas sureagavo į John_Juske už temą
Žinok ką ką bet tavo ir dar vieno žmogaus nuomoniu labiausiai laukiau1 taškas -
[ J'Juske ] Army
Ernis Pokemon sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Normaliai , bet manau, kad galėjai gražiau kažką padaryti. Nelabai man tas tavo darbas kurį sumapinai.1 taškas -
Peikiu Mafijos_Tevas
Gruzinas_Sampo sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Nu ka galiu pasakyt uzskrydo Rokutis ant limono:D sekmes issimazint jog pc pakibo ar kokie kiti prispridielai:D o gruzinui linkiu geru svenciu ir atgauti pusantro limo.1 taškas -
Nustabus video. Osum,žiauriai patiko,kaip berniūkai žaidžią futbolą. Spaudžiu like.1 taškas
-
1 taškas
-
Ponas_Rajonas sureagavo į Tony'Verona už temą
Mano manymu atblokuoti turėtu būtų tik tiek kurie užblokuoti ne ankščiau nei prieš mėnesį ir tik pagrindinius accountus.1 taškas -
[0.1.5.6] Naujos TAXI budėjimo vietos.
Matas_Best sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignaz_Lucchese. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na mano manymu reikėtų įdėti dar kelias TAXI budėjimo vietas, kadangi tose vietose dažniausia buna taksi iškvietėjai. Todėl mano manymu galima ten padaryti naujas budėjimo vietas, tačiau tose vietose yra„Dviračių nuomos punktas“. Bet niekas juo nesinaudoja, todėl bus proga įdėti budėjimo vietas, įrodymas jog gali būti šalia budėjimo vieta ir dviračių punktas - Spausti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na žmonėms nereikėtu kviesti taxi, o dažniau užtykotu juos budinčius toje vietoje. • Kiti1 taškas -
Prisistatau Panelė_Vokietė
Conor_Mcgregor sureagavo į Nacė ★ už temą
Oj tu.. Žiūriu labai jau ir protingas. Daugiau tokių žmonių,matosi,kad prikolnas esi. Tikiuosi pabendrausim kada.1 taškas -
Apgavo Romas_Vierchas
Jeremy_Sullivan sureagavo į Lenis_Kempinis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Nicky_Target Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Romas_Vierchas Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : turėjo parduot tdeze , apgavo ir atsijunge:http://imgur.com/a/y2z6A1 taškas -
KONKURSAS - Laimėk Buffalo!
Daumis_Jeremy sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
http://prntscr.com/9f8klk Turime laimėtoją! Juo tampa... KEVIN HERNANDEZ! Sveikinu laimėjus prizą, susisiek su manimi ir įduosiu prizą.1 taškas -
Užtildžiau Raima Ltu
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Marcus Sullivan 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Raima Ltu 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Skelbimai per /vc 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Nick'Moserrati sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 4 rep'utacijos.1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs limitas.1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 3 rep'utacijos.1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Darbas atliktas sėkmingai! Padariau pagal save, galėjau nors ir tokį patį padaryt, bet kaip prašei, kažką savo sugalvojau Iš Tavęs 3 rep'utacijos.1 taškas -
Peikiu GSPD drk. menian_fierro
Edga_Anonim sureagavo į Marko_Escobar už temą
Neblogai čia užjudėjot, ar ne? Dabar užjudėsiu aš: visi freeposteriai šioje temoje įrašyti į gėdos stulpą už bereikšmius komentarus, ir už kiekvieną netvarką teks išsimokėti. Ir jokių ašarų, nuo atsakomybės neatleidžia nežinojimas taisyklių mano temose. O direktorius - nematau kur čia išvis keiksmažodis, kur čia įžeidimas. Pats keiksmažodžius rašo, kuriuos cenzūruoja serverio sistemos, o išprovokavę papeikimus rašo. Norint įspėti direktorių už įžeidinėjimus, keiksmažodžius - tokių įrodymų nepakanka. Išlipkit iš savo kiemo smėlio dėžės, pagaliau..1 taškas -
PICIORKAI
Ryan_Oconnell sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
Piciorkų daina: Viskas prasidėjo 2015 rudenį, kai Ignaz_Lucchese tuo metu žinomas Picerijos direktorius įsigijo peilį iš Gaisrininkų. Nuo tada pagrindinis piciorkas Ignaz siautėja pjaustydamas kiekvieną užsitarnavo nepagarbą. Neseniai atsirado gauja, - Piciorkai -. Ignaz vienintelis buvo diskriminuojamas nes vienintelis serveryje kėlė nesantaiką, taigi jis nusprendė įkurti visą piciorkų grupuotę. Ir supikdyti dar labiau civilius. 2015 metų rugsėjo mėnėsį grupuotę jau sudarė 5 pagrindiniai piciorkų šeimos atstovai, bei 2 turintys ryšių su šia grupuote, laukiantys kol vieną dieną jie1 taškas -
Reklamuok!
