Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.07.20 in Pranešimai

1. Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate
    24 taškai
  2. Sveiki piliečiai, kadangi gavau dvi savannas nemokamai ir nežinau kur jas dėti ir parduoti kažkaip nelabai noriu, tai sugalvojau padaryti GIVEWAY. Kitas GIVEAWAY bus iš 2 tahomų. Nepraleisk tokios geros progos laimėti puikias mašinas! GIVEAWAY VYKS IKI 2016.07.20 20;00 valandos! Anketos šablonas 1. Tikslus V_P žaidime?; 2. Ar norėsite dar tokių GIVEAWAY?; +REP spausti nebūtina, bet jeigu negaila galite prašom! Įrodymai, kad tikrai turiu tr. priemones. http://imgur.com/a/ZZnWp Pildymas ne pagal šabloną, dalyvavimas neužskaitomas ir gaunate įspėjimą
    9 taškai
  3. Na taip, dėl sraigto turiu atsiprašyt, nes gaudžiau vėl gi tą patį Deivy, bet buvau su sraigtasparniu tad nesisekė įsodinti, o aplinkui buvo daug žmonių. O dėl to pickup'o tai patys turėkit sąžinės, keturiese susirinkę sau laukiat lyderio kol išlįs, o aš vienas ir dar man pretenzijas reiškiat, kodėl rakini maždaug "mes čia nieko nedarom" Būkit vyrai, o ne verkšlenkit it mažos mergaitės, nes dabar jūsų ataka prieš mane man tik juoką kelia, daugiau nieko.
    8 taškai
  4. Šį GIVEAWAY laimėjo Josh_Wilson 35.000£ Kad nereiktu man taves ieškoti serveryje ar vėl paskui tektu iš naujo daryti šį Giveaway pinigus pervedžiau į tavo banko saskaitą. http://i.imgur.com/O8T3BXH.png Na tai sveikinu laimėjus.
    7 taškai
  5. Laba diena liaudis, šio blogo tema - kauliuko žaidimai,daužtumas - mažesnė mašinos kaina,tune dėžės. Kodėl aš nusprendžiau būtent apie šias sferas pakalbėti? Kadangi man jau atsibodo,kada bet koks serverio žaidėjas parašo: ''vsio ate aš leavinu dėl kauliuko'' ; '' sėkmės jums gaila pinigų neturiu''. Arba kai bet koks serverio žaidėjas paklausia manęs koks yra daužtumas automobilio,jei pasakau - 15,tai sako automobilis yra prastas ir neperka automobilio arba nuleidžia kainą trigubai,nors ten geras tuningas ir didelė rida. Rašau tokios temos blogą,tiems kurie nori apeiti sistemą ir vėliau patys
    5 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ink_Smash • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Gaujom nėr ką veikt,išskyrus grobti ar vežtis ginklus iš traukinio ar nuo 19h-20h.Mano pasiūlymas būtų /gmisijos.Panašiai kaip /pasiekimai,tik gaujom.Ten reiketų nužudyt policijos narius 50 kartų,nužudyt Nortenas(Surenas) 100 kartų,pagaminti 50,100,200 deagle paketų nu ir dar daug galima prigalvot...Administracijos pasirinkimu už tuos dalykus jie gautu gaujos xp,biški pinigų į seifą ir į rankas,Administracijos pasirinkimu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gaujai būtų daugiau veiklos. • Kiti svar
    3 taškai
  7. Abudu buvot surakinti, nes gaudžiau jūsų lyderį. Suprantu, kad norit išlaisvint, bet rašyti papeikimą - jau negarbinga. Matai, kad tik su dviviečiu transportu esu tai kur man dar tave kišti? http://www.part.lt/img/b8a628e302fa9d8008e0db380a04f4a5498.png http://www.part.lt/img/6606291c6e700fb8f4e19668bd971fa1967.png
    3 taškai
  8. Kuolai kuolai, pamenu is ryzino tave nu toks nrmls buvai tad nesupyk uz nuomone zmogus stenges editino kurie video kad pralinksmintu zmones jei tau nepatiko pasimk lapuka uzsirasyk savo nuomone lapuka susilankstyk susikisk i sikna ir uzsidek kapisona ir pi sk i sona. Nieko asmenisko.
    3 taškai
  9. Oooo gera draugas, paprikolinai bsk xd IM GONA TO REPORT U.
    3 taškai
  10. Kaip jau atsibodo tie GSPD direktoriaus rinkimai. Kuomet tai turėtų būti stabiliausia firma projekte - iš tiesų ji bene greičiausiai besikeičianti. O kadangi Keza jau komandos narys - jau nebeturės galimybės nei gaujų gretose būti, nei gelbėti mūsų kada rinkimuose nėra kandidato į vadovus. Tačiau šių rinkimų rezultatai gali šį tą pakeisti. Šioje atrankoje sudalyvavo tik du žmonės, todėl pačios anketos neanalizuosiu kaip ligi šiol, patiko abi, su savais pliusais ir trūkumais. Belieka atrinkti vieną iš dviejų jau pagal kitą rinkimų mechanikos dalį, kuri turi, dažniausiai, turi svariausią rei
    3 taškai
  11. Turbūt ne vienas aš čia taip jaučiuos?
    2 taškai
  12. 1. Parašyti savo V_P koks yra žaidime; Adomas_Green 2. Parašyti kodėl norite šių pinigų; Nes basas vpš esu. 3. Parašyti ką veiksite su laimėtais pinigais; Tave pirksiu.
    2 taškai
  13. 1. Parašyti savo V_P koks yra žaidime; Explosive_Speed 2. Parašyti kodėl norite šių pinigų; Kzn isidesiu i seifa prie kitu 6.5m 3. Parašyti ką veiksite su laimėtais pinigais; seifa padesiu.
    2 taškai
  14. Sveikas graziai atlikti darbai spaudziu + rep
    2 taškai
  15. Nu toks +- siap graziai atlikta bet reikia dar idet pastangu biski.
    2 taškai
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Xenon • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar atvažiavus dpd darbuotojui pasiimti pinigų ar kokį kitą krovinį (Po to iškrauti) tiesiog užtenka paspausti Y ir būna pakraunama. Mano idėja būtų tokia - pačiam, savo rankomis pakrauti savo darbinę priemonę kroviniais ir po to savo rankomis iškrauti. Pakrauti pinigų būtų lagaminėliai (2-3), taip pat ir kitų krovinių dėžės (2-3). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų daug įdomiau ir unikaliau, kai pats pasikrauni savo darbinę, o ne kaip dabar iš oro paspaudi Y ir pakrauna iš niekur. •
    2 taškai
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Cortez Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Žaidžiu jau 2-3metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Kažkas pasakė, bet nelabai pamenu kas. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seną palikau todėl, nes ten nesamones pradėjo visi daryt, ir aplamai lievas serveris buvo. O šitas serveris yra nuostabus o ypač visos sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau ir ne
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokis_Roxas [Rage_Assassin] • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Emilis_Mazda • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/gznDv
    1 taškas
  19. Matt Jace

