Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.07.25 in Pranešimai
-
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
Paulius_Comon ir 88 kiti sureagavo į Aivaras už temą
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka89 taškai -
Sukurk savo svajonių namą!
ISMARYJOsl ir 25 kiti sureagavo į Rokas už temą
Sukurk savo svajonių namą Konkuras ganėtinai paprastas. Pastatyti kuo gražesnį namo interjerą ir įdėti jo nuotraukas į šią temą užpildžius anketos šabloną. Konkurse gali dalyvauti tiek paprastų namelių ant ratų ar pašiūrių savininkai, tiek vilų savininkai. Svarbiausia yra bendras interjero vaizdas ir originalumas. Prizai, 1 vieta: 5000 kreditų + 60 tune + pasirinktas skin + retas automobilis + padengtos išlaidos už visą pastatytą interjerą. 2 vieta: 2500 kreditų + 30 tune + pasirinktas skin + retas automobilis + padengtos išlaidos už visą pastatytą interjerą. 3 vieta: 1000 kreditų26 taškai -
Fenia_Dmitri interviu dėl Nortenos lyderio.
Medinis_Peilis ir 20 kiti sureagavo į Dovydas † už temą
Sveiki, Tikriausiai jau aiškinti nereikia kas buvo, tiesiog mokam pasijuokti iš klaidų. Gero žiurėjimo.21 taškai -
Extra_Gamer ir 15 kiti sureagavo į Vaidas Martini už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vaidas_Martini • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Labai daug • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Na nežinau, bet užtrukau • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;16 taškai -
Fender_Creep ir 15 kiti sureagavo į Rokas už temą
Jei patikojei nepatiko! Su nauja namų sistema atkeliauja ir konkursas, kurio metu galite laimėti išties gerų prizų! Daugiau informacijos apie konkursą galite rasti ČIA.16 taškai -
Jeremy Santos ir 4 kiti sureagavo į Rokas už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:5 taškai -
Arma_Speed užblokavo Kyoutai_Yukori
Skrajojantis_Olandas ir 3 kiti sureagavo į Lil_Uzi už temą
Atsiprašau,kad komentuoju,bet čia nėra jokio auto. Ir tavo fps kiekis net nespėja pagauti viso jo cbug greičio. Jeigu patys necbuginat,geriau nebaninkit. Pačio jo video https://youtu.be/uH6ryVwZzmk4 taškai -
greenside.lt šiek tiek rimtesni prikolai. (3)
Demarcus_Norwood ir 2 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveiki po kelių savaičių, mėnesių ir vėl prikolai Smagaus https://www.youtube.com/watch?v=HHrBdRh83r4&feature=youtu.be3 taškai -
Oficiali GS modifikacijų krautuvėlė.
Gordon_Specter ir kitas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
KELETAS TAISYKLIŲ KRAUTUVĖLĖJE: [!] NERAGINTI MŪSŲ DARBUOTOJŲ IEŠKOTI MODIFIKACIJŲ GREIČIAU. [!] [!] ATSISKAITYTI UŽ MODIFIKACIJAS TIEK KIEK PAPRAŠO DARBUOTO JAS [!] [!] JEIGU SURASTA MODIFIKACIJA JŪSŲ NETENKINA, ANKETĄ PILDYTI Į NAUJO (FREEPOST'AI IGNORUOJAMI ). [!] [!] PILDANT ANKETĄ JĄ UŽPILDYTI TVARKINGAI, ATSAKYTI PILNAI Į KLAUSIMUS, KAD DARBUOTOJAMS BŪTŲ LENGVIAU IEŠKOTI. [!] DARBUOTOJAI: 1: HOT ANONYMOUS [DARBUOTOJAS + K. SAVININKAS] 2: DVL GANG 3: NĖRA ANKETA NORINT UŽSISAKYTI MODIFIKACIJOMS: 1: Jūsų Vardas Pavardė?: 2: Kokios modifikacijos jums reiki2 taškai -
Apgavikas gavo RCON'ą. Pinigai nebus grąžiname. Tema rakinama.2 taškai
-
Unban Kyoutai_Yukori..