Kevin_Connor sureagavo į Rokas už temą
Daug darbų atitinkančių temą nesulaukėme, todėl teko atmesti linksmiausių darbų nugalėtojus, kurių praktiškai ir nebuvo, neskaitant tų darbų, kurie buvo pagaminti "Photoshop" ar "Paint" aplinkoje. Nugalėtojai pateikti apačioje ir laukiu kol su manimi susisieks dėl prizų atsiėmimo tolimesnės eigos. 1 vieta - Marcus_Sullivan, laimi 5000 kreditų, 10 tune dėžių ir skin; 2 vieta - Ponas_Gyvatė , Mister_Winston, laimi po 2000 kreditų, 5 tune dėžes ir skin; 3 vieta - Kavenski_Pacany, laimi 3000 kreditų, 10 tune dėžių ir skin; GreenSide administracija sveikina nugalėtojus, o k1 taškas -
Reklamuok!
Roki_Reider sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marcus_Sullivan • Trumpai pristatykite savo darbelį: Ant dvylikos lapelių prirašiau greenside.lt, bei juos išklijavau ant namų laukinių durų, mašinų, skelbimų lentų. • Darbelio nuotrauka ar vaizdo įrašas: http://imgur.com/a/bRhVt 1 nuotrauka - visi lapeliai su greenside.lt užrašais. 2 nuotrauka - ant namo laukinių durų. 3 nuotrauka - ant pagrindinės skelbimo lentos. 4 nuotrauka - ant namo laukinių durų. 5 nuotrauka - ant mašinos lango. 6, 7, 8 nuotraukos - ant namų laukinių durų. 9 nuotrauka - ant "Camelia Vaistinė" durų. 10 nuotrauka - ant namo lauki1 taškas -
Antras Zoy_Gjer GFX darbelis ,vertinkit :))
Visai neblogai iš tikro, tik tas Zoy Gjer atrodo toks nekokybiškas. Bei galėjai kaip nors pagražinti tą užrašą kuris apačioj. Sėkmės tobulėjant1 taškas -
Pasiilgtas mechanikų direktorius jau čia!
Kevin_Connor sureagavo į Marko_Escobar už temą
Ir vėl atėjo šaltas ruduo, Krenta medžių lapai, Čia mentus kruša rudas šuo, Vėl po drabužiais slepiasi papai, Visa direktorių komanda keičiasi, Kol narkomanai Los-Santos į veną švirkščiasi, Ir paskutinė vasaros saulė leidžiasi. Štai tokiomis ne rudeniškomis nuotaikomis pradedu mechanikų analizę. Iš pirmos pažiūros į atrankos dalyvius nemanau jog yra bent vienas kandidatas, kuris sugebėtų nuoširdžiai ir ilgai kaip Nico išlaikyti mechanikus, bet ką jau padarysi, kol serveryje nedaug žmonių, tai tenkinames ir esamu pasirinkimu. Pirmas su savo CV laišku eilėje stovi Drake_Steve1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Dovydas_Morelo sureagavo į Harold'Moretti už temą
#SELFIE - Prie mūsų gražiųjų salėlių! #SELFIE - O čia męs prie ežerėlio! #SELFIE - Bomžaujam! #SELFIE - Ką tik iš palatos.. #SELFIE - O čia prieš mentūrą! #SELFIE - Neįtikėtina!! Aš su motociklu šoku per rampą! Tačiau baigėsi nesėkmingai #SELFIE - Na o čia užsukau į Charllie Piceriją! Suvalgiau skanią picą! #SELFIE - Čia buvo šiurpoka! #SELFIE - Mantas_Verone bando pabėgti iš nusikaltimo vietos! Mano svajonių motoc1 taškas