Pagalbos dėl samp

Rašiau būsenoje tavo, padės tik windows perrašymas arba naujo windows vartotojo kūrimasis.
    1 taškas
  20. http://forum.ls-rp.com/viewtopic.php?f=222&t=531221&p=6849138&hilit=sampgui#p6849138štai tikras linkas tos modifikacijos
    1 taškas
  21. 1. Parašyti savo V_P koks yra žaidime; Dwayne_Cortez 2. Parašyti kodėl norite šių pinigų; Naujokui labai praverstų tokia pinigų suma. 3. Parašyti ką veiksite su laimėtais pinigais; Taupysiu ant geros mašinos.
    1 taškas
  22. 1. Tikslus V_P žaidime?; Dwayne_Cortez 2. Ar norėsite dar tokių GIVEAWAY?; Tai aišku.
    1 taškas
  23. Žiauriai gražus darbas. Ir toliau kurk kaip profesionalas.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Adomas_Green. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Eligijus_Ltuu. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas (Pasigydė mašiną). • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  25. Žaidėjas nebus užtildytas. • Pats įžeidinėji.
    1 taškas
  26. Sveiki noriu pristatyti naują 2017 ateinanti žaidimą. Žaidimas vyksta apie Herojus, kovojančius tarpusavyje. -Traileris-
    1 taškas
  27. Jūsų v_p serveryje: Rokas_Grs Kodėl norite laimėti tr.priemone: Ahuen gerai atrodo Ką veiksite su tr.priemone: Viską ką tik su jomis galima
    1 taškas
  28. Jaigu žmogus užsisakė pirmas tai kodėl jūs lendat ?
    1 taškas
  29. Jūsų v_p serveryje: Juan_Hurerra Kodėl norite laimėti tr.priemone: už dyką mašina kad nenorėtų? Ką veiksite su tr.priemone: važinėsiu
    1 taškas
  30. Jūsų v_p serveryje:Karolis_Bmw Kodėl norite laimėti tr.priemone:Girdėjau gera tačkė, šaibų ntr už ką pirkti, tai praverstu. Ką veiksite su tr.priemone:važinėsiu kai rimts kents.
    1 taškas
  31. Prieš, su gimtadieniu galima paskelbti ir paprastai, nes kiti vis keis ir keis datą.
    1 taškas
  32. Kas kvailiausia šioje temoje, kad idėjos autorius akivaizdžiai turi dėmesio sutrikimo problemų. Aš nesuprantu kam apskritai rašyti tokią nesąmonę ? Susirask draugų realiame gyvenime ir dovanų bus, ir gražių žodžių palinkės... Dabar matai žaidime tikėtis, kad kiti pakilės tave emociškai yra tiesiog apgailėtina. Prieš.
    1 taškas
  33. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marcello_Heroin Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016-07-20 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus gal. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš aplamai žmonių žaidančių samp. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes čia mano manymu tobulo sistemos ir serveris mažiausiai turintis klaidų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau. Lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdo
    1 taškas
  34. 1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Adomas_Green • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Dovydas_Morelo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas (DPD Kurjeriuose) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  36. Dave_Destiny

BOBCAT mafija.