Domas_Exus ir kitas sureagavo į Orange'Mst už temą
Su prižiūrėtojų supratimu apie čytus, tai abejoju ar atblokuos, nors aiškiai matos viskas normaliai. O dėl fps skirtumo tarp tavo ir filmuotojo yra ryškus. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;2 taškai -
Mister_Crime ir kitas sureagavo į Dovydas † už temą
Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis);2 taškai -
Domsyz_Soprano ir kitas sureagavo į Pablo Bandit už temą
Tas pramušo žvengiau *cenzūra*2 taškai -
Ferdinando GTA or ModPack V2 ??
Ugnius_Carbon sureagavo į Lil_Uzi už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv1 taškas -
Jamal'o Avatarai, +bonus
Johnny Mangano sureagavo į Jamal_Garret už temą
Sveiki, žvalgiausi po gfx'ų skiltis, bei išvydau tikrai gražių darbų kurie mane motivavo, atsisiūsti photoshopą bei pradėti daryti tą patį. Per photoshopą esu žalias, visiškai žalias. Bet visdėlto sugalvojau išbandyti savo jėgas, ir sukūriau avatarus bei kelis parašiukus. AVATARAI - http://imgur.com/a/37dAn PARAŠIUKAI - Patiko? - +rep1 taškas -
MM Studio - Hospital
Bmw Sedanas sureagavo į Mindaugas_Parkour už temą
Dėkojame, jei paspausite prenumeruoti.1 taškas -
Parduodamas vienas iš gražesnių „SULTAN“ automobilis!
Demarcus_Norwood sureagavo į Domas_Exus už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domas_Exus ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) permažos fotkės? paspauskit ant nuotraukos ir pasididinkit. ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlom nuo 380k! (Parduot už tiek tikrai ne.) Keliam bent po 20k. ◘ Papildoma informacija: priviet kentam, chui mentam1 taškas -
smotrim sureagavo į Jason Smith už temą
Hujnę čia, esmė tame jog čia ne avatarai čia "delionė" krč dydžiai visur skirtingi juokdarys :DDDDDD1 taškas -
Unban Kyoutai_Yukori..
Jekasikapi sureagavo į Orange'Mst už temą
*cenzūra* o mane, kai užbanino pameni, tipo "INV", nors nieko nebuvo vapše ir visos kulkos lipo, nu kai matai buvo patvirtinta, sakau čia irgi nenustebčiau. Nes dabar jie akinius pamete. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Arma_Speed užblokavo Kyoutai_Yukori
Jett_Jenkins sureagavo į Jekasikapi už temą
Nėra tolko dėt čia mano paties nufilmuotą vid..1 taškas -
Apgavo Paulius_Koral(tarpininkas) ir Deividas_Marquez
Pablo Bandit sureagavo į Paulus_Omega už temą
Joa va cia tai keista siaip cia davei 50k savo noru, nei jis sutiko nei ka1 taškas -
Apgavo Ignaz_Lucchese
m' Menininkas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Tai galėjai filmuoti, nes šitie įrodymai nieko neįrodo.1 taškas -
Apgavo Ignaz_Lucchese
Tu prieš pirkdamas galėjai pasitikslinti kainą, paprašyti uždėti ant pardavimo, o galiausiai tu galėjai atšaukti, tai čia skaitosi kaip tavo žioplumas, o konkrečių įrodymų neturi.1 taškas -
Apgavo Ignaz_Lucchese
Sveikas, iš tavo pusės aš tave apgavau, bet iš manosios, - ne. Mes nebuvom susitarę tikslios kainos lūšnos pardavimui, todėl pasiūliau už 770k, buvo tavo sprendimas rinktis ar ne, tu pats nupirkai, o dabar ieškai kaltų. Tikriausiai galvojai jog jos tiek bus vertos, o po to sužinojai jog visiškai mažiau, vienu žodžiu pats kaltas . P.S Tavo video neįrodo jog aš kažką apgavau, tiesiog parodo lūšnos pardavimo procesą, o aiškių įrodymų su mano „apgavimu“ neturi.1 taškas -
Dovydas † sureagavo į Sasha_Bely už temą
:D Nusoviau du savus per veiksma1 taškas -
Jamal'o Avatarai, +bonus
Jamal Washington sureagavo į Jamal_Garret už temą
Ta prasme, dėl autorinių teisių?1 taškas -
Dovydas † sureagavo į Johnny Mangano už temą
Tai labai juokingas video, kas jį sukūrė yra tikras komikas tik turiu klausimą, ar tai tavo kūrybos video ?1 taškas -
Pablo Bandit sureagavo į Dave_Destiny už temą
"Ir tada po veiksmo žadėjom imt PD, bet pakeliui į PD gavau baną" :DD Šitas labiausiai pramušė :DD1 taškas -
Jamal'o Avatarai, +bonus
Jamal Washington sureagavo į Jamal_Garret už temą
http://imgur.com/a/2wudd V2 Laik olveis, norėsit daugiau, paspausite žalią mygtuką. Prašau, mažesni šį syk.1 taškas -
Prašau atblokuoti Conor_Mcgregor
Pijus_Priviet sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Conor_Mcgregor • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Spalvotas_Cinamonas • Už ką buvote užblokuotas ?: Reklama • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/29794c43efb5994907c56a68653a179a21.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Atsiprašau,1 taškas -
Parduodamas vienas iš gražesnių „SULTAN“ automobilis!