Būtinai Pablo Čia ir taip aišku Be starų įrodyk kažką, o ne čia su savo nesąmonėm Taip, nejuokai tau čia Bus kuriama ir daugiau, tik idėjų nekyla apie ką kurti
    1 taškas
  37. Niko.

CS:GO Funny moments #1

faris savo stiliuj
    1 taškas
  38. 1.Vardas_Pavardė: Adomas_Green 2.Kokia modifikaciją,turėtume surasti jūms?(Enb,Mašinu,Colormod..): HUD, Crosshair. 3.Pavyzdinė medžiaga(Nebūtina): - 4.Detalesnė informaciją: Turi rodyti gyvybes ir šarvus. GTA V hud'as netinka. Crosshair'as turi būt nedidėjantis ir labai mažas. 5.Ar reikalinga pagalba,įsirašant modifikaciją?(Taip/NE): Taip.
    1 taškas
  39. Gilus žvilgsnis, tikriausiai taikaisi į accounto pirkimą. Swx malonu.
    1 taškas
  40. Mantas

Kainos serveryje?

Realiai niekada nesuprantu tokių žmonių kurie varo save į minusa prideda tune dėžių kruva ir dalina tas mašinas vos ne už dyka , žinoma jeigu turi turto daug tai tas neturėtų taip jaustis , tačiau dažniausia pamatai naujoką , kuris nežinodamas arba tiesiog nesidomėdamas kainomis tiesiog parduoda , kad ir full xflow sultana už 250k , kita vertas už ta tune gautu 2x , o gal net ir daugiau. Labai didelį laika su Marko bandom kainas atstatyti , kad tune būtų vertas nors kiek , man rodos pavyko bent juodas sultanas kainuoja netoli 2mln kas tikrai skamba gerai ir realiai jeigu tokį sultana paleist į
    1 taškas
  41. Dar vienas atnaujinimas, 10 naujų avatarų. Jei susilauksiu bent 5 žalio paspaudimų įkelsiu naujų. Gero naudojimo. P.S Komentaruose parašykite kokių avatarų norite v5 atnaujinime.
    1 taškas
  42. vsio nabagas esu nebeturiu kanalo
    1 taškas
  43. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gvidas_Drifteris • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Greed_Matas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:/vc ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :http://www.part.lt/img/0da1ce9a4566da51c40a4fdd8047a909726.png
    1 taškas
  44. Labas vakaras GreenSide žaidėjai , kaip supratote iš temos pavadinimo aš atiduosiu vienam iš jūsų 500,000 serverio valiuta. Gali dalyvauti visi serverio žaidėjai , o laimėtojas bus išrinktas atsitiktinai. Ką jums reikės daryti? Jums tiesiog reikės parašyti numerį nuo 1 iki 200. Laiko turite iki 2016-03-31 maždaug į vakaro pusę. Sėkmės visiems kurie bando savo laimę. Priežastis kodėl atiduodu vienam iš jūsų tokią pinigų sumą todėl , kad serveryje turiu tikrai nemažai pinigų , todėl kodėl nepasidalinus su vienu iš jūsų! Su pagarba Menian_Fierro. [!] Reputacijos mygtuką NEPRIVALOMA paspau
    1 taškas
  45. Išties gera įdėja ji turi pliusų ir minusų šeip pliusai būtų, kad visi nori gražio gero namo su vidiniu garažu, kad niekas nematytu mašinos neištemtu ir t.t, bet žinoma šitokie namai labai brangiai kainuoja pvz.: Įsibėgėjusiems žaidėjams būtų nelabai kažką įpirkti tokį nama tad jie renkasi praktiškai žymiai pigesni namą su nevidiniu garažu. Tad prie šios įdėjos dar reikia labai daug argumentuoti ar reiktu ar nereiktu ?
    1 taškas
  46. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Pablo-Bandit *Jūsų Vardas realybėje :Algirdas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate :Mažeikiai *Jūsų kontaktiniai duomenys :kam reiks i pm numesiu *Jūsų charakterio bruožai :Geras draugiškas prikolnas rimtas, mėgstantis vadovauti. *Jūsų pomėgiai :Krepšinis ir štanginės. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Krepšinis *Ar turite merginą/vaikiną? :taip turiu merginą *Ar turite brolių arba seserų? :taip 1 brolį 1 sesę *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] :neturiu *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? :iš
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.