Sultanas vis dar parduodamas, rida taip pat padidėjo, jau 890! Rida kils tol, kol jis atiteks naujajam savininkui.1 taškas -
Lenis_Kempinis sureagavo į Mister_Crime už temą
Rytoj redaguosiu, noriu būt žvaigždė pirmo puslapio.1 taškas -
1 taškas
-
greenside.lt šiek tiek rimtesni prikolai. (3)
Lucas_George sureagavo į Colinas už temą
Ir dar savo mama pasikviesk1 taškas -
Peikiu Egidijus_Keza
Nojka_Cool sureagavo į Rokas_Buroks už temą
Rokas Burokas nepatikrins nepergyvenk Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Lucas Patriot - Trys Malykai (Official)
Jo... Manau šiandienai interneto pakaks... Šiaip žodžiai geri, suderinti, bet nepataikai į bytą biškį xdd.1 taškas -
Injustice 2 || Pristatymas
David_Frost sureagavo į Mantas Shelby už temą
nIce Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Parduodu Stafford
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dave_Destiny ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):stafford, 620 rida, rožinė, bagažinė tuščia ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) Išvaizda: Informacija: Tdėžė: Rida: ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 50k ◘ Papildoma informacija: Paiimkit greičiau1 taškas -
BOBCAT mafija.
Būtinai Pablo Čia ir taip aišku Be starų įrodyk kažką, o ne čia su savo nesąmonėm Taip, nejuokai tau čia Bus kuriama ir daugiau, tik idėjų nekyla apie ką kurti1 taškas -
Pristatau Bevardis_Senukas
Okay.. I will find u dude Ne šiaip juokauju aš xd1 taškas -
EURO 2016 [ NUOMONĖS ]
Dave_Destiny sureagavo į Pablo Bandit už temą
Aš už Prancūzus jau visą gyvenimą Paul _Poga1 taškas -
Atranka į gaujų prižiūrėtoją,
Jamal_Garret sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Esu Mantas, man yra 15 metų, esu iš Kauno. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2010 metų ir apie jį žinau ištiesų daug. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti. Žinoma sunku pasakyti savo teigiamus ir neigiamus bruožus, bet manau juos svarbu paminėti. Mano manymu žmonės susidarė neigiamą nuomonę apie mane ir mano, kad esu eilinis stumikas ir gavęs pareigas pasikelia. Tačiau čia buvo mano gaujų valdymo technika per kurią man nereikėjo skelbti atrankų,1 taškas -
Samp 2015 HD visas užmodintas į keltas linkas
Edva*Edva sureagavo į Karolis_Jakuza už temą
škart,sakau reikia galingo kompiuterio,kad šita gta išvestų Ir iškartm bus manau jau įkeltą į kitus projektus,nes yra tikrų komperių... Linkas: Vasaros : https://yadi.sk/d/bWey3OELdqDckŽiemos : https://yadi.sk/d/YAEuSuKXdqKTD Nuotraukos: Vasaros. Žiemos;1 taškas -
Pasaulio Tekstūros
Fresh_Weed sureagavo į Ernis_Kėšas už temą
Šios texturos pakeičia visą GTA pasaulį,kelias medžiai ir t.t www.mediafire.com/download/o5tq5i28480me7w/Texturepack+by+Squishy.rar Reikalingas ir šitas, kitaip turėsite baltus medžius. http://www63.zippyshare.com/v/3638252/file.html Komentuojas,vertinam1 taškas